HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4298
  • 4299
  • 4300
  • 4301
  • 4302
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#85981 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 19:05

Itthon is sokan laknátok a házban, akkor occsítható a költségvetés. Kimondva nagy szám, de ugyanezt ha számolom és 7 napos munkarend, napinyócóra, akkor is 120ezer. Arányában lehet jobb ám, mint az osztrák fizetés.

Ja. 10-en egy kecóban, az már 1,2 milla/hó, abból szépen kijönne a rezsi, meg volna dinóm-dánom.

#85982 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 18:50

Az. Fehéret.

Csakis :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#85983 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 19:06

De más nem terjeszti ennyire

HAHAHAAAAA :D

#85984 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 19:01

Persze, megmagyarázni mindig meg lehet.

Na most pl. elmehetsz a faszomba, elérted a határt. Fogalmad sincs, hogy pontosan mi történt, csak mint csontkukac járod át a döghúst kedvedre, az élő fába is belekötve, baszódj meg. Kurvára nem tudod mi az kiállni a gyereked mellett, és lelépni, majd magadhoz ölelni, hogy nincs semmi baj.

Húzz a faszomba, ostoba faszkalap.

Vonalról kívül beugató gyökér vagy.

Szerinted egyszerű feladat volt leugatni a két milliomos tulaj fejét, úgy, hogy vörösödtem, majd rájuk baszni az ajtót tudva azt, hogy a nejem semmit sem tud az egészről, és szintén ki fog akadni, mert a felét sem érti?
Aznap nem keveset üvöltöztünk egymással a fiam miatt, aki olyan szinten keresztbe tesz a kavarásaival, hogy öröm nézni, s miatta vannak viharfellegek felettünk. De akkor is a fiam!!

Kapis?

#85985 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 18:56

Jaja.
Épp ma gondokoztam el rajta, hogy be kéne szállni a bizniszbe, valami spéci teával, vagy fasztuggya mivel, aminek csupa pozitív hatásai vannak, meg valami mással is, ami véd a kemtréltől, sok állat bukna rá. Simán meg lehetne élni belőle.

Nagy biznisz lenne, nagyon becsaphatók az emberek, nézd meg gugát.
Ha meg betegek, pláne sokkal sérülékenyebbek, ezt használják ki.

#85986 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 18:56

Nincs tétje, legfeljebb kurva hamar visszajövök, és buktam pár küvecset, nincs egyelőre más kézenfekvő, tökéletesen megtervezhető megoldás. Csak egy nyelvet beszélek, ahol az 500-as órabér a menő :nevet: bejelenbtés nélkül :omg:

Nem kockázat nyelvtudás nélkül kimenni havi 600 küvecsért, ha a nyelvtanulás biztosítva van.
Hát tudom, szopoljak tovább ithhon, köszi, eddig volt, eddig vendég.

Inkább kipróbálom, még annak függvényében is, hogy esetleg rábaszok. ha nem próbálom ki, s maradok a bungiban piálni, akkor életem végéig a bungiban fogok piálni, ami nem rossz, de van a család, aminek megnövekedtek az igényei.

Havi 600 . Gondolom millió. Gondolom Eur .

:D

#85987 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:08

Na most pl. elmehetsz a faszomba, elérted a határt. Fogalmad sincs, hogy pontosan mi történt, csak mint csontkukac járod át a döghúst kedvedre, az élő fába is belekötve, baszódj meg. Kurvára nem tudod mi az kiállni a gyereked mellett, és lelépni, majd magadhoz ölelni, hogy nincs semmi baj.

Nem mondtad el mi volt. Azt is ködösítve. Meg másképp. Ha el is mondod, nem tudjuk mennyire gugás.

