Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 21:13

Én nem, mert azt sem tudom mi az, nem is érdekel, hagyjanak lógva. Bár a konteósok is folyton zsidóznak meg minden ártalmatlan cikk alatt orbákormányelmútnyócévzsidók vannak, elég unalmas. Én mondjuk Auschwitz nevét lassan megtanulom leírni, egyszer kiderítem, hogy miért hiszik azt, hogy csak ez volt az egyetlen létező koncentrációs tábor, de mondjuk negyed évente szívesen visszamennék

Egyetlent azért írtam, mert ott vanm pld. a Holdraszállás. Mondja a hülye Dext és tsa, hogy "meg sem történt". Mondja, hogy A Holdraszállás. Jó, de akkor az első? Itt már nem vágja, mint A Piramist sem értette, elvégre 6szor voltunk a holdon és kb. 300 órát töltött rajt ember. És úgy vitatkozna, hogy még ezt sem tudja. 8 kiragadott képet egymástól másolnak, ahogy guga a baromságait, és mindegyik alá le kell írni, hogy igen, azért nincsenek csillagok, mert nagy háttérfény miatt alacsony érzékenységű filmet használtak és blábláblá. 1 dolog kilőve, műszakilag indokolva. Menjünk tovább. Ezek meg csak fújják a magukét, hogy jajj fénykép sem maradt fenn róla. Nem a fenét nem...
Apropopó, akit érdekel, annak vannak digitálisan retusált cuccok is, de bal felső sarokban ott a küldetés, lehet nézelődni, valamint vannak rövid videók is:
http://www.apolloarc...lo_gallery.html
Úgyhogy passzolom, bár egy kis küveccsel még mindig lógnak