HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4413
  • 4414
  • 4415
  • 4416
  • 4417
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#88281 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 07. 23. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 07. 23. 11:07

ez nem ennyire egyszerű, hogy beleöntöm a szörpöt a sörbe oszt jóvan.

Az íze mégis olyan, akkor meg nem mindegy?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#88282 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 07. 23. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 07. 23. 14:47

Én eddig csak a pesti kézműves sörvásárokon ittam ezeket, 450 Ft-ért nem volt semmi se.

Ezért nem járok ilyen helyekre. Sokan vannak, lassú, nyűgös az egész és meg kell keresni a hely bérleti díját is. Pár kocsmában mérik hűtőből az nem ilyen vészes.
Make love not Wor.

#88283 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 13:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 07. 23. 14:49

Az íze mégis olyan, akkor meg nem mindegy?

Mindjárt megkapod a magadét, hogy igénytelen vagy és nem érzed a csít meg gourmandság a lényeg meg hasonlók. Burgeresnek mondtam, hogy ha már ennyire kavarja a szószait, akkor legyen heti akciós váltás, én gombás burgerre is nyomulnék, de egy kis fehérboros alapra bazsalikommal, zöldborsosra, akármire. Meglátjuk mire jutok belőle, kicsit szét vannak a srácok és még a népek sem nagyon akarnak jönni, viszont sejtik, hogy törzsvásárló lehetek, annak meg időnként újat kell mutatni.
Make love not Wor.

#88284 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 13:54

Az idei főzdefeszt messze a legjobb volt ilyen szempontból. Sokan voltak, de sorba csak a kajásoknál kellett állni. Burgeresnél kilométeres sor, a többinél csak kicsi, monnyuk este a csevapért vagy 20 percet én is vártam, de az akkor megváltás volt. Szal ment a pléhpassz, azt nem volt sor, csak sör. Az igaz, hogy a kori cirka 750 volt alsó hangon, de azt ki akar inni, amikor van ~400 féle, a legsz-rabbtól a legjobbakig.

Szerkesztette: zetor2000 2015. 07. 23. 13:55 -kor

Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#88285 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 07. 23. 14:54

Az idei főzdefeszt messze a legjobb volt ilyen szempontból.

Nem mertem kinézni sem, előzőknél órás sorbanállás, megunta az ember, WC környéken sehol, mikor Deák téren volt kirakodós, akkor már sorbanállás közben módosítgattuk az anyagot, mert volt mikor 10 ember állt előttem és 1+ órát kellett várni rá. Áááááá, nem hullámvasút az, hogy 1.5 perc szórakozásért 1 órát álljak sorba :-D Ezek szerint már változott a helyzet, csak miután az első 3ra rábeszéltek és csak a szopás volt, a 4. környékén már jobban tiltakoztam. Mellékesen Deák térnél a kaja is picsa drága volt.

Pálinkáson is ezer éve voltam, az is csak sokba került, nagy trükk miatt nem érdemes kimenni.
Make love not Wor.

#88286 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 14:16

Ez most a városligetben volt, szerintem messze a legjobb hely a fővárosban egy ilyen rendezvénynek. Elég nagy, sokan elférnek, zölben vannak, klotyó volt elég toi-toi, 100asért nem drága, de néha be is engedtek, ha nagyon csavart már... :) Kaja so-so, volt ami nem érte meg, de volt meg ami meg igen. Monnyuk főként streetfood, de a jobbak közül. Igényes(ebb) burgerek, mangalica hotdog, meg ilyenek. Házi bagettbe kacsa máj-szív kombó lesüzve, zsírjával...
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#88287 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 23. 14:52

Mindjárt megkapod a magadét, hogy igénytelen vagy és nem érzed a csít meg gourmandság a lényeg meg hasonlók. Burgeresnek mondtam, hogy ha már ennyire kavarja a szószait, akkor legyen heti akciós váltás, én gombás burgerre is nyomulnék, de egy kis fehérboros alapra bazsalikommal, zöldborsosra, akármire. Meglátjuk mire jutok belőle, kicsit szét vannak a srácok és még a népek sem nagyon akarnak jönni, viszont sejtik, hogy törzsvásárló lehetek, annak meg időnként újat kell mutatni.

