Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 04. 16:51
Jó, nyilván kihívom a bankba vagy netszolgáltatóhpoz és ugrálok meg rendőrre várok, főleg ha az nem igazolhat engem és harmadik félnek számít, nem adhatja ki az adataim. Szopatom magam az egéssszel az helyett, hogy nálam lenne egy plasztik, hátha a kokó terelgetésen kívül is jó valamire. Mondjuk ha Téged vagy valaki zavar, akkor ne hordja, de viselje a következményeit. Hetekben lesz ügyintézni valóm, majd ha nem felejtem, akkor kipróbálom.
Ha bárhol igazolni kell a személyazonosságodat, akkor simán hívhatsz rendőrt, aki igazolja. Ez is dolga.
De nem kell rendőrt hívni, hol van ilyen, melyik banknál vagy netszolgáltatónál? Bárhol töltöttem ki papírt, mindig ott volt, hogy okmány típusa és száma.
Meg eleve arról volt szó, hogy külföldön élő ember, aki csak lejárt papírokat megújítani jár haza, senki nem kér tőle Máltán magyar igazolványt.
Hirtelen előszedtem pár szerződést, meg iratokat, amik fenn vannak a google driveon nekem, egyiken se kell igazolványszám. Pl. lakás adásvételiken is adóazonosító van, meg személyi szám. (Logikus is, mer' ha 20 év múlva előszeded a papírt, oszt' lehet már 17 éve nem az az igazolványszámod)