HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4299
  • 4300
  • 4301
  • 4302
  • 4303
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86001 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 19:16

Az még nem egyenlő az adózással, elvégre be is csukatták a céget. Néha én is csúszok, de valahogy mindig kibekkelem :-D

Guga bt. még Budapesten off lett, de már itt is off minden, csak és kizárólag feketén, adómentesen melózom, melóztam :Đ legjobbabb, nincs adminisztráció, meg faszom határidők. Elvégzem a melót, és jön a pénz a tenyerembe, aztán lehet utána tankolni, ami áfás, élelmiszert vásárolni, ami az ejuban a legmagasabb áfát hordja a hátán, meg csekkeket fizetni, szóval nem jachtra megy sajnos :-D

#86002 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:20

Általában éveket húzok le, mire kiforrja magát, ez csak 2 hónap volt.
Ezerféle melóm volt már, és nem szégyellem,hogy folyamatosan váltok, meg átmenetek vannak.

De ez most tényleg a fiamról szólt. Nem tudtam volna nekik melózni tovább úgy, hogy a fiamat okkal, ok nélkül hazazavarták. Egyébként csak én értettem, hogy mi történt.
Srác lehúzott 10 órát náluk, majd elment plakátozni hajnal egyig, hogy legyen lóvéja, mert viszi a barátnőjét nyaralni, autót is szeretne, tényleg kapar,mint a faszom, látom rajta.

De nincs még tapasztalata, hogy mit szabad elpofázni, s mit nem.
Elárulta, hogy fáradt, mert hajnal egyig melózott. Azt gondolta ez jó pont lesz. Nagy lófaszt, hazazavarták, mert így nem tud óránként 500 Forintért teljes gőzzel teljesíteni. Én meg tudom, hogy lehúztam vele 5 napot alvás nélkül hangításban, csak ilyen 30 perces kényszeralvások, mert olyan kibaszott hangerő volt.

Na szóval léptem.
Amúgy sem volt túl vonzó az 500-as órabér, bár a melótt nagyon komáltam.
De könnyen ott lehetett hagyni, hisz mindenhol 500-as órabérért és bejelentés nélkül várják tárt karokkal a csak komoly szándékú dolgozni akaró embereket :nevet: ez egy komoly ország, komoly törvényekkel, előrelépési lehetőséggel :nevet:

Vagy 500-ért dolgozol itt, vagy 500-ért máshol :Đ

Jó, hát igényei vannak a fiadnak, barátnőt nyaralni vinni, meg autó. De hát igénye az lehet bárkinek, az nem kunszt.
Egyébként valami csak volt, különben kutya se vette volna észre, hogy fáradt :think:
Meg ez alap, hogy melóba kipihenten, munkára alkalmas állapotban kell jönni. Én is hazaküldenélek aznap, ha úgy jössz melózni, hogy nem tolod rendesen a talicskát, mert fáradt vagy.

Ja, óránként ötszázért bármikor elmehetsz biztonsági őrködni, meg kulizni.
Mit teszel érte, hogy jobb melód legyen? Semmit, szarsz a világra, leszarsz mindent. Akkor meg ne csodálkozz, hogy a világ is leszar téged.
Ha ugyanezt folytatod kint is, ott is csak kulizol majd, és ott se lesz jobb.

#86003 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 17. 19:27

Jó, hát igényei vannak a fiadnak, barátnőt nyaralni vinni, meg autó. De hát igénye az lehet bárkinek, az nem kunszt.
Egyébként valami csak volt, különben kutya se vette volna észre, hogy fáradt :think:
Meg ez alap, hogy melóba kipihenten, munkára alkalmas állapotban kell jönni. Én is hazaküldenélek aznap, ha úgy jössz melózni, hogy nem tolod rendesen a talicskát, mert fáradt vagy.

Mit teszel érte, hogy jobb melód legyen? Semmit, szarsz a világra, leszarsz mindent. Akkor meg ne csodálkozz, hogy a világ is leszar téged.

Na ez így nem kerek, ezért mondom, hogy csak én tudom mi történt.
Abban igazad van, hogy munkára alkalmasnak kell lenni.
Vedd figyelembe, hogy a gyerkőc tekeri magát, mint az atom, hogy elérje a céljait. Faszomnak hunyorog, bóbiskol, meg támaszt dolgokat, persze, hogy hazazavarják. De a hangnem, az már nem megy, ahogy elküldték, fogalmuk sem volt róla, hogy min ment keresztül.

De óránként 500 Ft-ról beszélünk, nem egy érvágás, és nem is főnyeremény, ez kiszolgáltatottság. Én benne lettem volna, maradtam volna, mert laza meló állatokkal, cscsaik meg mifaszom, egész nap vihogtam. Sőt mondták is, hogy amióta működik a seszi, azóta lyan embert kerestek, mint én.

