Idézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 28. 15:13
Nem vagy-vagy alapon, hanem az egész lakosságot szeretnék innen minél előbb elpucolni.
Csak gondolj bele, van egy kormányunk, mi az, amit ha szeretne elérni nem tud? Azért kormány, ha az valamit akar megcsinálja és kész. 2006-os utcai tömegsportot azonosító nélkül simán lenyelte a lakosság. Abba a részébe most ne menjünk bele, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás. Az sima provokáció volt, persze, hogy utána borogatták a kukákat meg gyújtogattak, a tömeg az ilyen.
Na most kérdem én, minden évben arról szónokolnak, hogy meg kell akadályozni a lakosság, de főleg az orvosok elvándorlását és az értelmiségét, főleg azokét, akik magasan kvalifikáltak. Meg kell akadályozni a lakosság csökkenését, fejleszteni kell az oktatást.
És mit látok? Egyre kevesebben vagyunk, nahát.
Egyre több orvos megy el, nahát.
A találmányi hivatal kábé úgy működik, mint az Artisjus, itt minden lehetsz, pl. teszkóba áru feltöltő, vagy a mekkdonálszban pultos, de ha fel akarsz találni rubik kockát, na azt nem ebben az országban fogod megtenni, mert úgy agyonszabályoztak mindent, hogy már a portásnál feladod.
Oktatás? Minden csak nem az, mióta beszüntették a kisegítő iskolásokat nem oktatnak, hanem a magatartást próbálják kordában tartani. Elég az osztályba 2-3 benszülött és vége, már csak rendet kell tartani, nem tananyagot leadni. Első kézből tudom, nejem is, anyósom is pedagógus + a kisebbik fiam állandóan mondja. Zsebpénzt már nem adunk neki, totálisan felesleges, mert elszedik. Csokit, édességet semmit nem visz be, mert elkunyerálják, ha nem adja körbe állják. Satöbbi, majd mindent megkap itthon, egyébként sem visszük túlzásba, nincs elkapatva, de a lényeg, hogy még a tollat, ceruzát is állandóan vehetjük újra, mert azt is elszedik tőle. Nem csak tőle, mindegyiktől és mindegyik iskolába ez megy.
Pesten volt jó cécó, fiamat reggel elkísértem, délután mentem érte, kerékpárral mentünk. BMX iskola előtt lezárva, arra mentem, hogy az egyik éppen kiszúrta bicskával a kereket. Megfogtam, aztán elkezdett benszülött módjára ajvékolni, hogy bocsánat, nem tudtam, hogy a magáé. Nem mertem hozzányúlni, de alaposan lekiabáltam a fejét. Mint később rájöttem hiba volt. Kijöttek a tanárok, oszt még én kaptam, hogy hogy mertem megfogni a gyerek kezét és ez a személyi szabadság korlátozása, stb. Na akkor rájöttem, hogy mi a helyzet, fostak, mint a gép, megpróbálták rám verni az egészet, hja, jöttek a szülei és tényleg örültem, hogy nem hívták ki a rendőrséget, azt a kibaszott patáliát bazdmeg, jöttek, mint a férgek egyre többen és hangosabban.
kurvaélet, jobb kimaradni ezekből, nincs kegyelem, ilyenbe belefutsz tuti rábaszol.

Súgó
A téma zárva.