HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4353
  • 4354
  • 4355
  • 4356
  • 4357
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87081 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 28. 21:22

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 28. 22:20

Nyilvan nem mind kotelezo mindenhova, de csak szemleltetes keppen linkeltem mifele dologk vannak amire jozan paraszti esszel az ember nem gondolna.
Pl nem viheted a nyersanyagot es a szemetet ugyanazon az uton.
Lakokocsinal hogy oldod meg? Nyersanyagot ablakon adjak be, szemetet meg ajton viszed ki?
Es meg sok ilyen eszement marhasag.

Nincs befelé szemét, hanem ott a kuka kint, lángostogó a verzió.
Make love not Wor.

#87082 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 28. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 28. 22:18

Nalunk a szallodaban amit nem eszunk meg a kantinban azt boritjak bele a szemetbe.
Meg haziallatoknak sem vihetik haza. Rantotthus/porkolt/leszeletelt felvagott megy a szemetbe az aktualis etkezes utan.

Es nem azert mert rossz, hanem a sef nem engedheti meg azt, hogy mondjuk jotekony celra felajanlva a maradekot (ami nem maradek, mert a talalo edenyekbol nem lett kiszedve, azaz megmaradt etel) valaki megbetegedjen (nem a mi kajanktol) es akar csak a gyanu arnyeka is felmeruljon, hogy a mi kajanktol beteg.

Beteg egy vilag van. Mashol meg eheznek.

Ez a helyi hülyeségetek miatt lehet így, főleg ha nem lesz beteg tőle az ottani vendégek nagy része, akkor azzal a kajával nem volt baj, csak nem akartok szopni és minden apró sajtóhírtől is rettegtek, max. olyat szabad hírezni, hogy ott hányt legjobbat a Slayer, emrt az biztos menő :-D
Make love not Wor.

#87083 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 28. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 28. 22:22

Nincs befelé szemét, hanem ott a kuka kint, lángostogó a verzió.

Hasznalt sutoolaj? Megsemmisiteserol szamla?
Pl az is kotelezo - legalabbis itt kint.
Nem jaratjuk a zoldsegesmercit sutoolajjal :)

#87084 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 28. 21:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 28. 22:24

Ez a helyi hülyeségetek miatt lehet így, főleg ha nem lesz beteg tőle az ottani vendégek nagy része, akkor azzal a kajával nem volt baj, csak nem akartok szopni és minden apró sajtóhírtől is rettegtek, max. olyat szabad hírezni, hogy ott hányt legjobbat a Slayer, emrt az biztos menő :-D

Jah. Csak kinek hianyzik az, hogy a sajat igazat bizonygassa?
Inkabb megy a kukaba, nincs vele gond. Megsemmisitos elviszi - nem sima hulladek.

#87085 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 28. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 28. 22:25

Hasznalt sutoolaj? Megsemmisiteserol szamla?
Pl az is kotelezo - legalabbis itt kint.
Nem jaratjuk a zoldsegesmercit sutoolajjal :)

Mindenhol. Ezt el is kezdtem írni a másik gépemen, de akkor már nem szedem elő :-D Nem csak bevételi oldala van. Pálinkásokat meg pár céget meg szoktam kérdezni, hogy mi a bérleti díja egy olyan cuccnak, fesztiválokon viszont nem nagyon van illetékes. Max a repnapot láttam, hogy némi szopással jár a dolog és eleve 2-3 napot rá kell számolni arra a 1.5 napra, ami ténylegesen termelni fog.
Make love not Wor.

#87086 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 07:36

A mikrofonba :D

#87087 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 07:39

Guga már Bécsben van?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87088 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 07:57

Hát fasztuggya, hogy máshol hogy van, de azt tudom, hogy fater lehúzott Angliában 5 évet robotolós konyhai melóban pár cégnél. Ott is az volt, hogy ami megmaradt, ha ki se vitték a tálcát, a végén ment a kukába. Még ha volt a cégnek másik telephelye is, simán átvihették volna, de mégse. És nem a szállítás miatt, mert olyat meg volt, hogy kimentek forgalmasabb helyekre egy-két standdal, oszt' ingyen osztogatták a kaját, reklámként.

