HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3631
  • 3632
  • 3633
  • 3634
  • 3635
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#72641 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 28. 18:55

Rákeresek a gyógynövényesre is

Érdekes lehet ja:

http://www.szimpatik...eni_peticiorol/

"az új szabályozás szerint minden naturista termék gyógyszernek számít, ezért ugyanolyan szabályok szerint lesz forgalmazható, mint egy gyógyszer."

Az milyen csúnya lenne, törzskönyvezni a zőccséget?
Make love not Wor.

#72642 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 18:59

Aztán ezek közül melyiknek kell hinni? Linekltünk mi HAARPot, meg kondezcsíkot is, az sem érdekel, most akkor csináljam ugyanezt?
Make love not Wor.

#72643 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 18:58

S mint láthattad, maga a könyvkiadó írja, hogy fejőskiafaszom 5000 eladott könyv az példátlan siker.
Érted, 5000 értékesített könyvre nem nagyon van példa. De ott a könyvesblog linkje, azt sem én írtam.

AZ ELSŐ HÉTEN. Érted.
Make love not Wor.

#72644 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:06

Nyugodtan visszavehetsz, eladott példányszámról beszéltem végig.
S mint láthattad, maga a könyvkiadó írja, hogy fejőskiafaszom 5000 eladott könyv az példátlan siker.
Érted, 5000 értékesített könyvre nem nagyon van példa. De ott a könyvesblog linkje, azt sem én írtam.

hol ír és mit bazmeg? belinkesz egy 2010-es blogbejegyzést 2011-es eladáshoz? amit értelmezni sem tudsz? mennyafaszomba már, pofád nem szakad le?
mennyi idő alatt fogy el egy 100k-s könyv, vagy egy 60-as, ha az első, sikeres évben 5k a max? a 60-as, ha évi állandóval számolunk (de említettem, csökkenő a tendencia), akkor is 10 év felett. 100k az meg 20. szerinted a kiadó ennyire távolra tervez? legalább 3-nak melóztunk. nem szokásuk azért.
gondokodni elvtársak, azt kellene.... lenin elvtárs is megmondta.

Szerkesztette: avmanster 2012. 03. 28. 18:06 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#72645 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 28. 18:59

vajon majd guga hogy nyeri meg a fizikai nobel-díjat? az elragadtatás során dobókockán? gorcsevnek kártyán sikerült.

Ráadásul elég fiatalon.
Make love not Wor.

#72646 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Bizonyos országokban, de már visszább beszéltük, hogy betiltották az otthoni kiskerteket, nem termelhetsz semmit, ha krumplit ültetsz a szomszéd feljelent és megbüntetnek. Mert ezzel megkárosítod azt, aki azt termeli nagyban, hogy neked eladja.

aztán itt van ez:

Idézet

... az új szabályozás szerint minden naturista termék gyógyszernek számít, ezért ugyanolyan szabályok szerint lesz forgalmazható, mint egy gyógyszer. Teljesen mindegy az, hogy a gyógynövénnyel őseink több száz éves tapasztalattal gyógyítottak, most drognak számít majd" – olvasható a levélben.

A levél terjesztői egymillió aláírást szeretnének összegyűjteni az irányelv ellen.

Érted, drognak számít.
Nem vásárolhatsz többet a patikában gyógynövényt, sem olyat, ami azt tartalmazza.
Mi lesz a következő lépés? Lelőnek a réten, ha kamillát szedek?
Hoznak egy rendeletet és kezdhetek rettegni, mert ha a szomszéd megérzi, hogy csalánteát főztem, akkor rám törnek a kommandósok, mert ugyanolyan drognak fog számítani, mint a marihuana?

Csak szabályozás kérdése, eddig is mindent szabályozásokkal értek el, pl. a 60 forintos tojást és azt, hogy a napi 1 millió tojást elhasználó magyar piacot már nem a magyar termelők látják el, hanem az eu más régiói. Csak szabályzás kérdése az egész és jaj, a kormány tehetetlen :-D

#72647 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 28. 19:06

hol ír és mit bazmeg? belinkesz egy 2010-es blogbejegyzést 2011-es eladáshoz? mennyafaszomba már, pofád nem szakad le?

Az én voltam, mert Fejős Éva 2009 körül kezdte. Azóta 150ezresnél tart, ami mondjuk határeset, akkor is átlag évi 50ezer. Ergya, lehet nem is kevés. Eladottat majd keresünk, de gondolom LLL sem azért adta ki 60ezer példányban, mert majd tervek szerint 59ezer rárohad, 500-at meg elajándékoz az ismerőseinek :-)
Make love not Wor.