Másrészt meg Te ugyanezt csinálod, itt mindig mindenki hülye volt, ráadásul ha valaki benyögi, hogy bármilyen munkát vállal Bécsben, kiröhögöd a faszba és naponta ideniggerezel, mert hülye. Meg gabibácsi a zsidó, meg a többi, amin ugyanígy be leehtne sértődni, csak mi néha tudomásul vettük, hogy egy elmeroggyant szájából ezt nem kell komolyan venni.
Make love not Wor.

#85988 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Szerinted egyszerű feladat volt leugatni a két milliomos tulaj fejét, úgy, hogy vörösödtem, majd rájuk baszni az ajtót tudva azt, hogy a nejem semmit sem tud az egészről, és szintén ki fog akadni, mert a felét sem érti?
Aznap nem keveset üvöltöztünk egymással a fiam miatt, aki olyan szinten keresztbe tesz a kavarásaival, hogy öröm nézni, s miatta vannak viharfellegek felettünk. De akkor is a fiam!!

Kapis?

Inkább ne fogd a fiadra, magadtól is leléptél volna. Ha nem aznap, akkor később, most volt rá jó ürügy.
Mint eddig mindenhol. Belekapsz ebbe, belekapsz abba, aztán hagyod az egészet a fenébe, amikor másnap már mást gondolsz.

Ja, azt eddig is nagyon jól tudtam, hogy az asszony nehezen bírja a dolgaidat. Így neten át se vagy semmi, de aki veled is él, annak sokkal durvább.

Szerkesztette: Sparow2 2015. 06. 17. 18:15 -kor

#85989 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 19:04

Aha. Mint a csodasó.
Én sose ettem tengeri sót, mégis minden laborvizsgálaton jó volt a véremben a Na meg a K mennyisége.

Mert iszod vödörszámra a magzatvizet, fogadjunk :)

#85990 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 19:11

Nem mondtad el mi volt. Azt is ködösítve. Meg másképp. Ha el is mondod, nem tudjuk mennyire gugás.

Másrészt meg Te ugyanezt csinálod, itt mindig mindenki hülye volt, ráadásul ha valaki benyögi, hogy bármilyen munkát vállal Bécsben, kiröhögöd a faszba és naponta ideniggerezel, mert hülye. Meg gabibácsi a zsidó, meg a többi, amin ugyanígy be leehtne sértődni, csak mi néha tudomásul vettük, hogy egy elmeroggyant szájából ezt nem kell komolyan venni.

:up:

#85991 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 19:07

Te meg az adózás....

:cool:

Szándékosan vagy ostoba :-s miahogy a pélónak melózhatnék önkormányzatoknak, iskoláknak, cégeknek "múlt időben"?
Szerinted?

De tudod mit, pont egy szívókorongnak bizonygassam :nevet:

#85992 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:13

Kapis?

Szerintem még zsidó kém is, és piramisban lakik :up:

#85993 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:12

:cool:

Szándékosan vagy ostoba :-s miahogy a pélónak melózhatnék önkormányzatoknak, iskoláknak, cégeknek "múlt időben"?
Szerinted?

De tudod mit, pont egy szívókorongnak bizonygassam :nevet:

Dehát nem is foglalkozol informatikával.

#85994 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 19:13

Szerintem még zsidó kém is, és piramisban lakik :up:

Baszod, Gabibá, épp te buktatsz le? Legalább egyik zsidó ne buktassa má' le a másik zsidót :D

#85995 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:12

Szerinted?

Az még nem egyenlő az adózással, elvégre be is csukatták a céget. Néha én is csúszok, de valahogy mindig kibekkelem :-D
Make love not Wor.

#85996 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 19:15

Baszod, Gabibá, épp te buktatsz le? Legalább egyik zsidó ne buktassa má' le a másik zsidót :D

Dá.
Make love not Wor.

#85997 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 19:15

Pont így szopja be hogy nem is vagyunk azok. Közben a jahno meg röhög a szemespiramisban a többi kőművessel

#85998 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 19:17

Közben a jahno meg röhög a szemespiramisban a többi kőművessel

Itt nincsenek kőművesek, nem lehet bezárni Őket piramisba, hisz szabadok!
Make love not Wor.