#87089 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 07:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 29. 08:39

Guga már Bécsben van?

Ja, bicajjal ment és a kukából eszik ...

#87090 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 07:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 28. 19:35

Készült olyan film is, amit soha senki nem fog látni, remélem ezzel mindent elmondtam :-D

Én ezeket se látom, mer' láttam már tőled párat, oszt' inkább nem kattintok rá :D :p

#87091 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 28. 20:21

Megközelítés szempontjából a majdnem távoli fogalom. Most kezdek tisztulni, tarcsi 2 liter házibor, hogy visszahozzon a földre.

Az. Fasza. Mer' ez nem árt, de a sóra meg odafigyelsz, mi?

#87092 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 06. 28. 21:36

Beleolvastam a linkjeidbe, a tészta még hagyján, mert attól szól, hogy fejlett az élelmiszeripar, a kenyértészta lehet fagyasztott, csak kell bele 100 féle adalék.
De ez a törvénytár/ajánlás kombó elrettentett. Szerintem nem életszerű.
Voltam sörfesztiválon a városligetben, semerre se személyzeti klotyó, csak a 20 toitoi. Kézmosási lehetőség volt, de papírtörlő/kézszárító a holdban. A kolbászsütőnél még villany csak-csak, mert volt hűtője, de kézmosási lehetőség? kac-kac... ésatöbbi...
Ezek életszerűtlen dolgok, szerintem. Biztos nagyon jó lenne, ha mindenhol ilyen lenne, nem lenne ennyi betegség sem, de ezek nem voltak piacon, meg falusi búcsúban. Külön a személyzet számára fenntartott illemhely...

Szóval nem lesz lángosos bódém, vagy szabálytalan leszek.

Faternál meg abba belekötöttek, hogy a boltjában külön helyiség volt egymás mellett a WC és a kézmosó, nem egy. Pedig ott nem sütöttek, főztek, netkávézója volt, csak árult csokikat, ropit, tökmagot, meg üdítőket is, ennyi volt a kaja.

#87093 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:05

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 28. 22:18

Mondom, olyan dolgokat meselt a nejem, hogy nem hittem el. Es ugy van.

Nalunk a szallodaban amit nem eszunk meg a kantinban azt boritjak bele a szemetbe.
Meg haziallatoknak sem vihetik haza. Rantotthus/porkolt/leszeletelt felvagott megy a szemetbe az aktualis etkezes utan.

Es nem azert mert rossz, hanem a sef nem engedheti meg azt, hogy mondjuk jotekony celra felajanlva a maradekot (ami nem maradek, mert a talalo edenyekbol nem lett kiszedve, azaz megmaradt etel) valaki megbetegedjen (nem a mi kajanktol) es akar csak a gyanu arnyeka is felmeruljon, hogy a mi kajanktol beteg.

Beteg egy vilag van. Mashol meg eheznek.

És nem lehet, hogy az is benne van, hogy ki van fizetve? A vendégnek jár a kaja, de ha nem eszik meg mindet, akkor ne adják el máshol még egyszer. Fater azt mondta náluk azért volt így, hogy ami maradt, az kuka a végén.

#87094 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 06. 28. 22:20

Nyilvan nem mind kotelezo mindenhova, de csak szemleltetes keppen linkeltem mifele dologk vannak amire jozan paraszti esszel az ember nem gondolna.
Pl nem viheted a nyersanyagot es a szemetet ugyanazon az uton.
Lakokocsinal hogy oldod meg? Nyersanyagot ablakon adjak be, szemetet meg ajton viszed ki?
Es meg sok ilyen eszement marhasag.

