Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 22. 17:20
Másrészt most azért érted, gugának van hozzáállása, ezeknek számlásan kell melózni és had ne fejtsem ki, hogy elment mellette az idő és mennyit szopolok ilyen önkormányzathoz kirakott gazdákkal, akik olyanokat kérdeznek, hogy nem is értem, de ha műszaki választ kapnak, akkor nem értik...
Indok? Mi a különbség a VLAN és az IDS közt, foglalja össze 2 mondatban... Esetleg csókolom, csak rendelkezésreállás, ha valóban az van, hogy telefonra sincs szüksége, akkor mi a bejelentés módja? Milyen jegykezelő rendszere van gugának? Ez már nem az ismerős ismerőse kóbászért, hanem lehet a cég is ki tud rendelni embert garantáltan X időn belül, aki nem ijed meg egy helyi SBStől sem. Jahh, ez viszont drága, az olyan, de melyik részén lepődünk meg? Guga egyszemélyes, de ha elmegy fesztiválra vagy fűrészes talira, akkor annyi sem. És időszakoson mondjuk 2 hétig nem lehet felhívni

Ez elég régi történet, vagy 3 éves, akkor még huszár vigyázzban álltam, s perceken belül a helyszínen voltam, ha kellettem. Telefont idén kapcsoltam ki, amikor észleltem, hogy kizárólag ilyen 2küvecses dolgok ütnek be, ami jó oké van belőle napi 2, de abba benya, kisfaszom. Így inkább kikapcsoltam, hogy el se tudjanak érni. Nem voltkönnyű döntés, de amikor már századjára történik, az ember utánanéz, hogy vajon miért? Az ok egyszerű, mindenki, aki tehette elhúzott külföldre. Hétvégenként jönnek haza, megtalálnak picsányi problémákkal, hogy a böngésző, hogy skype. Ez már nem pálya.
De az is rakott a latba rendesen, hogy a végén már vagy 2 hétig fel sem hívtak. Aztán átnéztem a névjegyzékemet a telefonban, aki nem rokon. Elismerésem, aki számított az elhúzott és tudok is róla, hogy kint él.
Csak ennyi volt az oka, hogy lelőttem a telefont. Most be vagyok kapcsolva,mert akinek lehet szólok, hogy innentől a réccsági számtech boltot keresse, kibaszni sem akarok velük, mert vannak jó arcok.