HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4318
  • 4319
  • 4320
  • 4321
  • 4322
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86381 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:16

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 19. 21:13

Hirtelen, hogy leült a nagy okoskodás, ész osztás, hogy felmerült a holocaust fogalma :nevet:

Én nem, mert azt sem tudom mi az, nem is érdekel, hagyjanak lógva. Bár a konteósok is folyton zsidóznak meg minden ártalmatlan cikk alatt orbákormányelmútnyócévzsidók vannak, elég unalmas. Én mondjuk Auschwitz nevét lassan megtanulom leírni, egyszer kiderítem, hogy miért hiszik azt, hogy csak ez volt az egyetlen létező koncentrációs tábor, de mondjuk negyed évente szívesen visszamennék :fly:

Egyetlent azért írtam, mert ott vanm pld. a Holdraszállás. Mondja a hülye Dext és tsa, hogy "meg sem történt". Mondja, hogy A Holdraszállás. Jó, de akkor az első? Itt már nem vágja, mint A Piramist sem értette, elvégre 6szor voltunk a holdon és kb. 300 órát töltött rajt ember. És úgy vitatkozna, hogy még ezt sem tudja. 8 kiragadott képet egymástól másolnak, ahogy guga a baromságait, és mindegyik alá le kell írni, hogy igen, azért nincsenek csillagok, mert nagy háttérfény miatt alacsony érzékenységű filmet használtak és blábláblá. 1 dolog kilőve, műszakilag indokolva. Menjünk tovább. Ezek meg csak fújják a magukét, hogy jajj fénykép sem maradt fenn róla. Nem a fenét nem...

Apropopó, akit érdekel, annak vannak digitálisan retusált cuccok is, de bal felső sarokban ott a küldetés, lehet nézelődni, valamint vannak rövid videók is:

http://www.apolloarc...lo_gallery.html

Úgyhogy passzolom, bár egy kis küveccsel még mindig lógnak :-D
Make love not Wor.

#86382 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:24

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 20. 11:16

Én nem, mert azt sem tudom mi az, nem is érdekel, hagyjanak lógva.

Ezzel én is így vagyok :Đ
A holdra szállás meg tényleg nem történt meg, mert nem voltam ott :Đ

#86383 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:25

Bassz beírtam gugának a zsidós kérdésére a közepesen hosszú választ, erre elnyomtam :fejcsapkodós szmájli:

Na mindegy a lényeg: majd tanulod középiskolában guga.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86384 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 20. 11:16

Apropopó, akit érdekel, annak vannak digitálisan retusált cuccok is, de bal felső sarokban ott a küldetés, lehet nézelődni, valamint vannak rövid videók is:

http://www.apolloarc...lo_gallery.html

Úgyhogy passzolom, bár egy kis küveccsel még mindig lógnak :-D

Kik lógnak küveccsel?
Ez a holdra szállás tényleg brutális átverés, hol lett volna még akkor mp3 :-D az összes beszélgetést le lehet tölteni :Đ kivéve azt, amit nem adtak közre, gondolom a lényeg abban hangzik el, hogy figyi, már 10. alkalommal járunk itt, de sehol egy söröző :nevet:

#86385 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:29

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 20. 11:25

Bassz beírtam gugának a zsidós kérdésére a közepesen hosszú választ, erre elnyomtam :fejcsapkodós szmájli:

Ne is törődj vele, ez mindenkivel előfordult már :-D
Régebben, amikor még 20 oldalas gugákat írtam a logoutra, és nem tudtam, hogy a word-ben van automatikus mentés, kifejezetten jót tett egy kis hirtelen jött áramszünet :-D

#86386 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:33

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 20. 11:27

Kik lógnak küveccsel?

Auschwitchből a fővállalkozó. Aztán meg lesz, csak ezek ilyenek, nem sietnek, mi meg határidő után dolgoztunk, akkorra találták ki mit akarnak, így zűrösebb a dolog.
Make love not Wor.

#86387 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:34

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 20. 11:25

Esélytelen, hogy erről bármit is önszántamból tanuljak :-D
Hamarabb nézek meg tyúktubos előadásokat Attila királyról, vagy Árpádról, de bármelyik magyar királyról, akit annak tartottak. De a Szentkorona körüli kérdéseket, szimbólum, származás, funkció, még azt is hamarabb nézem meg.

