HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4332
  • 4333
  • 4334
  • 4335
  • 4336
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86661 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 24. 08:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 23. 20:04

Erre miért nem válaszolsz suttyókám?

Erre mi szükség? Nincs szinkronban az intelligenciával.

Másrészt mire alapozod, hogy nem ad esélyt? Neked szükséged van erre az esélyre? Nem úgy működik, hogy na én mától hívő vagyok, és megtérek. Aki ezt az utat járja, rossz úton jár. Maga az eredeti Istenhit, amit maga Isten is annak tart, az tőle származik, Ő munkálja ki az emberben, hogy elkezdjen érdeklődni, majd elvezeti olyan emberhez, ahogy esetemben 1998-ban történt, aki már üdvösséget kapott, s Isten élő lelke van benne.

Másrészt van egy feloldhatatlan paradoxon.

Idézet

1Tim 2,4
A ki azt akarja, hogy minden ember idvezüljön és az igazság ismeretére eljusson.

2Pt 2,9
Meg tudja szabadítani az Úr a kegyeseket a kísértésekből, a gonoszokat pedig az ítélet napjára büntetésre fenntartani.

Na most ilyenkor szoktam kérdezni, hogy van olyan, akit szándékosan az ítélet napjára tartogat?

Igazi Istenhitet egyházakban, gyülekezetekben nem fogsz találni, mert alig létezik. Ennek az az oka, hogy lejár a kegyelmi időszak, s szemmel láthatóan az Antikrisztus hirdeti magát ezerrel. Már pedig mozi előadást nem évekkel a műsor előtt plakátolnak ki, hanem közvetlenül előtte. De ahhoz, hogy ezt felismerd, hogyan működik, s mi a technikája, ismerned kellene a szimbólumokat, amivel manipulál szubliminálisan. Mielőtt jönne, elfogadtatja.

#86662 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 09:46

De olyan nem akarsz lenni. És ahhoz sem árt extrát tudni, könyvelőt fizetni.

Amúgy ismerős kozmetikus csaj most mondja, hogy kinézeget Bécsbe melózni. Majdnem kiköptem a kávém :-) Viszont más a szitu.

EV-ként lehet csak belekezdeni a melóba, aztán ki tudja mi lesz belőle. Első lépés a papírmunkák, adminisztrációk elintézése, majd a szállás, végül meló és nyelvtanulás. Egyelőre csak ebben gondolkodom. A többit utána.

#86663 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 08:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 23. 18:18

Meg Balázs a Voda reklámban. Amúgy mire utal? Egy vacak reklám, lehet van üzenete, de konkrétan nem tudod megmagyarázni, hogy mi, mikorra, mit jelent, merre.

És ugyanarról a helyről jön, ahonnan a magzatvíz témája, nem?

Az üzenet c. filmben, hogy miről szól a srác 10 részes filmben boncolgatja, és azt a részét nagyon jól látja, pár apróságot nem tud + már le is állították, írta a blogján, hogy befejezte. No de amióta tudom, hogy mi a meccs, hogyan játsszák, ez csak kamu volt azoknak, akik ezáltal felértékelik.

Szóval nehéz lenne itt leírnom a lényegét + aki megnézte, rászánta az időt, ott is vegyes a kép, van akinek fingja sincs, van aki valamit megértett belőle. Tulajdonképpen beharangozták vele a jelenések könyvének első kürtszavát.

