HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4464
  • 4465
  • 4466
  • 4467
  • 4468
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89301 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 17. 16:22

Vagy ő hagyja ott a picsába. Megunja, hogy melózni kell, vagy egy reggel úgy ébred, hogy tetszik, ha csúnyán szólnak, oszt' összebalhézik és lelép.

Attól függ mennyit fizetnek :-D
Make love not Wor.

#89302 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:28

Vagy ő hagyja ott a picsába. Megunja, hogy melózni kell, vagy egy reggel úgy ébred, hogy tetszik, ha csúnyán szólnak, oszt' összebalhézik és lelép.

a bérdroid-rabszolgák már csak ilyenek
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89303 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 17. 16:19

Há de eredetileg azt mondtad, hogy csak a kapu nyitásához kell.
Mikor már nem kellett a kaput nyitni, akkor jöttek a szövegek, hogy drága volt, most meg még játszol is rajta ...

Egyébként meg akármilyen drága volt, már nem ér semmit. Most őrizgetsz egy semmit nem érő régi telefont, ami elmondásod szerint nem is kell semmire.

így van, de van belőle 5db, mert vettem tartalékot, ha tönkremenne :Đ erre még nem volt példa, és igen játszottam rajta, amikor épüklt az M0-ás elkerülő, akkor fejlesztettem ki a backgamonban a saját technikámat, amivel szarrá lehet alázni egy nokia 3310-et :nevet:

#89304 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 16:28

így van, de van belőle 5db, mert vettem tartalékot, ha tönkremenne :Đ

Abból fontos a tartalék, amire nincs szüksége az embernek.
Make love not Wor.

#89305 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:44

Ilyesmire nincs időm, túl jó a pénz, jó a környezet, az emberek hozzáállása is korrekt, meló után meg olyan fáradt vagyok, hogy nincs energiám pánkoskodni, ráadásul november, december környékén vége a melónak.
tulajdonképpen a picsám ki van nyalva, cserébe durván melózni kell. kicsi apróság, hogy nincs konyha, ahol főzni tudnék, így rá vagyok utalva a konzervekre, ez elviselhető.

#89306 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 16:39

Abból fontos a tartalék, amire nincs szüksége az embernek.

Még akkor tartalékoltam be, amikor rendszeresen telefonáltam. próbálj meg felhívni most :-D általában ki van lőve, csak a nejemmel beszélek, akkor kapcsolom be.

#89307 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 16:25

Csak kiragadtam egy apró részletet a mentalitásából, alapvetően a hozzáállása a dolgokhoz, hogy semmilyen probléma nem létezik. Ha bármi van, az nincs, toljuk tovább, panasz nincs, ugyanis értelmetlen, de csak most értem, ahogy megismertem a srácot. eddig is vallottam azt, hogy aki panaszkodik az gyenge, s amíg panaszkodik addig a kapacitást, energiát a megoldástól vonja el. na ez a srác még annak sem hagy időt, hogy a létrejött problémákat végig gondolja :-D sejtheted, ha 18 éves kora óta a légióban kapott kiképzést és onnan nyugdíjazták, akkor milyen a gondolkodása.

rengeteg dolgot elmesélt, hogy mennyire ügyelnek a biztonságra és a képzésekre. idő és pénz van ilyesmire.
az ember azt hinné, hogy állatokat generálnak, meg gyilkoló gépeket, nagy lótúrót, az egész átment abba, hogy kiválogatják a selejtest, és leis építik, elzavarják a faszba őket, meghagyják azokat, akiket lehet képezni valamilyen irányba, és ügyelnek arra, hogy ne legyen emberveszteség. Azt is elmondta, hogy több ember hal meg baLESETBEN, mint golyó által. oda nem figyelés, elüti egy autó, vagy kitárazásnál egy bent ragadt golyó, szóval inkább emberi mulasztások vannak, mint éles bevetésen golyó által.

