HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4293
  • 4294
  • 4295
  • 4296
  • 4297
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85881 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 10:47

Labancoknál nem kell befektetnem semmit, csak az első hétre a szállás, kaja, autó.
Újságkihordóknak heti kifizetés van, mert mindenki hamar lelép, vált, tököm tudja, de nagy a szórás.
Kezdetnek megteszi, főleg, hogy ingyenes a nyelviskola.

Nem tudom milyen kint a közeg, de a meló azért tetszik, mert nem szalagmeló, hanem mászkálós, egyedül levős, amint tehetem bérlek valami kicsi kérót, ahová a család kijöhet hétvégenként. De ez távlati. Mondjuk a chips-es meló nem igazán tetszik hétvégenként, mert az tényleg szalagmeló, de a börtönnél jobb :-D

Akkor tényleg jó meló lehet, ha folyton mindenki lelép ...
Nyelviskola? Ha még nyelvet is kell tanulni, akkor szívás.
Aztán nem vágom, ebből tudsz-e értelmes kicsi kecót bérelni, ahova a család kimegy, vagy esetleg szarabbul élnél, mintha itt mennél el újságkihordónak.

#85882 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 11:00

Aztán nem vágom, ebből tudsz-e értelmes kicsi kecót bérelni, ahova a család kimegy, vagy esetleg szarabbul élnél, mintha itt mennél el újságkihordónak.

Erről lemaradtál? Több pénzt kapna, mint egy vezetőbb beosztású informatikus. És közel tizedét költené lakásra. Én meg nem értem :-D
Make love not Wor.

#85883 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:03

De nem érted, mert ő szeretni fogja, sok lesz a jatt, meg az unatkozó, szebbnél szebb osztrák háziasszonyok, akik majd finomabbnál finomabb ételekkel és állatias szex-el fogják várni.

Mint ahogy az egyéb munkáira emlékszik :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85884 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 11:01

Erről lemaradtál? Több pénzt kapna, mint egy vezetőbb beosztású informatikus. És közel tizedét költené lakásra. Én meg nem értem :-D

Erről lemaradtam. Én minden utólag tudok meg :)
Mondjuk a lakás attól függ, mit takar. Lehet ott is vannak ilyen kis 2 négyzetméteres lyukak, oszt' laknak huszan 40 négyzetméteren.

#85885 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 17. 11:03

De nem érted, mert ő szeretni fogja, sok lesz a jatt, meg az unatkozó, szebbnél szebb osztrák háziasszonyok, akik majd finomabbnál finomabb ételekkel és állatias szex-el fogják várni.

Jaja.
Mondjuk az is érdekes volt, hogy azt hitte, hogy a többi villanyórás nem lógott el soha semmit és csak ő volt, aki 4 nap alatt letudta a hetet :think:

#85886 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 11:04

Erről lemaradtam. Én minden utólag tudok meg :)
Mondjuk a lakás attól függ, mit takar. Lehet ott is vannak ilyen kis 2 négyzetméteres lyukak, oszt' laknak huszan 40 négyzetméteren.

"amint tehetem bérlek valami kicsi kérót, ahová a család kijöhet hétvégenként."

Nyilván. Kimegyünk, hogy keressünk pénzt, aztán el is költjük utazgatásra hétvégenként. És kicsi önálló kéró csak úgy lesz.
Make love not Wor.

#85887 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 10:54

Guga is meghülyült, nem melózik senkinek. Ez egy ilyen környék.

Biztos neki is van oka, de nekem is :-D az egész életemet ez jellemezte, hogy folyamatos váltások, mindig mást melóztam. Édesapám meg asztalos inas volt, s onnan ment nyugdíjba, ahol kezdte és tanult :omg: véremeszpés :nevet:

#85888 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:29

A faszi, akivel beszéltem, annyit mondott, hogy 3 hónapos munkaviszony után lehetőség van vállalkozói hitelre, erre utaznak, felveszik, aztán lelépnek. Nem tudom mi a történet, de nincs ilyen célom, ha már kint leszek többet tudok mondani.

Még én sem tudom, hogy mik a lehetőségek kecó bérlés terén, nézegetem a bazar.at oldalát, nem túl kecsegtető, bivalyszálláson kezdünk, ahol 5-10 ember, mind magyar egy fedél alatt. Ha nagyon nem fekszik, akkor benne van a pakliban, hogy visszajövök, de minek :-s ebben a megyében sok lehetőség nincs, mert már mindenki kivándorolt a faszba.