#86664 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 08:58

ezt a bibliát ki írta, hogyan, miből? miből is lett a kereszténység? hogyan jelenik meg benne egy örök időktők jelen lévő isten?
akkor miért is az animizmus a legősibb vallástípus?
miért van az, hogy a földrajzilag eltérő emberek vallása teljesen máshogy alakult? pl. dél- és közép-amerika, afrika, india, közel-kelet, távol-kelet? és még ott is szegmentálva?
miért változtak ezek korszakonként?
ha jézus az egy igaz istent szolgálta, akkor mohamed, buddha, zarathustra, vardhamana és a többiek a sátánt? és az előtte lévők is?
a bibliából is csak az a hasznos, amit te gondolsz annak? mert belső sugallat alapján szelektálsz?
de ezek az emberek is belső sugallat alapján szelektáltak és hoztak létre új dolgokat
guga, te úgy érzed, kiválasztott vagy?
te vagy az öntőforma, ami befogad mindent és a valós formájába önti?
első blikkre továbbra is csak egy látens szektavezetőnek tűnsz, aki nem túl művelt, belekap egy csomó dologba, hirtelen jól fellelkesedik, aztán öntörvényű módon szarik mindenbe bele, és ezt egyre sűrűbb periódusokban teszi. meg felületes infók alapján löki a rizsát, vak hittel. csak épp szektád nincs hozzá.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86665 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 09:33

Ez így leírva tényleg szánalmas, láttam több hirdetést is, van akit a határ közelből szállásokról visznek át kisbusszal. Ahova én készülök, ott 10 fős szállások vannak, betanulási időt nem fizetik, gps van, de hamár bejártam a területet nem kell. Nyelviskola miatt jó, ugródeszkának jó, ha már az ember kiismerte a várost és a lehetőségeket, meg beszéli a nyelvet. EV-ként elég sok mindent lehet végezni végzettség nélkül.

ez így ebben a formában elég életszerűtlen nekem, de legyen így, és akkor azért az rossz nem lehet/lesz.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86666 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:06

Nem sok 10 perc, érdemes rászánni az időt.
Hitler ugyanabba a kőmíjes bandába tartozott, mint akik ellen harcolt.

#86667 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 09:56

Szóval nehéz lenne itt leírnom a lényegét + aki megnézte, rászánta az időt, ott is vegyes a kép, van akinek fingja sincs, van aki valamit megértett belőle. Tulajdonképpen beharangozták vele a jelenések könyvének első kürtszavát.

És ha egy közös nyelvet, világot, káoszt szeretnének, akkor azon a részen mi lesz ahol nem a jelenések könyvére támaszkodnak, hanem másra? Melyik főnöknek lesz igaza?

Ebben a könyvben írnak a kálium szervezetromboló hatásáról és a magzatvízről?
Make love not Wor.

#86668 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 09:58

ezt a bibliát ki írta, hogyan, miből? miből is lett a kereszténység? hogyan jelenik meg benne egy örök időktők jelen lévő isten?
akkor miért is az animizmus a legősibb vallástípus?
miért van az, hogy a földrajzilag eltérő emberek vallása teljesen máshogy alakult? pl. dél- és közép-amerika, afrika, india, közel-kelet, távol-kelet? és még ott is szegmentálva?
miért változtak ezek korszakonként?
ha jézus az egy igaz istent szolgálta, akkor mohamed, buddha, zarathustra, vardhamana és a többiek a sátánt? és az előtte lévők is?
a bibliából is csak az a hasznos, amit te gondolsz annak? mert belső sugallat alapján szelektálsz?
de ezek az emberek is belső sugallat alapján szelektáltak és hoztak létre új dolgokat
első blikkre továbbra is csak egy látens szektavezetőnek tűnsz, aki nem túl művelt, belekap egy csomó dologba, hirtelen jól fellelkesedik, aztán öntörvényű módon szarik mindenbe bele, és ezt egyre sűrűbb periódusokban teszi. meg felületes infók alapján löki a rizsát, vak hittel. csak épp szektád nincs hozzá.

