HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4405
  • 4406
  • 4407
  • 4408
  • 4409
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#88121 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 22. 12:23

Aha. Akkor próbáld ki, de én még két ugyanolyan almás pitét nem ettem két különböző helyen.

Söröket felismernéd?
Make love not Wor.

#88122 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 22. 10:21

Ezt most úgy mondja, mintha itthon nem lenne hűtő a boltokban :D

Ümüm, hazai nagyáruházakban van hútött ital. Itt a Lidl, Hofer-ben nincs. Csupán erre gondoltam.

#88123 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 22. 12:26

Annak meg van a helye. Nem is iszom meg, de azért a Drehernél is azt hitte anyós, hogy meg akarom mérgezni, mikor ebből az új féléből hoztam.

Egyszerűbb lett volna, ha belököd a kútba :p
- Nézze, mama, az egyik csirke beleesett a kútba!
- Hol, hol?
- Ott, egész lent, látja?
- Nem látom(om), hol(ol)? ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - CSOBB.
:D

#88124 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 22. 12:26

A pizzás hasonlatot csak arra mondtam, hogy a magyar sör nem ugyanolyan, mint az ugyanolyan nevű bajor/cseh sör. Semmi nem ugyanolyan.

Mondasz rá konkrét példát? Atzán megpróbálom beszerezni. Egye fene bevállalok még egy vaktesztet is a családdal, vagy kettős vakot. Ezek mindig érdekeltek. Egyik szállodás már levizsgáztatott, nézett is, hogy ezt nem gondolta volna :-D

Eddig tán a Kozelt tudom mondani, amit eleinte nem ittam meg és nem értettem mit rontottak el benne, akkor láttam, hogy csak idehaza gyártják.

Főleg mert lehet mióta EU termék, ott az általam nem igazán kedvelt Arany Fácánnal (fehér dobozos) is kavarnak, ami most mintha románoktól jönne. Állítólag. Staropramennél is keresem a vonalkódokat, de ne adjunk tippeket, mondd mit nézzek meg bajorból ami kint is van, meg idehaza.
Make love not Wor.

#88125 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 22. 12:29

Egyszerűbb lett volna, ha belököd a kútba :p
- Nézze, mama, az egyik csirke beleesett a kútba!

Oszt akkor honnan szerzek tepsis csirkét reggelire?
Make love not Wor.

#88126 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:30

Söröket felismernéd?

Dehogy ismerném. Olyan sör már talán nincs is, amiket én utoljára ittam.

#88127 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 22. 12:27

Ümüm, hazai nagyáruházakban van hútött ital. Itt a Lidl, Hofer-ben nincs. Csupán erre gondoltam.

Lidl/ALdi nemtommelyikben itt sincs.
Make love not Wor.

#88128 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 22. 12:29

Mondasz rá konkrét példát? Atzán megpróbálom beszerezni. Egye fene bevállalok még egy vaktesztet is a családdal, vagy kettős vakot. Ezek mindig érdekeltek. Egyik szállodás már levizsgáztatott, nézett is, hogy ezt nem gondolta volna :-D

Eddig tán a Kozelt tudom mondani, amit eleinte nem ittam meg és nem értettem mit rontottak el benne, akkor láttam, hogy csak idehaza gyártják.

Főleg mert lehet mióta EU termék, ott az általam nem igazán kedvelt Arany Fácánnal (fehér dobozos) is kavarnak, ami most mintha románoktól jönne. Állítólag. Staropramennél is keresem a vonalkódokat, de ne adjunk tippeket, mondd mit nézzek meg bajorból ami kint is van, meg idehaza.

Nem tudom, én ezért a pizzás a vonallal kapcsolódtam bele, mer' azt szoktam enni, meg ettem már külföldön is.
De konkrétat abból se tudok, hogy mittom a Don Pepe Mehikói Huan kitalálmánya az ugyanolyan, mint bármi.
Másik meg, hogy itthon se bizos találsz két egyforma pizzát két cég kínálatában.

