HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4272
  • 4273
  • 4274
  • 4275
  • 4276
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85461 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 14. 19:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 14. 19:02

Nem osztasz te semmit, senkinek, a te hangnemed után meg elég bátor kifejezés a primkó. Maradjunk annyiban, hogy a köcsög nézeted, így apám halálának az évfordulója környékén sértő, ezért meg lettél többször normálisan kérve arra, hogy mellőzd. Már pont elégszer elszajkóztad, nyugodtan befejezheted, pláne így, hogy többedszerre is meg lettél kérve. Más is mellőz dolgokat amik sértők lennének.

Csiti van, nyugi, mindenki meghal, az én apám is, meg én is, ez az evolúció velejárója, de nem verem senkire a meghalt rokonaimat, mert ehhez senkinek semmi köze. Aki az én hozzátartozóm, az pont azért, mert neked semmi közöd hozzá, s nem kötöm az orrodra az ilyen dolgokat.

Bátor meg akkor vagyok, amikor mindenkor, nyugodt lelkiismerettel megtehetem, hisz a saját topikomban otthon vagyok.

#85462 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 20:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 20:59

Csiti van, nyugi, mindenki meghal, az én apám is, meg én is, ez az evolúció velejárója, de nem verem senkire a meghalt rokonaimat, mert ehhez senkinek semmi köze. Aki az én hozzátartozóm, az pont azért, mert neked semmi közöd hozzá, s nem kötöm az orrodra az ilyen dolgokat.

Bátor meg akkor vagyok, amikor mindenkor, nyugodt lelkiismerettel megtehetem, hisz a saját topikomban otthon vagyok.

Nem nyugalom kérdése, te fogyatékos. Megkértelek valamire. Amikor te kértél hasonlót, akkor tiszteletben tartottam, miért okoz neked akkora nehézséget, hogy te is megtedd ugyanazt?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85463 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 14. 21:10

Nem nyugalom kérdése, te fogyatékos. Megkértelek valamire. Amikor te kértél hasonlót, akkor tiszteletben tartottam, miért okoz neked akkora nehézséget, hogy te is megtedd ugyanazt?

Ezért bammeg :Đ tőlem hangoztathatod a végtelenségig, amihez sem nekem, sem a topiknak semmi köze, magánügyed, nekem is vannak halottaim, soha nem kértem senkitől, hogy tartsa tiszteletben, mert csak és kizárólag rám tartozik.

Ez viszont mindenkire :nevet:

#85464 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 14. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 20:52

én tudom, hogy miért vagyok egészséges, más meg nem tudja miért beteg.

Tudod a faszt tudod, csak beszélsz zöldségeket. Meg jó sokat írsz, csak néha nincs mögötte tartalom, vagy direkt 3 értelműre kavarod és mindenki lásson bele amit akar.
Make love not Wor.

#85465 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 20:56

tőlem lehet ajnározni a betegségeket, meg az arra kapható gyógyszereket, nagyjából mindenkinek a magánügye, hogy milyen életutat választ, és annak következményeit.
Ha neki ez a tetszőleges, hogy beteg, meg tolja az orvos zsebébe, és tele a kisszekrény teteje gyógyszerekkel, akkor ezt választotta, ebben bízik, ez az élete.

Kihagyom, de ez nem azt jelenti, hogy bárkit fenyegetnék amiatt, ha nem ezt követi.

Éppen ezt meséljük, ne lágy már ennyire agyatlan barom, hogy választási lehetőség. Szerinted fater mit választhatott? Vagy vesekezlést kap, meg gyógyszert, vagy pár napon belül megdöglik. Aztán kapott egy vesét is, szedte a bogyókat, így hozzájött még asszem 18 év. Orvos zsebébe sosem toltunk, más volt a koncepció. Mi másban bízzon?
Make love not Wor.