:-D

Nyilvan a par evtized legio ugy megszerettette vele a massziv szopast, hogy a havi min 5000 euro nyugdija kiegesziteset csakis egy szlovak faluban autofenyezokent tudja elkepzelni 11 euros oraberrel.
Ahelyett, hogy havi min 5000 euroert biztonsagi fonok/tanacsado lenne egy multicegnel, kolsegteritessel. :-)

#89308 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 08. 17. 17:01

Nyilvan a par evtized legio ugy megszerettette vele a massziv szopast, hogy a havi min 5000 euro nyugdija kiegesziteset csakis egy szlovak faluban autofenyezokent tudja elkepzelni 11 euros oraberrel.
Ahelyett, hogy havi min 5000 euroert biztonsagi fonok/tanacsado lenne egy multicegnel, kolsegteritessel. :-)

Erre én is rákérdeztem, hogy miért nem a tengerparton bőrözik a nyugdíjából a nejével. egyrészt már nincs akkora lóvé, mint régebben, konkrétan nem kérdeztem rá, hogy mennyi, ahogyan arra sem, hogy ölt e embert.

Annyit mondott, hogy otthon télen a saját műhelyében megél a fényezésből + szereti csinálni, de amúgy is hiányzik neki az elfoglaltság, s a munka + ahogy levettem, a túlszabályozott környezet, ahol folyamatosan vezényelnek, s meg kell felelni az elvárásoknak. No ezt már nem ő mesélte, csak ahogy beszélgettünk, valami azt sugallta, hogy egész életében vezényelték, így érthető ha olyan környezetet keres magának, ahol a meló az, amit szeret, és vannak szabályok, amit követhet. egyébként meg lófasz sem tudja, mert beszélgetni alig van idő. Majd később többet tudok mondani a gyerekről, egyelőre nagyon korrekt, igazi bajtársként kezel.

#89309 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 16:11

hja, srác szlovák vállalkozó, más a bérezése, mint nekem, 18 jurót kap óránként, aztán, hogy mit hova számol el, meg hogyan, engem nem mozgat.

#89310 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 17:09

egyrészt már nincs akkora lóvé, mint régebben, konkrétan nem kérdeztem rá, hogy mennyi, ahogyan arra sem, hogy ölt e embert.

Én rákérdeztem volna. Amúgy ezt most angolul?
Make love not Wor.

#89311 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 16:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 17:12

Én rákérdeztem volna. Amúgy ezt most angolul?

Dunaszerdahely, tud magyarul, szlovákul, angolul, németül,és francia állampolgár, s természetesen perfekt francia.
Kérdésedre válaszolva, rá vagyok kényszerülve, hogy angolul beszéljek, számomra is meglepő, de jóval többet tudok, mint gondoltam. ez csak így éles helyzetben derült ki, itthon soha nem voltam rászorulva, hogy angolul beszéljek.

Az informatika és a sok angol-nyelvű film valamit okozott, mert ha szólnak hozzám megértem, eszembe jutnak a szavak, s tudok alkotni összefüggő mondatokat, megértetem magam. Akármilyen szar szinten gügyögök, de eddig mindent sikerült elintéznem angol nyelven. Innen már csak feljebb van.

#89312 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 16:30

#89313 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 16:35

zmeg :-s :-D

#89314 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 08. 17. 17:01

én úgy tudtam, hogy kb. a fizetésük alapján kapják majd meg. 2000-3000 euró környéke az átlag. 3x5 év. és számszerűsítve elég sokan vannak, szóval nem hiszem, hogy mindegyikre a magáncégeknél vágyakoznának.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 08. 17. 16:49 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#89315 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 08. 17. 17:48

én úgy tudtam, hogy kb. a fizetésük alapján kapják majd meg. 2000-3000 euró környéke az átlag. és számszerűsítve elég sokan vannak, szóval nem hiszem, hogy mindegyikre a magáncégeknél vágyakoznának.

ES kb mind kattant allatkent ter haza....

