HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4379
  • 4380
  • 4381
  • 4382
  • 4383
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87601 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 09. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 07. 09. 13:54

Rákkattintott egy szar képre amit küldtek, onnantól a gépe minden ismerősnek folyamatosan spamet küld...
Most ilyen jóságok mennek pl afrikából rádcsörögnek a mobilodra felveszed kutya se szól bele lerakják de onnnantól az okostelefonod egy zombi azt csinálnak vele amit akarnak ha online épp.

Ez nem kemtréles oldalról van?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87602 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 07. 09. 13:01

Rákkattintott egy szar képre amit küldtek, onnantól a gépe minden ismerősnek folyamatosan spamet küld...

Most ilyen jóságok mennek pl afrikából rádcsörögnek a mobilodra felveszed kutya se szól bele lerakják de onnnantól az okostelefonod egy zombi azt csinálnak vele amit akarnak ha online épp.

Arra, hogy kattintott és feletelpítette, az okés. Én is egyből forrást nézek, jópofa youtube videónak álcázott cuccok vannak, ami egyből meg akarja osztani és hozzáférni. Amúgy gyanítom, hogy idehaza az ország lájkgyűjtős/reklámozós oldalai összesen pár ember kezében lehetnek. Még a sablon is ugyanaz, hangvitel is szörnyűséges, brutális, ezt nézd meg, feltétlen látnod kell. Miután megosztottad :-D

Viszont erre a rácsörgős dologra mondhatnál valami konkrétabb példát, mert általában vagy arra utaznak, hogy egy nem fogadott hívás után visszahívd jó drágán. A megszakíthatatlan és fogadott, de drága hívás egyelőre csak ijesztegetés, azt viszont nem értem, hogy hívással miképpen tudnak a telefonodra telepíteni, ezt megfejthetnénk. Egye fene indokolásnak Kapersky labos linket, vagy valami értelmesebb konferencia előadását is elfogadom.
Make love not Wor.

#87603 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 13:03

errol jol jonne valami info....

#87604 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 09. 13:58

Meg az is nézőpont kérdése, hogy mi a faszság. Mint ahogy az is, hogy mi a jó. Mindenkinek más, van akinek a fészbúk jó.

Didyman is jól csinálta, kiírta, hogy azt mondják nem illik minden apró hülyeséget kiírni, csak az élet nagy dolgait viszont igen. És kiírta, hogy életében akkor először nyakonszarta egy madár :-D
Make love not Wor.

#87605 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 09. 14:01

a rádcsörgésest nem hiszem el mondjuk

Én se, ezért is kérdeztem konkrétabban. De valszeg nem lesz konkrét válasz.

#87606 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 09. 14:03

Didyman is jól csinálta, kiírta, hogy azt mondják nem illik minden apró hülyeséget kiírni, csak az élet nagy dolgait viszont igen. És kiírta, hogy életében akkor először nyakonszarta egy madár :-D

Biztos nem aprót szart a nyakába, hanem nagy dolgot :D

#87607 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 09. 14:01

Arra, hogy kattintott és feletelpítette, az okés. Én is egyből forrást nézek, jópofa youtube videónak álcázott cuccok vannak, ami egyből meg akarja osztani és hozzáférni. Amúgy gyanítom, hogy idehaza az ország lájkgyűjtős/reklámozós oldalai összesen pár ember kezében lehetnek. Még a sablon is ugyanaz, hangvitel is szörnyűséges, brutális, ezt nézd meg, feltétlen látnod kell. Miután megosztottad :-D

Viszont erre a rácsörgős dologra mondhatnál valami konkrétabb példát, mert általában vagy arra utaznak, hogy egy nem fogadott hívás után visszahívd jó drágán. A megszakíthatatlan és fogadott, de drága hívás egyelőre csak ijesztegetés, azt viszont nem értem, hogy hívással miképpen tudnak a telefonodra telepíteni, ezt megfejthetnénk. Egye fene indokolásnak Kapersky labos linket, vagy valami értelmesebb konferencia előadását is elfogadom.

Ezt tanítják. Ismertem pár éve csajt, aki ilyet tanult, és fizetett is érte. Persze szegény nem tudta, hogy ez valami elterjedt dolog, azt hitte ő új dologba kezd, és majd menni fog a biznisz.
Aztán mutogatta, hogy volt előadásokon, kapott egy kis sillabuszt kinyomtatva is, és mit honnan szedjen össze, hogy innen töltsd le ezt, onnan azt, itt írd át ezt, ott írd át azt, és hogyan kell belőle összelegózni egy tipikus reklámozós oldalt (de totál kézi eszközökkel, semmi HTML szerkesztő vagy valami céleszköz, csak notepad), és segítsek, mert nem megy a leírás alapján neki.
Mondtam, ez hülyeség, de ő ragaszkodott hozzá, és hogy az előadásokon ezt mondták, azt mondták, ennyire sikeres lesz, satöbbi, oszt' erre segítettem neki összelegózni az oldalát.

