HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4440
  • 4441
  • 4442
  • 4443
  • 4444
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#88821 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 01. 16:47

Hülyegyerek nem tudja, hogy csak bukni lehet rajt?

HAAAAAHAAAAHAAAAA :D

#88822 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 16:07

Rokonszakma, rengeteget melóztam festékszóróval különböző felületekre lakkal, zománccal, nitróval. Anyagismeret meg egy az egyben ugyanaz, hisz festék, csak más a viszkozitása. A technológia ugyanaz. Dolgoztam már baromi nagy fémfelületekre rozsdagátlót, alapozót, zománcot majd lakkot elektromágneses fújással, ami azt jelenti, hogy nincs festékveszteség. De valószínűleg ezt a témát most nem fogjuk kiboncolni, vesézni, mert tapasztalatom szerint az éló fába is beleköttök totál értelmetlenül.

Nyilván nem mennék ki, ha nem lennék benne biztos, hogy maximálisan el tudom végezni.
Másrészt ezzel indítottam a telefonban és a levélben is, hogy nem autófényező vagyok, de van gyakorlatom bőven festékszórásban más területen. Azt mondták no problem, betanítanak 2-3 nap alatt, meg eleve emberhiány van, kéne nekik vagy 10 ember, de velem együtt csak kettőt találtak és a másik nem igérte biztosra, hogy kimegy.

Nekem belefér az időmbe, itthon amúgy sincs sok dolgom. Lazán kitekerek kerékpárral, oszt legfeljebb ha nem válok be, akkor visszatekerek úgy, hogy leadtam néhány kilót a hasaszalonnából :-D

Ha ennyire nem vállalja el a melót senki, akkor nem lehet valami túl jó ez se.
Ez megint olyan, hogy egyedül te mondtál igent, a másik balek se mondta biztosra.

#88823 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 17:18

Mikor is volt veszélyben :-s egyébként 19 éves, utazott már egyedül külföldre, a fenekét is egyedül törli, meg már csaja is van + ide nem jöhet velem, mert nincs segédmunka + csak 1db kerékpárunk van.

:kma: :-D

Miért nem mehet? Nem az volt, hogy 10 embert keresnek, és eddig egy van biztosra?
Egy használt bringát meg nehogy már ne tudjatok beszerezni :think:

#88824 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:20

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 08. 01. 17:29

Hát én ahogy nézegetem, autófényezésről szó sincs, _itt_ inkább vacsi új autókárpitokat, meg tömítéseket gyártanak.

Bár lehet, hogy a TMK műhelybe keresnek autófényezőket, de ott sem biztos, hogy vacsi új autókat kell fényezni.

Egyébként, ahol sokat fizetnek, de mégis nagy a munkaerő hiány, ott azért érdemes elgondolkodni, hogy vagy a munka, vagy a munkakörülmények, vagy mindkettő nem biztos, hogy a legsirályabb. :-)

Pontosan. Én is ezt mondtam.
Már az előző melónál is, ahol bazi nagy volt a fluktuáció, valami oka van. Ha jó volna, nem hagyná ott mindenki.

#88825 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:21

Addig is gyakoroljál :nevet:

https://www.youtube....ZIlNb4KIRk#t=38
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#88826 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 18:04

Nem, de totálisan kitérni a részletekre nem is nagyon lehet. Vannak konkrétumok, ami nekem elég, a többi kiderül a helyszínen. A szállást hiába mesélnék el, azt csak kitapasztalni lehet. A munka meg lényegtelen, óránként 11 juróért elég sokféle munkát lennék hajlandó elvégezni, túlórázni.

Itt most nincs vesztenivalóm.
Seszit meg hagyjuk, óránként 500 forint bejelentés nélkül nem túl nagy jövő. Ideiglenesen megfelelt, maradtam is volna, nem velem vagy a melómmal volt baj + tényleg jó meló volt, mert egész nap nem szólt hozzám senki.
Ott a fiammal kavartak be, azt meg nagy lófaszt fogom megengedni. Az a cég nem volt tényező + 12 éves és a legrégebbi alkalmazott 6 hónapja volt ott, mert mindenki ott hagyta őket a faszba. Amíg ott voltam valami 4-5 ember ment el, az egyik ki is rabolta őket.

A másiknál se volt. Legfeljebb itt se fizetnek ki.

Esetleg nem volna jobb valamit tanulni?
Mer' ha semmi értelmeshez nem értesz, akkor akárhova mész csak bérnigger leszel.

Lehet máshol kicsit többet fizetnek érte, mint itthon, de ha huzamosabb ideig ott élsz, akkor ott se élsz belőle jobban, mint itthon az óránkénti 500 ft-ból.
Ha csak egy semmi biztonsági őri OKJ-s papírt szereznél, már az többet fizetett 10 éve 500 ft/óránál. Az se egy leányálom, ott is vannak szar helyek, de ha lehúzol egy cégnél (olyannál, akik portákon is vannak) 2-3 évet mászkálós meg boltba ácsorgós őrként, akkor beraknak portára, oszt' ott már háváj, állni se kell, mászkálni se kell, ülhetsz, tévézhetsz, rejtvényt fejthetsz, akármi.

