HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4392
  • 4393
  • 4394
  • 4395
  • 4396
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87861 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 20. 11:55

Erre az egyik válasz:

Idézet

Miklós Sudár Amikor kijöttem egyedül hátizsákkal, 9 hónapig utcán éltem mire összejött egy normális munkahelyet szereznem. ( beszéltem a nyelvet ) kitartásra, hitre és akaratra szükséged lesz!

#87862 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 07. 20. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 20. 12:55

Erre az egyik válasz:

Na, akkor számold ki az esélyed.
Make love not Wor.

#87863 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 20. 12:55

Vagy csak meg akar dolgozni a pénzért. Rendes, neves helyet nem néztél, pld. euwork vagy valami?

Aug végéig már nem sok idő, aztán asszony mit melózna, glettelne és húzná az igát? Rövid távra is lehet értelmeset keresni? Mire betanulnátok vége is van, ide-oda utazgatás és egyéb meg csak viszi a pénzt.

Lóhere tudja, nejem azt mondta, hogy simán vállaljunk be egy 3 múszakos szalagmunkát, kibirjuk, és az normális osztrák cég, normális lakhatási körülmények. Lóhere sem tudja, majd otthon kitaláljuk. Remélem hajnalban el tudunk indulni.

Ketten kb. 1000 eurot fogunk kapni, enyhe plusszal zárunk ha kézhez kapjuk. Annyi biztos, hogy ide kell a nyelvtudás, első dolgom lesz németül tanulni.

Kibaszott laza jólét van kint, eszméletlen, hogy miket láttam. Tegnap kirándultunk a fiammal, belefutottunk egy hippi csapatba, akik egy régi könyvtári épületben laknak. Faszán grilleztek az udvaron, nagyon szépen berendezték.

#87864 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 20. 12:56

Na, akkor számold ki az esélyed.

Már kiszámoltam, nem szabad kapkodni, mint előzőleg. Alaposan megtervezni, és csak ismerősön keresztül, aki már kint van és tudja mi a helyzet.

#87865 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 20. 13:01

Már kiszámoltam, nem szabad kapkodni, mint előzőleg. Alaposan megtervezni, és csak ismerősön keresztül, aki már kint van és tudja mi a helyzet.

...és nem lenne baj vmi versenyképes szaktudás se, mert különben csak az átbaszós jobbágymunka marad mint lehetőség.

#87866 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 07. 20. 13:11

...és nem lenne baj vmi versenyképes szaktudás se, mert különben csak az átbaszós jobbágymunka marad mint lehetőség.

Festő szakmával nincs gond, általában 10 euro netto az órabér, sok helyen ingyenes a szállás, csak egy a lényeg, magyarnak nem szabad dolgozni.
Újratervezés, oszt majd meglátjuk.

#87867 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 20. 12:59

Lóhere tudja, nejem azt mondta, hogy simán vállaljunk be egy 3 múszakos szalagmunkát, kibirjuk, és az normális osztrák cég, normális lakhatási körülmények. Lóhere sem tudja, majd otthon kitaláljuk. Remélem hajnalban el tudunk indulni.

Ketten kb. 1000 eurot fogunk kapni, enyhe plusszal zárunk ha kézhez kapjuk. Annyi biztos, hogy ide kell a nyelvtudás, első dolgom lesz németül tanulni.

Kibaszott laza jólét van kint, eszméletlen, hogy miket láttam. Tegnap kirándultunk a fiammal, belefutottunk egy hippi csapatba, akik egy régi könyvtári épületben laknak. Faszán grilleztek az udvaron, nagyon szépen berendezték.

Ez akkor azt jelenti, hogy a havi bér ~1k €. Félpanziós ellátással. Azért ez messze van a megálmodottól! :-)

#87868 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 12:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 20. 13:15

Festő szakmával nincs gond, általában 10 euro netto az órabér, sok helyen ingyenes a szállás, csak egy a lényeg, magyarnak nem szabad dolgozni.
Újratervezés, oszt majd meglátjuk.

Főleg ha ki is fizetnek...

#87869 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 12:23

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 07. 20. 13:16

Ez akkor azt jelenti, hogy a havi bér ~1k €. Félpanziós ellátással. Azért ez messze van a megálmodottól! :-)

Még nem tudom.
Egyelőre várjuk a cigányt :-D ez az én számitásom.

Eleve nem dolgoztunk 2 napot. Valami 6.5 euro órabért emlegetnek, de a fiam még annyit sem kap, mert segédmunkás.
Fiük itt mögöttem lerakták a szerszámokat, beültek az autóba és elhüztak a faszba :-D dolgoztak vagy 4 órát, ennyi volt. Üton vannak haza, azt mondták ők ilyen körülmények között nem alszanak. Ma már mi sem dolgoztunk.