#86388 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:34

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 20. 11:34

Esélytelen, hogy erről bármit is önszántamból tanuljak :-D
Hamarabb nézek meg tyúktubos előadásokat Attila királyról, vagy Árpádról, de bármelyik magyar királyról, akit annak tartottak. De a Szentkorona körüli kérdéseket, szimbólum, származás, funkció, még azt is hamarabb nézem meg.

Szóval a konteós haverjaid szarjait?
Make love not Wor.

#86389 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 20. 11:33

Auschwitchből a fővállalkozó. Aztán meg lesz, csak ezek ilyenek, nem sietnek, mi meg határidő után dolgoztunk, akkorra találták ki mit akarnak, így zűrösebb a dolog.

Ehhhh, mikbe nem csöppensz :-D nem csoda, ha hétvégenként seggest akarsz ugrani sörrel :-D

#86390 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:37

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 20. 11:27

Kik lógnak küveccsel?
Ez a holdra szállás tényleg brutális átverés, hol lett volna még akkor mp3 :-D az összes beszélgetést le lehet tölteni :Đ kivéve azt, amit nem adtak közre, gondolom a lényeg abban hangzik el, hogy figyi, már 10. alkalommal járunk itt, de sehol egy söröző :nevet:

Inkább az a jó, hogy ami akkor még komoly hadititok volt, azt most leírással, bemutatóval megnézheted egy múzeumban és közreadják. Pld. olyan műholdakról, ami régen filmre fényképezett és amikor tele lett a tekercs, akkor kis kapszulában ledobta,majd sepciális repülő útközben elfogta az ejtőernyős csomagot. Ugyanez van a holdraszállásal is, amit lehet feldolgoznak, persze sok felvétel ment a lecsóba, mert akkor még nem merevlemez és fölhő volt a divat, hanem geci nagy szalagok, ami drága, de legalább hangárokban kellett megfelelő körülmények közt tárolni.

Lent vannak fasza színes képek is, meg minden. Lehet egyszerűbb volt tényleg megcsinálni, mint jól hamisítani :-D
Make love not Wor.

#86391 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:40

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 20. 11:35

Ehhhh, mikbe nem csöppensz :-D nem csoda, ha hétvégenként seggest akarsz ugrani sörrel :-D

Jó volt, projektorkicsomagolás, pakolás és pár egyszerűbb meló is volt képesítés nélkül, azért 17ezer/napot kaptak a srácok, mellé bónusz sör és némi kaja. Ezzel el is múlt az összes előnye, későn indulás, korán érkezés, éjjel autózás, meló után hazajövetel. Vagy haza sem értünk megkérdezték nem akarunk-e egy napra visszaugrani. Sör van? Van. Na, ebből lett most a bonyodalom és végre összeszámoltam mikor ki volt és mit csinált, vagy mikor nem, mert felénél elvesztettem a fonalat, hogy kimentem saját autóval, aztán hazajöttem, letettem, kimentünk ketten a cég autójával, 1 hét pihi, utána céges ember céges autójával ketten, majd hazajöttünk és aznap kimentem egyedül 1 napra takarítnai, amiből kettő lett, így matrica, szállás, tököm, ehhhh, mindig a papírmunka :-D

A negyed éves karbantartás jó lenne, de szeritem el fogják vinni, vagy megoldják maguk. Úgyis el fog törni a VGA csatlakozó, akkor majd jajgatnak kicsit és ki lehet menni drágábban megoldani :-D
Make love not Wor.

#86392 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:49

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 20. 11:37

Inkább az a jó, hogy ami akkor még komoly hadititok volt, azt most leírással, bemutatóval megnézheted egy múzeumban és közreadják. Pld. olyan műholdakról, ami régen filmre fényképezett és amikor tele lett a tekercs, akkor kis kapszulában ledobta,majd sepciális repülő útközben elfogta az ejtőernyős csomagot. Ugyanez van a holdraszállásal is, amit lehet feldolgoznak, persze sok felvétel ment a lecsóba, mert akkor még nem merevlemez és fölhő volt a divat, hanem geci nagy szalagok, ami drága, de legalább hangárokban kellett megfelelő körülmények közt tárolni.