De ugyanígy mondhatjuk, hogy más egy spanyol paradicsom íze, meg egy magyaré, oszt' kóstolgathatod a zöldségesnél, hogy melyik melyik, amikor itthon is van több féle-fajta, meg vízízű meg édes.

#88129 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 22. 12:30

Oszt akkor honnan szerzek tepsis csirkét reggelire?

Azt megvárod, amíg kész lesz, csak utána csalod a kúthoz :p

Szerkesztette: Sparow2 2015. 07. 22. 12:02 -kor

#88130 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 22. 12:31

Lidl/ALdi nemtommelyikben itt sincs.

Otthon be sem teszem a lábam a nagyáruházakba :-D túl messze vannak és eleve nem szeretek emberek közé járni.
Itt nincs más választásom.

Vannak érdekes dolgok, 10db-os tojás 3 euro :omg: pedig az elején még volt szalonnám, hagymám, s gondoltam csinálok rántottát. Hát 900 Forintért a faszom se fog tojást venni :-D otthon közel ingyen tojták a tyúkok, sajnos már egy sincs, elajándékoztam mindet a családban.

No meg elfogyott a tötös cigihez a filter, kerestem egy tabak-ot, mondom aggyá filtert he :Đ 3.5 euro, a legolcsóbb is 1.80. Na inkább a fogamat szívom :-D

Pár dolgot megérné áthozni eladni, hülyék ezek a németek, bármi kis csumpedliért kifizetnek egy vagyont.

Lidl-ben volt még a másik helyen minden nap más más eksün. 750dkg-os turista felvágott 2juró, abból vettem 4db-ot, de már nyoma sincs :-D

A kenyér az nagyon finom, mondjuk otthon is tudtam venni jó berceli kenyeret, de itt megkóstoltam több félét, mindegyik ízlett.

#88131 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:45

Annak meg van a helye. Nem is iszom meg, de azért a Drehernél is azt hitte anyós, hogy meg akarom mérgezni, mikor ebből az új féléből hoztam.

ha csak az ízt nézzük, meg hogy meleg van, akkor inkább egy közepes kukoricasör, cider, vagy egy dry lager, mint a borsodi és társai, meg a fesztiválsörök. azoknak egyébként is csak jobbat tesz a kukoricagríz. de ha mondjuk egy jó sülthöz kell, akkor duvel vagy egy erősebb belga sör, esetleg pilseni.
tésztához egy lager.
egy cézár salihoz meg akkor búzasör.
ha csak úgy elülsz, bebaszni, akkor oda valami bock sör, pisztácia, vagy sósmogyi.
részemről.
aki meg rendszeresen, napi 4-5-öt bevág a kommerszekből, annak igazából tökmindegy, akár lóhúgy formájába is magához veheti és közben haraphatja hozzá a komlót meg ropogtatjhatka a malátát, felesleges a sörről alkotott véleményét formába önteni. inkább hugyozza bele a pisszoárba vagy hóra.
amúgy én meg a keserű ale söröktől okádok.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 07. 22. 11:47 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#88132 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 22. 12:41

Otthon be sem teszem a lábam a nagyáruházakba :-D túl messze vannak és eleve nem szeretek emberek közé járni.
Itt nincs más választásom.

Vannak érdekes dolgok, 10db-os tojás 3 euro :omg: pedig az elején még volt szalonnám, hagymám, s gondoltam csinálok rántottát. Hát 900 Forintért a faszom se fog tojást venni :-D otthon közel ingyen tojták a tyúkok, sajnos már egy sincs, elajándékoztam mindet a családban.

No meg elfogyott a tötös cigihez a filter, kerestem egy tabak-ot, mondom aggyá filtert he :Đ 3.5 euro, a legolcsóbb is 1.80. Na inkább a fogamat szívom :-D

Pár dolgot megérné áthozni eladni, hülyék ezek a németek, bármi kis csumpedliért kifizetnek egy vagyont.