Csak ne a középső ujjukat mutassák :D
Lehet gondolják, na most nyitottunk, de ez már ötletel a szószokkal :p

#88288 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 07. 23. 15:19

Csak ne a középső ujjukat mutassák :D
Lehet gondolják, na most nyitottunk, de ez már ötletel a szószokkal :p

Ezek nem olyanok, még fiatal, lelkes vállalkozás, érdekli az ügyfél mert a pénzére gyúrnak. Majd ha befut, utána szarnak mindenbe és kisebb lesz a hús, addig kell kihasználni a helyzetet. Különben is kérdezték, csak elsőre nem mondtam, hogy dekirályvolt, így 1-2 dologból adtak kóstolót. Én mindenki kifaggatok a műhelytitkokról, Ők szívesen beszéltek is róla, amíg lehetett. Szószok összetételét nem árulták el, különösen a főzött kivitelt, de nem is nagyon kérdeztem, főleg ha összetétel nem minden, arány/keverés irányát pont tegnap beszéltük, az is lényeges.

Ha nem csinálnak, akkor megyek máshova, most belefutottam a wasabis burgerbe és oda viszem a pénzt...
Make love not Wor.

#88289 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 07. 23. 14:47

Akkor császár, ha nem egy ország királya. Pl. az osztrák császár ammo bitorolta a magyar, a cseh és assze, a horvát trónt is, a hazai mellett.

A kocsikulcsos effektet én is várom.

Meggyesből meg asszem Bellevue lesz az, nem Kriek (meggyes), mert van a Kriek mellett Framboise is (az málnás) meg asszem áfonyás vagy kökényes vagy mi, valami fekete bogyós.

Emm, nem annyira, akkor az (anjou) magyar királyok is császárok lettek volna. Ha jól tévedek, azok császároztak eredetileg, akik szegről-végről a római birodalom örököseinek tekintették magukat. Persze később már minden szedett-vedett népség császárnak nevezte magát.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#88290 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 23. 14:52

Mindjárt megkapod a magadét, hogy igénytelen vagy és nem érzed a csít meg gourmandság a lényeg meg hasonlók.

Már az elején írtam (sőt az évek alatt többször jeleztem itt), hogy nem szeretem a sört.
De még így is hamarabb nyúlok a kommersz máltai Cisk-hez, mint a szörpös otthoniakhoz.
Sör amúgy grillezéskor jó a húsra, inni max. grapefuitos Bavariát, ha ott állok a grill mellett.
Egy sör van, amit szívesen iszok, de az meg szerintetek nem sör:

Kép

Oszt lehet, hogy nagy a pofám, esetleg tévedek, de ízlésről nem érdemes vitatkozni. Különben meg: a csí a Kinnie-ben van.

Szerkesztette: Iguana 2015. 07. 23. 14:55 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#88291 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 07. 23. 15:52

Már az elején írtam (sőt az évek alatt többször jeleztem itt), hogy nem szeretem a sört.
De még így is hamarabb nyúlok a kommersz máltai Cisk-hez, mint a szörpös otthoniakhoz.

Oszt lehet, hogy nagy a pofám, esetleg tévedek, de ízlésről nem érdemes vitatkozni.

Naja, csak a Cisket sem érdemes a szörpös izékkel összehasonlítani. elétek is lehet csapolva Kriek meggyes, azt nézd meg. Aztán ha tovább kurvulnak ezzel a 4 decissel és a kukoricával, akkor a végén még Cisket is fogok importálni. Bankkártyával kifizetem és kikötőbe kérem a szállítást egy logisztikai cég nevére, utána csak itt Csepelen átveszem és kész.