#85466 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 14. 21:26

Tudod a faszt tudod, csak beszélsz zöldségeket. Meg jó sokat írsz, csak néha nincs mögötte tartalom, vagy direkt 3 értelműre kavarod és mindenki lásson bele amit akar.

Viszont egészséges vagyok, s a gondolkodásmódomnak köszönhetően a családom is, aki e mögé bármit akar gondolni, na az legyen az ő dolga.

Viszont ldn mntm.
Csillagos ég alatt az udvaron, a nagyobbik fiammal :-D
Hullócsillag nézése ON.
Amelyik velem szemben jön, az a legszebb, nem áthúz az égbolton, hanem egy pici pontból indulva felvillan és kifényesedik, baromi szép látvány.

Jó éjszakát!

#85467 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 14. 21:28

Éppen ezt meséljük, ne lágy már ennyire agyatlan barom, hogy választási lehetőség. Szerinted fater mit választhatott? Vagy vesekezlést kap, meg gyógyszert, vagy pár napon belül megdöglik. Aztán kapott egy vesét is, szedte a bogyókat, így hozzájött még asszem 18 év. Orvos zsebébe sosem toltunk, más volt a koncepció. Mi másban bízzon?

Már leírtam,és csak és kizárólag szemléletváltás (hit), viszont ldn mntm. Az egészhez semmi közöm.
Semmilyen betegségben nem hiszek, hogy létezik, s nem is fogadom el, így helye sincs az életemben, sem a családoméban.
Másokra tartozik, a mi problémánk meg ránk, de az nem betegség szerencsére.

#85468 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 20:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 21:29

Viszont egészséges vagyok, s a gondolkodásmódomnak köszönhetően a családom is, aki e mögé bármit akar gondolni, na az legyen az ő dolga.

Nem érted, hogy sok minden nem gondolkodásmód kérdésköre? Egyszer megbököd magad valami fával, ha kevésbé vagy szerencsés, akkor azon csak a tetanusz segít, semmi más. Sem a természetes gyógymódok, sem a gondolkodásmód. És előre gondolkozhatsz bárhogy, vannak olyan dolgok amik simán levernek a lábadról és kész, legyen az fertőzött kullancstól, veszett rókától, vagy rágcsálóktól opciós az iszapláz, fertőző agyhártyagyulladás, meg társai. Ez sem hit kérdése, fertőzött cucc nyílt sebbe kerül akkor beszopjuk és ennyi.
Make love not Wor.

#85469 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 14. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 14. 20:50

Ez konkrét, indulatos fenyegetés volt, visszakereshető :-D miért ragaszkodsz a betegséghez annyira, azt hiszed jó dolog? Jó dolgokban higgyél ne a betegségekben, és ne is promotáld, hogy betegség, mert akkor az lesz.

Legyen a te hited szerint!

Csak folytatod.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85470 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 00:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 14. 21:40

Csak folytatod.

Tessék, fülgyulladós sztori, mert Isten a legnagyobb gyógyító. Még friss:

http://www.rocket-co...th_Homicid.html

Csak orvos ne lássa. Mint a buzi Labant, aki olyan baromsággal hirdeti az igét, hogy már fáj, tipikus hülye összeesküvők meg ajnározzák, de első pár mondatába be lehet kötni. Ott is meghalt a gyerek.
Make love not Wor.

#85471 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 05:18

Csak folytatod.

Olvasd el a saját aláírásodat! Nyilván hihetetlen felkészültséggel, előreláttással + mert te okos ember vagy, sikeresen elkerülted a devizahitelt. De azért gúnyt űzöl belőlük.

Most én írjam oda, hogy beteg akarok lenni?

#85472 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 05:21

Csak folytatod.

Naná bazdmeg, majd befejezem a mondókámat, hogy úgy ítélem meg, hogy nincs mondanivalóm.
Gondolom a placebo-ról már hallottál. Hit, mert azt hiszi.
Az egészséghez elengedhetetlen, de ahogy látod, a betegségeknél is kiemelkedő a szerepe, s ezt még az orvosok is elismerik, hogy a gyógyuláshoz a betegnek is hinnie kell abban, hogy sikerülni fog.