Talán be kellett volna jelenteni, talán meg kellett volna fizetni, kibaszott sok pénz folyik oda be. Amíg ott voltam 8 ember jött és ment, mert ezt a részét nem értik, hogy a jó munkaerőt ott tartjuk, megfizetjük rendesen. Na ez idegen nyelv a mai magyar milliomosoknak :Đ

#86004 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:33

Nem tudom sajnálni. Amúgy meg kétséges hogy ezért rúgták volna ki. Guga szavahihetősége ugye konvergál a nullához.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86005 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:37

En sem ertettem, hogy mi ez a bulizunk hajnalig aztan meloba megyunk es csodalkozunk ha latszik rajtunk az elpilledes.
Na mindegy, ami megtortent az megtortent. En mondjuk eloszor a gyereket pofoztam volna fel, mert mit faszkodik faradtan...
Aztan lehet kerdezni a tulajt aki kiszurta.

De itt is latszik mennyire maskepp gondolkodunk.

#86006 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:37

Soha nem az járt a fejemben, hogy jobb melóm legyen, a gép mindig azt dobta, amire éppen szükségem volt. A számtech tartott legtovább. Azt is szerettem, de már felejtős.

Mit jelent a jobb meló?
Engem soha nem ez a fogalom mozgatott, hogy jobb.
Ami éppen megtetszik, de legyen kötetlen, minél kötetlenebb.
Most szükség helyzet van, és befogom a pofám, odateszem magam, ennyi, ezen nincs mit kürtölni, mint írtam a börtönnél jobb.

#86007 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:37

Soha nem az járt a fejemben, hogy jobb melóm legyen, a gép mindig azt dobta, amire éppen szükségem volt. A számtech tartott legtovább. Azt is szerettem, de már felejtős.

Mit jelent a jobb meló?
Engem soha nem ez a fogalom mozgatott, hogy jobb.
Ami éppen megtetszik, de legyen kötetlen, minél kötetlenebb.
Most szükség helyzet van, és befogom a pofám, odateszem magam, ennyi, ezen nincs mit kürtölni, mint írtam a börtönnél jobb.

Pedig csak egy ócska szórólapos droidrabszolga akarsz lenni

#86008 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 17. 19:37

En sem ertettem, hogy mi ez a bulizunk hajnalig aztan meloba megyunk es csodalkozunk ha latszik rajtunk az elpilledes.
Na mindegy, ami megtortent az megtortent. En mondjuk eloszor a gyereket pofoztam volna fel, mert mit faszkodik faradtan...

Nyaralni KELL, vetíteni a csajnak valami rizsrakéta fossal KELL

#86009 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 17. 19:37

500 Forintos órabér bejelentés nélkül :Đ
Van még kérdésed?
A fiam csak elszólta magát, dicsekedett, hogy melózott, mert azt hitte ezzel jó pontot szerez náluk, hát pont nem.
De mondd már meg légyszíves, hogy számodra lett volna tétje a dolgoknak, ha a fiaddal pimasz hangnemben beszélnek?
Bammeg 500 Forint a tűző napon, fűkaszálás, stb. Mármint ez volt a melója.
Az ilyesmibe szarni bele.

#86010 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:20

mert viszi a barátnőjét nyaralni, autót is szeretne, tényleg kapar,mint a faszom, látom rajta.

Oszt ezért kellett vörös fejjel üvölteni? Vagy most pénzt is kapott? Ezt nem vágom, elején mintha az lett volna, hogy csak bevitted okosban.

Autó az utána még többe kerül. Bár a sport Honda rögtön egy kategória. Vagy minek saját? Nyaralást nem mondom, nekem határon belül a cég fizeti, mert jó bérnigger vagyok.
Make love not Wor.

#86011 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 19:41

Pár éve kezdtem el nyaralgatni. Igaz most bepótolom a 10 évet, de néha elég nagy kuss volt.
Make love not Wor.

#86012 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 19:41

500 Forintos órabér bejelentés nélkül :Đ
Van még kérdésed?
A fiam csak elszólta magát, dicsekedett, hogy melózott, mert azt hitte ezzel jó pontot szerez náluk, hát pont nem.
De mondd már meg légyszíves, hogy számodra lett volna tétje a dolgoknak, ha a fiaddal pimasz hangnemben beszélnek?
Bammeg 500 Forint a tűző napon, fűkaszálás, stb. Mármint ez volt a melója.
Az ilyesmibe szarni bele.

Nalam az az alap, hogy ha valamit csinalok akkor azt jol csinaljam.
Nem az, hogy valahogy meg legyen csinalva, hanem hogy jol csinaljam. Mert ez ket kulon dolog.
Hivjuk igenyessegnek.

