HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3628
  • 3629
  • 3630
  • 3631
  • 3632
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72581 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 28. 14:48

Az után is fizetni kell. Nyilvánvaló.

Az nem téma, mert azt fizeti az artisjus felé az étterem üzemeltetője. De pl. ha az étterem befizette és pölö ott áll a fiam egy laptoppal, keverővel, fényekkel :Đ akkor már kicsit többről van szó, mint sokol rádió :-D évi 130 küvecs lenne a fiam után a fizetni való, hogy ő ezt legálisan megtehesse.

#72582 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 15:21

Ha jól lestem, akkor napi 1 küvecs.

Én nyitva vagyok, évi 362 napot. Az évi 362,000,- Linkre. Állítólag bevételnövekedést hoz. Ráadásul azt sem tudom ki kapja meg. Mert ha én egy nem egyesületi tag, feltörekvő zenekart azzal támogatok, hogy kizárólag az ő zenéjét nyomatom nonstop, ők akkor is a presser picinek, meg a bródi cininek fizetnek. :down:

#72583 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 28. 14:50

Én zenésztől ilyet még nem hallottam.

Oké, akkor az egész rendszer nem stimmel. Május elsején leadtam a taracklist-et, matyi és a hegedűs pl. Nyilván kapott belőle.
Hja, már értem, hogy nem az egészet kapja vissza, az lehet.

De mivel szerzői jogdíj védi a saját számait is, befizet utána és vissza is kap, tuti így működik. Sejted, hogy mennyire fogok utánajárni? Semennyire, legfeljebb megkérdezem a nejem kollégáját, hogy hogy működik pontosan.

#72584 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 15:49

Viszont visszakapod. Nejem kollégája rendszeresen fellép saját számokkal, 4 fős zenekarral, részleteket nem tudom, befizeti saját maga után a jogdíjat, majd vissza is kapja.

Szerinted. :nevet:

#72585 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 15:53

Oké, akkor az egész rendszer nem stimmel. Május elsején leadtam a taracklist-et, matyi és a hegedűs pl. Nyilván kapott belőle.
Hja, már értem, hogy nem az egészet kapja vissza, az lehet.

De mivel szerzői jogdíj védi a saját számait is, befizet utána és vissza is kap, tuti így működik. Sejted, hogy mennyire fogok utánajárni? Semennyire, legfeljebb megkérdezem a nejem kollégáját, hogy hogy működik pontosan.

Lehet, hogy kap belőle vissza vmi szotyipénzt, az pont elég lehet az egyesületi tagdíjra. :cool:

#72586 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 15:53

Mondom, eddig megkérdeztem pár zenészt, mind csak csóválta a fejét, hogy fizetni fizetnek, de pénzt még nem láttak belőle, ilyen ez a világ.
Make love not Wor.

#72587 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 28. 14:51

ők akkor is a presser picinek, meg a bródi cininek fizetnek. :down:

Na ezt például pontosan tudom, hogy a górék kikből állnak, de ne menjünk ebbe bele, mert nem tudom mikortól él az internetes törvény, hogy nem lehet büntetlenül megnevezni őket, ez a rendszer is jól ki lett találva :Đ

Itt csak szezon van, 4 hónap, de az sem mindegyik nap. Jobbára hétvége, de az legalább teltházas mindenkinél.
Nem véletlenül nyereséges az önkormányzat, nem kicsit. Üdülőtulajdonosok is adóznak rendesen, meg a vállalkozók is.

Rossz helyen vagy :Đ mármint olyan szempontból, hogy kevés a lószar, a veréb meg annyi bazdmeg, mert még a hülye vv laci is azt hiszi, hogy neki éttermet nyitni muszáj, meg a Bajor Imre :nevet:

#72588 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 15:57

Na ezt például pontosan tudom, hogy a górék kikből állnak, de ne menjünk ebbe bele, mert nem tudom mikortól él az internetes törvény, hogy nem lehet büntetlenül megnevezni őket, ez a rendszer is jól ki lett találva :Đ

A górék listája nyilvános, most volt elnökségi változás, minden sarki média külön le is hírezte.
Make love not Wor.

#72589 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 28. 14:55

Lehet, hogy kap belőle vissza vmi szotyipénzt, az pont elég lehet az egyesületi tagdíjra. :cool:

:-D

oké, megint az erdő, málna, medve esete, nektek van igazatok, én még életemben nem nyálaztam át artisjus oldalt.

#72590 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 15:50

Az nem téma, mert azt fizeti az artisjus felé az étterem üzemeltetője. De pl. ha az étterem befizette és pölö ott áll a fiam egy laptoppal, keverővel, fényekkel :Đ akkor már kicsit többről van szó, mint sokol rádió :-D évi 130 küvecs lenne a fiam után a fizetni való, hogy ő ezt legálisan megtehesse.

A diszkó, élőzene, belépős rendezvény az sokkal drágább!

Az, hogy te fizetsz a fiad után, az csak annyit jelent, hogy cserélgetheti a zenéket egy olyan rendezvényen, ahol befizetik a rendezvény jogdíját.