Valamekkora úton csak viheted, vagy minden asztal mellett a konyhában kell két ajtó??? :think:

#87095 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 28. 22:21

Tegnap azért emlegettem gugát, mert szomszéd rámcsodálkozott, hogy jajj én vagyok az én? Meg sem ismerlek... "tudod 15 évet kint dolgoztam Ausztriában". Én meg rájöttem, hogy az a csávó nem is az a csávó kiskoromból, csak rögtön párhuzamot vontam, mert jajj 15 évet melózott Ausztriában, ahogy a másik szomszéd. És az egész utca :omg: Sógortól kérdeztem a szórólapterjesztést/újságkihordást, kiderült, hogy régi össze haverom "ebből él már 10 éve". Guga rövid verziójára csuklóból azt mondták, hogy fasság :-D

Kb. azt mondtuk rá mi is ...

#87096 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 29. 09:03

Faternál meg abba belekötöttek, hogy a boltjában külön helyiség volt egymás mellett a WC és a kézmosó, nem egy. Pedig ott nem sütöttek, főztek, netkávézója volt, csak árult csokikat, ropit, tökmagot, meg üdítőket is, ennyi volt a kaja.

Mert a wc mellett kell lenni a kézmosónak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87097 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 29. 09:19

Mert a wc mellett kell lenni a kézmosónak.

Ezt erre írtam:

Idézet

Voltam sörfesztiválon a városligetben, semerre se személyzeti klotyó, csak a 20 toitoi. Kézmosási lehetőség volt, de papírtörlő/kézszárító a holdban. A kolbászsütőnél még villany csak-csak, mert volt hűtője, de kézmosási lehetőség? kac-kac... ésatöbbi...

Nem is történt sütés, meg semmi, ugyanúgy megvetted a csokit, mint egy közértben, mégis kellett slozi + kézmosó, ehhez képest fura volna, hogy kolbászsütőnek nem kéne hol kezet mosni.
Aztán a végén belementek, hogy lehet külön helyiség is. (De ha nem mentek volna bele se lett volna nagy baj, egy rövid kis válaszfalat kellett volna csak kivenni, meg a mosdót áttenni róla egy másik falra.)

#87098 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 26. 12:57

Ez így van, menekültek kapcsán is írtam hasonlókat, hogy még egy írás nélküli fotóriporter, manipulálatlan képekkel is bármit meg tud oldani.

A manipulációra egyik kiváló példa Te vagy, aki bármiféle hivatkozási alap nélkül minden fasságot benyel és terjeszt.

HAAAAHAAAA :D
:up:

#87099 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 26. 12:57

Ez így van, menekültek kapcsán is írtam hasonlókat, hogy még egy írás nélküli fotóriporter, manipulálatlan képekkel is bármit meg tud oldani.

A manipulációra egyik kiváló példa Te vagy, aki bármiféle hivatkozási alap nélkül minden fasságot benyel és terjeszt.

HAAAAHAAAA :D
:up:

#87100 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 29. 08:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 26. 13:15

Tengervízzel, piramisokkal, Jásdival és 1-2 dologgal már bőven ellőtted a 10% felettit, aki meg ennyi indokolás és utánjaárás nélkül terjeszt, annak miért kellene a maradék 60 környékét is elhinni? Ostoba egybites alak. Többi része nem ellenőrizhető, ha kivesézzük akkor leszarod majd jössz a levelekkel meg a többivel meg a mellédumával. Pápa sem hisz Istenben és az előre megírt dolgokban, addig mit akarunk?

Pap taxival utazik.
Út közben lerobban a kocsi, taxis kiszáll, motorháztetőt felnyitja, nézelődik, káromkodik.
A pap mondja neki, hogy ne káromkodjon, csak mondjon egy miatyánkot és hátha elindul az autó.
A sofőr se tud jobbat, mond egy miatyánkot, beül, indít, pöccre beindul a gép.
A pap csodálkozó fejjel:
- A kurva életbe!
:D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4353
  • 4354
  • 4355
  • 4356
  • 4357