Idézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 10:15
Ha a nagymamád megbetegszik, ágynak esik, mozdulni sem tud, de szeretne egy mailt küldeni anyukádnak, akkor nyilván megkér, hogy fiam ülj a gép elé és írd le, amit mondok. Ha azt anyukád megkapja, akkor a te gondolataidat fogja olvasni, vagy a nagymamáét? Tehát végül is te írtad, itt veszti jelentőségét az a sablon, hogy a bibliát emberek írták. Ez így van, de olyan emberek, akikben már Isten élő lelke volt, így mivel már én is kaptam belső indíttatást,meg válaszokat is, és megértettem olyan összefüggéseket, amire kíváncsi voltam, csak a választ nem tudtam. Nem úgy működik, hogy Isten szól hozzám, hogy figyi guga, stb. Egyszerűen rájössz a megfelelő pillanatban,ha átélsz egy szituációt.
Nahhh,jah, vegyük a vallásokat, de még a kereszténység mindenféle ágazatát is, szinte kizárólag sátáni szimbólumokat használnak, mivel maga a Sátán hozta létre mindet. Láttál már buddha szobrot sátánvillázni? Vagy palesztin, iráni elnököt, vagy francia, olasz, amerikai elnököt? Ez az uroborosz elv. Ez a logója a firefox-nak. Mindent ő maga vesz körbe, s őriz. Kicsit mátrixos a téma, de ezt a mátrixon belül nem lehet érzékelni.
Hja, Neo sem maga tört ki a mátrixból, hisz lehetetlen, nem is tudott róla, hogy benne van. Külső segítséget kapott, ébresztgették.
igen, ez a belső indíttatás, késztetés a sugallat, isten létezésének közvetlen érintése. megfoghatatlan. talán tisztában kellene lenned az alapvető fogalmakkal és azzal, hogy amit csinálsz, az rohadtul nem egyedi.
miért lennél te a ritka kiválasztott a sok futóbolond közül, aki valóban látja is az igazságot? mert te azt mondod? meg hogy átláttál mindenen? az nem lehet, hogy a saját tudatod és gondolkodásmódod viccel meg? mert baszki, ez nekem egyre inkább kóros és zavarodott elmeállapotnak tűnik, már elég régóta, amit művelsz.
persze, mindenki kóros és zavarodott a maga módján, de azért a céltáblát még eltalálja. de te meg mintha nem is a lőtéren lennél, lassan.
és persze, itt mindenki mindenhol kizárólag a sátánban gondolkodik, meg a büdös nagy összeesküvés, ja. mindegy mit csinálok, ez van, meg egyébként is, isten vezet, minden az ő akaratából történik velem, nekem felelősségem nincs, vagy csak minimális. úgy török ki, hogy igazából nem török ki, de megmagyarázom, hogy kitörtem, meg egyébként is alapvetően kurva elégedett vagyok az életemmel és ezt minden nap el is kell mondanom és a világ tudtára adnom.
a felhőkbe is bele lehet látni azt, amit, meg a madarak röptébe, meg áldozati állat frissen kivágott májába.
az ember kurva régóta gondolkodik alapvető szimbólumokban, egyszerű motívumokban. ott vannak a mandalák, volt tudományos kísérlet, hogy más kultúrkörökből származó embereket rakta be sötéthelyiségbe, egy idő után eléggé hasonló motívumokat kezdtek vizionálni.
ezek az egyszerű motívumok végesek, sokszor és sokféleképpen felhasználhatóak, hatnak az emberekre, céltől, korszakoktól vezérelve a jelentésük változik, egymásra hat, bővül.
olyan kibaszottul fogalmatlan vagy pl. a tudománytörténetből, lélektanból, filozófiából, vallástörténetből, fizikából, alapvető tudásbeli hiányosságaidat felületes vagy sarkított jutyúb videókból, napi ilyen-olyan hírekből pótolod, az űrt, a réseket meg saját fantáziából töltöd ki. van abban valami hátborzongató, ahogy a sokszor felületes, egyoldalú alternatív történelemszemléletet is tovább adaptálod a saját, egyébként is sokszor szűklátókörű világodba, szemléletedbe.
Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 24. 09:44 -kor