Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 15. 16:30

Mindig is féltem tőle, hogy erre sor fog kerülni, de nem vagyok ennyire elveszett gyerek, mint ahogy vázolod

Egyébként meg a skálán előforduló mindenféle ember kiment már, s vagy megtalálta a helyét, vagy visszajött.
Az alapvető probléma a munkával van, ha nem tud, nem akar dolgozni, beilleszkedni, nyelvet tanulni. Él a saját közösségében magyarok között és tud 3 szót motyogni. De még így is ki lehet húzni sokáig.
Nejem barátnője egy éve van kint, mert kell a pénz a két gyerkőcnek Budapesten albérletre, egyetemre.
Egy szót sem tud angolul, egy kolbászgyárban a szalag mellett csomagol. Mondjuk pont az a típus, aki bírja a monoton terhelést. Én nem bírnám. De a pénz az kurva jó, egyszer járt itthon, s csak arra panaszkodott, hogy hontalanná vált. De a jólét, plazma tv, jó autó az mind megvan.
Nem számítok arra, hogy ha kimegyek a labancokhoz, akkor én leszek az űbergyerek, nagyjából egy nádvágó cigó, azt a kulimunkát fogom elvégezni, amit az osztrák nem. De meg fogom csinálni, mert van a nejemnek is célja, a két fiamnak is, és nekem is. S egyelőre más megoldást nem látok rövidtávon. Lottózni nem szoktam, bankot rabolni két esélyes, és nincs ismerősöm, aki bevinne a fazékhoz stadiont építeni csak úgy, hogy Zolikám, innentől ez az aranybánya a tied