Ha ejjel bulizunk, akkor nappal nem fukaszalunk faradtan. Ez is alap. Csak nem akarod erteni.
Itt nem a tulaj volt a fasz, hanem a fiad aki a sajat testi epseget is veszelyezetve faradtan ment dolgozni.
A tulaj valoszinuleg jogosan zavarta haza - a hangnemet meg innen nem lehet tudni.
Hulyeseget csinaltal - nem volt ertelme vedeni a fiadat. Szerintem igazuk volt - a hangnemet meg nem tudjuk, de ezt mar irtam.
Sehova nem hianyzik egy munkahelyi baleset egy kialvatlan kamasz marhasagai miatt.

Az osszeg meg annyi amit kialkudsz. Ha 500 amit ajanlanak es belementek, akkor kar utana emlegetni, hogy mennyire nem fair. Most jobb? Napi 8e Ft amit buktok egy faszsag miatt.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 06. 17. 18:51 -kor

#86013 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 17. 19:45

Pár éve kezdtem el nyaralgatni. Igaz most bepótolom a 10 évet, de néha elég nagy kuss volt.

Szüleim is pár éve, nem is külföldön.
Én harminc alatt valamennyivel

#86014 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 17. 19:47

Nem az, hogy valahogy meg legyen csinalva, hanem hogy jol csinaljam. Mert ez ket kulon dolog.
Hivjuk igenyessegnek.

Ha ejjel bulizunk, akkor nappal nem fukaszalunk faradtan. Ez is alap. Csak nem akarod erteni.
Itt nem a tulaj volt a fasz, hanem a fiad aki a sajat testi epseget is veszelyezetve faradtan ment dolgozni.
A tulaj valoszinuleg jogosan zavarta haza - a hangnemet meg innen nem lehet tudni.
Hulyeseget csinaltal - nem volt ertelme vedeni a fiadat. Szerintem igazuk volt - a hangnemet meg nem tudjuk, de ezt mar irtam.
Sehova nem hianyzik egy munkahelyi baleset egy kialvatlan kamasz marhasagai miatt.

Az osszeg meg annyi amit kialkudsz. Ha 500 amit ajanlanak es belementek, akkor kar utana emlegetni, hogy mennyire nem fair. Most jobb? Napi 8e Ft amit buktok egy faszsag miatt.

Guga nem ismeri a felelősségteljes, igényes munka fogalmát.

#86015 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 20:09

Guga nem ismeri a felelősségteljes, igényes munka fogalmát.

500 Forintért óránként, és bejelentés nélkül :nevet: ez gondolom elkerülte a figyelmed szívókorong :Đ

Semmi tétje nem volt a döntésemnek, majd, ha a te fiad ebbe a korba kerül, s hasonló problémákkal találod magad szemben, király lesz :Đ hidd el kihagyhatatlan. Olyan, mint a vulkán, éppen leválófélben van rólunk, de még nem tudja mit akar. Szép korszak, én ilyenkor börtönben ültem :nevet:

#86016 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 19:26

Ha egyszer elfogadtad, akkor minek sírsz miatta?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86017 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 19:29

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 17. 19:47

Hivjuk igenyessegnek.

Ehh, te sem olvasol, de sebaj. Melózott, mert szeretne pénzt keresni a barátnőjét nyaralni vinni, és autót vásárolni. Hol nem természetes dolog ez, hogy valaki törekszik? Éjszaka nem bulizott, hanem plakátolt.
Hajnalban jött haza, aztán velem együtt újra melóba, de a hülye feje elkotyogta, azt hitte piros pont lesz.

Hozzátenném, hogy előző nap a hőségből az árnyékba vonult pár percre, s leült pihenni, vizet inni. Erre megtalálta egy csajszi, aki azóta már nem ott dolgozik :nevet: hogy mi történt? Hát csak leült pihenni, mert elfáradt. Pár perc múlva jött a tulaj a fiamhoz, hogy ha fáradt vagy, akkor menj haza, így felállt és tolta tovább a fűkaszálást. Szóval valaki leadta a drótot valakinek. 500.

#86018 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 17. 20:26

Ha egyszer elfogadtad, akkor minek sírsz miatta?

Mi a sírás fogalma, ha csak leírom mi történt? faszom se sírja vissza, elég kemény meló volt, de szerettem, a fiam miatt viszont inkább hanyagoltam, egy 500-as órabérnek semmi tétje nincs, ezért nyirvákolni sem fogok, csak próbálom vázolni a részleteket.

#86019 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 19:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 17. 20:24

500 Forintért óránként, és

És 2 hónapja ez volt a világ pöcke meló és élet.
Make love not Wor.

#86020 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 17. 19:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 17. 19:41

Szívókorong :nevet: cupp, cupp :cool. majd, amikor a gyerkőcödnek lesznek vágyai, és hajlandó kőkeményen odatenni magát érte, emlékezz vissza a szarszagú hozzászólásodra :nevet:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4299
  • 4300
  • 4301
  • 4302
  • 4303
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.