#72648 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: avmanster - Dátum: 2012. 03. 28. 18:06

hol ír és mit bazmeg? belinkesz egy 2010-es blogbejegyzést 2011-es eladáshoz? amit értelmezni sem tudsz? mennyafaszomba már, pofád nem szakad le?
mennyi idő alatt fogy el egy 100k-s könyv, vagy egy 60-as, ha az első, sikeres évben 5k a max? a 60-as, ha évi állandóval számolunk (de említettem, csökkenő a tendencia), akkor is 10 év felett. 100k az meg 20. szerinted a kiadó ennyire távolra tervez? legalább 3-nak melóztunk. nem szokásuk azért.
gondokodni elvtársak, azt kellene.... lenin elvtárs is megmondta.

Azt írtam, hogy tavaly Farkasházy vitte a prímet 4.000 db eladott könyvvel, aztán lehet 201-es data, erről beszéltem végig.
Te erre rálinkelsz egy kiadási, ami nem eladási statisztikát.
Egyébként nem értem a kirohanásod.

#72649 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:11

Nyugodtan visszavehetsz, eladott példányszámról beszéltem végig.

Egy hét alatt! :-)

#72650 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:13

Jo, hat azert maradjunk abban, hogy guga konyvenel nem ez lesz a kerdes, hogy 5e vagy 50e darab fogyott belole, hanem hogy atlepi-e az eladott peldanyszam a buvos ezret egy het alatt :nevet:

Hja, Ulpius egy rakas szemet, asszony nem is olvas konyvet, amit ezek adnak ki, azt mondja, korrektura zero, tele helyesirasi meg nyelvhelyessegi hibakkal, kin olvasni is.
Ugy van vele, amit ezek kiadnak, az mar olyan is. Most latom, mennyire nem tevedett :cool:

#72651 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 19:08

Azt írtam, hogy tavaly Farkasházy vitte a prímet 4.000 db eladott könyvvel, aztán lehet 201-es data, erről beszéltem végig.

Akkor Béláim, keressünk. Szakácskönyv is ér, meg minden?
Make love not Wor.

#72652 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2012. 03. 28. 18:11

Egy hét alatt! :-)

Ami azt jelenti, hogy az első hajrában ki is fullad a lényeg, onnantól leszálló ág. Jó oké, olvastam egy cikket, Farkasházy-t utálom, mint a szart, még azt is ahogy hebeg. Favorizálták benne, hogy övé a glória, ő adott el abban az évben legtöbb könyvet. Aztán az én felszínes odafigyelésem a számokra vagy kiadóra, mert lehet csak a kiadót vette alapul, benne van.

Nagyjából leszarom.

#72653 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:19

"Első könyvei egyike, a Hotel Bali 60 ezer példányban fogyott, ő maga pedig olyan fanatikus és kitartó olvasótábort szerzett magának, hogy új könyvei már eleve 30 ezer példányban jelennek meg. Rajongóival rendszeresen tartja a kapcsolatot író-olvasó találkozók, dedikálások révén vagy saját Facebook-oldalán. Ősszel első e-könyvét is a piacra dobja, egy kisregényt, s bár sem ő, sem a kiadó nem tudjamegsaccolni, hogy az új formátum mennyi letöltést hoz majd, a rajongói már előre biztosították: hiába fog hiányozni a könyv megszokott illata és formája, meg fogják venni a művet."

Bár ez még mindig a múlt és nem 2011. Megint fél topik guga ellen, oszt majd von egy vállat és leszarja :-D
Make love not Wor.

#72654 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 19:08

Egyébként nem értem a kirohanásod.

ehhez képest akkor kurva nagy a visszaesés, mert ugye a csaj meg előző évben egy hét alatt eladott 5k-t. meg ugye azért jelenik meg LLL, Fable minden évben tendenciózusan 30k feletti vagy épp 60k-s példányszámban, mert még nem olvasták, h te megírtad, 2011 legjobb eladási mutatóival teddi rendelkezik, 4 ezer példányban.
bazmeg. mennyafaszombamár, az én idegrendszerem ne csócsálgassad, se szándékosan, se mert egy kapitális nagy hülye húgyagyú idióta állattá váltál esetlegesen. ha ostoba kétbites retardáltgyökér faszbarmokat akarok olvasni, ahhoz nekem elég, ha kommentfelületre beugrok.
szívből örülök neki h kiadják a bepaprikát vagymit :geciskedik:, tényleg gratulálok neki, ez releváncs infó volt, az ulpius-szal együtt, még tán meg is veszem, és ha arra járok, akkor dedikáltatom. de itt fejezzük be. mai napra biztos, de lehet jó időre.
(megjegyzem már rég moziznék, de a gyökér öcsém késik a pizzával meg a sörrel).