Ha a nagymamád megbetegszik, ágynak esik, mozdulni sem tud, de szeretne egy mailt küldeni anyukádnak, akkor nyilván megkér, hogy fiam ülj a gép elé és írd le, amit mondok. Ha azt anyukád megkapja, akkor a te gondolataidat fogja olvasni, vagy a nagymamáét? Tehát végül is te írtad, itt veszti jelentőségét az a sablon, hogy a bibliát emberek írták. Ez így van, de olyan emberek, akikben már Isten élő lelke volt, így mivel már én is kaptam belső indíttatást,meg válaszokat is, és megértettem olyan összefüggéseket, amire kíváncsi voltam, csak a választ nem tudtam. Nem úgy működik, hogy Isten szól hozzám, hogy figyi guga, stb. Egyszerűen rájössz a megfelelő pillanatban,ha átélsz egy szituációt.

Nahhh,jah, vegyük a vallásokat, de még a kereszténység mindenféle ágazatát is, szinte kizárólag sátáni szimbólumokat használnak, mivel maga a Sátán hozta létre mindet. Láttál már buddha szobrot sátánvillázni? Vagy palesztin, iráni elnököt, vagy francia, olasz, amerikai elnököt? Ez az uroborosz elv. Ez a logója a firefox-nak. Mindent ő maga vesz körbe, s őriz. Kicsit mátrixos a téma, de ezt a mátrixon belül nem lehet érzékelni.
Hja, Neo sem maga tört ki a mátrixból, hisz lehetetlen, nem is tudott róla, hogy benne van. Külső segítséget kapott, ébresztgették.

#86669 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 23. 16:43

Ő zenészeket hozott, én meg írókat, festőket, önéletrajzokból. Az előadás módja lényegtelen, a párhuzam, hogy selejtes csávók voltak, de alaposan. Drog és alkohol, de most Istenítve vannak, ésnemis tudnak róla, hogy haláluk után a festmény milliókat ér. Ha csak a festőket veszem, pl. Csontváry, mi értelme volt az életének ilyen szempontból, s a világ miért halála után hálálkodik, amimajdnemugyanaz a szó :-D

és most megint sarkítasz. egy rakat festő, zeneszerző, író, költő folytatott visszahúzódó, szinte kispolgári életet, és ugyanúgy az adott tudománytörténeti kánon része.
mondjuk életrajzokat tanítani/tanulni maximum érdekesség kellene legyen, nem pedig művészetoktatás része.

Idézet

#86670 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 10:15

és most megint sarkítasz. egy rakat festő, zeneszerző, író, költő folytatott visszahúzódó, szinte kispolgári életet,

Erre el kezdtem írni, aztán úgy is maradt. Azokról lehet nem hallunk. Guga különösen, mert nem illik bele a világképébe :-D
Make love not Wor.

#86671 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 10:09

És ha egy közös nyelvet, világot, káoszt szeretnének, akkor azon a részen mi lesz ahol nem a jelenések könyvére támaszkodnak, hanem másra? Melyik főnöknek lesz igaza?

Ebben a könyvben írnak a kálium szervezetromboló hatásáról és a magzatvízről?

Ugyanaz, mert már most láthatod, hogy mindenhová szédületes sebességgel, erőszakkal szállítják a demokráciát.
Mondj egy földrészt, ahol nincsenek jelen, a világ túlnyomó többsége már most beszéli az angolt. S még a Biblia is leírja, hogy kipusztítják a lakosság 2/3-át.

A Bibliában a sónak kiemelt szerepe van, sok helyen felszólít, most csak egy példa:

Lk 14,34
Jó a só: de ha a só megízetlenül, mivel sózzák meg?

Több helyen írja, hogy legyen bennetek só.

Vesd össze a kormány stop só programjával :-D s mitől ízetlenül meg a só? Nem natriumkloridot ír, így azt sem írta oda, hogy figyi vigyázzatok, mert káliummal fogják dúsítani, majd ha rákos leszel, akkor veheted nemócsón a kemós löttyöt, amitől kihullik a hajad, fogad, stb.

Megízetlenül, ennyi.

#86672 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 10:15

és most megint sarkítasz. egy rakat festő, zeneszerző, író, költő folytatott visszahúzódó, szinte kispolgári életet, és ugyanúgy az adott tudománytörténeti kánon része.
mondjuk életrajzokat tanítani/tanulni maximum érdekesség kellene legyen, nem pedig művészetoktatás része.