#87608 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 14:25

Deaktivált facebook fióknál az appok sem futnak a háttérben? Gyanítom, hogy nem, de nem találtam sehol :think:

#87609 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 09. 13:25

akkor te jó példa vagy arra hogy fasság az egész :D

Viszont becsekkolok. Most jutott eszembe, ilyenkor nem zörgök végig ezer ismerőst, de ma meglátták, hogy koncert, közel, ingyen és ráérnek, aztán van aki csatlakozik.
Make love not Wor.

#87610 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 09. 15:25

Deaktivált facebook fióknál az appok sem futnak a háttérben? Gyanítom, hogy nem, de nem találtam sehol :think:

Jó kérdés, de hol futna? Úgy nézem akkor mennek, mikor belépsz. Inkább megkérdezek okosabbat.
Make love not Wor.

#87611 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 09. 00:30

Nem találom, de ok. Szóval Tirol. És mit csináltok?

Szombaton érkeztünk, kedd estig bőrözés volt, mert még nem voltunk bejelentve.
Tegnap, ma már meló. 7-17h és glett, glett, glett, glett :Đ meg gépi csiszolás.
Beszoptuk nem gyengén.
Amióta itt vagyok 8 ember lépett le.
50 ember van kb. egy szerb cigány a brigádvezetö :Đ
Sejtheted mi van itt, panziónak panzió, de 4 ember egy szobában, földön matracon. Nekünk mákunk van, mert a 100 folk celsius és a Bojtorján együttes gitárosa pengetőse van velünk egy szobában. A zenekar dobta neki össze a pénzt, hogy ki tudjon jönni.

A többi alak vagy szerb, vagy román, vagy cigány, de az épitkezésen szinte csak magyarok vannak, akár egy kisebb falu.

Reggeli idő nincs, ebéd 20 perc, utána gipszkarton, vagy glett, vagy gépi csiszolás. Pénzzel nincs gond, de pihenni sok időt nem hagynak. Szinte minden nap melózni kell, de azt tülórában fizetik. Ha tudom ki sem jövök, de már nincs más választásom.

Egy az egyben olyan mint a sitt banyek, a legalja arcok. Pia, verekedés, ordibálás.
Volt itt 3 faszi, este megjöttek 10 perc mülva visszamentek Magyarországra :Đ
Nagy a körforgás, mert nem sokan birják a terhelést vagy jobb körülményeik voltak eddig.

Egyszóval a telefonon keresztül sokat ködöltek, max. addig maradok, amig a gyereknek vissza kell menni Budapestre.
Már találtam egy másik helyet Frankfurtban. A gyerek miatt maradok, mert őt oda nem veszik fel.

Az normális hely, Német cég minden juttatásával, Budapesten van az interjü. 3 faszi volt itt, nekik mutattam, tegnap már voltak a megbeszélésen, nemsokára hivom őket.

Hja, épitkezésen még a toi toi wc-n is spörolnak, nincs. Van két üzemelő budi rendesen összeszarva, és dolgozik vagy 100 ember.

Na egyelőre ennyi, magam megfogalmazása szerint 2 hónapos börtönbüntetésemet töltöm :Đ annyi, hogy rendesen 2 hetente fizetnek. Egyébként ehhez önéletrajzot kértek :nevet:

#87612 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 17:55

Tökre irigyellek.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87613 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 09. 18:55

Tökre irigyellek.

Banyek, eszméletlen rémtörténeteket meséltek itt, hogy miket megjártak, micsoda szálláskörülmények, ki nem fizetett bérek. Még példát sem ragadnék ki, mert szinte csak ez van.

#87614 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 09. 18:17

Jó kérdés, de hol futna? Úgy nézem akkor mennek, mikor belépsz. Inkább megkérdezek okosabbat.

Én tudom, hogy nem kell belépni, hogy menjenek :think:
De elég határozatlan a tudásom.

#87615 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 18:22

Obergrünburg-ban van a szálláshely, Kirchdorf-ban a meló.
A szállás környéke az pazar, amig nem mehettünk melózni a fiammal bejártuk a környéket.
No meg fürödtünk a kibaszott hideg folyóban :-D

Hja, cég azzal enyhit a feszültségen, hogy hétvégente ingyen sör szarásig és malacsütés vagy akármi grillezés. Sok idióta haspárti meg testi embert ezzel simán leblokkolják.

#87616 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 09. 18:42

Szombaton érkeztünk, kedd estig bőrözés volt, mert még nem voltunk bejelentve.
Tegnap, ma már meló. 7-17h és glett, glett, glett, glett :Đ meg gépi csiszolás.
Beszoptuk nem gyengén.
Amióta itt vagyok 8 ember lépett le.
50 ember van kb. egy szerb cigány a brigádvezetö :Đ
Sejtheted mi van itt, panziónak panzió, de 4 ember egy szobában, földön matracon. Nekünk mákunk van, mert a 100 folk celsius és a Bojtorján együttes gitárosa pengetőse van velünk egy szobában. A zenekar dobta neki össze a pénzt, hogy ki tudjon jönni.