Még kolléga ajánlatán matekozom, hogy esetleg Prágából tudnánk behozni dolgokat, csak odafelé kicsit költséges üresen menni. Árfekvést sem kérdeztem pontosan, de nagyjából veri a 10 millió forintot a fuvar, vagy ki tudja. Az sem kevés, mellé még rakodás, szállítás.... Áááááá, nem való ez nekem.
Make love not Wor.

#88292 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 15:31

Én szeretem a Hargita sört.

Amúgy guga már úton van hazafelé a 4000 EUR-ral?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#88293 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 23. 16:31

Nem holnap van fizetés?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#88294 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 07. 23. 16:33

Nem holnap van fizetés?

Attól függ, elvette-e a kocsikulcsot.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#88295 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 23. 16:39

Attól függ, elvette-e a kocsikulcsot.

Lehet elvette és megfizetett érte...

#88296 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 07. 23. 16:31

Csíkit is meg kellene néznem, azt mondják, hogy most a fehér fácán az onnan van, múltkor azért nyomtak kezembe egy dobozzal.

Ezt meg majd holnap.
Make love not Wor.

#88297 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 23. 16:44

Csíkit is meg kellene néznem, azt mondják, hogy most a fehér fácán az onnan van, múltkor azért nyomtak kezembe egy dobozzal.

Ezt meg majd holnap.

Itt meg ilyet osztogatnak a melegben:
https://goo.gl/photo...Nqc4cZUtJxL9F47

#88298 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 07. 23. 17:01

Itt meg ilyet osztogatnak a melegben:
https://goo.gl/photo...Nqc4cZUtJxL9F47

Itt Fantát meg vizet. Látom kalóriaszegény, érdekes. Sokszor nem foglalkozom vele, de most lestem a kólán, hogy kb. 56 gramm cukor van benne, aztán sarki kocsmás mondja, hogy a kisebb cégek erre sokkal jobban odafigyelnek, legfeljebb a vásárlónak is oda kellene figyelni. Mondtam, hogy az ilyen steviás akármiket dugja el előlem, aztán volt egy másik amivel bekínált, azon néztem meg és 5-8 gramm cukor van a fél literesben, ami csöppet töredéke a kólának. Bár olyan veszély nem fenyeget, hogy a kólában lévő cukortól lesz valami bajom :-D
Make love not Wor.

#88299 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 16:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 07. 23. 17:11

Itt Fantát meg vizet. Látom kalóriaszegény, érdekes. Sokszor nem foglalkozom vele, de most lestem a kólán, hogy kb. 56 gramm cukor van benne, aztán sarki kocsmás mondja, hogy a kisebb cégek erre sokkal jobban odafigyelnek, legfeljebb a vásárlónak is oda kellene figyelni. Mondtam, hogy az ilyen steviás akármiket dugja el előlem, aztán volt egy másik amivel bekínált, azon néztem meg és 5-8 gramm cukor van a fél literesben, ami csöppet töredéke a kólának. Bár olyan veszély nem fenyeget, hogy a kólában lévő cukortól lesz valami bajom :-D

Ez valami ujfajta light zold dobozos verzio.
Ne kerdezd mi az uj benne, nem iszom kolat.

Na megneztem:
https://en.wikipedia.../Coca-Cola_Life

Valami Stevia es Cukor keverek, igy csak a rendes kola 1/3 kaloriaja van benne - lehet nem az a lohugy mint a Zero.
Bar ugye izlesrol...

Szerkesztette: FőDudu 2015. 07. 23. 16:20 -kor

#88300 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 07. 23. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 07. 23. 17:17

Valami Stevia es Cukor keverek, igy csak a rendes kola 1/3 kaloriaja van benne - lehet nem az a lohugy mint a Zero.
Bar ugye izlesrol...

Na, ami üdítőt megkóstoltam a kóla mellett, abban 1/7 cukor volt és nem éreztem, hogy kellene bele. Össze kell hasonlítani, mert lehet kalóriában viszont több. Majd jól elolvasom, ha arrafelé járok.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4413
  • 4414
  • 4415
  • 4416
  • 4417
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.