Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 09. 00:30
Nem találom, de ok. Szóval Tirol. És mit csináltok?
Szombaton érkeztünk, kedd estig bőrözés volt, mert még nem voltunk bejelentve.
Tegnap, ma már meló. 7-17h és glett, glett, glett, glett

meg gépi csiszolás.
Beszoptuk nem gyengén.
Amióta itt vagyok 8 ember lépett le.
50 ember van kb. egy szerb cigány a brigádvezetö

Sejtheted mi van itt, panziónak panzió, de 4 ember egy szobában, földön matracon. Nekünk mákunk van, mert a 100 folk celsius és a Bojtorján együttes gitárosa pengetőse van velünk egy szobában. A zenekar dobta neki össze a pénzt, hogy ki tudjon jönni.
A többi alak vagy szerb, vagy román, vagy cigány, de az épitkezésen szinte csak magyarok vannak, akár egy kisebb falu.
Reggeli idő nincs, ebéd 20 perc, utána gipszkarton, vagy glett, vagy gépi csiszolás. Pénzzel nincs gond, de pihenni sok időt nem hagynak. Szinte minden nap melózni kell, de azt tülórában fizetik. Ha tudom ki sem jövök, de már nincs más választásom.
Egy az egyben olyan mint a sitt banyek, a legalja arcok. Pia, verekedés, ordibálás.
Volt itt 3 faszi, este megjöttek 10 perc mülva visszamentek Magyarországra

Nagy a körforgás, mert nem sokan birják a terhelést vagy jobb körülményeik voltak eddig.
Egyszóval a telefonon keresztül sokat ködöltek, max. addig maradok, amig a gyereknek vissza kell menni Budapestre.
Már találtam egy másik helyet Frankfurtban. A gyerek miatt maradok, mert őt oda nem veszik fel.
Az normális hely, Német cég minden juttatásával, Budapesten van az interjü. 3 faszi volt itt, nekik mutattam, tegnap már voltak a megbeszélésen, nemsokára hivom őket.
Hja, épitkezésen még a toi toi wc-n is spörolnak, nincs. Van két üzemelő budi rendesen összeszarva, és dolgozik vagy 100 ember.
Na egyelőre ennyi, magam megfogalmazása szerint 2 hónapos börtönbüntetésemet töltöm

annyi, hogy rendesen 2 hetente fizetnek. Egyébként ehhez önéletrajzot kértek