HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4382
  • 4383
  • 4384
  • 4385
  • 4386
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87661 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 07. 10. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 07. 10. 16:58

Amennyire én tudom, az afrikaiak szeretik lehúzni az európaiakat, azzal, hogy felhívnak, és le is teszik. Ha visszahívod, akkor jó kis emeltdíjas hívás lesz, ami még a nemzetközi összekapcsolási díjak egy részével is terhelődik. Asszem az index boncolgatta 1-2 hónapja pont.

de általában nem elég egy hívás, vagy egy SMS, felhasználói beavatkozás is kell (klikkeljen, vagy érintsen meg vmit, vagy nyisson meg egy URL-t, ilyesmi)

Eleje sok éves dolog, szerintem írtuk.

Ha klikkelni kell URLre és feltelpíteni az akármit az megint más...
Make love not Wor.

#87662 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 10. 16:56

A tuti a CarrierIQ, azt ha USA-ban vettél telefont a boltban, akkor 99%, hogy megkaptad. Eléggé összetett cucc, a fele állítólag hálózat-biztonsági célokat szolgál, a másik fele meg ki tudja? Merthogy ~mindent naplózott, meg töltött fel valahova, nem csak a térerő/akku/szoftverhibákat, hanem kábé mindent. Ez csak 1, ami kitudódott, de mennyi lehet még? És ez csak az USA.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#87663 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 07. 10. 17:56

A tuti a CarrierIQ, azt ha USA-ban vettél telefont a boltban, akkor 99%, hogy megkaptad. Eléggé összetett cucc, a fele állítólag hálózat-biztonsági célokat szolgál, a másik fele meg ki tudja? Merthogy ~mindent naplózott, meg töltött fel valahova, nem csak a térerő/akku/szoftverhibákat, hanem kábé mindent. Ez csak 1, ami kitudódott, de mennyi lehet még? És ez csak az USA.

Csak ez is előre bele volt gyógyítva.
Make love not Wor.

#87664 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 07. 09. 22:44

guga: kivancsisagbol megkerdezem mennyit fizetnek ilyen meloert?

1600juró

De cserébe 4 hétig napi 10 órában tolni kell mint az ökör, majd 1 hét pihi, amit nem fizetnek, sem a hazautat.
Már találtam egy frankfurti céget, az német. Igaz 1200juró jön csak kézbe, de 8 óra meló a túlóra dupla pénz és van 13-14. havi meg fizetett szabi + a hazautat is fizetik.

Fiam miatt egyelőre maradok itt, mert öt oda nem veszik fel.

#87665 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 10. 18:23

Már találtam egy frankfurti céget, az német. Igaz 1200juró jön csak kézbe, de 8 óra meló a túlóra dupla pénz és van 13-14. havi meg fizetett szabi + a hazautat is fizetik.

Feltéve ha húzod addig. Megélhetés is drágább. Elég hamar lefaragtál 800 Eurót.
Make love not Wor.

#87666 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 07. 09. 20:34

Ilyenektől szoktam megkérdezni, hogy otthon ugyanilyen körülmények között élnél, dolgoznál-e?

Otthon ugyanezért 100 küvecset fizetnek, most nincs választásom, beleinvesztáltam egy rahedli pénzt, hogy kijussunk, munkaruha, cipö mindkettönknek + útiköltség + apróságok, elment vagy 200 küvecs hirtelen. No meg itt 4 napig bőrözés volt, amig nem lehetett melózni.

Nézd, nem tragikus a helyzet, csak kamu volt az egész, arra épitenek, hogy ha valaki kijön, nem biztos, hogy megengedheti magának, hogy visszamenjen. pl. én és a fiam. De van az a kategória, akinek ez a kibaszott igénytelenség maga a mennyország, mert még életében nem látott havi 400-500 küvecset sunnyogásért. Na és itt ez dömpingben van.
Kinjukban néha nem tudják hogy tettessék azt, hogy dolgoznak.
Mondom, ez egy az egyben sitt, mert kurvára nincs privát szféra. Kopogás nélkül benyitnak bárhová. De eleve idegen emberekkel vagy egy szobában. Nekem a 100 folkos faszival mákom van, de van egy üres ágy, és folyamatosan keresnek embereket, csak nem jön senki, mert tudja mi a helyzet, vagy ha jön, azonnal lelép, vagy 1 napot bir ki.

