Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 12:38
Akkor lehet, hogy eleve meg kellett volna maradni azon a szinten, amit tud kezelni.
Mint ahogy neked is anno mondtam, hogy faszság guga bt-zni, megmaradtál volna a veddmegaddelnél, ma is vidáman ellennél belőle, semmi gondod nem lett volna.
Budapestről eleve lépni akartunk, itt meg a veddmegaddel nem müxi, de a bolhapiac is behalt szépen és a prohardveren is csak szopóznak egymással, nem sok minden megy el. Ez már régi ügy. Aztán meg rajtam kívül még tolták páran, mint Garma, meg a srác, akinek valami trutyi zöld cumó volt a befőttes üvegben az avatara, meg még pár húzós név, mint Francii. Mindenki abbahagyta, mert nem pálya.
Valami egy éve felgyűlt itt pár cucc. Vga kártya, 500-as noti vinyók, ramok. Meghirdettem az olx-en, ment vagy egy hónapig, aztán hagytam a picsába, nem jelentkezett senki

odaadtam egyben egy számtech üzletnek occsójért. Holnap is szedem össze a bungit, kiválogatom a még használható alkatrészeket, s eladom nekik egyben, az összes maradék lomot megkapják ajándékba. Üres lesz a bungi, még a saját gépemet is eladom nekik

veszek egy tabletet, arról tudok kint netezni, telefonálni.