HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4329
  • 4330
  • 4331
  • 4332
  • 4333
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86601 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 23. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 12:41

Piramisokkal nem szoktam foglalkozni, mert az ufós téma, amivel szintén nem. Egyszerű a képlet, a tenger az élet bölcsője, így mi lenne más jobb egy magzatnak?

Miért jó az, hogy totál zéró alaptudással azt szajkózod ami éppen valamiért szimpatikusnak hangzik neked?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86602 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 23. 15:25

Miért jó az, hogy totál zéró alaptudással azt szajkózod ami éppen valamiért szimpatikusnak hangzik neked?

Nézd, mert ugyan egy országban élünk,de teljesen más a hitem a világról.
Mondjuk van 30 kézenfekvő hit, amit elérhetővé tesznek a kőmíjesek és ebből lehet válogatni, mint pl. katolikus, református, hit gyülekezete, vagy akik innen szakadtak ezer ágra, de az övék az MTA, a parlament, az összes média, és az internet hazai viszonyok között. Igen,az oktatás is az övék, meg a tudomány.

Kilógok a sorból.

Idézet

1Jn 2,27
És az a kenet, a melyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket; hanem a mint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz is az és nem hazugság, és a miként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne.

Rossz hírem van, működik. S nem járok templomba,gyülekezetbe, csak a tyúktubra szelektálni, hogy ki beszél igazat, ki hazudik, vagy ki az aki csak a felét mondja el annak, hogy mi az, ami történik.

Annyit már felfogtam, hogy ebben a világban megvetett leszek, mert ez is le van írva, hisz nem a Sátán által létrehozott rendszert követem, hanem a teremtő Istent, így nem csak neki vagyok ellensége, hanem:

Idézet

Ef 2,2
Melyekben jártatok egykor e világ folyása szerint, a levegőbeli hatalmasság fejedelme szerint, ama lélek szerint, mely most az engedetlenség fiaiban munkálkodik;

Neki csak ennyi a kérése:

Idézet

8.
Ismét vivé őt az ördög egy igen magas hegyre, és megmutatá néki a világ minden országát és azok dicsőségét,
9.
És monda néki: Mindezeket néked adom, ha leborulva imádsz engem.

Semmi szükségem a világ dicsőségére, csak buszmegálló, de valamiértmindenki a világ elismeréséért küzd kimondatlanul.

#86603 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 14:42

S belső késztetésük, hogy ellenség vagyok, ennek véleményt is adnak, mert Istenre nem kíváncsiak.
Holott a magyar nemzet több 10 ezer éve Istenről szól,csak az utóbbi évtizedek kőmíjesei alaposan kirohasztották ezt az érdeklődést. De csak nekünk van Szent koronánk, csak nekünk volt rovásírásunk. Valamiért nagyon ügyködnek rajtunk, külső szemlélőnek ez fel sem tűnik, főleg, hogy tyúklépésben történik.

#86604 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 14:44

Hja, rovásírást nem félreértelmezni. Másnak is van képírás, de a mienkben olyan rendszer van, ami egyenesen utal Isten folyamatos jelenlétére.

#86605 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 12:18

A barlangban meg lehullottak a levelek, miközben megnyomták a pirosgombot, és eltörölték a pénzt.
Barom.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86606 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 15:21

Nejem készül mesterdiplomára, most fog felvételizni 1-én.
Volt egy igen durva beszélgetésem vele, mert láttam rajta a bizonytalanságot, gondoltam egy kicsit megerősítem.
Rákérdeztem, hogy mit és hogy tanul, meg kiről.

Konklúziót fogom csak elmondani, ami nekem lejött.
Az összes valamire való zenész, akiknek a műveit imádják, mind egy selejtes faszkalap volt, de volt bennük lendület.
Mozart, nyomorgott, kibaszott szoknyapecér, nemi betegség, stb.
Sok szóba jött, de mindegyikről kiderült, hogy alkesz volt, tényleg nyomorgott és semmit sem élvezett abból, amiért dolgozott. Viszont kurvára éltek.

