HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4312
  • 4313
  • 4314
  • 4315
  • 4316
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86261 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 19. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 19. 12:54

Ha nem szabad egyszerre rátenni a járműre, akkor kiviszi kétszerre.
Ha nincs mérlege a srácnak vagy az erdészetnek, akkor pakolja úgy, hogy szemre is biztos jó legyen.
Fura egy faszi vagy te: neked ne kelljen betartani mindenféle hülye szabályokat, és ha megvágnak érte, akkor az kibaszás veled; de ha veled szemben nem tartanak be valami szabályt, akkor az kibaszás veled.

Egyébként meg nem csak erdészetben van így, ha sima melósok túlpakolják a melós kistehert, őket is ugyanúgy megvágják.

Szerencsére nem az enyém a teherautó, de látom hogy nem egyszerű a helyzet, sőt inkább megoldhatatlan, mert a dupla fuvar már nem jár haszonnal, de a fát ki kell szállítani. Én általában csak kitermeltem, pakoltam.
Nem engem vágtak meg, de bele tudok érezni a helyzetbe, mert testközelből tapasztaltam meg a problémát.

Nem szándékosan terhelte túl, és nem is úgy, hogy a duplája volt rajta, mint ahogy a furgonosok esetébenmegoldják, hogy szándékosság van mögötte. Itt csak a fa kiszáradásán múlik, de akác esetében általában nehezebb a megengedettnél.

Bizonyos szabályokat nekem is be kell tartani, és ezek közül első az erkölcs. Nem baszok át senkit, nem ártok senkinek szándékosan, tudatosan, a többi szabály meg másodlagos. Nem kell részt venni a társadalom azon szegmensében, ahol működnek azok a szabályok, amik nincsenek ínyemre.

Hogy mondjak egy konkrét példát, ha lehet inkább nem közlekedek, csak nagyon ritkán, mert egy rendőr haverom mondta, a kvóta ki van adva.

#86262 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 12:13

Konkrétan azzal, hogy túlpakolsz, árthatsz is valakinek. Csak nem törődsz vele.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86263 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 19. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 13:04

Nem kell részt venni a társadalom azon szegmensében, ahol működnek azok a szabályok, amik nincsenek ínyemre.

Hogy mondjak egy konkrét példát, ha lehet inkább nem közlekedek, csak nagyon ritkán, mert egy rendőr haverom mondta, a kvóta ki van adva.

Akkor szerintem neki se indulj Bécsnek, mert legalább egy olyan szabály lesz, ami nem fog tetszeni.

Kvóta meg kell, mert a rendőr is szarna bele és nem tenné a dolgát, csak heverne a fűben. Amíg túlrakott, műszaki nélküli, meg ilyenolyan roncs és ittas sofőr van, addig úgyis van miből termelni és válogatni, meg lesz a kvóta és nem felesleges basztatás. Részemről évek óta nem ellenőriztek, így nem tudom, de ebből kiindulva vehetnék sűrűbbre, tán pár lopott cucc is lebukna, legközelebb meg odafigyelnének. Igaz mi annyira hülyék vagyunk, hogy az előre bejelentett fokozott ellenőrzésbe is beleszaladunk nagy erőkkel.

Vagy miképpen gondolod, legyünk Gyulásak, ne legyenek szabályok, mindenki csináljon, amit akar?
Make love not Wor.

#86264 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 12:57

Szerencsére nem az enyém a teherautó, de látom hogy nem egyszerű a helyzet, sőt inkább megoldhatatlan, mert a dupla fuvar már nem jár haszonnal, de a fát ki kell szállítani. Én általában csak kitermeltem, pakoltam.
Nem engem vágtak meg, de bele tudok érezni a helyzetbe, mert testközelből tapasztaltam meg a problémát.

Nem szándékosan terhelte túl, és nem is úgy, hogy a duplája volt rajta, mint ahogy a furgonosok esetébenmegoldják, hogy szándékosság van mögötte. Itt csak a fa kiszáradásán múlik, de akác esetében általában nehezebb a megengedettnél.

