HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4398
  • 4399
  • 4400
  • 4401
  • 4402
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#87981 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 21. 15:38

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 21. 16:27

Akkor ő néha aznap is kap fizetést, nem csak mindig majd holnap :D

Mivel előre fizetik nála az anyagot ezt-azt amazt, úgyhogy még sose szopta be.

#87982 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 07. 21. 15:47

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 07. 21. 16:38

Ha guga még benyögi, hogy jajaja, anyagnak is csak egy részét kapták, pár vödörrel saját pénzből toltak hozzá a közértből, akkor ma nem iszom több sört :-D
Make love not Wor.

#87983 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 16:06

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 21. 16:47

Ha guga még benyögi, hogy jajaja, anyagnak is csak egy részét kapták, pár vödörrel saját pénzből toltak hozzá a közértből, akkor ma nem iszom több sört :-D

Csak egy Zepter edényt buktam, ott hagytam Obergrünburgban, mert azt hittem még visszamegyek :-D
Meg egy bontatlan fagyasztott hasáb, meg egy doboz fagyasztott halrud, meg egy 2 rugós pana fejhallgató.
Belefér.

#87984 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 16:36

Idézet: guga - Dátum: 2015. 07. 21. 17:06

Csak egy Zepter edényt buktam, ott hagytam Obergrünburgban, mert azt hittem még visszamegyek :-D
Meg egy bontatlan fagyasztott hasáb, meg egy doboz fagyasztott halrud, meg egy 2 rugós pana fejhallgató.
Belefér.

Zepter edény occsó, de ez így egyben simán 5ezer. Lábost és a fülest nem hagytam volna, eleve amivel zsákban kimegyek, azt vittem volna mindenfelé, de lehet még este a kertmoziba is, mert mert csak.
Make love not Wor.

#87985 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 17:23

guga bécsben van már?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87986 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 17:32

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 21. 17:36

Zepter edény occsó, de ez így egyben simán 5ezer. Lábost és a fülest nem hagytam volna, eleve amivel zsákban kimegyek, azt vittem volna mindenfelé, de lehet még este a kertmoziba is, mert mert csak.

Pár cuccot kint hagytam a szekrény tetején, hogy ne foglalják el :-D visszamenni készültem, nem haza, de ez a mocsok, por, penész, amiben alszunk broáf :-D

Hja, és a fizetés ma már nem jön :nevet: a szerbek idegesek, mint a darázsfészek. Mondjuk én is, de van egy higgadt tervem :-D megfigyeltem, hogy a cigány lezseren lebassza a kocsikulcsot bárhová a pultra és közben grasszál meg pofázik.

Elvileg ki fog fizetni, mert olyanról még nem hallottam, hogy valakit nem fizetett ki.
De a biztonság kedvéért zsebrebaszom a kocsikulcsot, innen addig nem megy el, amig nem fizet :-D
Holnap jön valami 9 személyes busszal az emberekért, viszi át őket másik helyre, meg az épület tulajdonosa is holnap jön kifizetni őt. Ami ugye ma lett volna.

Na egyelőre ennyi, beszéltem itt románokkal is, azok is mondták, hogy 2 hetente megkapták a pénzt, nem volt gond, de csüszás igen, ami 1-3 nap. Ha igy van sima ügy, ha nem akkor holnap jó filmet készitek :Đ legalább az hozzon egy kis küvecset.

A cigánynak van egy főnöke, aki albán, az néha befut ide lecseréli az autón a rendszámot és már tiplizik is tovább. Nahhh, a biztositék annyi, hogy a szerbek jóban vannak vele, meg az albán gyerek beszél szerbül. Annyit mondtak, hogy ha szólnak az albán srácnak, aki a cigánynak adja a munkát, hogy nem fizetett ki bennünket, az simán elnyiszálja a torkát.

Egyébként kinézem belőle, nem egy elbaszott gyerek, nem tudom miben utazik, de azt igen, hogy jobb erről semmit sem tudni + minél hamarabb elhüzni innen a faszba :-D

Bocs, német billentyúzet.

#87987 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 17:36

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 21. 18:23

guga bécsben van már?

Majd holnap megy újságot kihordani :-D

Én meg félig kihagyom a Sepultura koncertet.
Make love not Wor.

#87988 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 17:37

Idézet: guga - Dátum: 2015. 07. 21. 18:32

Elvileg ki fog fizetni, mert olyanról még nem hallottam, hogy valakit nem fizetett ki.

És olyanról hallottál, akinek rendesen fizetett?
Make love not Wor.