Aztán szóba jöttek a festők, írók :omg: bár ne tettük volna, tragédia tragédia hátán.
Ilyen mesterművek nem a komfortzónában születnek, csak is szenvedés által, ami néha átcsap önsanyargatásba.

Ez csak neked volt újdonság.

#86607 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 23. 15:25

Mert egyszerű.

#86608 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 23. 14:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 15:21

Nejem készül mesterdiplomára, most fog felvételizni 1-én.
Volt egy igen durva beszélgetésem vele

Az összes valamire való zenész, akiknek a műveit imádják, mind egy selejtes faszkalap volt, de volt bennük lendület.
Mozart, nyomorgott, kibaszott szoknyapecér, nemi betegség, stb.
Sok szóba jött, de mindegyikről kiderült, hogy alkesz volt, tényleg nyomorgott és semmit sem élvezett abból, amiért dolgozott. Viszont kurvára éltek.

Aztán szóba jöttek a festők, írók :omg: bár ne tettük volna, tragédia tragédia hátán.
Ilyen mesterművek nem a komfortzónában születnek, csak is szenvedés által, ami néha átcsap önsanyargatásba.

Úgy frankón? Kérne Tőled tanácsot a fene.

Amúgy azt szeretnétek, ha ilyen alak lenne belőle? Van ám 1-2 értelmes zenész is, igaz csak itt Internet Után. Bár lehet a nevét nem ismeritek, csak sűrűn emlegetem pld. Dandó Zolikát. Valahol mindig ott a keze nyoma.

Amúgy itt nincs akkora életrajz, hogy hány lemezen szerepelt (kb. 100 körül jár) és nem is komolyzene, de elég jól látja a populárisabb akármilyenebb zenei és zenészvilágot.

http://hangfoglalaso..._tabor_special_

Utolsó bekezdést bírni fogod :-D
Make love not Wor.

#86609 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 14:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 15:42

S belső késztetésük, hogy ellenség vagyok, ennek véleményt is adnak, mert Istenre nem kíváncsiak.
Holott a magyar nemzet több 10 ezer éve Istenről szól,csak az utóbbi évtizedek kőmíjesei alaposan kirohasztották ezt az érdeklődést. De csak nekünk van Szent koronánk, csak nekünk volt rovásírásunk. Valamiért nagyon ügyködnek rajtunk, külső szemlélőnek ez fel sem tűnik, főleg, hogy tyúklépésben történik.

1. Több tízezer éve? Baromság
2. Istenről? Mikor is vettük fel a katolikus hitet?
3. Az angoloknak milyük van? És pl a spanyoloknak?
4. Rovásírásunk csak nekünk van, de pl nincsenek hieroglifáink.
5. Az ügyködés az a te fejedben van, a sok pálinkától

#86610 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 15:44

Hja, rovásírást nem félreértelmezni. Másnak is van képírás, de a mienkben olyan rendszer van, ami egyenesen utal Isten folyamatos jelenlétére.

Hja, erre mondjuk mondhatnál bizonyítékot is, hogy egy fiktív személy jelenlétére hol utal.

#86611 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 15:39

Nézd, mert ugyan egy országban élünk,de teljesen más a hitem a világról.
Mondjuk van 30 kézenfekvő hit, amit elérhetővé tesznek a kőmíjesek és ebből lehet válogatni, mint pl. katolikus, református, hit gyülekezete, vagy akik innen szakadtak ezer ágra, de az övék az MTA, a parlament, az összes média, és az internet hazai viszonyok között. Igen,az oktatás is az övék, meg a tudomány.

Kilógok a sorból.

Rossz hírem van, működik. S nem járok templomba,gyülekezetbe, csak a tyúktubra szelektálni, hogy ki beszél igazat, ki hazudik, vagy ki az aki csak a felét mondja el annak, hogy mi az, ami történik.

