HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4337
  • 4338
  • 4339
  • 4340
  • 4341
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#86761 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 16:09

a te elved mentén

Félre ne érts, sokkal többet nem tudok nálad, én is csak keresem a választ, de amit vázoltál, arra már megtaláltam szülőként. Hisz pofázhatok én naphosszat a két gyereknek, sőt kell is. De amikor már a saját bőrén tapasztalja, hogy igen is úgy van, ahogy mondom, de szándékosan nem avatkozok közbe, azért, hogy inkább élja át, vagy mondjak konkrét példát?

Sokat tudnék mesélni, amikor úgy jött haza, hogy a mondandómmal addig vehemensen szembeszállt, aztán ráhagytam, majd nehezére esett, de kibökte, hogy apa ebben igazad volt.

Valami ilyesmi. Az ember nem tudná valóban értékelni szenvedés nélkül Isten munkáját. Lásd tékozló fiú esete, aki a végén moslékot evett, de eszébe jutott, hogy az apjánál még a szolgáknak is jobb a sorsa. Aztán visszament és igen, akkor az apja már azt a fiút látta, akit mindig is látni szeretett volna, ésleszarta, hogy odaadta neki az örökséget, az meg elpiázta haverokkal. Nagyjából ez.

#86762 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 14:43

Sajnos tisztában vagyok vele, hogy mire utaznak, nem is magamról írtam, hanem a lakosságról, akiket szünet nélkül lehet pánikoltatni szúnyogokkal, kullanccsal, influenzával, há most meg a menekültek, majd holnap más lesz pánikra ok, a lényeg, hogy félni kell valamitől folyamatosan, amit a kormány urai a helyzetnek, majd ők megoldják, hamár okozták.

Ez elment demokráciát vinni oda, ahol van nyersanyag, elkezdte bomlasztani a rendszert, pénzzel támogatni a felkelőket, no meg fegyverrel. Jó ok. Megvan a helyi kis káosz, de ezt ki kell terjeszteni globálisan. Az eju egész jól él úgy általában. Nem a pénz a gondjuk az biztos, nem is bérniggerek, tervezhetik a szép jövőt. Van megtakarításuk nem is kevés, dúskálnak, fogyasztanak. Akkor szabadítsuk rájuk ezeket.

Bammeg tényleg az van, hogy jelenleg még Budapestre sem tudnék felmenni és hazajönni :-D

Összeugrasztani a kereszténységet az iszlámmal, a legszebb módja az, ha az elkeseredett iszlámistákat beengedik, szó szerint betuszkolják az elkényelmesedett jóléti keresztényekhez, akik pusztán erkölcsi okokból, Istenre hivatkozva gyarmatosították ki ezeket a nyomorultakat :-D sakk-matt, ezek csak többen lesznek. Aztán majmeglátjuk, hogy csapatokba verődve mit tudnak okozni.

Persze utána majd jönnek a hathatós intézkedések, kijárási tilalmak, szigorítások, ami már nem csak a niggerekre vonatkoznak, hanem mindenkire, de elfogadják a saját biztonságuk érdekében.

hallottál már occam borotvájáról? miért ez a nagyon bonyolult, évezredek óta futó terv, ha itt a bégum öccáz milljóját akarják itt előállítani, mindenki más meg mehet a levesbe. egyébként meg kb. az 1600-as években élt öccázmilljó ember a fődön. ménem akkó' léptek? egyszerűbb lett vóna.
írjad már le, azt rendszerezzed már, ha te mindent értesz, hogy ki honnan jött, mit akar, mi a terv, mikor valósul meg, mert úgy érzem, sokszor te sem érted, mi van.
vagy lehet jobb tolmácsgépet kellene igényelned a főnöktől.
mondjuk nem értem, mi a búbánatos faszomért szeretnél dögvészt meg halált erre a bolygóra ekkora vehemenciával, hacsak nem azért, mert egy irigy seggfej vagy.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 24. 15:24 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86763 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 11:39

Mint írtam a magyar lelkisége nyilas, a testisége iker. A nyelvünket közvetlenül Istentől kaptuk, István király vette el, aki kőmíjes volt, s a folyamat, hogy a magyarságot egymástól elszakítsák, anyelvétmeghamisítsák már a végstádiumban tart.

Az ikrek meg Hun-szkíta, Hunor-Magor.
Ez mégmindig Hungária.

Hülyeség, nincs isten, István király meg nem volt kőműves.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#86764 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 11:40

Hun-szkíta birodalom :-D nem kevés találatod lesz, na ez nemezeréves, és hont sem foglaltunk, visszajöttünk.

Mondom, bizonyítsd be. Ne hablatyolj.