#88827 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 18:04

Nem, de totálisan kitérni a részletekre nem is nagyon lehet. Vannak konkrétumok, ami nekem elég, a többi kiderül a helyszínen. A szállást hiába mesélnék el, azt csak kitapasztalni lehet. A munka meg lényegtelen, óránként 11 juróért elég sokféle munkát lennék hajlandó elvégezni, túlórázni.

Itt most nincs vesztenivalóm.
Seszit meg hagyjuk, óránként 500 forint bejelentés nélkül nem túl nagy jövő. Ideiglenesen megfelelt, maradtam is volna, nem velem vagy a melómmal volt baj + tényleg jó meló volt, mert egész nap nem szólt hozzám senki.
Ott a fiammal kavartak be, azt meg nagy lófaszt fogom megengedni. Az a cég nem volt tényező + 12 éves és a legrégebbi alkalmazott 6 hónapja volt ott, mert mindenki ott hagyta őket a faszba. Amíg ott voltam valami 4-5 ember ment el, az egyik ki is rabolta őket.

Amíg ott voltál, addig meg az volt a világ legjobb melója :think:
Itt áradoztál, hogy milyen fasza helyen melózol, nálad jobb melója senkinek nincs.

#88828 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 01. 18:15

Utángyártott elemeket nem külön fényeznek valahol a fafeldolgozóban

Fából készített utángyártott elemeket se? :D

#88829 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 18:31

Pont ebben a sorrendben fog történni :-D odamegyek, megnézem a melót, a szállást, aláírom a szerződést, ha minden fasza. Adataimat, számlaszámot már elkérték.

De azért most olvasd is el, mielőtt aláírod ...
Mondjuk én elkérném, küldjék már át emilben, egy előzetes átnézésre. Oszt' ha olyan, akkor el se indulnék. De ez én vagyok, te meg szeretsz kibaszni magaddal.

#88830 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 18:47

Kicsit túlkomplikálod, előre letárgyalva minden, értünk jöttek, végig volt szállásunk, s a nyápic kölyök nem evett konzervet, minden nap sütött magának valamit, én meg spórolós féle vagyok. A kölyök coca-cola, energia ital, sült krumpli, sült hal, levesek, stb.

+ még bőven esélyes, hogy kifizetnek.

Szóval a komfortzóna részleges hiánya és a tényleges veszély nem járnak kézen fogva.

Aha. Álmodj, királylány.
Egyáltalán tudják, hogy mennyit kell fizetniük, mennyit melóztál, meg mennyit túlóráztál? Volt valami munkaidő nyilvántartás, vagy akármi?

#88831 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 19:21

grofo fácsé profilja megvan, azé is, aki toborozza az embereket, meg a cég második emberéé, aki Sopronba elvitt + azóta megtaláltam egy csomó embert, aki kint dolgozik, ha nem fizetnek első dolgom lesz szétkukorékolni a melósoknak, erre a témára érzékenyek. Grofónak nem hiányzik a lázadás :-D + az ő profiljaik alá betolok egy kis tyúktubos beszámolót képekkel a helyszínről. Mivel egész nap úton vannak, késő este neteznek, mire már törölnék, oda az image :-D

Persze ha a szlovákoknál leszek, ott nem tudom megcsinálni, és csak ezért nem fogok hazajönni, szerintem utalni fognak.

Ember, értelmes ember oda se ment.
Kicsit értelmetlenebb az odament, és lelépett azonnal, amikor látta, hogy mi van.
A többinek meg ha ennyiből se esik le, hogy mi van, akkor a facebookos videókból se.
Első két hétben te is azt hallottad mindenkitől, hogy eddig még minden fillért időben fizettek. Ha láttál volna egy facebookos videót, hogy nem, annak se hittél volna, ahogy nekünk se.

#88832 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 01. 19:25

Az csak baromkodás volt, Gabibácsi indította el a lavinát, hogy húzzak ki külföldre és majd kintről pofázzak :-D
Eleinte csak ment a show műsor, már akkor tudtam, hogy kimegyek a fiammal, csak azt nem, hogy pontosan hova.
De hogy Hollandiába kerékpárral, kukából kaja, szerintem még most is úton lennénk.

Osztrákoknál simán lehetett volna kukából enni. Billa mellett volt meki, fél hambikat simán bebasztak a kukába. Kár, hogy baromira hízlal az a műszarkaja :-D

Mer' a szar legolcsóbb konzerv az nem hizlal?
Addig volna olcsó volna a félig megevett kaja a kukából, amíg össze nem szedsz egy hepatitiszt.

#88833 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 08:44

Mer' a szar legolcsóbb konzerv az nem hizlal?
Addig volna olcsó volna a félig megevett kaja a kukából, amíg össze nem szedsz egy hepatitiszt.

Mondjuk azt csak valami igen durva és perverz rituáléval lehetne elkapni félig megevett hamburgertől, és csak akkor ha a hamburger előző gazdájának vérzett az ínye, de amúgy :D

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#88834 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 01. 21:48

Ne is mondd.
Kollegano most vett egy 3 eves Vespa robogot. 2500 euroert.
Szerintem er max 800-at.