Hát csak egy beszélgetés volt, s én eleve szeretek mindent kisarkítani, eltúlozni.
Zenészek életét annyira nem ismerem. Festők, írók életrajzi könyveit olvasgattam Vagy a filmeket.
Volt ott mindenféle, kispolgári életet nem tudom ki élt,talán Maupassant, belefogtam néhány hebegésébe, de dög unalmas volt. Biztos van hasonló festő, író, de szerintem el sem tudnám olvasni, ha nem valami felkavaró, brutálisan szélsőséges és vad életet élne :-D

#86673 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 10:20

Erre el kezdtem írni, aztán úgy is maradt. Azokról lehet nem hallunk. Guga különösen, mert nem illik bele a világképébe :-D

:up: :-D

#86674 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:30

Tökmindegy, guga megy vagy nem megy bécsbe, mert 2012 óta nincsen pénz, ő mondta.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86675 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 09:58

Nem, térítgetni sem fogok,nem vagyok kiválasztott.
Hogy hozzak egy egyszerű példát, ha apa anya gyermekvállalás céljából szexel, s elindul a sperma hadsereg, s azt aki áttöri a petesejt falát, megfogan, végül megszületik. te minek neveznéd?

#86676 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 09:48

Erre mi szükség? Nincs szinkronban az intelligenciával.

Másrészt mire alapozod, hogy nem ad esélyt? Neked szükséged van erre az esélyre? Nem úgy működik, hogy na én mától hívő vagyok, és megtérek. Aki ezt az utat járja, rossz úton jár. Maga az eredeti Istenhit, amit maga Isten is annak tart, az tőle származik, Ő munkálja ki az emberben, hogy elkezdjen érdeklődni, majd elvezeti olyan emberhez, ahogy esetemben 1998-ban történt, aki már üdvösséget kapott, s Isten élő lelke van benne.

Másrészt van egy feloldhatatlan paradoxon.

Na most ilyenkor szoktam kérdezni, hogy van olyan, akit szándékosan az ítélet napjára tartogat?

Igazi Istenhitet egyházakban, gyülekezetekben nem fogsz találni, mert alig létezik. Ennek az az oka, hogy lejár a kegyelmi időszak, s szemmel láthatóan az Antikrisztus hirdeti magát ezerrel. Már pedig mozi előadást nem évekkel a műsor előtt plakátolnak ki, hanem közvetlenül előtte. De ahhoz, hogy ezt felismerd, hogyan működik, s mi a technikája, ismerned kellene a szimbólumokat, amivel manipulál szubliminálisan. Mielőtt jönne, elfogadtatja.

harmadszor kérdeztem, az a szükség. És most sem arra válaszoltál. Mi van azokkal a milliárdokkal akik úgy élték le az életüket, hogy se istenről, se bibliáról nem hallottak?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86677 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 10:31

Hogy hozzak egy egyszerű példát, ha apa anya gyermekvállalás céljából szexel, s elindul a sperma hadsereg, s azt aki áttöri a petesejt falát, megfogan, végül megszületik. te minek neveznéd?

Attól, hogy egy ondósejt sikeresebb mint a többi még mindig geci :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#86678 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 10:31

Sátán művének. Egyértelmű.
Make love not Wor.

#86679 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 10:40

Sátán művének. Egyértelmű.