Szerkesztette: FőDudu 2015. 08. 17. 16:50 -kor

#89316 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: FõDudu - Dátum: 2015. 08. 17. 17:49

ES kb mind kattant allatkent ter haza....

a híresztelésekkel ellentétben, nem mindegyikük napi feladata torkok átharapása és és végtagok kitépése puszta kézzel...
http://foreignlegion.info/joining/
Career in the French Foreign Legion
data-processing support
computer support
and other
szóval még akár neked is tartogatnának helyet... :D

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 08. 17. 17:12 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#89317 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 17:23

amúgy meg, tipikusan béta hímeket keresnek, olyanokat, akik igazából szeretnének alfa hímek lenni, csak sosem lesznek, viszont így el lehet velük hitetni, lehetnek.
legyenek könnyen irányíthatóak, az önálló akaratról úgy is leszoktatnak, legyenek önálló gondolatai, de csak egy adott kereten és célon belül, de minden további csak felesleges rossz, amit kiirtanak, ha nem sikerült, akkor üldöznek. add meg nekik pluszban a valahova tartozás és a bajtársiasság érzését, és voilà, üdvözlünk a légióban. meg úgy a hadseregben és minden félkatonai szervezetben.
vagy egyáltalán, igazából ne is legyen önálló személyiséged és igazi akaratod, gondolataid, nekik az a legjobb.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 08. 17. 17:25 -kor

Idézet

#89318 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 17. 15:18

én ilyen laza vagyok, hogy 200 km-et költöztem a melóért, nem rinyáltam

Neked legalább fizetnek :D

#89319 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 15:48

nincs időm baszakodni velük, le vagyok terhelve totálisan, pici esély még van arra, hogy a cigány fizetni fog, mert minden jogosultságot átadott egy faszinak, aki szívességből áthozott bennünket Magyarországra. Ő felhívta a nejemet, hogy tudja nem erről volt szó, de akivel sikerül megegyezni, annak fizetni fognak, így a fiamnak ígért 200 jurót, nekem meg 500-at. azt mondta a nejemnek, hogy problémák vannak, de ennyit szeretne adni mindenképpen, és csak akkor tudja utalni, ha a cég számláján lesz pénz. én konkrétan leszarom a témát, semmi energiám gondolkodni rajta.

szlovákok persze, hogy fizetni fognak, itt komolyan tolják.
kibaszott kemény felső vezetők vannak, egyik délelőtt lejöttek nyolcan, az egyik szlovákul dumált hozzám, majd angolra váltottam, megkérdezte honnan vagyok, mondom 250km. megtudta, hogy kismotorral mentem, azt hitte minden nap bejárok, elkezdett vihogni, meg odahívta az öltönyösöket. erre mindegyik szakadt a röhögéstől, hogy naponta lepucolok 500km-ert oda vissza kismotorral, egyik sem volt rá kíváncsi, hogy egy közeli hotelből hoz be a céges busz. de hatalmas elánnal előadták, hogy kiscica,kecske, szőlő. hatalmas vihogás és folyamatosan váltották egymást, ki milyen magyar szót tudott, azt sorolta. kicsit megalázó volt, ahogy ott vihogtak körülöttem, de amikor előadtam nekik a stubásznye bováce-t, meg a mladatka piskuteket, akkor végleg kidőltek :-D

Ők is szeretik a bohócokat :p

#89320 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 17:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 15:59

ühüm, ha még egyszer velem kapcsolatban megemlíted a rinyálás szót, akkor bolddal berakom az aláírásomba, hogy lehetőséget adok arra, hogy összemérhessük ki bír ki többet rinyálás nélkül. A feltételeket te szabod meg, látod, elpissentetted magad, hogy húzzak ki külföldre, már itt vagyok. Próbálkozok, most szerencsére összejött.

Tőlem pufferkodhatsz a hasfalad mögül, nekem nem nagy kihívás a sületlenséged, fogalmad sincs milyen kibaszott geci dolgokon vagyok túl, le sem merem írni, mert csak a lovat adnám a kommentek alá.

Oszt' szerinted hányan akarjuk veled méregetni a farkunkat, hogy kié a nagyobb? :D
Egyébként örülök, hogy összejött, szívtál eleget már. Bár még várjuk ki a végét.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4464
  • 4465
  • 4466
  • 4467
  • 4468
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.