Szerkesztette: avmanster 2012. 03. 28. 18:23 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#72655 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: PolaR - Dátum: 2012. 03. 28. 18:13

Jo, hat azert maradjunk abban, hogy guga konyvenel nem ez lesz a kerdes, hogy 5e vagy 50e darab fogyott belole, hanem hogy atlepi-e az eladott peldanyszam a buvos ezret egy het alatt :nevet:

Hja, Ulpius egy rakas szemet, asszony nem is olvas konyvet, amit ezek adnak ki, azt mondja, korrektura zero, tele helyesirasi meg nyelvhelyessegi hibakkal, kin olvasni is.
Ugy van vele, amit ezek kiadnak, az mar olyan is. Most latom, mennyire nem tevedett :cool:

Sokat nem tudok erre neked mondani.

Most gondolod, hogy robbantani fogok azzal a névvel, hogy Zvolenszki Zoltán?

Prohardveren mondjuk csúcstartó vagyok :cool:

A logout-on nálam nagyobb olvasottságot senki sem tud produkálni. Kivéve a szakmai cikkek, mert én abban nem utazom, mivel nem értek hozzá :Đ de a sima cikkeknél elég szép lekéréseket produkálok.

Az, hogy majd valamikor mennyi fogy el a könyvből, nem nagyon hat meg és az sem, ha meg sem jelenik. Már meccseltem néhány kiadóval és elég fárasztó volt.

#72656 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2012. 03. 28. 18:19

Megint fél topik guga ellen, oszt majd von egy vállat és leszarja :-D

kábé :-D, írtam, hogy az én felszínes utánajárásomba bőven belefér, hogy csak annál a kiadónál volt csúcstartó a 4000 könyvével.

#72657 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:25

go off

#72658 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 15:27

A gyógyszertárakban egyértelműen be lesznek tiltva a gyógynövények és a gyógynövény alapú cuccok, ezt Kossuth-on hallgattam, nejemmel össze is lestünk rendesen.
Mit gondolsz miért veszek 530 Forintért egy kg sót? Hatalmas különbség van a kettő között, azért mert ez 99.9% nacl a bolti meg csak 20% a többi mind olyan, amitől a lakosság nemzőképtelen lesz meg egyéb problémák. Keringési betegségek. De ha felmész a tisztaso.hu oldalra, akkor ott láthatod az előzményeket, hogy már számtalanszor próbálták beperelni a magyar államot, de egyik bíróságtól vándorol a téma a másikig és soha nem lát napvilágot.

Kaliforniában a lakosság népszavazási kezdeményezését, hogy az ivóvizet ne fluorozzák, maga svájcinéger fúrta meg.
Vagy miért nem iszok csapvizet, miért nem használok fogkrémet, stb

báhhh összekeveredett a szöveg :-D

Menj be egy dm-be, te degenerált barom. Tele van gyógynövénnyel.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#72659 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 15:58

:-D

oké, megint az erdő, málna, medve esete, nektek van igazatok, én még életemben nem nyálaztam át artisjus oldalt.

Mint mindenben. Te tipikusan benyalsz minden fasságot, oszt hirdeted.

#72660 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 28. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2012. 03. 28. 16:38

Olyanról hallotál már, hogy kóser só? Rabbi só?

Ha a boltban kapható só vegytiszta nacl, akkor a szintén vegytiszta nacl mitől kósersó, mert nem ért hozzá gój?
Még a himalája só is átbaszás, sosem látott himaláját. Ott csak lassan, nagyon lassan lehet közlekedni, a gurka serpák nem tudnak oda-vissza közlekedni a kötélhidakon, egyszerre csak egy. Viszont amennyi himalája só fogy, az kb. olyan, mint az epres joghurt, vagy a mehemed tej, sosem látott tehenet.

Kóser sóra keress rá. Mitől kóser ha ugyanaz az nacl, mint amit te megvehetsz a boltban :-D
attól bazdmeg, hogy nem mérgezett.

less rá a tisztaso.hu oldalra.

Van kóser konyha. Kóser lift.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3631
  • 3632
  • 3633
  • 3634