Bizonyos szabályokat nekem is be kell tartani, és ezek közül első az erkölcs. Nem baszok át senkit, nem ártok senkinek szándékosan, tudatosan, a többi szabály meg másodlagos. Nem kell részt venni a társadalom azon szegmensében, ahol működnek azok a szabályok, amik nincsenek ínyemre.

Értem én hogy véletlenül csinálta, de az nem mentség.
Ha véletlenül gázollak el, nem szándékosan, tudatosan, akkor jobb neked?

ennyi erőből ne menj külföldre se, mert ott is kurva sok szabály van. Inkább maradj otthon, a saját kis telkeden, ott vagy a legszabadabb.

Ha mindent betartasz, a rendőr se fog megbüntetni.
Ha nem volna egy kvóta, akkor a rendőr is jobban szarna az egészbe, mint te, amikor villanyórás voltál. Így meg legalább addig melózik, amíg a kvóta vagy valamennyi összegyűlik.

#86265 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 19. 13:23

Akkor szerintem neki se indulj Bécsnek, mert legalább egy olyan szabály lesz, ami nem fog tetszeni.

Kvóta meg kell, mert a rendőr is szarna bele és nem tenné a dolgát, csak heverne a fűben. Amíg túlrakott, műszaki nélküli, meg ilyenolyan roncs és ittas sofőr van, addig úgyis van miből termelni és válogatni, meg lesz a kvóta és nem felesleges basztatás. Részemről évek óta nem ellenőriztek, így nem tudom, de ebből kiindulva vehetnék sűrűbbre, tán pár lopott cucc is lebukna, legközelebb meg odafigyelnének. Igaz mi annyira hülyék vagyunk, hogy az előre bejelentett fokozott ellenőrzésbe is beleszaladunk nagy erőkkel.

Pontosan.

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 19. 13:23

Vagy miképpen gondolod, legyünk Gyulásak, ne legyenek szabályok, mindenki csináljon, amit akar?

Nem, ne csinálhasson mindenki azt, amit akar, csak Guga. A többiek mind legyenek szabálykövetőek vele szemben. És jól fizessék is meg, ha azt csinálja, ami jólesik neki.
:D

#86266 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 13:03

Úgyse lehet bajod, nem? Jó kezekben vagy :D
Amikor 170-nel tepertél egy rakás fossal, akkor nem aggasztott a kvóta :p

#86267 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 19. 14:03

Úgyse lehet bajod, nem? Jó kezekben vagy :D
Amikor 170-nel tepertél egy rakás fossal, akkor nem aggasztott a kvóta :p

No meg Isten rendelete alapján büntették meg, rendőrnek és a többinek semmi köze hozzá, sofőr ezek szerint megérdemelte és kész. Örüljön, hogy csak ennyi.
Make love not Wor.

#86268 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 13:23

Szeretem, hogy itt a topikban minden egyszerű, és átlátható, szinte már tökéletes :-D
Itt nincsenek problémák, elég követni a törvényeket, betartani a szabályokat :omg: édes élet.

#86269 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 13:36

Az nem elég, hanem alap (lenne).

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86270 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 19. 14:36

Az nem elég, hanem alap (lenne).

Néha azt ismegvizsgálhatnád, hogy kik hozzák a törvényeket :-D s abból ők mennyit tartanak be, ezért mondom azt, hogy számomra az erkölcsi szabályok inkább mérvadóak.

Ezek a mondvacsinált túlszabályzások, hogy éppen kerítést építünk, oszt azt valaki tényleg megépíti, s ki is fizetik a munkáját, hát. Érdemes elgondolkodni az ejubamenekültek láttán, honnan van ennyi pénzük, hogy idáig eljussanak?
De nagyban csak úgyműködik, hogy az USA demokráciát csak oda importál, ahol nyersanyag van.

Oszt most a török határt feszegetik, dróton át.
Szóval bennem felvetült, hogy felülről van pénzelve a menekült áradat, hogy végre legyen egy kis káosz, amire hivatkozva a szabadságjogokat meg lehet nyirbálni alaposan.

