HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4360
  • 4361
  • 4362
  • 4363
  • 4364
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87221 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 06. 30. 21:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 21:35

... Öröklött, sőt mivel a vége felé járunk, s közeledik az a sokat hangoztatott nagy nyomorúság tyúklépésben, de már régebben is haltak meg betegségben, nem kell túlgondolni, de teljesen más elbánásban részesülnek, mint egy tudatos ember, aki már szándékosan szembeszáll Istennel.

De ez le is van írva.

1. Mióta van ember, azóta a nagy nyomorúságot várják némelyek. Általában ők mondják a többiekre, hogy félnek. Aztán valahogy eddig még mindig elmaradt a világvége, legutóbb is.

2. Melyik isten? És hova van leírva? Melyik írás az igazi? Neked épp a biblia tetszik, és az jön be, de ettől még nem biztos, hogy az az igazi. Van még kurva sok más vallás, mindegyikben más isten, sőt, van ahol kurva sok isten van.

#87222 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 21:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 30. 21:56

Melőlelegesen. Vagyis inkább a fallal pálhuzamosan. Tetszik élteni? :D

A 90fok az merőleges, de te azt írtad, hogy oldalról világítottak a falra. Ebből gondoltam, hogy akkor a 90fok nem a beesési szög.

Szerkesztette: Iguana 2015. 06. 30. 21:24 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#87223 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 06. 30. 22:24

A 90fok az merőleges, de te azt írtad, hogy oldalról világítottak a falra. Ebből gondoltam, hogy akkor a 90fok nem a beesési szög.

Jaja, igen. A szakkifejezés rá a súroló fény :)
Biztos kemencét festettek :think: :D

#87224 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 30. 21:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 30. 21:54

És? A környéken muszáj melózni?

Hjahh, el is megy Bécs városába :-D

Amúgy fenemegette, kiscsaj rendezgette a táblázataim, céges cuccok, 1 hét, délutánonként 1-2 órákat, meg most egy huzamosabb. Előre nehéz volt megsaccolni, órában kérdeztem, hogy kb. mennyit szopolt, számoljuk ki, én rendes gyerek vagyok, nyilván nem Mekis órabér, de nem is SAP tanácsadós, csak legyünk meg. Most olyan számokat mondott poénból, hogy csak lestem. Holnap számolunk el, aztán kiderül mennyire poén.
Make love not Wor.

#87225 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 30. 22:55

Amúgy fenemegette, kiscsaj rendezgette a táblázataim, céges cuccok, 1 hét, délutánonként 1-2 órákat, meg most egy huzamosabb. Előre nehéz volt megsaccolni, órában kérdeztem, hogy kb. mennyit szopolt, számoljuk ki, én rendes gyerek vagyok, nyilván nem Mekis órabér, de nem is SAP tanácsadós, csak legyünk meg. Most olyan számokat mondott poénból, hogy csak lestem. Holnap számolunk el, aztán kiderül mennyire poén.

Ne már, Te egy sokat tapasztalt faszi vagy, aztán nem egyeztetek meg valamiben előre? Valami órabér, vagy az egész cókmókér' fixen x küvecs, vagy semmi?

#87226 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 22:15

Ezt általában előre szokás megegyezni :D
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87227 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 06. 30. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 30. 23:10

Ne már, Te egy sokat tapasztalt faszi vagy, aztán nem egyeztetek meg valamiben előre? Valami órabér, vagy az egész cókmókér' fixen x küvecs, vagy semmi?

Laza gyerek vagyok, majd kitaláljuk, csajnak akartam pénzt is adni, meg betippelni, de csak kérdezgette, hogy mekkora munka. Hádemondom, akkor valami órát. Igaz azt is nehezen lehetett volna ellenőrizni. Még semmi pánik, holnap kiderül.

Szolgáltatómmal is össze akartam ollóztatni az elmúlt 10 év számláit. Ezres nagyságrend, jó lesz, mondom max. kinyomtatva is jó, vagy pdf és nekizavarom a diákszövetkezetet, akármi. Erre küld 2 sort táblázatban, hogy ebben a formában megfelel? Meg ám, de jó lenne! Ok, 4ezer+FA/óra a kigyűjtés. Hümmm, max. 10-1x óra, 40-50ezer+FA, max. beszopom, de kell. Erre elküldtáék az anyagot, visszaírtam, hogy király, majd megküldtek egy 4ezer+FA számlával, mert 1 óra alatt kivégezték. Végre valami jobb hír.
Make love not Wor.

#87228 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 22:37

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 06. 30. 23:15

Ezt általában előre szokás megegyezni :D

Hát ja.
Mondjuk egyszer én is jártam így, pár éve, bár nem egészen így.
Szívességet tettem ismerősnek (pedig általában elvből nem szoktam, inkább valamit csinál bárki, azt kifizetem, és vica-versa, így tiszta és nincs az, hogy most akkor ki csinált nagyobbat és ki tartozik még hova), erre ajánlotta, hogy kivág 3 fát mutternál, és csak a benzin árát kéri el a fűrészéhez. Mondom jó, úgyse érek rá, ezeket én szoktam vagdosni, de akkor csinálja.
Ment is kivágta, oszt' a végén mutternak benyögte, hogy 14e ft. Ő meg volt olyan hülye és nem hívott fel, hanem kifizette. Oszt' nem értette, hogy amikor szarban volt legközelebb is, akkor miért küldtem el a sunyiba.
Mondjuk azóta se értem, hogy ilyen piti összegért miért baszik ki magával, mert sejthette, hogy többet nem hívom melózni sehova.