#72591 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:00

Megpróbáltam elolvasni, nagyon bonyás :omg:

http://quart.hu/cikk.php?id=5444

#72592 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:01

Idézet

3 egon
2010.09.15. 21:54
#2 Az első rész nem teljesen igaz, mert nem magának a zenekarnek kell befizetni a pénzt, hanem a hely tulajdonosának/a koncert szervezőjének. Persze ha maga a zenekar szervezi a koncertet, akkor az már érdekesebb kérdés. De ha befizetik a pénzt, akkor le kell jelenteni a koncertet, és (majd, valamikor) visszakapnak belőle valamennyit (talán).

:Đ

#72593 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 28. 14:59

A diszkó, élőzene, belépős rendezvény az sokkal drágább!

Az, hogy te fizetsz a fiad után, az csak annyit jelent, hogy cserélgetheti a zenéket egy olyan rendezvényen, ahol befizetik a rendezvény jogdíját.

Ezt pl. tudtam, mert ugya a VOLT fesztiválról emiatt cibáltak le dj-ket :Đ
Pont ezt szeretném elkerülni.

Ha a fiam ott van, akkor fizetni kell az éves 130 küvecset, és akkor azt csinál, amit akar.
Ettől még az étteremnek is kell fizetnie saját maga miatt, a kettő független egymástól.

#72594 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 16:03

Ettől még az étteremnek is kell fizetnie saját maga miatt, a kettő független egymástól.

Szervező és a hely is fizet.
Make love not Wor.

#72595 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 28. 14:58

A górék listája nyilvános, most volt elnökségi változás, minden sarki média külön le is hírezte.

Nem ezzel van a gond, már ha érted :cool:
Tilos lesz zsiráfozni, és megnevezni, hogy milyen fejfedőt hordanak + szerintem én a helyükben minden zs betűvel kezdődő szót betiltanék :Đ

Nem lesz szabad az interneten egy ismeretlen nick mögül a kisebbségeket hogy is mondjam, megbántani, na ez elég árnyalt. Teszem azt, ha véletlenül megittál néhány sört, és felháborodsz valamelyik politikuson, ha csak a nevét írod le, az sima ügy, mert közszereplő. De a származását már nem nevezheted meg, mert azt büntetni fogják :Đ

na vajon miért? mert, akik ezt a törvényt megalkotják, mind ugyanonnan származnak :-D

#72596 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 28. 15:29

Az miért jó, ha keringési betegségesek leszünk?

Nem a konkrét betegség a lényeg. Hanem, h amikor már nem tudsz aktívan gdp-t termelni, és mán nem csinálsz népszaporulatot, akkor fordulj fel. Az a praktikus ember, aki végigmelózza a 42 évet (vagy többet), de nyugdíjba vagy el sem jut, vagy ha el is jut, de elpatkol minél hamarabb.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#72597 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 28. 15:05

Szervező és a hely is fizet.

Itt most konkrétan arról van szó, hogy a reggeli nyitástól az esti zárásig a fiam lenne a dj.
Nem téma egészen addig, hogy az étterem be fogja fizetni a jogdíjat, de ha van egy ellenőrzés, és meglátják, hogy a fiam ott nyomul csilláuttal, mert ugye jó napos strand, akkor engem meszelnek el, hogy hol a 130 küvecs?

Inkább nem vállaljuk be, mert kiemelt övezet. Bár, ha a fickó mindig ugyanaz, akkor megkérdezem tőle mindig, hogy mikor jár erre, mert szeretnék kérdezni tőle valamit :nevet: na akkor csak cd szól :nevet:

#72598 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 03. 28. 16:06

Nem a konkrét betegség a lényeg. Hanem, h amikor már nem tudsz aktívan gdp-t termelni, és mán nem csinálsz népszaporulatot, akkor fordulj fel. Az a praktikus ember, aki végigmelózza a 42 évet (vagy többet), de nyugdíjba vagy el sem jut, vagy ha el is jut, de elpatkol minél hamarabb.

Azért kinyírjuk az idősebb cégvezetőket és tulajdonosokat is, szintén globálisan, teljesen mindegy honnan jön a só, a csodacucc benne van, megesszük akkor ki van számolva, pont megdöglünk akkor, amikor. Aztán van aki előbb, van aki meg mégsem. Ha meg előbb beteg lesz, akkor nem termel és még többe kerül. Értem.
Make love not Wor.

#72599 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 16:09

Itt most konkrétan arról van szó, hogy a reggeli nyitástól az esti zárásig a fiam lenne a dj.
Nem téma egészen addig, hogy az étterem be fogja fizetni a jogdíjat, de ha van egy ellenőrzés, és meglátják, hogy a fiam ott nyomul csilláuttal, mert ugye jó napos strand, akkor engem meszelnek el, hogy hol a 130 küvecs?

Inkább nem vállaljuk be, mert kiemelt övezet. Bár, ha a fickó mindig ugyanaz, akkor megkérdezem tőle mindig, hogy mikor jár erre, mert szeretnék kérdezni tőle valamit :nevet: na akkor csak cd szól :nevet:

A lényeg, hogy az ellenőr ellenőrének ellenőre, is ismerős legyen. Bár aki ilyen zsidóbérenc munkát vállal, arról minden rosszat el tudok képzelni. :boa:

#72600 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 15:21

Tudjuk egyeseknek a tudomány nagy faszság, de ez engem jobban meggyőz, mint az ismeretlen népirtók, akik a saját országuk felett a föld minden részén permetezik a titkosságot:

http://ismeret.virtu...ticle&aid=51276
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3628
  • 3629
  • 3630
  • 3631
  • 3632
  • Utolsó »