Annyit már felfogtam, hogy ebben a világban megvetett leszek, mert ez is le van írva, hisz nem a Sátán által létrehozott rendszert követem, hanem a teremtő Istent, így nem csak neki vagyok ellensége, hanem:

Neki csak ennyi a kérése:

Semmi szükségem a világ dicsőségére, csak buszmegálló, de valamiértmindenki a világ elismeréséért küzd kimondatlanul.

Nem ellenség vagy, hanem egy idióta. Az idézeteid kb a második legocsmányabb népbutítás a vaskalapos, elferdített muszlim után.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86612 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 23. 15:56

Ez csak neked volt újdonság.

Ha tudtam róla beszélni, előadni, akkornyilván felszedtem magamra valami sallangot ebben a témában :-D

#86613 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 16:37

Ha tudtam róla beszélni, előadni, akkornyilván felszedtem magamra valami sallangot ebben a témában :-D

Nem tudhatjuk hogy hogyan adtad elő :D

#86614 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 23. 15:58

Utolsó bekezdést bírni fogod :-D

Idézet

Bár lehet, hogy egyszer majd megfordul a folyamat, ahogy a ruházkodás, az autó, a rádiótelefon, mint státusszimbólum kicsit megdől. Akkor az embereknek sikk lesz venni egy cd-t, sikk lesz elmenni a párommal egy koncertre pénzért, egy jó minőségű koncertre, s oda mintegy bevonulni. Mert el lehet menni falunapra, de ott milyen cuccon hallja azt a zenekart, vagy hogy fog az szólni? Vagy eltapossák a lángost evő, táncosra részegedett papucsos bácsik, akik az első sorban táncolnak az éppen akkor összeszedett alkoholista nénivel… szerintem ez nem pálya egy olyan embernek, aki megnézné ugyanezt a zenekart egy sportcsarnokos vagy egy kongresszusi központos koncerten. Státusszimbólummá kell tenni azt is a kocsi meg a rádiótelefon mellett, hogy az ember elmenjen egy koncertre, vagy megvásárolja a zenét hanglemezen, cd-n, vagy digitális formátumban – ma már fizikailag meg sem kell vásárolni egy albumot. Csak egy olyan morális helyzetet kell teremteni, hogy ez igény legyen!

Megértettem, de jelenlegi körülmények közöttneméletszerű. Mindenki torrentezik. Ez viszont életszerű.

#86615 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 23. 16:39

Nem tudhatjuk hogy hogyan adtad elő :D

Ő zenészeket hozott, én meg írókat, festőket, önéletrajzokból. Az előadás módja lényegtelen, a párhuzam, hogy selejtes csávók voltak, de alaposan. Drog és alkohol, de most Istenítve vannak, ésnemis tudnak róla, hogy haláluk után a festmény milliókat ér. Ha csak a festőket veszem, pl. Csontváry, mi értelme volt az életének ilyen szempontból, s a világ miért halála után hálálkodik, amimajdnemugyanaz a szó :-D

#86616 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 16:43

Ő zenészeket hozott, én meg írókat, festőket, önéletrajzokból. Az előadás módja lényegtelen, a párhuzam, hogy selejtes csávók voltak, de alaposan. Drog és alkohol, de most Istenítve vannak, ésnemis tudnak róla, hogy haláluk után a festmény milliókat ér. Ha csak a festőket veszem, pl. Csontváry, mi értelme volt az életének ilyen szempontból, s a világ miért halála után hálálkodik, amimajdnemugyanaz a szó :-D

Azt azért ne felejtsd el, hogy az asszony nem zeneszerző vagy festő, hanem zenész - nem alkotó munkát végez, hanem előadja más műveit.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#86617 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 23. 16:21

Nem ellenség vagy, hanem egy idióta. Az idézeteid kb a második legocsmányabb népbutítás a vaskalapos, elferdített muszlim után.