Hja, lehet menni gyártósorra melózni :Đ havi 100-120 küvecs, ha vállalom a 3 műszakot.
Szerintem nem lesz gond sem a nyelvtanulással, sem a melóval + talonban van néhány szobafestő kapcsolat, de azt nem szeretném. Nincsenek illúzióim. Heti 7 nap melóval, amiben benne van a chips gyár is feketén, összejön 2000 juró, itthon jól hangzik, de nem itthon leszek.

#85889 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 10:33

Vajon a média miért nem kapta fel ezt a faszit :-s :-D valószínűleg azért, mert vállalhatatlan mondatai lennének, amiről nem szabad beszélni :Đ folyamatos sípolás lenne, s nem a káromkodás miatt.

vagy mert egy agyhalott, szétivott agyú szerencsétlen, akinek már egy épkézláb, értelmes mondata sincs. azért vállalhatatlan, mert már egy szánni sem érdemes testi-lelki roncs.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#85890 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:30

És az osztrákoknak annyi esze van, hogy olyan rendszert üzemeltetnek ahol folyamatosan meglopják őket?

Plusz a fizetendő terheknek is érdemes lenne pontosabban utánanézni, mert az a 3 hónapra 85 euro, az picit kevésnek tűnik.

Szerkesztette: JonesC 2015. 06. 17. 10:32 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#85891 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 17. 11:03

Lehettem 20 éves, amikor toltam a villanyszámlásdit, szép sudár alkat. Kihasználtam az adódó lehetőségeket, a mostani 20 évesek ugyanezt csinálják, ha egy szexre éhes, elhanyagolt, de még külsőre csábító édesányával találkoznak.

Szóval a leírtakból a szeretni fogja azt a munkát igaz, a többi hablaty, mert 48 éves vagyok, de még mindig 192cm magas, viszont családos ember, aki nem hódításra megy, hanem pénzt keresni a családjának.

#85892 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 11:23

Biztos neki is van oka, de nekem is :-D az egész életemet ez jellemezte, hogy folyamatos váltások, mindig mást melóztam. Édesapám meg asztalos inas volt, s onnan ment nyugdíjba, ahol kezdte és tanult :omg: véremeszpés :nevet:

Na látod. Pedig biztos ő is mehetett volna villanyszámlásnak, állatkerti etetőembernek meg hobbifakitermelőnek, vagy újságkihordónak is. Hogy aztán fél-egy-két évente abbahagyja és kezdjen más értelmetlen és szarul fizető melóba.

#85893 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 17. 11:30

És az osztrákoknak annyi esze van, hogy olyan rendszert üzemeltetnek ahol folyamatosan meglopják őket?

Plusz a fizetendő terheknek is érdemes lenne pontosabban utánanézni, mert az a 3 hónapra 85 euro, az picit kevésnek tűnik.

Ez ügyben nem tudok nyilatkozni, egyelőre telefonon tartom a kapcsolatot az ottani igazgató helyettessel, ha kell megadom a számot.

Arbait 209448426, szerintem nem labanc, és a magyart ugyan jól beszéli, de akcentussal.

#85894 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 11:32

Lehettem 20 éves, amikor toltam a villanyszámlásdit, szép sudár alkat. Kihasználtam az adódó lehetőségeket, a mostani 20 évesek ugyanezt csinálják, ha egy szexre éhes, elhanyagolt, de még külsőre csábító édesányával találkoznak.

Szóval a leírtakból a szeretni fogja azt a munkát igaz, a többi hablaty, mert 48 éves vagyok, de még mindig 192cm magas, viszont családos ember, aki nem hódításra megy, hanem pénzt keresni a családjának.

Na látod, én még tavaly is ezt csináltam, pedig rég múltam 20 éves, és még az se számított, hogy külsőre csábító legyen. De azért villanyszámlásnak nem álltam :p

#85895 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 11:29

Heti 7 nap melóval, amiben benne van a chips gyár is feketén, összejön 2000 juró, itthon jól hangzik, de nem itthon leszek.

