HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4291
  • 4292
  • 4293
  • 4294
  • 4295
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85841 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 07:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 16. 23:36

Az a baj ezzel, hogy mindenkinek van ilyen sztorija, amihez se részletek, se szerződés se egyéb info nincs, csak a sztori. Úgyhogy erre előre mindenkinek igaza van.

Azér' Jahno nem szokott mellédumálni. Ha nem csinálták volna meg a melót, vagy szarul, akkor azt mondja, hogy elbaszta, és nem fizettek, nem azt, hogy nem fizettek pedig járt volna.

#85842 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 07:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 07:13

Azért ez így hülyeség. A szerverek nagy többsége linux, amire a világ épül. Az, hogy te meg warez winekkel találkozol csak, nem mérvadó.
A linux telepítő meg nem egy ezeréves cd-t jelent.

Pontosan tudod, hogy asztali gépek és laptopok világában mozgok, otthoni felhasználók, cégek, közintézmények, mint iskolák, orvosi rendelők, önkormányzatok.

Nos, otthoni felhasználók soha nem vásárolnak oprendszert, mert vagy azzal vásárolják készen az üzletből, vagy akármi, de nem jellemző, hogy bárki is költene rá. Én meg pont leszarom.
Közintézmények, cégek meg nem tehetik meg.
De szerencsére már alig van közöm az egészhez, hisz számlát nem tudok adni egy ideje, az is ment offba.

Na most ezen a területen a linux nem vagy alig fordul elő.

#85843 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 07:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 08:32

Hívd ki gugát, tesz rá warez XP-t meg régi skypeot :up:

Nem hív "szakember"-t olyanhoz amit ő is meg tud csinálni :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85844 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 23:38

Akkor nekem -1 kocsi, pénzem még nincs, viszont erre jó eséllyel valamennyit költenem kell. Tudom, biztos mindenki tud valaki drogos legendát, aki 2 ezresért bármit. Simán. Aztán kezdődik a ki basz oda nagyobbat játék? Egyiknek drágább kocsija is volt. Haragosa is akadt. Időnként egy komplett városnyi :-D Fel is szívódott külföldre egy időre, most nem tudom merre kavar, de cégei még a stróman ismerőse nevén vannak, arra is lehetne indulni.

Nem kell drogos legenda, odamész, bebaszod az kocsiablakot, bele egy palack benzin, csók. Pénzed nem lesz belőle, de talán a lelkednek kicsit jobb :D

#85845 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 07:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 16. 23:39

Ahhoz a legtöbb összeg kicsi. Costellásokat pld. ismertem, onnan kértem tanácsot Velük együtt eddig az összes ügyvéd/könyvelő kb. csak legyintett, hogy ebben a formában nem lehet vele mit csinálni.

Az gáz. Bratyóék jártak ilyeneket csinálni vagy 10 éve, de már akkor ilyen 10 millánál kisebbért nem nagyon mentek ki. Rátettek 10%-kal többet, az lett az övék, de az szétment x felé, meg nem tudom mit hova kellett még tejelni. Kis összegekért nem éri meg nekik se.

#85846 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 07:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 08:42

Nem kell drogos legenda, odamész, bebaszod az kocsiablakot, bele egy palack benzin, csók. Pénzed nem lesz belőle, de talán a lelkednek kicsit jobb :D

Aztan ha volt kamera a kornyeken akkor gugol mint vereb a droton...

#85847 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 07:51

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 17. 06:32

En nem fizetek 2-3 napi munkaert ennyit semmilyen festonek egy tisztasagi festesert.
Nem tudom nalatok mi volt es mennyi munka,

Ne fizess.
Ha olcsóbbat nem találsz, akkor felétek ennyi az ára.

#85848 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 07:54

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 17. 08:49

Aztan ha volt kamera a kornyeken akkor gugol mint vereb a droton...

Ha elég hülye, akkor ja. Ha van egy kis esze, akkor meg nem.

#85849 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 08:39

Pontosan tudod, hogy asztali gépek és laptopok világában mozgok, otthoni felhasználók, cégek, közintézmények, mint iskolák, orvosi rendelők, önkormányzatok.

Nos, otthoni felhasználók soha nem vásárolnak oprendszert, mert vagy azzal vásárolják készen az üzletből, vagy akármi, de nem jellemző, hogy bárki is költene rá. Én meg pont leszarom.
De szerencsére már alig van közöm az egészhez, hisz számlát nem tudok adni egy ideje, az is ment offba.

Dehogy mozogsz, rég felhagytál az infoval, te mondtad.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85850 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:15

Oszt' ahol árulják az oprendszereket, azok meg mind hülyék, mi? :D

Egyébként igen, sok otthoni felhasználó nem vásárol szoftvert. Gondolom, ahova te jársz buherálni, ott meg még kevesebben.