Csak egy elmélet, régebben feltettem a kérdést azoknak,akik az oldalon megjelentek, hogy a Bibliát félremagyarázták, hamisították. Jó ok, de Istenről beszélünk, ez az ő dumája, aki mindenható. De elvileg nem teheti meg, hogy ne hamisítsák a szöveget. Meg jöttek azzal, hogy félrefordítás, hát banyek olvasd az eredeti szöveget, s utána másba kötsz bele.

Az én álláspontom szerint arról van szó, ami a valóság, bármilyen egyházat, gyülekezetet látsz, nemmás, mint kihasználni, lehúzni a hülyéket, pénzbehajtás,mint a Fidesz-MSZPközös parkolás felosztása, a gárda ugyanaz, s az érdek is, de van választási lehetőséget, hogy bal, vagy jobb kézzel raboljon ki. Ez csak egynagyon szar példa volt, de rendesen össze vannak nőve, s amit előadnak,az tényleg nemmás, mint színház. Nem egymás ellen küzdenek,meg szavazók elszipkázása. Számukra tük lényegtelen, hisz ők adják le abban a médiában, hogy mi a végeredmény,amit őkmagukkezelnek, s oda csak beltéri ember kerülhet.

Faszom ebbe space gombba.

Ki is pénzelte a millát, csak nem sorosgyuri,aki Orbánt kiképezte? Első dolguk volt pénzt lehúzni, hogy dobjatok össze a hangosításra pénzt. Mikor írtam nekik a fészbukon, hogy ehhez nemkell pénz,megyek ingyen, s ne ez legyen már az első dolgotok,kitiltottak a csoportból, s minden posztomat törölték :-D de legalább tudom, hogy egy a köpeny,csakmás színben.

Szóval, bárki képes kifordítani a saját szájaíze szerint bármit, s előadni,mert a kőmíjes úgy dönt, hogy na ez előadhatja. Ugyanaz, csakmás köntösben.

Isten meg ezeken adolgokon felül áll, de nemhivalkodik vele,mert eljön az az idő, amikor színről színre. Ez a kiválogatás, hogy a végtelenben ki érdemes arra, hogy élőlélekként, emberségesen irányítson az ő lelke szerint, vagy elpusztuljon, denem végleg,mert a legrosszabb fog vele történni.

Ez sajnos azok számára,akik beszopták ezt a világot,megamit tanított,snemismerik az alázatosság fogalmát,későn fogkiderülni. De ez nemfenyegetés,mertmégmindig van másodikesély.

Kibaszar ez a space gomb :-D

#86618 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 23. 17:11

Azt azért ne felejtsd el, hogy az asszony nem zeneszerző vagy festő, hanem zenész - nem alkotó munkát végez, hanem előadja más műveit.

Ebbőlkészül éppen mesterdiplomára, csak beszélgettünk dolgokról. Sőt,mindig is hiányoltam,hogy zenészként csakkottábóljátszik, snemtudimprovizálni.

Bazz ez a kurva space :-D

#86619 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 16:21

Tehát szerinted a mindeható és végtelen tudású/bölcsességű isten teremtett egy világot, ahol az emberek nagyobb részének esélye sincs, hogy tudjon isten létezéséről, és ezeket a teremtményeit kapásból kárhozatra is ítélte, önhibájukon kívűl, mert csak.

Ühm.

Idézet

#86620 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 23. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 17:16

Ebbőlkészül éppen mesterdiplomára, csak beszélgettünk dolgokról. Sőt,mindig is hiányoltam,hogy zenészként csakkottábóljátszik, snemtudimprovizálni.

Bazz ez a kurva space :-D

Hulye kerdes: mit er majd a mesterdiplomaval?
Tobb/jobb zenekarba felveszik majd - netan er valamit kulfoldon is (kell-e honositani vagy rohognek majd rajta)?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4329
  • 4330
  • 4331
  • 4332
  • 4333
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.