Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 30. 23:31
Laza gyerek vagyok, majd kitaláljuk, csajnak akartam pénzt is adni, meg betippelni, de csak kérdezgette, hogy mekkora munka. Hádemondom, akkor valami órát. Igaz azt is nehezen lehetett volna ellenőrizni. Még semmi pánik, holnap kiderül.
Szolgáltatómmal is össze akartam ollóztatni az elmúlt 10 év számláit. Ezres nagyságrend, jó lesz, mondom max. kinyomtatva is jó, vagy pdf és nekizavarom a diákszövetkezetet, akármi. Erre küld 2 sort táblázatban, hogy ebben a formában megfelel? Meg ám, de jó lenne! Ok, 4ezer+FA/óra a kigyűjtés. Hümmm, max. 10-1x óra, 40-50ezer+FA, max. beszopom, de kell. Erre elküldtáék az anyagot, visszaírtam, hogy király, majd megküldtek egy 4ezer+FA számlával, mert 1 óra alatt kivégezték. Végre valami jobb hír.
Szolgáltatónál gondolom két kattintás és jön az adott ügyfél mindene. Mondjuk én azért csak rákérdeztem volna, hogy és tessék mondani, kb. hány óra lehet ...
Csajnak meg gondolom sejtetted kb. nagyságrendileg mennyi a meló, mondhattad volna, hogy nézze meg, oszt' megegyeztek mielőtt nekivág.
Vedd úgy, hogy tanulópénz volt, legközelebb már tudod legalább.
Nekem is volt, hogy belementem olyan szívatásba, ami mondjuk anyagilag nem volt túl nagy, de mire mindent elrendeztem, ráment pár napom, aztán később volt pár nagyságrenddel nagyobb eset, amit azért nem szívtam be, mert már ismertem a szituációt.