Legalabbis masik kollega 800-ert jobbat vett :)
Csak az nem hofeher es nem bordopiros az ulese....

Nok....

Kinek mi ér meg annyit, meg kinek mi számít jobbnak.
Neki nagyon kellett egy fehér robogó piros üléssel. És ez a jobb neki, mint egy másik színű.

#88835 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 02. 08:47

Mondjuk azt csak valami igen durva és perverz rituáléval lehetne elkapni félig megevett hamburgertől, és csak akkor ha a hamburger előző gazdájának vérzett az ínye, de amúgy :D

Fenét. Nem csak vérrel terjed.
Az A és E vírus főképp kaják útján fertőz (pl. fertőzött vízzel mossák meg a zöldséget).
A többi vérrel és testnedvekkel, nyállal is.

#88836 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 02. 05:50

Még nincs kész az útibeszámoló, nincs összevágva az ottani képekkel, stb. A 10-ét megvárom, s ha legközelebb hazajövök, akkor meglesz. Én bízok benne, hogy kifizetnek, az ottani helyzet zűrös volt, mert nem volt a cégnek pénze, a melósokat is csak apránként fizették. De mondták a melósok, hogy megszokott dolog, hogy kéthetente jön a fizu, vagy csak egy része, mert sokan vannak, s a tulaj is összevissza jut a pénzéhez. Utolsó esélyük a 10-e időpont.

Előtte meg azt mondták a melósok, hogy mindig időben fizettek.
Meg előtte is volt utolsó időpont, amikor a főnök nőjét futtattad volna, ha nem fizet; a kocsikulcsát vetted volna el, ha nem fizet; az albán főnökének beárultad volna, ha nem fizet ... nálad mindig jön egy következő utolsó időpont ...

Egyébként eddig nem irkáltak olyat a fb oldalán mások, hogy nem fizettek?

#88837 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 02. 08:59

Fenét. Nem csak vérrel terjed.
Az A és E vírus főképp kaják útján fertőz (pl. fertőzött vízzel mossák meg a zöldséget).
A többi vérrel és testnedvekkel, nyállal is.

Különben is ez csak elmélet, mert csak az lesz beteg, aki beteg akar lenni.

Idézet

#88838 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 02. 05:54

Nem szokásom anyázni még ilyen helyzetben sem, ellenben jó csípősen megfogalmazott, erős képekkel fűszerezett, elvihogott, fejemhez csapok mondóka igen. Továbbá leszarom az egészet, úgy vagyok vele, hogy a munkámat elvégeztem, nekik már csak annyi a dolguk, hogy fizessenek.
Volt olyan melós, akit kirúgtak a 100 folkos ürge a fiával együtt. Az ürge fácsén ismerősnek jelölt. Kérdeztem, hogy kifizették? Utólag küldtek fejenként nekik 500 jurót, s még 250-et fognak kapni 10-én, amikor én is várom. Szóval esélyes, mert nekik már küldtek.

Vagy csak nem akarta azt mondani, hogy őt is átbaszták. Van ilyen.
Ez ugyanaz, mint amikor előadják, hogy milyen faszán élnek kint a kulimelóból. Oszt' mégis putri körülmények között.

#88839 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 02. 05:56

De bizony te húztad elő a nyuszit a kalapból, hogy mozduljak ki Bánkról, menjek külföldre, s utána járjon a pofám :-D
Mert előtte végig azt hajtogattam, hogy lokálpatrióta vagyok. Aztán eszembe jutott, hogy miért ne :-s

Értem. Mindig más a hibás, ha valamit elbaszol. Ezt is tudtuk előre, hogy ne te leszel a hibás, hogy átbasztak.
Én meg úgy emlékszem, hogy erről melóról Gömbibá is lebeszélt, nem csak én meg Jahno, meg a többiek.

#88840 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 02. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 02. 06:03

Nincs kész a film. Még fel sem vettük, sem nekem, sem a gyereknek nem volt kedve filmezni, nem csak erről, lófaszról sem. Volt egy rakat elmaradt melóm itthon, a gyerek meg minden nap úton volt vagy csajozni, vagy fellépni vagy hívták melózni. Sort kerítünk rá, ahogy hazajövök, még akkor is ha kifizetnek, mert mások számára kifejezetten érdekes tartalom lesz, akik vagy készülnek kifelé, de még azoknak is, akik bevált helyen melóznak kint. Fácsén tagja vagyok egy halom ausztriai magyarok, meg munkák csoportnak. Lesz érdeklődés a film iránt.

Persze, lesz érdeklődés.
Ez is csak egy lesz a sokezer rémtörténetből, amiket te is hallottál előtte. Épp azt mondtad amikor ott kezdtél melózni, hogy mindenkinek volt rémtörténete, hogy hol nem fizették ki, de azon a helyen eddig mindenkinek időben fizettek.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4440
  • 4441
  • 4442
  • 4443
  • 4444
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.