#87989 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 17:39

Én olyanról hallottam, hogy csinálok magamnak tükörtojást a friss kenyérkéhez :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#87990 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 17:44

Pár cuccot kint hagytam a szekrény tetején, hogy ne foglalják el :-D visszamenni készültem, nem haza, de ez a mocsok, por, penész, amiben alszunk broáf :-D

Hja, és a fizetés ma már nem jön :nevet: a szerbek idegesek, mint a darázsfészek. Mondjuk én is, de van egy higgadt tervem :-D megfigyeltem, hogy a cigány lezseren lebassza a kocsikulcsot bárhová a pultra és közben grasszál meg pofázik.

De a biztonság kedvéért zsebrebaszom a kocsikulcsot, innen addig nem megy el, amig nem fizet :-D
Holnap jön valami 9 személyes busszal az emberekért, viszi át őket másik helyre, meg az épület tulajdonosa is holnap jön kifizetni őt. Ami ugye ma lett volna.

Na egyelőre ennyi, beszéltem itt románokkal is, azok is mondták, hogy 2 hetente megkapták a pénzt, nem volt gond, de csüszás igen, ami 1-3 nap. Ha igy van sima ügy, ha nem akkor holnap jó filmet készitek :Đ legalább az hozzon egy kis küvecset.

A cigánynak van egy főnöke, aki albán, az néha befut ide lecseréli az autón a rendszámot és már tiplizik is tovább. Nahhh, a biztositék annyi, hogy a szerbek jóban vannak vele, meg az albán gyerek beszél szerbül. Annyit mondtak, hogy ha szólnak az albán srácnak, aki a cigánynak adja a munkát, hogy nem fizetett ki bennünket, az simán elnyiszálja a torkát.

Egyébként kinézem belőle, nem egy elbaszott gyerek, nem tudom miben utazik, de azt igen, hogy jobb erről semmit sem tudni + minél hamarabb elhüzni innen a faszba :-D

És már bocs, de ezt milyen nyelven beszéltétek meg a szerbekkel? ezt érdemes lett volna levideózni...

#87991 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 18:01

Aszonta, az egyik szerb gyerek tud madzsarul... gondolom, vele.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#87992 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 18:05

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 07. 21. 18:44

És már bocs, de ezt milyen nyelven beszéltétek meg a szerbekkel? ezt érdemes lett volna levideózni...

Románokkal beszélt, csak kavarja. Reméljük a kamera ütésálló, de ha ennyire üresen áll a kéró, akkor később visszamehet felgyújtani. Azt rá is lehet fogni az albánra, hogy itt aludtunk és mikor a pénzünk követelte, akkor éjjel bosszút állt. Bánkig meg csak nem futnak utána, ha azt sem tudják merről jött, merre ment :-D
Make love not Wor.

#87993 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 19:32

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 21. 18:23

guga bécsben van már?

Igen, a sporthondával ment, havi 2000 euróért
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#87994 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 19:41

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 21. 20:32

Igen, a sporthondával ment, havi 2000 euróért

Ki, hogyan szeret nyaralni, ugye :D

Idézet

#87995 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 19:48

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 07. 21. 16:38

Mer' nem elég laza. Ahelyett, hogy csak kimenne, oszt' majd lesz valami ... :Đ

#87996 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 19:50

Idézet: guga - Dátum: 2015. 07. 21. 17:06

Belefér.

Ez már nem oszt' nem szoroz.
Akarsz jönni melózni nekem is? Sokkal jobb körülmények között festhetsz lakásokat, mint ott :Đ És már holnap fizetés! :p

#87997 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 19:53

Nabazdmeg, ezt a kocsikulcsosat vegyétek fel, Rodolfókám :D
Azért asszony lehet nem fog örülni, ha a kulccsal együtt a farkadat is viszi a zsebeddel együtt ...

#87998 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 19:54

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 21. 18:37

És olyanról hallottál, akinek rendesen fizetett?

Persze. Múlt héten csak olyanok voltak a táborban :Đ

#87999 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 20:43

Idézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 21. 20:54

Persze. Múlt héten csak olyanok voltak a táborban :Đ

Én nagyon izgulok.

Hogy meglesz-e még a zepter
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#88000 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 21. 21:00

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 21. 21:43

Én nagyon izgulok.

Hogy meglesz-e még a zepter

Mindegy, holnap fizetés :up: Majd vesz újat.

Szerkesztette: JonesC 2015. 07. 21. 21:01 -kor

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4398
  • 4399
  • 4400
  • 4401
  • 4402
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.