#87229 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 06. 30. 22:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 06. 30. 23:31

Laza gyerek vagyok, majd kitaláljuk, csajnak akartam pénzt is adni, meg betippelni, de csak kérdezgette, hogy mekkora munka. Hádemondom, akkor valami órát. Igaz azt is nehezen lehetett volna ellenőrizni. Még semmi pánik, holnap kiderül.

Szolgáltatómmal is össze akartam ollóztatni az elmúlt 10 év számláit. Ezres nagyságrend, jó lesz, mondom max. kinyomtatva is jó, vagy pdf és nekizavarom a diákszövetkezetet, akármi. Erre küld 2 sort táblázatban, hogy ebben a formában megfelel? Meg ám, de jó lenne! Ok, 4ezer+FA/óra a kigyűjtés. Hümmm, max. 10-1x óra, 40-50ezer+FA, max. beszopom, de kell. Erre elküldtáék az anyagot, visszaírtam, hogy király, majd megküldtek egy 4ezer+FA számlával, mert 1 óra alatt kivégezték. Végre valami jobb hír.

Szolgáltatónál gondolom két kattintás és jön az adott ügyfél mindene. Mondjuk én azért csak rákérdeztem volna, hogy és tessék mondani, kb. hány óra lehet ...

Csajnak meg gondolom sejtetted kb. nagyságrendileg mennyi a meló, mondhattad volna, hogy nézze meg, oszt' megegyeztek mielőtt nekivág.
Vedd úgy, hogy tanulópénz volt, legközelebb már tudod legalább.
Nekem is volt, hogy belementem olyan szívatásba, ami mondjuk anyagilag nem volt túl nagy, de mire mindent elrendeztem, ráment pár napom, aztán később volt pár nagyságrenddel nagyobb eset, amit azért nem szívtam be, mert már ismertem a szituációt.

#87230 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 05:19

Hosszú a cikk, viszont baromi jó. Régen olvasgattam a srác írásait, amikor a Balatonon nyomult.
Volt benne egy ilyen, hogy a hordós sörben habosító szar van, gabonát nem látott.
Ezt mondjuk nehezen tudom elképzelni.

http://vanholnap.hu/...oni-ettermek-2/

#87231 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 05:22

Idézet

K....Attila Hajrá magyarország !! Én kocsmában dolgoztam,nemrég mondtam fel,mert találtam jobbat,ott nyitottam reggel fél 5 kor,zártam este 8 kor,ami azt jelenti,hogy hajnal 3 kor kelés,és este 10 előtt nem kell ágyba kerülni,mindez napi 5 ezerért,mivel fröccsös kocsma,a jatt napi szinten nem üti meg az 500 forintot...Lehet számolgatni,heti 4 nappal...

:omg:

#87232 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 17:24

Automatikusan jönnek kivédhetetlen problémák. Ha nem is egészségügyi, de egy 58 éves embert már nem úgy kezelnek, mint egy 28 vagy 38 évest.

dehát belülről jön, te mondtad
ha nem mész orvoshoz, nem is leszel beteg
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87233 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 19:23

Okoskodással ezt nem fogod megérteni.
Lesz, ahogy lesz, a lényeg, hogy lenni fog.

Ez szép volt :up:

#87234 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 07:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 21:35

Hatalmas különbség van gyerek és felnőtt között. Jézus mondta, hogy legyetek olyanok, mint a gyermekek.
A felnőttek szeretnek panaszkodni, hogy milyen betegek, milyen orvos és gyógyszer mennyibe került, mivel ezt bálványozza,neki ez a maga választotta Istene. Így beteg emberré fog válni egészen addig,amíg ez jár a fejében.

Gyerkőcök másképp vannak. Öröklött, sőt mivel a vége felé járunk, s közeledik az a sokat hangoztatott nagy nyomorúság tyúklépésben, de már régebben is haltak meg betegségben, nem kell túlgondolni, de teljesen más elbánásban részesülnek, mint egy tudatos ember, aki már szándékosan szembeszáll Istennel.

De ez le is van írva.

a gyerekek másképp vannak. Meg a kékszeműek is. Meg a gyíkemberek.

#87235 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 07:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 06. 30. 21:42

Hja, s lassan már elegem is van a csapatból :-D
Aki Istent akarja keresni, csak tegye :nevet:
Itt nem erre megy ki a játék :cool:

Egy lakat ráférne a topikra, ahogy már többször is említettem.

Nincs Isten , minek keressem?

#87236 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 30. 21:54

És? A környéken muszáj melózni?
Ahol én lakom sincs semmi értelmes meló, lehet menni a téeszbe ganét hányni, vagy valamelyik földes gazdához napszámosnak. Esetleg házakhoz takarítani, vagy gyerekre vigyázni, de ezek csak kiegészítésnek jók maximum.
A súlyfelesleget meg szarul fizető meló nélkül is le tudod dobni mondjuk heti 3-4 egy órás edzésen. Persze kinek mi tetszik.

Én 200 km-et költöztem a melóért.

#87237 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 07:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 01. 08:49

Nincs Isten , minek keressem?

Már egyszer leírtam, engem pl. nem érdekel az F1, de nem is járok abba a topikba őrjöngeni :omg:
Ennek a topiknak egyetlen témája sem érint téged a saját hőbörgéseden kívül.

#87238 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 07:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 06. 30. 22:52

Jaja, igen. A szakkifejezés rá a súroló fény :)
Biztos kemencét festettek :think: :D

ha súrlódó a fény, akkor az melegszik is?

#87239 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 07:54

Hollandia után megy Bécsbe :D

#87240 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 01. 07:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 01. 06:22

:omg:

Lehetett volna tanulni is.

Téma megosztása: