HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4395
  • 4396
  • 4397
  • 4398
  • 4399
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87921 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 21. 11:04

Jó, a konyha be volt rendezve, de nem működött semmi, a tűzhely tetején egy rezsóban főztek.

Bár Auschwitzban én is megpróbáltam virslit melegíteni az 1500 wattos refin, de nem nagyon jött össze. Aztán ettünk hideget, de utána volt normális szállás. Azt én válogattam, kis panzió nem messze.
Make love not Wor.

#87922 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 21. 11:00

Videós bejelentkezésből ítélve nem volt olyan szar. Mindjárt dél, lassan üvölt a csávóval :-D

Erről kéne egy videó!

Guga, tartsa már a gyerek a kamerát miközben követeled a lét, ezért Purlitzert kaptok. Posztumusz :D

#87923 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 21. 10:53

Cigánynál a panzióban... Na, vajon gugáék este már otthonról jelentkeznek?

Ott a pénz marad nem? :) Lehet otthonról jelentkeznek csak pénz nem lesz...

#87924 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:16

Én csak azt csodálom, a neje hogy bírja idegekkel a hülyeségeit :think:

#87925 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 21. 11:16

Én csak azt csodálom, a neje hogy bírja idegekkel a hülyeségeit :think:

Most legalább pénzt csinál... Bár azt, hogy most majd hárman "valahova" visszajönnek egy hónapra, ezt nem nagyon értem. Azzal is csak duplán lehet szopni, ha nincs rendesen előre egyeztetve, akkor munkába sem tudják fogni, mert nem egészen úgy működik, ahogy Sanyika elképzeli, aztán mire melóba állnak, arra jönnek is haza, mert idő van? Rendes munkáltatónál ez sem az igazi. Persze mikor szezonja volt a paradicsomnak és azt mondjuk, hogy el lehet menni szedni, akkor megint csak hümmögés volt. Rövid, egyszerű, tervezhető idénymunka.
Make love not Wor.

#87926 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 21. 11:24

Most legalább pénzt csinál... Bár azt, hogy most majd hárman "valahova" visszajönnek egy hónapra, ezt nem nagyon értem. Azzal is csak duplán lehet szopni, ha nincs rendesen előre egyeztetve, akkor munkába sem tudják fogni, mert nem egészen úgy működik, ahogy Sanyika elképzeli, aztán mire melóba állnak, arra jönnek is haza, mert idő van? Rendes munkáltatónál ez sem az igazi. Persze mikor szezonja volt a paradicsomnak és azt mondjuk, hogy el lehet menni szedni, akkor megint csak hümmögés volt. Rövid, egyszerű, tervezhető idénymunka.

Legyen úgy, azért én még megvárnám. Meg egy elszámolást a kalandról, hogy mennyire is érte meg a valóságban.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87927 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 21. 11:24

Majd megy az asszony is velük glettelni :think:
Vagy ki tudja. Lehet ha glettelést terveznek, akkor újságkihordás lesz belőle ...

#87928 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:31

Én meg belekezdek egy másik filmbe ... remélem ez jó lesz ...

#87929 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:49

Még nem jött a csákó, én is gondolkodtam rajta, hogy eldugom a kamerát valahová, nagy pofája van az biztos, ugatni azt tud, csak legyen aki halgassa. Vannak itt most szerb kemény gyerekek, előbb megvárom, amig velük egyezkedik :nevet: kicsit legyengül, aztán zárom a sort. Ha egyáltalán idedugja a képét. A mai napot már végigdolgozzuk, ha nem fizeti ki, akkor a nőjét fogom futtatni :nevet:

#87930 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:50

Hja, basztam fel egy filmet:

#87931 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 21. 11:49

Még nem jött a csákó, én is gondolkodtam rajta, hogy eldugom a kamerát valahová, nagy pofája van az biztos, ugatni azt tud, csak legyen aki halgassa. Vannak itt most szerb kemény gyerekek, előbb megvárom, amig velük egyezkedik :nevet: kicsit legyengül, aztán zárom a sort. Ha egyáltalán idedugja a képét. A mai napot már végigdolgozzuk, ha nem fizeti ki, akkor a nőjét fogom futtatni :nevet:

gyalog messze lesz hazajönni :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87932 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 21. 11:50

Így is lehet, meg lehet ésszel is kimenni :D

#87933 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 21. 11:49

Ilyen hülye is csak te vagy, hogy nem fizetnek, de melózol.
Mondtam, hogy első nap beszéld meg vele, hogy naponta fizessen. Ha nem akar belemenni, vagy nem fizet este, akkor tipli onnan.
Erre még ráhúzol pár napot a semmiért :think:

Csak nehogy a végén téged futtassanak, egész hazáig :p

Szerkesztette: Sparow2 2015. 07. 21. 11:09 -kor

#87934 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 11:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 21. 10:56

De legalább laza a srác.
Kurva szar körülmények között lemelózott két hetet, minden téren átbaszták, túlórázott, nem fizetnek, ő meg: nem baj, nem a lábam veszett oda :think:

:idea:
Guga, hozzám is jöhetsz festeni! :p

Unokaocsem most mondta, hogy van ilyen felujitos emberke az ismerosei kozott (Felujitos Feri).
Lakasat (55m2) kifestette, 2 szobaban parkettat cserelt - anyaggal es munkadijjal 250k HUF.

Most epp tervezi, hogy vesz egy total lerobbant panelt a Havannan es kiadja berbe.
Talalt is egy olyat, hogy se tapeta, se szonyegpadlo nem volt a kepeken.
Igazi nyomortanya. Ures, falakig es beton padloig csupaszitott lakas.
Odakuldi a felujitos emberket, aztan ki lehet adni jol. (legalabb nem kell kontener a kijovo dolgokra (szonyeg es tarsai).

Szerkesztette: FőDudu 2015. 07. 21. 11:49 -kor

#87935 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 21. 12:05

Ilyen hülye is csak te vagy, hogy nem fizetnek, de melózol.
Mondtam, hogy első nap beszéld meg vele, hogy naponta fizessen. Ha nem akar belemenni, vagy nem fizet este, akkor tipli onnan.
Erre még ráhúzol pár napot a semmiért :think:

Csak nehogy a végén téged futtassanak, egész hazáig :p

eleve szerződés nélkül munkába sem állunk

#87936 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 11:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 21. 11:50

Hozzáértés teljes hiánya, nem értem, ha felújítás van, akkor maradék bútort/hűtőt/gépet miért nem baszták ki és csontozzák 4 falig a kócerájt?
Make love not Wor.

#87937 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 21. 12:43

Hozzáértés teljes hiánya, nem értem, ha felújítás van, akkor maradék bútort/hűtőt/gépet miért nem baszták ki és csontozzák 4 falig a kócerájt?

Ha nem a sajat szememmmel latom, akkor en sem hiszem el, hogy ilyenek vannak.

#87938 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 07. 21. 12:50

Ha nem a sajat szememmmel latom, akkor en sem hiszem el, hogy ilyenek vannak.

Szerintem ez már csak valami alibi fasság, addig is haladnak, pénzbe nem kerül, gugáék meg elmókolnak vele, nem kérdeznek, de sem állagmegóvni sem kidobni (amúgy is hulladék ott minden) az nem értelmes. Ilyen nagy szakértést eddig csak ING-s projektvezetéstől láttam :-D
Make love not Wor.

#87939 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2015. 07. 21. 12:36

Unokaocsem most mondta, hogy van ilyen felujitos emberke az ismerosei kozott (Felujitos Feri).
Lakasat (55m2) kifestette, 2 szobaban parkettat cserelt - anyaggal es munkadijjal 250k HUF.

Most epp tervezi, hogy vesz egy total lerobbant panelt a Havannan es kiadja berbe.
Talalt is egy olyat, hogy se tapeta, se szonyegpadlo nem volt a kepeken.
Igazi nyomortanya. Ures, falakig es beton padloig csupaszitott lakas.
Odakuldi a felujitos emberket, aztan ki lehet adni jol. (legalabb nem kell kontener a kijovo dolgokra (szonyeg es tarsai).

Jaja, van ilyen. nekem is ilyen 3-4-500e-ért raknak rendbe egy kecót, parketta, festés, akármi, és tip-top. (Mondjuk attól függ, mi kell, ha vezetékek, csövek, nyílászárók, satöbbi, akkor többe van, ha csak festés meg parkettázás, akkor kevesebbe, és persze számla nuku; biztos lehet kérni, de akkor még többe van) Ismerős csaj 3 misiért újította fel a 40 nm-es kecóját, nem hitte el, hogy ennyiből is lehet, én meg nem hittem el, hogy annyit ráköltött, aranyfóliával tapétáztak, vagy mi a pék. Oszt' még ott neki kellett ilyen-olyan melóst szerezni, meg szervezkedni, mikor ki jöjjön. Mondom, miért nem szóltál nekem, erre hogy ő velem nem akarna soha bizniszelni ... há mondom nagy biznisz, odaadom a faszi számát, aztán megbeszéled vele, mit mennyiért, hova, meg elmész vele kiválasztani a parkettát, meg akármit, és csók.

Szerkesztette: Sparow2 2015. 07. 21. 12:00 -kor

#87940 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 21. 12:59

Jaja, van ilyen. nekem is ilyen 3-4-500e-ért raknak rendbe egy kecót, parketta, festés, akármi, és tip-top. (Mondjuk attól függ, mi kell, ha vezetékek, csövek, nyílászárók, satöbbi, akkor többe van, ha csak festés meg parkettázás, akkor kevesebbe, és persze számla nuku; biztos lehet kérni, de akkor még többe van) Ismerős csaj 3 misiért újította fel a 40 nm-es kecóját, nem hitte el, hogy ennyiből is lehet, én meg nem hittem el, hogy annyit ráköltött, aranyfóliával tapétáztak, vagy mi a pék. Oszt' még ott neki kellett ilyen-olyan melóst szerezni, meg szervezkedni, mikor ki jöjjön. Mondom, miért nem szóltál nekem, erre hogy ő velem nem akarna soha bizniszelni ... há mondom nagy biznisz, odaadom a faszi számát, aztán megbeszéled vele, mit mennyiért, hova, meg elmész vele kiválasztani a parkettát, meg akármit, és csók.

O is ugy matekozik, hogy inkabb legeyn full lepusztult es ujitsa fel az o ismerose, mint valami elozo lako altal elkepzelt belsoert kerjenek magasabb arat.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4395
  • 4396
  • 4397
  • 4398
  • 4399
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.