Egy világ, egy nyelv, egy vallás.

Az már nem kérdéses, hogy angolul mindenhol beszélnek, szóval eddig eljutottak. Az egy világ, egy vallás még hátravan.

#86271 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 14:40

Manapság már minden az ISIS-ről szól, abba nem gondol bele senki, hogy Bin Ladent is a CIA pénzelte, ahogy az ISIS-t is ők hozták létre.
Először a nyomorba döntik őket, majd elkezdik pénzelni őket, s szítani egy országon belül a feszültséget.
Sorosgyuribá nem véletlenül fektetett be Viktorba, tudta,hogy mibe fektet,studta mi a célja.

Nem véletlenül szabdalták szét az országot,és szisztematikusan szüntették meg az önellátó gazdálkodást,majd szopatták be az embereket a hitellel, majd emelkedett a négyszeresére,és végül mindenki önként távozottinnen,mondván ez egy élhetetlen ország.

#86272 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 14:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 15:35

Néha azt ismegvizsgálhatnád, hogy kik hozzák a törvényeket :-D s abból ők mennyit tartanak be, ezért mondom azt, hogy számomra az erkölcsi szabályok inkább mérvadóak.

Ezek a mondvacsinált túlszabályzások, hogy éppen kerítést építünk, oszt azt valaki tényleg megépíti, s ki is fizetik a munkáját, hát. Érdemes elgondolkodni az ejubamenekültek láttán, honnan van ennyi pénzük, hogy idáig eljussanak?
De nagyban csak úgyműködik, hogy az USA demokráciát csak oda importál, ahol nyersanyag van.

Oszt most a török határt feszegetik, dróton át.
Szóval bennem felvetült, hogy felülről van pénzelve a menekült áradat, hogy végre legyen egy kis káosz, amire hivatkozva a szabadságjogokat meg lehet nyirbálni alaposan.

Egy világ, egy nyelv, egy vallás.

Az már nem kérdéses, hogy angolul mindenhol beszélnek, szóval eddig eljutottak. Az egy világ, egy vallás még hátravan.

Ezt az olcsó szar szöveget úgy hívják, hogy kifogás.

Idézet

#86273 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 19. 15:45

A tiedetmeg úgy,hogy ezt látom, mert a rendszer ezt diktálja, s nekem ez most kényelmes, így aláírom, hogy jogos.

Nem feltételezel semmi olyasmit, hogy minden ellened irányul. Hisz az összes szigorításra van magyarázat, s az neked jó. Mert kell a biztonság tudat, amire építenek.

#86274 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 15:51

A tiedetmeg úgy,hogy ezt látom, mert a rendszer ezt diktálja, s nekem ez most kényelmes, így aláírom, hogy jogos.

Nem feltételezel semmi olyasmit, hogy minden ellened irányul. Hisz az összes szigorításra van magyarázat, s az neked jó. Mert kell a biztonság tudat, amire építenek.

Ez a mániád, hogy mást agymosnak, miközben te mosod a saját agyad, mindenféle forráskritika nélkül összeszedett baromsággal, amit csekély képességeid, és még csekélyebb tudásod miatt szépen beszopsz.

A társadalomnak alapvető szabályai vannak, jó érzésű ember betartja a szabályokat.

Idézet

#86275 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 19. 15:59

Ez a mániád, hogy mást agymosnak, miközben te mosod a saját agyad, mindenféle forráskritika nélkül összeszedett baromsággal, amit csekély képességeid, és még csekélyebb tudásod miatt szépen beszopsz.

A társadalomnak alapvető szabályai vannak, jó érzésű ember betartja a szabályokat.

Számomra, mint ahogy írtam is, az erkölcsi szabályok élveznek elsőbbséget.
A többit olyanok hozzák, akik magukra nézve nemtartják kötelezőnek betartani, de nem is azon a szinten tolják, ahol én :-D ott már milliárdok következmények nélküli lenyúlásáról beszélünk, nem zavar, egészségükre, de így cserébe senki se várja tőlem, hogy tiszteletben tartsam az általuk meghozott törvényeket.

