HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4284
  • 4285
  • 4286
  • 4287
  • 4288
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85701 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 16. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 12:53

Akkor biztos nem azt folytatta, amit guga csinált előtte :nevet:

Azt hozta, amit kértem és kiajánlott, valamint idomult a céges rendszerekhez. Guga nem azt hozta, csak elővette a nagy dumáját, hogy jó leszt ez. Párszor el lehet játszani, meg amúgy is nekem kell, de ha már én vagyok a hülye ügyfél, akkor nahh...
Make love not Wor.

#85702 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 12:57

Azt hozta, amit kértem és kiajánlott, valamint idomult a céges rendszerekhez. Guga nem azt hozta, csak elővette a nagy dumáját, hogy jó leszt ez. Párszor el lehet játszani, meg amúgy is nekem kell, de ha már én vagyok a hülye ügyfél, akkor nahh...

Mondom én... :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85703 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 12:38

Akkor lehet, hogy eleve meg kellett volna maradni azon a szinten, amit tud kezelni.

Mint ahogy neked is anno mondtam, hogy faszság guga bt-zni, megmaradtál volna a veddmegaddelnél, ma is vidáman ellennél belőle, semmi gondod nem lett volna.

Budapestről eleve lépni akartunk, itt meg a veddmegaddel nem müxi, de a bolhapiac is behalt szépen és a prohardveren is csak szopóznak egymással, nem sok minden megy el. Ez már régi ügy. Aztán meg rajtam kívül még tolták páran, mint Garma, meg a srác, akinek valami trutyi zöld cumó volt a befőttes üvegben az avatara, meg még pár húzós név, mint Francii. Mindenki abbahagyta, mert nem pálya.

Valami egy éve felgyűlt itt pár cucc. Vga kártya, 500-as noti vinyók, ramok. Meghirdettem az olx-en, ment vagy egy hónapig, aztán hagytam a picsába, nem jelentkezett senki :-D odaadtam egyben egy számtech üzletnek occsójért. Holnap is szedem össze a bungit, kiválogatom a még használható alkatrészeket, s eladom nekik egyben, az összes maradék lomot megkapják ajándékba. Üres lesz a bungi, még a saját gépemet is eladom nekik :-D veszek egy tabletet, arról tudok kint netezni, telefonálni.

#85704 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 12:57

Emlékszem a gondra, hogy Chieftec ház + táp kellett, de csak Deer volt raktáron, mondjuk kurva sok gépet eladtam deer házzal, egy sem jött vissza soha :-D a codegennél egy fokkal talán jobb volt. Most januárban talált meg egy régi ügyfelem, mondtam neki, hogy elköltöztem Bánkra. A hülye lejött a géppel együtt, na basszus guga logo rajta, meg deer táp, de nem volt hibája, csak összeomlott a rendszer.

#85705 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 08:50

Ezek jó történetek, 4-5 munkát "nem fizetnek ki", de feketén dolgozva kifizetik? A másik meg, be kell perelni az államot, ha nem teljesítik a szerződést. Persze, gyanítom több is van ott, mint hogy a megrendelő nem teljesített :)

Szokásos guga "érvek".

Ne viccelj már,beperelni az államot..:Đ A barátom ezért ment ki, a panelprogramban 4 milliót nem fizettek ki neki. A fővállalkozó tönkre ment, lóvé nincs évek óta. Álomvilágban élsz?

1,5 éve kint melózik, kiváló festő, de itthon nem talált semmi lehetőséget, ja de zsebbe 150 e Ft.-ért. Dolgozott is egy darabig, de behívták vagyonosodásira, hogy mi a faszból fizeti a hitelét.300e-re büntették. Gyönyörű történet mi?
Kint kifizetik, többszörösét keresi. CSak ugye 2 hetente látja a feleségét és a 2 lányát.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#85706 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 13:03

Vga kártya, 500-as noti vinyók, ramok. Meghirdettem az olx-en, ment vagy egy hónapig, aztán hagytam a picsába, nem jelentkezett senki :-D

500as notivinyók? Bárkinek korlátlan mennyiségben. Ne kamuzz, tőlem most occsóért még a 80as IDÉket is viszik, notit és 250-500 felettit meg egyértelműen. Kiszórtam pár 2 terásat, most ide is szoktak az emberek és kérdezgetik, hogy nincs-e több.
Make love not Wor.

#85707 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 13:06

Emlékszem a gondra, hogy Chieftec ház + táp kellett, de csak Deer volt raktáron, mondjuk kurva sok gépet eladtam deer házzal, egy sem jött vissza soha :-D

Vagy nem tudsz róla, mert nálam sorban megcsuklottak. Dellbolt is azért hullott ki, mondtam, hogy bármilyen csak NVidia legyen occsóért. Kiajánlotta ATIval. Hümmögtem, mondom srác, én vagyok a hülye ügyfél, kifizetem, ne bohóckodjunk. De a konfig ATIval van. Ok, akkor +8ezer, ATIt kidobod, elcseréled sörre, beletolod az NVidiát. Már úgy kellett szájába rágni. No meg kiszállítás, mert miért ne. Ezt sem akarta érteni. Na, így vagyok a Deer táppal, ha júzer egy vállalhatóbb, teljesíthető, ráadásul drágább dolgot kér, akkor mi a péknek erőltetjüka Deert? Mert tetszik? Én meg vagyok a hülye ügyfél, nekem más tetszik...
Make love not Wor.

#85708 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:38

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 06. 16. 13:14

Ne viccelj már,beperelni az államot..:Đ A barátom ezért ment ki, a panelprogramban 4 milliót nem fizettek ki neki. A fővállalkozó tönkre ment, lóvé nincs évek óta. Álomvilágban élsz?

1,5 éve kint melózik, kiváló festő, de itthon nem talált semmi lehetőséget, ja de zsebbe 150 e Ft.-ért. Dolgozott is egy darabig, de behívták vagyonosodásira, hogy mi a faszból fizeti a hitelét.300e-re büntették. Gyönyörű történet mi?
Kint kifizetik, többszörösét keresi. CSak ugye 2 hetente látja a feleségét és a 2 lányát.

Úgy látszik, hogy nem ugyanazokkal kvarterkázunk :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85709 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 06. 16. 13:14

Nálam is lógott cég kb. 600ezressel. Mit lehet tenni? Ügyvéd és könyvelő azt mondta, hogy van a felszámoló csávó, annak kellene szólni még időben (franc sem nézegeti naponta a cégjegyzéket...), amúgy "ez pénzbe kerül és úgysem kapsz majd semmit".
Make love not Wor.

#85710 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 13:38

Jahhh, aki megteheti és bejött Neki az élet, az más.
Make love not Wor.

#85711 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 13:40

Nálam is lógott cég kb. 600ezressel. Mit lehet tenni? Ügyvéd és könyvelő azt mondta, hogy van a felszámoló csávó, annak kellene szólni még időben (franc sem nézegeti naponta a cégjegyzéket...), amúgy "ez pénzbe kerül és úgysem kapsz majd semmit".

De ez kb minden országban így van, nem? Nem magyar sajátosság.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85712 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:42

Jahhh, aki megteheti és bejött Neki az élet, az más.

Vagy aki olyat vállal amit meg is tud csinálni. Az egy dolog, hogy valaki szakmailag ott van, ha vállalkozásnál meg hiányosak az ismeretei, és olyanba nyúl, amibe belebukik.

Idézet

#85713 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:44

Felszámoló az csak meglévő vagyonból tud dolgozni, abból tudja a köveleteléseket teljesíteni. És a vállakozási szerződések nem a sor elején vannak az ilyen esetekben.

Idézet

#85714 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 13:42

Vagy aki olyat vállal amit meg is tud csinálni. Az egy dolog, hogy valaki szakmailag ott van, ha vállalkozásnál meg hiányosak az ismeretei, és olyanba nyúl, amibe belebukik.

Én meg tudtam csinálni. Ezt ügyfél bíróságon is megerősítette, valamint nálam volt a kinyomtatott levél. Az is jó volt, közel 500 oldalt szedtem össze, fejléc külön, összetűzve, kommentelve, nem is nagyon néztek bele. De kérték. Elkúrtam vele vayg 2 éjszakát. Inkább dolgoztam volna feketén :-D

Hiányos ismeret is érdekes lehet, ha egyszerűen pld. a valamelyik kormányizé nem fizet, csak baszakodik.
Make love not Wor.

#85715 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 12:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 13:45

Én meg tudtam csinálni. Ezt ügyfél bíróságon is megerősítette, valamint nálam volt a kinyomtatott levél. Az is jó volt, közel 500 oldalt szedtem össze, fejléc külön, összetűzve, kommentelve, nem is nagyon néztek bele. De kérték. Elkúrtam vele vayg 2 éjszakát. Inkább dolgoztam volna feketén :-D

Hiányos ismeret is érdekes lehet, ha egyszerűen pld. a valamelyik kormányizé nem fizet, csak baszakodik.

Nem a szakmai részről volt szó, mint írtam is.

Idézet

#85716 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 13:38

Mi a kvarterkázás? Én csak kvaterkázást ismerek...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#85717 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 06. 16. 14:41

Negyedekben kvaterkázik :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85718 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 16. 08:13

Az is kerdes milyen aron meloznak.
Nekem itt 3 Euro/m2 arat mondtak (mosr nem tudom anyaggal vagy sem), ami hat eleg szep osszeg lenne egy 120m2 koruli hazra.
Olyan 1500 Euro. 2-3 nap munkaert. Azert alljon mar meg a gyaszmenet.

Na, ha magunkról beszélünk és gugának kell eszet osztani, akkor fizessenek meg, ha másnak kellene kifizetni hasonlót, akkor már bekaphassák? Érdekes ez a kettős mérce.

Mondjuk ez is jó, diplomás és éppen vendéglátózni szeretne:

"Hiába vagyok diplomás, a végén mégis visszatértem a sörcsaphoz,"

Renéljük meg van az esze, bár itt belvárosban 1-2 helyen elég szép pénzek mozognak. Ccserébe azért tekerni is kell, de hát hol nem...
Make love not Wor.

#85719 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 06. 16. 14:41

Jogos :)

Idézet

#85720 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 16. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 15:17

Na, ha magunkról beszélünk és gugának kell eszet osztani, akkor fizessenek meg, ha másnak kellene kifizetni hasonlót, akkor már bekaphassák? Érdekes ez a kettős mérce.

Mondjuk ez is jó, diplomás és éppen vendéglátózni szeretne:

"Hiába vagyok diplomás, a végén mégis visszatértem a sörcsaphoz,"

Renéljük meg van az esze, bár itt belvárosban 1-2 helyen elég szép pénzek mozognak. Ccserébe azért tekerni is kell, de hát hol nem...

Napi 500 Euroert meg en is hajlando vagyokfesteni...
Aki meg nem az hazudik :)

Hiaba van ra penz, nem dobjuk ki az ablakon. Elfer az mashol.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 06. 16. 14:52 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4284
  • 4285
  • 4286
  • 4287
  • 4288
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.