#85851 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:15

Nem is akartad eladni és szartál rá. Ahogy a frissítésekre, vagy a rendes telepítgetésre is. Értelmes júzernek elmondod, vagy mert csak, vagy megkapja a gépet és játszódjon vele. Alattam léső szomszéd is jött, hogy "valami nem az igazi a gépeel". Driverek sem voltak rendben, valami kalóz Win, mondtam ezt venni kell vagy nincs tovább, de felőlem kérdezzen meg akárkit. Megvette.
Make love not Wor.

#85852 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 08:49

Az gáz. Bratyóék jártak ilyeneket csinálni vagy 10 éve, de már akkor ilyen 10 millánál kisebbért nem nagyon mentek ki. Rátettek 10%-kal többet, az lett az övék, de az szétment x felé, meg nem tudom mit hova kellett még tejelni. Kis összegekért nem éri meg nekik se.

Costellások olyan tán 500ezer felett már hajlandók lettek volna mozgolódni. Persze nem vidéki kiszállással és sok emberrel. Pár millióval simán foglalkoznak, de átlagos referenciájuk 20-50 milliós nagyságrendtől kezdődnek, abba meg nyilván érdemes invesztálni, ha csak egy része is jön vissza úgy hirtelen.
Make love not Wor.

#85853 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 08:54

Ha elég hülye, akkor ja. Ha van egy kis esze, akkor meg nem.

Én beszopnám. És előbbre sem lennék vele, max. parázhatok, hogy jajj mi van és autózhatok pár kilométert, ami plusz költség és idő.
Make love not Wor.

#85854 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 09:15

Nem is akartad eladni és szartál rá. Ahogy a frissítésekre, vagy a rendes telepítgetésre is. Értelmes júzernek elmondod, vagy mert csak, vagy megkapja a gépet és játszódjon vele. Alattam léső szomszéd is jött, hogy "valami nem az igazi a gépeel". Driverek sem voltak rendben, valami kalóz Win, mondtam ezt venni kell vagy nincs tovább, de felőlem kérdezzen meg akárkit. Megvette.

Jaja, van ilyen is.
De több aki nem vesz. Meg a mindenféle hekkelt szarokkal szenved inkább, még XP-s időkben volt sok házi-disztró pl. mindenféle hasznosnak képzelt haszontalan programmal előre telepítve, amiket aztán a kutya se használt. Gondolom most sincs ez másképp, csak már jó ideje nem járok ismerősökhöz se PC-t karbantartani, aztán a vistás vonal óta már egyáltalán nem vágom, mi megy warez berkekben.

#85855 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 09:17

Én beszopnám. És előbbre sem lennék vele, max. parázhatok, hogy jajj mi van és autózhatok pár kilométert, ami plusz költség és idő.

Azt utána odaszólnál egy fülkéből, hogy égetően fontos volna már az adósság rendezése, lehet simán perkálna :D

#85856 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 09:15

Oszt' ahol árulják az oprendszereket, azok meg mind hülyék, mi? :D

Egyébként igen, sok otthoni felhasználó nem vásárol szoftvert. Gondolom, ahova te jársz buherálni, ott meg még kevesebben.

kóbászér nem adnak windows :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85857 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 09:25

kóbászér nem adnak windows :D

HAHAHAAAAA :D

#85858 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:27

Mondjuk szerintem itthon windowsok legalább fele illegál. De azok is működnek simán, olyanokkal nem lehet mit kezdeni, akik mindenre réklikkelnek ami mozog, villog, vagy piros, és minden kérdésre nyomják az engedélyezést.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85859 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 17. 09:27

Mondjuk szerintem itthon windowsok legalább fele illegál. De azok is működnek simán, olyanokkal nem lehet mit kezdeni, akik mindenre réklikkelnek ami mozog, villog, vagy piros, és minden kérdésre nyomják az engedélyezést.

Faternak volt netkávézója ~5 évig. Anno az XP-s időkben.
Simán korlátozott userrel használta boldog-boldogtalan, ketyegett rajta talán Avast, mégis mentek a játékok meg a netezés, nem volt gond, nem volt lassú.
Egyszer volt gond az egyik géppel, valami kis zseni vitt neki egy CD-t, hogy valamelyik játékhoz valami spéci javítás vagy nem tudom mi, és telepíteni kéne rendszergazdai jogokkal, ő meg megadta a jelszót (ráadásul a Ghost mentés se akart visszamászni, volt valami bug a Ghostban, amitől visszatöltés közben elszállt, lehetett telepíteni újra).

#85860 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 08:33

Csütörtök este nem ott leszünk, vagy 12-en :(
Péntek este ?

Valami megfejtés lesz. :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4291
  • 4292
  • 4293
  • 4294
  • 4295
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.