Ma is lelécelt 2 ember, aki tegnap este érkezett :Đ
Én addig maradok, ameddig birom, vagy a fiamnak haza nem kell mennie a suli miatt. Kérdeztem tőle, azt mondja a pénz miatt inkább ő is marad. Azzal ütjük el az időt, hogy meló után lemegyünk a folyóhoz, mármint kaja után, mert most éppen főz :-D

#87667 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 10. 18:28

Feltéve ha húzod addig. Megélhetés is drágább. Elég hamar lefaragtál 800 Eurót.

Többet fizetnek, de a szállásért fizetni kell + van tülóra lehetőség. Most is 10 órában nyomom, de ott a + órákat duplán fizetik + 13-14. havi fizu és az utazást is fizetik + van lehetőség 1 személyes szállásra is.
A meló meg teljesen más, mint itt, mert ott tényleges lakásfelüjitások vannak A-Z.

#87668 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 09. 22:56

Nem a pénz számít, hanem hogy laza a meló, saját maga osztja be az idejét, és azt csinál, amit akar :p

2 hónapos börtönbüntetésemet töltöm, mert beszoptam :-D de utána még lehet bármi, vagy akármi.
Ha látnád kikkel vagyok körbevéve, s micsoda életek vannak mögöttük, hamar kapaszkodnál.
Mondom, edzésnek jó ez, de egyértelmü, hogy ez a cég nem lesz hosszúéletü, és ezt nem csak én látom igy. Borzasztó igénytelen, trehány. Viszont egyelőre mindenkinek fizet percre pontosan.

De ma volt egy baleset, a 100 folkos faszi fiának a szemébe ment egy fémszilánk. Órákba telt, mire valaki elvitte a srácot orvoshoz, ott kiderült, hogy csak taj kártyája van, amit itt leszarnak. Mondták a srácnak, hogy menjen haza magyarországra. Szóval a hozzáállásuk ennyi. Végül csak elvitték Wells-be kórházba és ki kellett fizetni a kezelést. De a srác már jött hozzám, mert csak nekem van egyelőre netem, hogy hadd nézzen munkát, mert ki fogják rügni. Szóval ameddig fizetnek, vagy nem vernek meg a szerbek maradok, de amint lehet hüzok innen a gecibe :-D

Hja, dolgozik valami 4-5 nő az épitkezésen. Ma eszembe jutott, hogy ők hova járnak wc-re? Mert csak az a két szanaszétszart férfi budi van, csak ott van viz. Hozzá kell tegyem, hogy eddig kétszer volt munkavédelmi ellenőrzés, és dolgoznak itt osztrákok is, toi-toi wc sehol, szóval ezek is megérik a pénzüket ha ilyen igénytelenek.

#87669 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 18:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 10. 18:45

de egyértelmü, hogy ez a cég nem lesz hosszúéletü, és ezt nem csak én látom igy. Borzasztó igénytelen, trehány. Viszont egyelőre mindenkinek fizet percre pontosan.

Végül csak elvitték Wells-be kórházba és ki kellett fizetni a kezelést. De a srác már jött hozzám, mert csak nekem van egyelőre netem, hogy hadd nézzen munkát, mert ki fogják rügni.

Níilván nem lesz hosszú életű :-D

Amúgy kifizetni? Az ott picsa drága dolog. Nekünk régen biztosító fizette meg haveroktól hallok ezt-azt, amit ki kellene fizetni, de semmi nem kevés, repkednek az ezer Eurók.

Bár mikor valami hasonlót emlegettünk, akkor (megint) mind hülyék voltunk.
Make love not Wor.

