HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4292
  • 4293
  • 4294
  • 4295
  • 4296
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85861 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 17. 09:34

Valami megfejtés lesz. :]

Meddig vagy errefelé?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85862 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 09:20

aztán a vistás vonal óta már egyáltalán nem vágom, mi megy warez berkekben.

Win7re util van, elindítod, megnyomja, aktiválja, megy...
Make love not Wor.

#85863 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 09:15

Nem is akartad eladni és szartál rá. Ahogy a frissítésekre, vagy a rendes telepítgetésre is. Értelmes júzernek elmondod, vagy mert csak, vagy megkapja a gépet és játszódjon vele. Alattam léső szomszéd is jött, hogy "valami nem az igazi a gépeel". Driverek sem voltak rendben, valami kalóz Win, mondtam ezt venni kell vagy nincs tovább, de felőlem kérdezzen meg akárkit. Megvette.

Normális emberkének én is eladtam, mert volt rajta hasznom, szóval ez nem így működött, hogy fel sem merült, de van olyan, akinek nem én telepítettem, elbaszódott, de már engem talált meg. Azért mindenkire nem lehet rádumálni + azt mondja, hogy akkor hagyjam a fenébe megy máshoz. Régen még ügyeltem ilyesmire :-D ma már én küldöm a haverom boltjába.

#85864 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 17. 09:34

Valami megfejtés lesz. :]

Te most melyik országban nyomulsz? Meg mi a meló?

#85865 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 09:51

Meddig vagy errefelé?

Szombat reggel vidékre megyek, hétvége anyámmal, hétfő hajnalban repülök haza.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85866 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 10:03

Te most melyik országban nyomulsz? Meg mi a meló?

Málta.
Háztartási alkalmazott. :]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#85867 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 10:02

Azért mindenkire nem lehet rádumálni + azt mondja, hogy akkor hagyjam a fenébe megy máshoz.

Akkor menjen máshoz, de legalább működik a szelektálás, ki mire hajlandó vagy meddig érti meg a dolgot.

Havert sem győzöm orrbacsapkodni, 400ezres laptopot kiajánl a vezérigazgatónak Win nélkül, és persze megy a "meg lehet ám oldani okosban" Mintha a havi milliós fizetésből nem jutna +8ezer pénz egy Winre. Faszt, legtöbbször csak hozzáállás kérdése. Az is magyarázza, hogy "úgyem akarja kifizetni". Nem a faszt nem, más nem ismer, benne van a gép árában, kész, nem kell ezt külön megpöcsölni, együtt működik, kész. Vagy fiezt munkadíjat és kapja Linuxos basszal, had sírjon a szája.
Make love not Wor.

#85868 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 10:12

Akkor menjen máshoz, de legalább működik a szelektálás, ki mire hajlandó vagy meddig érti meg a dolgot.

Havert sem győzöm orrbacsapkodni, 400ezres laptopot kiajánl a vezérigazgatónak Win nélkül, és persze megy a "meg lehet ám oldani okosban" Mintha a havi milliós fizetésből nem jutna +8ezer pénz egy Winre. Faszt, legtöbbször csak hozzáállás kérdése. Az is magyarázza, hogy "úgyem akarja kifizetni". Nem a faszt nem, más nem ismer, benne van a gép árában, kész, nem kell ezt külön megpöcsölni, együtt működik, kész. Vagy fiezt munkadíjat és kapja Linuxos basszal, had sírjon a szája.

2007 nyarán, amikor ideköltöztünk, kb. 6 hónapig nem volt meló, mert nem is tudtak rólam, szóval nehéz kezdet volt, alkalmazkodnom kellett, aztán szerencsére jöttek a cégek, sulik, önkormányzatok. Nem engedhettem meg magamnak, hogy bárkit is elzavarjak :-D

Laptopoknál már alapból csak oprendszerest adtam el, azon már csak finomítani kellett, meg beállítani dolgokat, de ugyanazért a pénzért kevesebb volt a szopolás. Viszont jó ideje nem adtam már el semmit, mert nincs kedvem ingyé Pestre járni gariztatni. Utóbbi időben beküldtem Rétságra mindenkit, vegyen ott gépet, alkatrészt.

#85869 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:23

Számtech-et a fakitermelés miatt offoltam le, kényelmes, laza meló az erdőn, de banyek behalt ez is, egyetlen normális fuvaros sincs, aki vállalná, hogy bemegy az erdőbe. Értem én, hogy néha beragadós, odabaszós, és inkább a közúton fuvaroznak. Én meg nem merek bevállalni egy UAZ-t, mert arra rámenne a gatyám is. Eleve egy papíros kocsi 600-nál indul + átírások mifaszom. Utána a legapróbb hibával is mehetek szerelőhöz, szóval essenem nyerő jelenleg, pedig 2 évig egész jól elvoltam belőle.

#85870 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:29

Ha olcsón akarsz nyaralni :-D

http://balaton.blog....mpaign=blhshare

#85871 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:33

Vajon a média miért nem kapta fel ezt a faszit :-s :-D valószínűleg azért, mert vállalhatatlan mondatai lennének, amiről nem szabad beszélni :Đ folyamatos sípolás lenne, s nem a káromkodás miatt.