#86276 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 15:51

Hisz az összes szigorításra van magyarázat, s az neked jó. Mert kell a biztonság tudat, amire építenek.

Unalmas vagy. Ez most melyik összeesküvésnek lesz az alapja?
Make love not Wor.

#86277 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 16:16

ott már milliárdok következmények nélküli lenyúlásáról beszélünk, nem zavar, egészségükre, de így cserébe senki se várja tőlem, hogy tiszteletben tartsam az általuk meghozott törvényeket.

Gondoltam, hogy előbb-utóbb pénzt emlegetsz. Aztán merre tovább? Én se tartsam be, vagy mi?
Make love not Wor.

#86278 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 19. 15:45

Hadd tegyek hozzá valamit a globalizációs problémához,mert pár perce ezen röhögök, mennyire nem látjákát az emberek, s milyen könnyű a félelmet generálni,hogy szükség van a szigorításokra a saját biztonságotok érdekében.

Esetleg nem a gazdag, és korábban rabszolgatartó-gyarmatosító és kizsákmányoló államoknak kellene gondoskodni azokról, akik élete végleg ellehetetlenült az afrikai kontinensen? Pl. Belgium igazán befogadhatna 3 millió fekete afrikait, lévén, hogy II. Lipót belga király közel 3 millió feketét mészároltatott le. Az efféle bűncselekményeket most lehetőség lenne némi szolidaritással ellensúlyozni.

Na de mit szólnának ehhez most a jóléti belgák, akiknek amostani jóléte ezen emberekkizsákmányolásán alapszik?
Vagy a hollandok, azok is gyarmatosítottak, odamentek, pár bantu nigger vezért kivégeztek, aztán onnantól ez már holland gyarmat volt,minden nyersanyagával együtt, amit a rabszolgák kibányásztak nekik.

Szerintem a visszájára kéne fordítani, és az is történik, most a feketék jönnek gyarmatosítani :nevet:
És meg is érdemlik a jólétet, mert az elpuhult, elkényelmesedett, elfajzott jurópai jóléti ember belőlük élt eddig.

Fagyi visszanyal.

#86279 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 19. 16:23

Gondoltam, hogy előbb-utóbb pénzt emlegetsz. Aztán merre tovább? Én se tartsam be, vagy mi?

Erről szó sincs, azon a szinten, ahol mi mozgunk,furi,hogy valaki foggal, s körömmel védi a mátrixot.
Erkölcs elsőbbséget élvez, deha azt betartod,akkor szinte mindent.
Ha nem ártasz szándékosan senkinek, akkor hiba sehol. Főleg, ha néhasegítesz, ha hozzád fordulnak.

Na most ehhez nemmérhető egy olyan tétel, hogy bammeg a fa vizesebb a kelleténél,s a teherautó túlterhelt. Évekóta az, demost, hogy építettek egy újabb pénzbehajtó állomást, ahol megmérik,hátajóbüdöskurvaanyját :-D öjjük meg de azonnal ésmég hozzunk szabályokat, nehogy életben maradhasson :-D

#86280 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 19. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 16:30

Erről szó sincs, azon a szinten, ahol mi mozgunk,furi,hogy valaki foggal, s körömmel védi a mátrixot.
Erkölcs elsőbbséget élvez, deha azt betartod,akkor szinte mindent.
Ha nem ártasz szándékosan senkinek, akkor hiba sehol.

Nekem ebbe beletartozik, hogy túlrakott kocsival nem baszom szét az utat. Ráadásul 1-2 felni elfogy, költök futóműre is és faszkivan, ez szerintem szándékos. No meg aztán van akinek más az erkölcse, mert lopni és nőt verni nem bűn, ahhoz mit szólink, ha olyan szabályok szerint játszik?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4312
  • 4313
  • 4314
  • 4315
  • 4316
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.