Lidl-ben volt még a másik helyen minden nap más más eksün. 750dkg-os turista felvágott 2juró, abból vettem 4db-ot, de már nyoma sincs :-D

A kenyér az nagyon finom, mondjuk otthon is tudtam venni jó berceli kenyeret, de itt megkóstoltam több félét, mindegyik ízlett.

A cigi legyen is még drágább, helyes :)

Amúgy segítek, a lidl nem nagyáruház.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#88133 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 07. 20. 13:40

Ha 2 hónapot kibirtok kinti szalagmunkán akkor nagy pengék lesztek. Nekem egyik rokon ennyit birt de olyan állapotban jött haza hogy 3 napot aludt egy az egybe már orvost kellett hozzá hívni, plusz az összes körme levan szakadva a picsába én még olyat nem láttam. Valami hűtőházba volt az ürge és csontozott.. Mint ahogy irja más is magyar román lengyel bolgár anyámkínja nép most arra jó hogy a legalja melót végezze, már a törökök se végeznek alja melót mindenfele azok a fönökök már.

Ehhez nem kell kűffődre menni, ilyen melók vannak itthon is, csak törökök nélkül. Nekem pár hónap múlva (attól függ, hogy mikorra lesz akciós repjegy) Észak-Anglia van betervezve, abszolút kockázatok nélkül, igaz én csövesként fogom tolni, jövedelem nélkül, és max. homeless shelterözök, nem ilyen ezer juró meg félpanziós félkirályi pöcsömöccsézés. Ha akad kint meló, akkor lesz, ha nem, akkor is leszarom, és olyan melót nem vállalok el, amiben rövid távon tönkremehet az egészségem. Semmi ilyen hűtőházas fémhálós atomreaktortisztító, meg strandpapucsos tengeri olajtoronyfúró technikus és ilyen szarok, azt csinálják a lengyelek meg az arabok és a menekültek.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#88134 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 07. 22. 12:27

Itt meg van a Lidlben is. Visegradi asvanyvizet vettem a mult heten hutve.
Masfel literest.

#88135 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 22. 12:29

Vonalkod nem szamit. Ahogy fentebb irtam siman szarnak ra es az olasz vonalkodosba teszik pl az osztrak kenyeret tok mas osszetetellel.

#88136 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 22. 12:37

Nem tudom, én ezért a pizzás a vonallal kapcsolódtam bele, mer' azt szoktam enni, meg ettem már külföldön is.

És a külföldi jobb :-) Akkor nem tudom mi lesz a sörökkel. Én honosított bajor márkát sem biztos, hogy tudok mondani.
Make love not Wor.

#88137 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 12:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 22. 13:01

És a külföldi jobb :-) Akkor nem tudom mi lesz a sörökkel. Én honosított bajor márkát sem biztos, hogy tudok mondani.

Izles kerdese. Van ami jobb, van ami meg nem izlik annyira mert mast szoktal meg.
Olaszoknal nem divat a 18 fele fuszer egy kajan, igy aki a kurvaborsos/kurvacsipos etelekhez szokott az nyilvan azt mondja nem az igazi (az o izles vilagahoz).

Meg valoszinuleg nem kapsz 4-5 fele izesitett kecsopot sem - van egy sima esetleg egy csokkentett energia tartalmu es hello.
Nincsen csilis meg zold meg fuszeres meg barbecue izesitesu... Mert eleve nem esznek kecsopot a pizahoz es tesztakhoz.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 07. 22. 12:07 -kor

#88138 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 22. 13:01

Nem feltétlen a külföldi jobb.
Én még honosítatlant se :D

#88139 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 12:18

Én mindenből külföldit használok, mert az jobb.
Holnap pedig fizetést kapok.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#88140 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 22. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 22. 13:18

Én mindenből külföldit használok, mert az jobb.
Holnap pedig fizetést kapok.

Kulfolditol?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4405
  • 4406
  • 4407
  • 4408
  • 4409
  • Utolsó »