Lent vannak fasza színes képek is, meg minden. Lehet egyszerűbb volt tényleg megcsinálni, mint jól hamisítani :-D

Te, ott kint van gravitáció :-s :-D má bocs, de ez még nekem is megy, hogy onnan ledobni csak úgy, vagy ha a légkörbe ér, akkor egy villanás az egész.

Ez olyan gugás megnyilvánulás volt :Đ

#86393 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:56

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 20. 11:49

Te, ott kint van gravitáció :-s :-D má bocs, de ez még nekem is megy, hogy onnan ledobni csak úgy, vagy ha a légkörbe ér, akkor egy villanás az egész.

Ez olyan gugás megnyilvánulás volt :Đ

Menjünk sorban. Tegyük fel nem poénból írtad. Valaminek a garvitációja mindig hat rá, eddig még a Föld vonzza, az tartja pályán a dolgot.

Kérdéses még a sebesség és a magasság is, vagy akkor az ISS-ről miképpen jön-megy a hordozó, vagy miképpen jöttek vissza az emberek? Pálya, beesési szög, sebesség. Műholdat direkt meredekre állítják, úgy lökök bele a tengerbe, 30-40 kilométer magasa meg lego repülő, nem mondom ki milyen kávés doboz, (mert annak a köcsög cégnek nem csinálok reklámot), de de még ember is felment több 10 éve és valamikor tavaly, vagy előtte, oszt mikor elpukkant a lufi, akkor szépen leesett. Ez amúgy sok éve a Vega Csillagászati Egyesület is megcsinálta, valamint sok amatőr GPS-el és GoProkkal, vagy ami éppen eszükbe jutott. Egyik sem égett el 30-40 kilométer magasból.
Make love not Wor.

#86394 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 10:59

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 20. 11:40

Jó volt, projektorkicsomagolás, pakolás és pár egyszerűbb meló is volt képesítés nélkül, azért 17ezer/napot kaptak a srácok, mellé bónusz sör és némi kaja. Ezzel el is múlt az összes előnye, későn indulás, korán érkezés, éjjel autózás, meló után hazajövetel. Vagy haza sem értünk megkérdezték nem akarunk-e egy napra visszaugrani. Sör van? Van. Na, ebből lett most a bonyodalom és végre összeszámoltam mikor ki volt és mit csinált, vagy mikor nem, mert felénél elvesztettem a fonalat, hogy kimentem saját autóval, aztán hazajöttem, letettem, kimentünk ketten a cég autójával, 1 hét pihi, utána céges ember céges autójával ketten, majd hazajöttünk és aznap kimentem egyedül 1 napra takarítnai, amiből kettő lett, így matrica, szállás, tököm, ehhhh, mindig a papírmunka :-D

A negyed éves karbantartás jó lenne, de szeritem el fogják vinni, vagy megoldják maguk. Úgyis el fog törni a VGA csatlakozó, akkor majd jajgatnak kicsit és ki lehet menni drágábban megoldani :-D

Nem irigyellek, ennél jóval egyszerűbb az életem, legalább papírmunka nincs. Sör az van :-D
Reggel 2 tyúkot vágtam, egész jó illatok terjengenek a konyha irányából.

Tavaly melóztam egy faszinak. Szerintem leesik a klíma szerelés, egész jó meló volt, úton voltunk folyamatosan.
Meg legalább újdonság.

Faszi úgy adta el a céget, hogy ő fizetett érte 2.5 millát, hogy vegyék át tőle.
A kintlévőségekre utaztak, ami közel 5 milla volt.
Hát bazz kurvára megszopta, a felét sem értettem a történetnek, de a nyugdíjából már tiltják a hivatalos részt, bírósági per hegyeknek néz elébe, van valami betegsége, arra kemoterápia, s ebből fakadóan kihullott a felső fogsora.
Rossz ránézni a faszira, ott is hagytam, ahogy csak tudtam.