#85872 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 10:23

Eleve egy papíros kocsi 600-nál indul + átírások mifaszom. Utána a legapróbb hibával is mehetek szerelőhöz, szóval essenem nyerő jelenleg, pedig 2 évig egész jól elvoltam belőle.

Akkor most ezt sem keressük vissza. Ahol írtad, hogy occsó és igénytelen, nem kell vele semmit csinálni, örökké megy. Most meg kitörik a kerék, amihez azért nagy hülyeség kell. Aztán milyen legapróbb hiba? Semmi elektronika nincs benne, tehát olcsó és egyszerű a javítása. Csak némi befektetéssel lehet pénzt csinálni, így lesz ez Bécsben a vállalkozósdival is, csak még keményebb kivitelben.
Make love not Wor.

#85873 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 10:23

Számtech-et a fakitermelés miatt offoltam le, kényelmes, laza meló az erdőn, de banyek behalt ez is, egyetlen normális fuvaros sincs, aki vállalná, hogy bemegy az erdőbe. Értem én, hogy néha beragadós, odabaszós, és inkább a közúton fuvaroznak. Én meg nem merek bevállalni egy UAZ-t, mert arra rámenne a gatyám is. Eleve egy papíros kocsi 600-nál indul + átírások mifaszom. Utána a legapróbb hibával is mehetek szerelőhöz, szóval essenem nyerő jelenleg, pedig 2 évig egész jól elvoltam belőle.

Vagy:

http://www.keptelens...fat-pakol-15004
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85874 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 17. 10:06

Szombat reggel vidékre megyek, hétvége anyámmal, hétfő hajnalban repülök haza.

akkor a péntek marad
szombat reggel nem kecsóra mész? mert megyünk oda

#85875 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 10:37

Akkor most ezt sem keressük vissza. Ahol írtad, hogy occsó és igénytelen, nem kell vele semmit csinálni, örökké megy. Most meg kitörik a kerék, amihez azért nagy hülyeség kell. Aztán milyen legapróbb hiba? Semmi elektronika nincs benne, tehát olcsó és egyszerű a javítása. Csak némi befektetéssel lehet pénzt csinálni, így lesz ez Bécsben a vállalkozósdival is, csak még keményebb kivitelben.

Kerék lejtmenetben, erősen megpakolva, megterhelve fordult ki.
UAZ tényleg elmegy tökön dinnyén, de én nem értek hozzá, így ha a sajátom lenne, akkor csak a pénzt vinné el.
Srác, akivel dolgoztam, autószerelő, csak meghülyült, nem melózik senkinek, még az erdészetnek sem.
Szerintem már csak málnázik, de azt nagyban :-D

Hja, telepítettem én is 100 tő málnát, 3 maradt életben :-D
Most mondogatják, hogy az erdei fenyő közelségét nem bírja, mert savas a talaj :omg: nem volt nagy tanulópénz, telebasztam cukkínivel a helyét, az mindig szépen termett.

Labancoknál nem kell befektetnem semmit, csak az első hétre a szállás, kaja, autó.
Újságkihordóknak heti kifizetés van, mert mindenki hamar lelép, vált, tököm tudja, de nagy a szórás.
Kezdetnek megteszi, főleg, hogy ingyenes a nyelviskola.

Nem tudom milyen kint a közeg, de a meló azért tetszik, mert nem szalagmeló, hanem mászkálós, egyedül levős, amint tehetem bérlek valami kicsi kérót, ahová a család kijöhet hétvégenként. De ez távlati. Mondjuk a chips-es meló nem igazán tetszik hétvégenként, mert az tényleg szalagmeló, de a börtönnél jobb :-D

#85876 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 10:33

Vajon a média miért nem kapta fel ezt a faszit :-s :-D valószínűleg azért, mert vállalhatatlan mondatai lennének, amiről nem szabad beszélni :Đ folyamatos sípolás lenne, s nem a káromkodás miatt.

persze, nem szabad beszélni

#85877 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 17. 10:42

Ennél azért komolyabban toltuk :-D

#85878 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 10:48

persze, nem szabad beszélni

Egyik tv sem merné cenzúra nélkül adásba rakni, mondjuk értem, mert a jónépnek a hájpolást adják el, meg a menekült problémát.

#85879 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 10:37

:up:
Múltkor még erről volt szó, régi szart ő karbantartja, nagyrészt bármit megcsinál rajta, az újakban meg bármi kimegy, akkor tréler kell :D

Olyan nincs, hogy semmiből lóvé. Különben már mindenki azt csinálná és térdig járna a zsetonban.

#85880 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 10:47

Srác, akivel dolgoztam, autószerelő, csak meghülyült, nem melózik senkinek, még az erdészetnek sem.

Guga is meghülyült, nem melózik senkinek. Ez egy ilyen környék.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4292
  • 4293
  • 4294
  • 4295
  • 4296
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.