#86765 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 11:48

Mert testvérnemzet, ahogy a magorok. Azok a mag őrök vagy magyarok. Nyelvhamisításnak,nyelvújításnak köszönhetően mára minden más értelemmel bír, mint az eredeti.

Forrás?

#86766 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 16:17

De amikor már a saját bőrén tapasztalja, hogy igen is úgy van, ahogy mondom,

Remélem nem a magzatvíz vagy a hunzás téma volt.
Make love not Wor.

#86767 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 24. 16:39

Forrás?

Konteós oldalak tele vannak ilyesmivel. Már 4ezren röhögünk rajtuk :-D
Make love not Wor.

#86768 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 16:23

vagy lehet jobb tolmácsgépet kellene igényelned a főnöktől.
mondjuk nem értem, mi a búbánatos faszomért szeretnél dögvészt meg halált erre a bolygóra ekkora vehemenciával, hacsak nem azért, mert egy irigy seggfej vagy.

Magamnak sem, családomnak sem, de senkinek nem kívánom ezt. Egy másik dolog az, hogy tudok róla ez lesz.
Occam borotvájáról meg lfszt sem tudok, de majd rákeresek.

S, hogy miért nem akkor, amkor még 500 millán voltunk. Hol jöhetett volna a képbe a chip? Technikai szinten nem ott jártunk. Mosmámeg sima ügy, jön az e-card, chip és rajta az összes, amit rólad tudni kell. Már csak egy lépés, hogy ne egy kártyán legyen,hanem a testeden belül, csak indokot kell hozzá gyártani, s mindenki elfogadja, mert a saját biztonságát szolgálja.

#86769 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 24. 16:38

Mondom, bizonyítsd be. Ne hablatyolj.

Duna TV-s videót sincs értelme megnéznem. Legalábbis úgy érzem. Egy értelmes felvétel nincs arról, hogy magyarul beszélnek :-D

Fentebb sem írták, hogy magyarul beszélnek, ellenben:

"Az ő életvitelük annyira megtetszett nekünk, hogy azóta is gondolkozunk egy fél évet eltölteni köztük. Erre lehetőség is van, mert a gulmiti iskolákban szívesen látnak önkénteseket. Elmondták, hogy bármit taníthatunk, angolt, zenét, de akár még kereszténységet is, vagy magyar nyelvet."

Ha ott élnek a tuti ősmagyarok, akkor miért kellene tanítani a saját nyelvüket?
Make love not Wor.

#86770 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 24. 16:45

Remélem nem a magzatvíz vagy a hunzás téma volt.

De :-D

Sőt, ma leérettségizett. Magyar nyel és irodalomból valami manipulációs témát húzott, szóbeli. Akadály nélkül vette, aszongya elég volt visszaemlékeznie arra, hogy néha miket adok elő, jelesre sikeredett :nevet:

#86771 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 16:17

Félre ne érts, sokkal többet nem tudok nálad, én is csak keresem a választ, de amit vázoltál, arra már megtaláltam szülőként. Hisz pofázhatok én naphosszat a két gyereknek, sőt kell is. De amikor már a saját bőrén tapasztalja, hogy igen is úgy van, ahogy mondom, de szándékosan nem avatkozok közbe, azért, hogy inkább élja át, vagy mondjak konkrét példát?

Sokat tudnék mesélni, amikor úgy jött haza, hogy a mondandómmal addig vehemensen szembeszállt, aztán ráhagytam, majd nehezére esett, de kibökte, hogy apa ebben igazad volt.

Valami ilyesmi. Az ember nem tudná valóban értékelni szenvedés nélkül Isten munkáját. Lásd tékozló fiú esete, aki a végén moslékot evett, de eszébe jutott, hogy az apjánál még a szolgáknak is jobb a sorsa. Aztán visszament és igen, akkor az apja már azt a fiút látta, akit mindig is látni szeretett volna, ésleszarta, hogy odaadta neki az örökséget, az meg elpiázta haverokkal. Nagyjából ez.

akkor azért eléggé megbukott, mint apa. főleg, ha látja pár ezer éve, hogy milyen determinált ez az egész.
mondjuk nem értem, a fartúró buzikra ment anno mennykő, kénes eső... ma meg már csak a be nem avatkozás megy. a kömcsiket védi a maguk építette bunker?
éljetek nekem tetsző életet, az én szabályaim, útmutatásaim szerint, higgyetek bennem, mert én vagyok az egy igaz isten, többi nem számít, meg többiek le is vannak szarva? ha nem érted, akkor is le vagy szarva? ha jézus előtt születtél, és nem vagy zsidó, akkor is le vagy szarva? ha a zsidók előtt születtél, és nem vagy ős ősmagyar, akkor is le vagy szarva?

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 24. 15:51 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#86772 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 16:48

Magamnak sem, családomnak sem, de senkinek nem kívánom ezt. Egy másik dolog az, hogy tudok róla ez lesz.
Occam borotvájáról meg lfszt sem tudok, de majd rákeresek.