#87870 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 12:40

Ha 2 hónapot kibirtok kinti szalagmunkán akkor nagy pengék lesztek. Nekem egyik rokon ennyit birt de olyan állapotban jött haza hogy 3 napot aludt egy az egybe már orvost kellett hozzá hívni, plusz az összes körme levan szakadva a picsába én még olyat nem láttam. Valami hűtőházba volt az ürge és csontozott.. Mint ahogy irja más is magyar román lengyel bolgár anyámkínja nép most arra jó hogy a legalja melót végezze, már a törökök se végeznek alja melót mindenfele azok a fönökök már.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#87871 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 20. 12:59

Egy darabig ez van, de ilyet idehaza is látsz, oszt?
Make love not Wor.

#87872 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 13:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 20. 13:15

csak egy a lényeg, magyarnak nem szabad dolgozni.

Ez fasság. És sok más is lényeg.

10 Euró viszont nem úgy van, hogy szállással ellátással, innentől a bevételed már faragható lefelé. Mindig így van, ha látszólag normális és megfizetik, akkor olcsóbb, de akad szállás, vagy drágább és megoldhatod magadnak. Ha meg ilyen okosba, azt sem tudjuk merre, papírok nélkül "majd valami lesz", akkor előfordulhatnak ilyenek, mint az elmúlt 2 hétben. Dext is hasonlóképpen járt, csak Amerikával, fel sem fogta, hogy lehetett volna szarab is, vagy csak örökre kibasszák az államokból...
Make love not Wor.

#87873 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 14:13

Azert 1000 Euro/ho kezbe nem olyan rossz penz.
Igaz az osztrakoknal kb minimalbernel is kevesebb - de itt ugye szallast es egyebeket is adnak (meg ha azt kb senki nem venne igenybe kozulunk).

Egy kint kezdonek ez szerintem nem rossz - foleg ha azt vesszuk, hogy kezdhettek volna alberlet keresessel es az azzal jaro brutal kaucio/kozvetitoi dij/elso dij befizetesevel ami kb 2 havi fizujuk lett volna. Szoval elsore meg ezt sem mondanam fel - csak ha biztosan van jobb.

#87874 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 07. 20. 15:13

várjuk ki, még nem kapta meg ...
Ciciman is on borda

#87875 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: fram - Dátum: 2015. 07. 20. 15:23

várjuk ki, még nem kapta meg ...

Majd még kiszámolják, hogy ez lett volna 1000 euró, de abból lejön a szállás az út a másik helyszínre, WIFIhasználat csiribiri, már csak 200 eurót kell fizetnie gugának.

#87876 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 07. 20. 15:13

Igaz az osztrakoknal kb minimalbernel is kevesebb - de itt ugye szallast es egyebeket is adnak (meg ha azt kb senki nem venne igenybe kozulunk).

Egy kint kezdonek ez szerintem nem rossz - foleg ha azt vesszuk, hogy kezdhettek volna alberlet keresessel es az azzal jaro brutal kaucio/kozvetitoi dij/elso dij befizetesevel ami kb 2 havi fizujuk lett volna. Szoval elsore meg ezt sem mondanam fel - csak ha biztosan van jobb.

Nekem ennyi a havi rezsim itthon. :-s

#87877 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 07. 20. 15:34

Nekem ennyi a havi rezsim itthon. :-s

Nekem is tobb itt kint - de ne feledjuk, hogy az 500Ft/ora amibol guga elindult.
Ez annal valoszinuleg jobb.

#87878 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 18:22

Az ezresből kajára se kell költeni?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87879 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 18:43

Megjött a cigány, hozta a pénzt, de egyből azzal kezdte, hogy mindenkit lebaszott, hogy nem ügy múködik ám, hogy baszunk dolgozni, majd ő a végére jár, szóval az alku megkezdődött :-D egyedlőre behenyélt a szemben lévő roter hahn panzió éttermébe ráérősen.

Hajnalban irány az ótópálya, stoppal megyünk, mert innen fejenként 50 juró a jegy Budapestig. Lazán hazaérünk délutánra. Voltam már stoppal 1400 km-ert, azt is tüléltem kifelé Németországba, innen csak egy köpés a magyar főváros.

#87880 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 20. 18:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 20. 12:52

Elvileg ma hozzák a pénzt, aztán go home :-D közben beszéltem a nejemmel, keresünk valami normális melóhelyet mind a 3-an és augusztus végéig visszajövünk, amint lehet. Ma hivogattam pár számot, de brutális átbaszás volt mindegyik, ki is nyomtam a gecibe, amikor elkezdte sorolni, hogy munkaközvetitő és előre kell fizetni 250 eurot. Faszba vannak még ilyen emberek, akik ezeknek fizetnek. Gondolom a kilátástalanság.

Ezt lesd:

Banyek, gyalog, milyen helyzetben vannak már emberek :omg:

Majd ha ráérek sajnálom ezt a kamudumásat.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4392
  • 4393
  • 4394
  • 4395
  • 4396
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.