A többi alak vagy szerb, vagy román, vagy cigány, de az épitkezésen szinte csak magyarok vannak, akár egy kisebb falu.

Reggeli idő nincs, ebéd 20 perc, utána gipszkarton, vagy glett, vagy gépi csiszolás. Pénzzel nincs gond, de pihenni sok időt nem hagynak. Szinte minden nap melózni kell, de azt tülórában fizetik. Ha tudom ki sem jövök, de már nincs más választásom.

Egy az egyben olyan mint a sitt banyek, a legalja arcok. Pia, verekedés, ordibálás.
Volt itt 3 faszi, este megjöttek 10 perc mülva visszamentek Magyarországra :Đ
Nagy a körforgás, mert nem sokan birják a terhelést vagy jobb körülményeik voltak eddig.

Egyszóval a telefonon keresztül sokat ködöltek, max. addig maradok, amig a gyereknek vissza kell menni Budapestre.
Már találtam egy másik helyet Frankfurtban. A gyerek miatt maradok, mert őt oda nem veszik fel.

Az normális hely, Német cég minden juttatásával, Budapesten van az interjü. 3 faszi volt itt, nekik mutattam, tegnap már voltak a megbeszélésen, nemsokára hivom őket.

Hja, épitkezésen még a toi toi wc-n is spörolnak, nincs. Van két üzemelő budi rendesen összeszarva, és dolgozik vagy 100 ember.

Na egyelőre ennyi, magam megfogalmazása szerint 2 hónapos börtönbüntetésemet töltöm :Đ annyi, hogy rendesen 2 hetente fizetnek. Egyébként ehhez önéletrajzot kértek :nevet:

Pontosabban szólva neked azt mondták, hogy két hetente fizetnek. Aztán hogy fizetnek-e és mennyit, azt majd meglátod két hét múlva.
Most mondjam, hogy előre megmondtuk?

Azért sajnálom, hogy nem jött be jobban :(
Poén lett volna, ha a hülyének van szerencséje.

#87617 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 09. 19:22

Obergrünburg-ban van a szálláshely, Kirchdorf-ban a meló.
A szállás környéke az pazar, amig nem mehettünk melózni a fiammal bejártuk a környéket.
No meg fürödtünk a kibaszott hideg folyóban :-D

Hja, cég azzal enyhit a feszültségen, hogy hétvégente ingyen sör szarásig és malacsütés vagy akármi grillezés. Sok idióta haspárti meg testi embert ezzel simán leblokkolják.

Miért? Te is ott melózol. Akkor most te is idióta és haspárti vagy?
Biztos a többiek se csak a hétvégi sör meg tányér sült miatt melóznak meg túlóráznak egész héten :omg:

Szerkesztette: Sparow2 2015. 07. 09. 18:28 -kor

#87618 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 09. 19:17

Banyek, eszméletlen rémtörténeteket meséltek itt, hogy miket megjártak, micsoda szálláskörülmények, ki nem fizetett bérek. Még példát sem ragadnék ki, mert szinte csak ez van.

Várj csak, még te is mesélhetsz ilyen sztorikat.
Mi tudtuk anélkül is, hogy ez lesz, hogy odamentünk volna.
Próbáld megbeszélni, hogy fizessenek most pénteken is, ne csak a jövő héten. Ha nem fizetnek, szerintem ne is melózz már a jövő héten.

#87619 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 09. 19:24

Miért? Te is ott melózol. Akkor most te is idióta és haspárti vagy?
Biztos a többiek se csak a hétvégi sör meg tányér sült miatt melóznak meg túlóráznak egész héten :omg:

Engem nem hat meg, ennyi :Đ tudok magamnak kaját és sört vásárolni.
+ nem is megyek közéjük, mert sittes arcok és csak kötöszködnek ha ittasak, ugyanis nincs más dolguk, mint egymást kikezdeni.
Rohadtul kerülöm velük még a szemkontaktust is, minden apró jelentéktelen dolognak hatalmas jelentöséget tulajdonitanak.

Ma pl. a fiammal külön ebédeltünk egy másik helységben, mert ott volt asztal és szék, meg nem cigarettázták hányásig tele a helységet. Erre meló közben már be is kóstoltak, hogy na mi van barátocskám, ide jöttél közénk :-D

2 nappal ezelőtt egy szerb faszi meg egy magyar srác verekedett össze ittasan késő este, evvan, addig maradok, amig birok. Hja lóvét hetente kérem, + előleget :-D azt ma már megkaptam, de a többiek mondták, hogy nem a pénzzel van gond egyelőre.

Amint lehet lépek, megvárom, amig a fiamnak haza kell mennie tovább tanulni, remélem kihüzom addig :-D

#87620 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 09. 18:36

Egyébként edzésnek nem rossz :-D egy fokkal jobb mint a sitt, mert bármikor szabadon távozhatok :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4379
  • 4380
  • 4381
  • 4382
  • 4383
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.