#85473 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 05:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 06:18

Olvasd el a saját aláírásodat! Nyilván hihetetlen felkészültséggel, előreláttással + mert te okos ember vagy, sikeresen elkerülted a devizahitelt. De azért gúnyt űzöl belőlük.

Most én írjam oda, hogy beteg akarok lenni?

Írd. A devizahitelből meg nem űzök gúnyt, de teljesen igazságtalan hogy nekik nem kell felelősséget vállalni, őket megmentik, mi pedig sokkal rosszabb feltételekkel végig fizettük a forintost.
De ennek is sok oldala van.

#85474 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 05:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 06:21

Naná bazdmeg, majd befejezem a mondókámat, hogy úgy ítélem meg, hogy nincs mondanivalóm.
Az egészséghez elengedhetetlen, de ahogy látod, a betegségeknél is kiemelkedő a szerepe, s ezt még az orvosok is elismerik, hogy a gyógyuláshoz a betegnek is hinnie kell abban, hogy sikerülni fog.

Igen. Én hittem is abban a kurva természetgyógyászban, de csak a pénzt vitte el, utólag látva semmi változás.
Aztán szerencsére a hagyományosban is bejött egy új cucc.

#85475 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 05:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 06:30

Írd. A devizahitelből meg nem űzök gúnyt, de teljesen igazságtalan hogy nekik nem kell felelősséget vállalni, őket megmentik, mi pedig sokkal rosszabb feltételekkel végig fizettük a forintost.
De ennek is sok oldala van.

Megmentik? Nevicőjjé ember, csak gondolj bele, hogy ezek véletlenül nem csinálnak semmit. Ahogy a devizahitelt bereklámozták, majd ezzel rákényszerítettek ki tudja hány embert, hogy külföldre távozzon, a kötelező Forintosításnak is meg lesz a böjtje. Vótittmá manyup is, azt is megmentették :nevet:

#85476 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 05:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 15. 06:31

Igen. Én hittem is abban a kurva természetgyógyászban, de csak a pénzt vitte el, utólag látva semmi változás.
Aztán szerencsére a hagyományosban is bejött egy új cucc.

Természetgyógyászok 99%-a kókler, kihasználják az emberek kiszolgáltatottságát. Aki ingyen, ellenszolgáltatás nélkül segít, na az természetgyógyász.

#85477 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 06:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 06:40

Megmentik? Nevicőjjé ember, csak gondolj bele, hogy ezek véletlenül nem csinálnak semmit. Ahogy a devizahitelt bereklámozták, majd ezzel rákényszerítettek ki tudja hány embert, hogy külföldre távozzon, a kötelező Forintosításnak is meg lesz a böjtje. Vótittmá manyup is, azt is megmentették :nevet:

Jah , rákényszerítik , persze.

#85478 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 06:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 06:42

Természetgyógyászok 99%-a kókler, kihasználják az emberek kiszolgáltatottságát. Aki ingyen, ellenszolgáltatás nélkül segít, na az természetgyógyász.

Olyan nincs.

#85479 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 08:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 15. 06:21

Ja, csak ha mondjuk van egy gyulladás, ami fáj, beveszik a placebót, akkor úgy érzik, hogy kevésbé fáj, viszont az ok, ami a gyulladás az nem szűnik meg.
Make love not Wor.

#85480 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 15. 08:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 09:12

Ja, csak ha mondjuk van egy gyulladás, ami fáj, beveszik a placebót, akkor úgy érzik, hogy kevésbé fáj, viszont az ok, ami a gyulladás az nem szűnik meg.

nekem placebóból nem műtődik meg a fülem újra, a fene

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4272
  • 4273
  • 4274
  • 4275
  • 4276
  • Utolsó »