#87670 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 10. 18:35

Többet fizetnek, de a szállásért fizetni kell + van tülóra lehetőség. Most is 10 órában nyomom, de ott a + órákat duplán fizetik + 13-14. havi fizu és az utazást is fizetik + van lehetőség 1 személyes szállásra is.
A meló meg teljesen más, mint itt, mert ott tényleges lakásfelüjitások vannak A-Z.

Aztán ezt csak őgy hallottad, vagy mondták? Erről mit mondtak az elején?
Make love not Wor.

#87671 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 18:02

Te guga, kerítések csabaiból, vagy gyulaiból vannak?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87672 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 07. 10. 16:58

Amennyire én tudom, az afrikaiak szeretik lehúzni az európaiakat, azzal, hogy felhívnak, és le is teszik. Ha visszahívod, akkor jó kis emeltdíjas hívás lesz, ami még a nemzetközi összekapcsolási díjak egy részével is terhelődik. Asszem az index boncolgatta 1-2 hónapja pont. Nem OS hiba, vagy legalábbis nem gyártófüggő, mert arra van a készülék, meg a számkijelzés, hogy telefonálj. Ahogy a cikk említette, ezek vmi korlátozott számok, csak ideig-óráig élnek, meg nem is nagyon névhez kötöttek. A számkijelzés ezeknél a lehúzásoknál alap, hogy megy, különben nem hívnád vissza, de pont az az érdeke. Bőveben/pontosban:
http://index.hu/tech...hivasok_titkat/

Készülékekre a backdoor a jellemző, az USAban volt ilyesmi, pár éve, a CarrierIQ művel(hetet)t érdekes dolgokat. Szinte minden ismert készülékgyártó androidos készülékén futott, amit a felhasználó megvett a közértben, ez ~előírásszerű volt, hogy így kell árulni. Nomeg akit érdekel, megnézheti a Snowden féle anyagokból kiszivárgott cuccok egy részét. Abban is vannak okosságok, de általában nem elég egy hívás, vagy egy SMS, felhasználói beavatkozás is kell (klikkeljen, vagy érintsen meg vmit, vagy nyisson meg egy URL-t, ilyesmi)

Ok, de ez nem hívással terjedő vírus, mert az fasság :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87673 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 18:07

1600juró

De cserébe 4 hétig napi 10 órában tolni kell mint az ökör, majd 1 hét pihi, amit nem fizetnek, sem a hazautat.

Tehát ennyit itthon is kereshettél volna, ennyi melóval. Meg ugye ott a HA, hogy kifizetik.

#87674 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 10. 19:02

Te guga, kerítések csabaiból, vagy gyulaiból vannak?

Gyulából

#87675 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 10. 19:01

Aztán ezt csak őgy hallottad, vagy mondták? Erről mit mondtak az elején?

Itt volt 3 faszi, akik gyorsan leléptek, nekik mutattam, már voltak az állásinterjün, utaznak ki nemsokára. Mire itt végzek nekik már meglesz a tapasztalat, hogy érdemes vagy sem.

#87676 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 10. 18:35

Ausztriában van 13-14. havi fizetés.
Németországban 12 havi fizetés van.

Szerkesztette: Iguana 2015. 07. 10. 20:57 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#87677 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 10. 19:07

Tehát ennyit itthon is kereshettél volna, ennyi melóval. Meg ugye ott a HA, hogy kifizetik.

Határeset. 280 óra. Nem kevés. Viszont 500al mérve 140ezer.
Make love not Wor.

#87678 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 10. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 07. 10. 21:57

Ausztriában van 13-14. havi fizetés.
Németországban 12 havi fizetés van.

Nem kívánom neki, de lehet még annak is örülni fog, ha az 1. meg 2. havi fizetés meglesz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87679 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 11. 08:17

Majd Ő is addig veri a munkaközvetítőt, amíg nem fizet rendesen...
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#87680 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 11. 09:38

1600juró

Seszin is ezt csinaltad, csak az otodeert...

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4382
  • 4383
  • 4384
  • 4385
  • 4386
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.