Zűrös az egész, így ne is kérdezz rá konkrétumokra. Felesleges, mert ő beszélt, én meg beállítottam neki a wifi kapcsolatot. Így arra próbáltam koncentrálni, hogy a másik laptopjából kinyerjem a wifi jelszót, de a lényeg ez.

#86395 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 11:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 20. 11:56

Menjünk sorban. Tegyük fel nem poénból írtad. Valaminek a garvitációja mindig hat rá, eddig még a Föld vonzza, az tartja pályán a dolgot.

Kérdéses még a sebesség és a magasság is, vagy akkor az ISS-ről miképpen jön-megy a hordozó, vagy miképpen jöttek vissza az emberek? Pálya, beesési szög, sebesség. Műholdat direkt meredekre állítják, úgy lökök bele a tengerbe, 30-40 kilométer magasa meg lego repülő, nem mondom ki milyen kávés doboz, (mert annak a köcsög cégnek nem csinálok reklámot), de de még ember is felment több 10 éve és valamikor tavaly, vagy előtte, oszt mikor elpukkant a lufi, akkor szépen leesett. Ez amúgy sok éve a Vega Csillagászati Egyesület is megcsinálta, valamint sok amatőr GPS-el és GoProkkal, vagy ami éppen eszükbe jutott. Egyik sem égett el 30-40 kilométer magasból.

Azt értem, hogy az elvesztett műholdak vesztenek a pályájukból, s a sebességükből, majd bezuhannak a légkörbe, s szerencsés esetben elég. Nyilván, ami ennél kisebb, de nagyobb sebességgel érkezik, annak esélye sincs elérni a földet. Csak furin hangzott, hogy ledobta :-D meg elfogta.

Ha nem hagyja el a föld légkörét, nem lép ki a világűrbe, addig érthető.
Láttam a tyúktubon néhány gopros megoldást, hogy felengedték, aztán megkeresték miután lezuhant ejtőernyővel.

#86396 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 11:04

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 20. 11:59

Nem irigyellek, ennél jóval egyszerűbb az életem, legalább papírmunka nincs. Sör az van :-D

Itt arra kell koncentrálni, hogy nem túl extra melóért kaptak 17ezer/nap fizetést, meg sallangot. Többi meg olyan semmilyen volt, írtad, de összevissza és nem láttam a lényeget. Wifi jelszót a Win7 megmutatja, előtte meg NirSoft, csak ehhez is érteni kellene... Attól függ mi a környezet.
Make love not Wor.

#86397 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 11:06

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 20. 12:04

Itt arra kell koncentrálni, hogy nem túl extra melóért kaptak 17ezer/nap fizetést, meg sallangot. Többi meg olyan semmilyen volt, írtad, de összevissza és nem láttam a lényeget. Wifi jelszót a Win7 megmutatja, előtte meg NirSoft, csak ehhez is érteni kellene... Attól függ mi a környezet.

Ja a wifi jelszó kinyerése jó nehéz, néha klikkelni is kell egyet :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86398 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 11:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 20. 12:04

Nirsoft ezer éve minden kütyüje pendrive-on.
Régi laptop xp, új laptop win 8.1 és spanyol nyelv, de nem volt ez több 5 percnél, a legtöbb idő az udvarias kérdésekre ment el, amire valójában nem voltam kíváncsi :-D

#86399 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 11:10

Szerintem ebbe már mindenki belefutott, de hátha nem :-D

#86400 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 20. 11:13

Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 20. 12:04

Ha nem hagyja el a föld légkörét, nem lép ki a világűrbe, addig érthető.
Láttam a tyúktubon néhány gopros megoldást, hogy felengedték, aztán megkeresték miután lezuhant ejtőernyővel.

Akkor jó, mert nézd meg, hogy milyen az alacsony pálya és milyen határok közt mozognak a műholdak, aztán meddig tart a légkör. És mondom, még az űrből is visszajönnek a cuccok, azok sem égnek el. Ha akarjuk. Ha csak úgy leesik, vagy úgy irányítjuk, akkor elég. Ha ejtőernyővel lassítunk rajt, akkor nem ég el. Beszélj inkább a Szent Koronáról, az tudományosabb.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4318
  • 4319
  • 4320
  • 4321
  • 4322
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.