S, hogy miért nem akkor, amkor még 500 millán voltunk. Hol jöhetett volna a képbe a chip? Technikai szinten nem ott jártunk. Mosmámeg sima ügy, jön az e-card, chip és rajta az összes, amit rólad tudni kell. Már csak egy lépés, hogy ne egy kártyán legyen,hanem a testeden belül, csak indokot kell hozzá gyártani, s mindenki elfogadja, mert a saját biztonságát szolgálja.

akkor már akkor tudták, hogy jön a csip akkor már most, vagy már dolgoztak a problémán akkormár? newton, előtte da vinci ügynökök? csak érezték, hogy még nem klappol minden, sok ügynöknek kell még sok mindent feltalálni...
te, hogy ezek bazmeg milyen körmönfontak, bazmeg.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 06. 24. 15:54 -kor

Idézet

#86773 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 24. 16:37

Hülyeség, nincs isten, István király meg nem volt kőműves.

Véletlenül levágták a jobb kezét :-D
Ilyet az áruló királyokkal szokás tenni, de most szentjobbként loholnak utána mantrázva.
Olyat kijelenteni, hogy nincs Isten, úgy, hogy van egy koronánk, ami csak arról beszédes + az egész történelmünk,himnuszunk erről szól, hát, tényleg tanult ember vagy :-D

#86774 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 16:48

Már csak egy lépés, hogy ne egy kártyán legyen,hanem a testeden belül, csak indokot kell hozzá gyártani, s mindenki elfogadja, mert a saját biztonságát szolgálja.

Én mondjuk lehet nem tiltakoznék, mi hátrány érne? Részegen nem hagyom el a cuccaim, de ha magam hagyom el, akkor csak leszkennelnek és tudják hol a helyem. Látod, sok szerencsétlen kutyát még így is keresnek, hogy hova tartozik, mert jajj nincs benne chip. Menekültekbe is lehetne tolni 1-1 darabot és kész, nem jelentkezik be 2 hónap múlva máshol más névvel a "nem tudni milyen" országból.

Itt amekkora bürokrácia van, úgy érzem erre várni kell, elvégre egy rohadt csipes BKV bérlet sincs, hivatali adatbázisok nincsenek összekötve, szóval aggódhatunk, ez Te Ausztriában előbb fogo megérni, mint idehaza...

Ha konkrét hátrányát érzed, akkor vázold fel rendesen mi az, mert ebből még nem derült ki.
Make love not Wor.

#86775 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 24. 15:33

Amiket felsoroltál, se nem stressz, se nem betegít senkit.

1000 éves az éllam volt nemrégiben, te ős ostoba.

Neked pedig már ránézésre sincs semmi közöd a honfoglaló magyarokhoz, vagy az elődeikhez, te valami átvonuló orosz katona génkészletéből dolgozol így ránézésre.

elég a szláv nevét nézni :D

#86776 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 24. 16:53

Véletlenül levágták a jobb kezét :-D
Ilyet az áruló királyokkal szokás tenni, de most szentjobbként loholnak utána mantrázva.
Olyat kijelenteni, hogy nincs Isten, úgy, hogy van egy koronánk, ami csak arról beszédes + az egész történelmünk,himnuszunk erről szól, hát, tényleg tanult ember vagy :-D

Ezt gondold át, hol van a bukfenc.

#86777 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 06. 24. 16:50

akkor azért eléggé megbukott, mint apa. főleg, ha látja pár ezer éve, hogy milyen determinált ez az egész.
mondjuk nem értem, a fartúró buzikra ment anno mennykő, kénes eső... ma meg már csak a be nem avatkozás megy. a kömcsiket védi a maguk építette bunker?
éljetek nekem tetsző életet, az én szabályaim, útmutatásaim szerint, higgyetek bennem, mert én vagyok az egy igaz isten, többi nem számít, meg többiek le is vannak szarva? ha nem érted, akkor is le vagy szarva? ha jézus előtt születtél, és nem vagy zsidó, akkor is le vagy szarva? ha a zsidók előtt születtél, és nem vagy ős ősmagyar, akkor is le vagy szarva?

Uhhh, düh az van benned rendesen :-D az Isten a tudását 12 részre osztotta, s mindenkinek rész szerint, lélek szerint ajéndékozta,denem a teljességet,mert az ő maga, s akkor értjük meg,ha már színről színre látjuk.
Mindenre válaszolni nem tudok, néha meg nem is akarok.

Bocs,jött a kisebbik fiam, később folytatom. Hozott egy filmet, hogy töltsem fel :-D

#86778 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:20

wehwhe :Đ

#86779 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 24. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 06. 24. 16:55