#85999 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 19:11

Inkább ne fogd a fiadra, magadtól is leléptél volna. Ha nem aznap, akkor később, most volt rá jó ürügy.
Mint eddig mindenhol. Belekapsz ebbe, belekapsz abba, aztán hagyod az egészet a fenébe, amikor másnap már mást gondolsz.

Általában éveket húzok le, mire kiforrja magát, ez csak 2 hónap volt.
Ezerféle melóm volt már, és nem szégyellem,hogy folyamatosan váltok, meg átmenetek vannak.

De ez most tényleg a fiamról szólt. Nem tudtam volna nekik melózni tovább úgy, hogy a fiamat okkal, ok nélkül hazazavarták. Egyébként csak én értettem, hogy mi történt.
Srác lehúzott 10 órát náluk, majd elment plakátozni hajnal egyig, hogy legyen lóvéja, mert viszi a barátnőjét nyaralni, autót is szeretne, tényleg kapar,mint a faszom, látom rajta.

De nincs még tapasztalata, hogy mit szabad elpofázni, s mit nem.
Elárulta, hogy fáradt, mert hajnal egyig melózott. Azt gondolta ez jó pont lesz. Nagy lófaszt, hazazavarták, mert így nem tud óránként 500 Forintért teljes gőzzel teljesíteni. Én meg tudom, hogy lehúztam vele 5 napot alvás nélkül hangításban, csak ilyen 30 perces kényszeralvások, mert olyan kibaszott hangerő volt.

Na szóval léptem.
Amúgy sem volt túl vonzó az 500-as órabér, bár a melótt nagyon komáltam.
De könnyen ott lehetett hagyni, hisz mindenhol 500-as órabérért és bejelentés nélkül várják tárt karokkal a csak komoly szándékú dolgozni akaró embereket :nevet: ez egy komoly ország, komoly törvényekkel, előrelépési lehetőséggel :nevet:

Vagy 500-ért dolgozol itt, vagy 500-ért máshol :Đ

#86000 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:20

Általában éveket húzok le, mire kiforrja magát, ez csak 2 hónap volt.
Ezerféle melóm volt már, és nem szégyellem,hogy folyamatosan váltok, meg átmenetek vannak.

De ez most tényleg a fiamról szólt. Nem tudtam volna nekik melózni tovább úgy, hogy a fiamat okkal, ok nélkül hazazavarták. Egyébként csak én értettem, hogy mi történt.
Srác lehúzott 10 órát náluk, majd elment plakátozni hajnal egyig, hogy legyen lóvéja, mert viszi a barátnőjét nyaralni, autót is szeretne, tényleg kapar,mint a faszom, látom rajta.

De nincs még tapasztalata, hogy mit szabad elpofázni, s mit nem.
Elárulta, hogy fáradt, mert hajnal egyig melózott. Azt gondolta ez jó pont lesz. Nagy lófaszt, hazazavarták, mert így nem tud óránként 500 Forintért teljes gőzzel teljesíteni. Én meg tudom, hogy lehúztam vele 5 napot alvás nélkül hangításban, csak ilyen 30 perces kényszeralvások, mert olyan kibaszott hangerő volt.

Na szóval léptem.
Amúgy sem volt túl vonzó az 500-as órabér, bár a melótt nagyon komáltam.
De könnyen ott lehetett hagyni, hisz mindenhol 500-as órabérért és bejelentés nélkül várják tárt karokkal a csak komoly szándékú dolgozni akaró embereket :nevet: ez egy komoly ország, komoly törvényekkel, előrelépési lehetőséggel :nevet:

Vagy 500-ért dolgozol itt, vagy 500-ért máshol :Đ

Nyaralásért meg kocsiért kapar? Én anno azért hogy tanulhassak, aztán lezsidókémezhess :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4298
  • 4299
  • 4300
  • 4301
  • 4302
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.