:Đ

Ez meg muhaha, hja és Szegedet ellepték a niggerek.

http://hvg.hu/kkv/20..._koszontek_el_e

#86680 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 10:15

Ha a nagymamád megbetegszik, ágynak esik, mozdulni sem tud, de szeretne egy mailt küldeni anyukádnak, akkor nyilván megkér, hogy fiam ülj a gép elé és írd le, amit mondok. Ha azt anyukád megkapja, akkor a te gondolataidat fogja olvasni, vagy a nagymamáét? Tehát végül is te írtad, itt veszti jelentőségét az a sablon, hogy a bibliát emberek írták. Ez így van, de olyan emberek, akikben már Isten élő lelke volt, így mivel már én is kaptam belső indíttatást,meg válaszokat is, és megértettem olyan összefüggéseket, amire kíváncsi voltam, csak a választ nem tudtam. Nem úgy működik, hogy Isten szól hozzám, hogy figyi guga, stb. Egyszerűen rájössz a megfelelő pillanatban,ha átélsz egy szituációt.

Nahhh,jah, vegyük a vallásokat, de még a kereszténység mindenféle ágazatát is, szinte kizárólag sátáni szimbólumokat használnak, mivel maga a Sátán hozta létre mindet. Láttál már buddha szobrot sátánvillázni? Vagy palesztin, iráni elnököt, vagy francia, olasz, amerikai elnököt? Ez az uroborosz elv. Ez a logója a firefox-nak. Mindent ő maga vesz körbe, s őriz. Kicsit mátrixos a téma, de ezt a mátrixon belül nem lehet érzékelni.
Hja, Neo sem maga tört ki a mátrixból, hisz lehetetlen, nem is tudott róla, hogy benne van. Külső segítséget kapott, ébresztgették.

igen, ez a belső indíttatás, késztetés a sugallat, isten létezésének közvetlen érintése. megfoghatatlan. talán tisztában kellene lenned az alapvető fogalmakkal és azzal, hogy amit csinálsz, az rohadtul nem egyedi.
miért lennél te a ritka kiválasztott a sok futóbolond közül, aki valóban látja is az igazságot? mert te azt mondod? meg hogy átláttál mindenen? az nem lehet, hogy a saját tudatod és gondolkodásmódod viccel meg? mert baszki, ez nekem egyre inkább kóros és zavarodott elmeállapotnak tűnik, már elég régóta, amit művelsz.
persze, mindenki kóros és zavarodott a maga módján, de azért a céltáblát még eltalálja. de te meg mintha nem is a lőtéren lennél, lassan.
és persze, itt mindenki mindenhol kizárólag a sátánban gondolkodik, meg a büdös nagy összeesküvés, ja. mindegy mit csinálok, ez van, meg egyébként is, isten vezet, minden az ő akaratából történik velem, nekem felelősségem nincs, vagy csak minimális. úgy török ki, hogy igazából nem török ki, de megmagyarázom, hogy kitörtem, meg egyébként is alapvetően kurva elégedett vagyok az életemmel és ezt minden nap el is kell mondanom és a világ tudtára adnom.
a felhőkbe is bele lehet látni azt, amit, meg a madarak röptébe, meg áldozati állat frissen kivágott májába.
az ember kurva régóta gondolkodik alapvető szimbólumokban, egyszerű motívumokban. ott vannak a mandalák, volt tudományos kísérlet, hogy más kultúrkörökből származó embereket rakta be sötéthelyiségbe, egy idő után eléggé hasonló motívumokat kezdtek vizionálni.
ezek az egyszerű motívumok végesek, sokszor és sokféleképpen felhasználhatóak, hatnak az emberekre, céltől, korszakoktól vezérelve a jelentésük változik, egymásra hat, bővül.
olyan kibaszottul fogalmatlan vagy pl. a tudománytörténetből, lélektanból, filozófiából, vallástörténetből, fizikából, alapvető tudásbeli hiányosságaidat felületes vagy sarkított jutyúb videókból, napi ilyen-olyan hírekből pótolod, az űrt, a réseket meg saját fantáziából töltöd ki. van abban valami hátborzongató, ahogy a sokszor felületes, egyoldalú alternatív történelemszemléletet is tovább adaptálod a saját, egyébként is sokszor szűklátókörű világodba, szemléletedbe.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 24. 09:44 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4332
  • 4333
  • 4334
  • 4335
  • 4336
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.