Feketén. Ahol a fél napos diákmunkást is érdemes papírozni, mert úgy basznak ki az országból, hogy nagyon. Főlg szalag, meg gyár, akkor jó, ha valami majd kicsit becsípi a kezed. Bár lehet megoldható, Dext is ki tudja milyen módon volt Amerikában, de eddig az osztrákokat fejlett Európának néztem, lehet elindult a romlás útján.
Make love not Wor.

#85896 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 16. 19:03

Figyejjémán bélálló turgonya :Đ

Ezt lesd:

A kéztechnikája igen jó, csuklóból nyomja, nem alkarból (mint az apja :Đ), ez már egy jó jel, hogy az alapot megtanították (ezek szerint a tanár sem rossz)

Na látod buzera, ezt hívják papa-mamának ami neked már nem ment a "hangolásnál"! :Đ
A fiad már többet tud a dobolásról...:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#85897 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 11:34

Ez ügyben nem tudok nyilatkozni, egyelőre telefonon tartom a kapcsolatot az ottani igazgató helyettessel, ha kell megadom a számot.

Arbait 209448426, szerintem nem labanc, és a magyart ugyan jól beszéli, de akcentussal.

Részemről csak kíváncsiság, csak szerintem kevés, meg az adó.

Idézet

#85898 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 10:47

Kerék lejtmenetben, erősen megpakolva, megterhelve fordult ki.
UAZ tényleg elmegy tökön dinnyén, de én nem értek hozzá, így ha a sajátom lenne, akkor csak a pénzt vinné el.
Srác, akivel dolgoztam, autószerelő, csak meghülyült, nem melózik senkinek, még az erdészetnek sem.
Szerintem már csak málnázik, de azt nagyban :-D

Hja, telepítettem én is 100 tő málnát, 3 maradt életben :-D
Most mondogatják, hogy az erdei fenyő közelségét nem bírja, mert savas a talaj :omg: nem volt nagy tanulópénz, telebasztam cukkínivel a helyét, az mindig szépen termett.

Labancoknál nem kell befektetnem semmit, csak az első hétre a szállás, kaja, autó.
Újságkihordóknak heti kifizetés van, mert mindenki hamar lelép, vált, tököm tudja, de nagy a szórás.
Kezdetnek megteszi, főleg, hogy ingyenes a nyelviskola.

Nem tudom milyen kint a közeg, de a meló azért tetszik, mert nem szalagmeló, hanem mászkálós, egyedül levős, amint tehetem bérlek valami kicsi kérót, ahová a család kijöhet hétvégenként. De ez távlati. Mondjuk a chips-es meló nem igazán tetszik hétvégenként, mert az tényleg szalagmeló, de a börtönnél jobb :-D

aprilis eleji jeges szel es szakado ho eleg :wtf: volt nekunk Becsben...

#85899 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 11:29

A faszi, akivel beszéltem, annyit mondott, hogy 3 hónapos munkaviszony után lehetőség van vállalkozói hitelre, erre utaznak, felveszik, aztán lelépnek. Nem tudom mi a történet, de nincs ilyen célom, ha már kint leszek többet tudok mondani.

Még én sem tudom, hogy mik a lehetőségek kecó bérlés terén, nézegetem a bazar.at oldalát, nem túl kecsegtető, bivalyszálláson kezdünk, ahol 5-10 ember, mind magyar egy fedél alatt. Ha nagyon nem fekszik, akkor benne van a pakliban, hogy visszajövök, de minek :-s ebben a megyében sok lehetőség nincs, mert már mindenki kivándorolt a faszba.

Hja, lehet menni gyártósorra melózni :Đ havi 100-120 küvecs, ha vállalom a 3 műszakot.
Szerintem nem lesz gond sem a nyelvtanulással, sem a melóval + talonban van néhány szobafestő kapcsolat, de azt nem szeretném. Nincsenek illúzióim. Heti 7 nap melóval, amiben benne van a chips gyár is feketén, összejön 2000 juró, itthon jól hangzik, de nem itthon leszek.

Apám, ha csak így osztogatnák a hitelek semmi fedezetre, már minden magyar cigánynak olyan hitele volna.

#85900 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 10:40

Ezt kell gyakorolni reggeltől estig, gumilap és mese nézés közben is tolni

https://www.youtube....h?v=aNdjbjhRcvU
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4293
  • 4294
  • 4295
  • 4296
  • 4297
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.