HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4465
  • 4466
  • 4467
  • 4468
  • 4469
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89321 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 17. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 16:10

Láttad a kilenc királynőt? amikor a faszi a klotyóban lerakja a bankjegykötegeket a srác elé, hogymennyiért feküdne le egy faszival, mi az a pénz, amiért megengedné, hogy seggbekúrják. az egyik halmaznál megszólalt, hogy ezért a pénzért már megengedné :-D szóval létezik az az összeg, amiért kiteszem alábamat a bungiból.
+ adalék, hogy nem akármilyen emberekkel hozott össze a sors. a szobatársam egy kibaszott kemény állat, intelligens ember, nagyon finoman kommunikál, de ha gáz van, akkor tudja hogy kell a végletekig elmenni úgy, hogy ne kerüljön bajba. Nem csqak tőle tanultam sokat, a légiós gyerektől is, aki 18 éves kora optt volt, onnan nyugdíjazták.

a gyerek nagyon ultra, nagyon kemény tempót diktál, a legkisebb rinyálást is megtorol :-D első alkalommal megjegyeztem, hogy az öltözőben nincs se pad, se szekrény. erre rám néz, hogy és :-s akkor nem fogunk átöltözni :-s ennyi, mindent értettem :-D azóta nem mondok neki semmit a hiányérzetekről, megoldom és kész.

Na de amikor más hajtott a pénzért (lehet többért, mint most te, és ezerszer jobb körülmények között, mint most te), akkor nem az volt, hogy annyiért a másnak megéri, hanem hogy a más az bérdroid, te meg a lazázó király, aki villanyóra olvasó volt és a nőket kúrta két villanyóra leolvasás között.

A légiós meg nem kap valami nyugdíjat vagy járadékot, hogy ilyen kulimelót kell csinálnia?

Szerkesztette: Sparow2 2015. 08. 17. 18:05 -kor

#89322 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 16:16

Ez kurva kemény dolog :-D Legalább annyira, mint amikor a hadseregben mosószer nélkül hideg vízzel mosogattam. Aztán meg víz nélkül.

Kemény vagy, Csoki! :D

#89323 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 17. 17:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 17. 18:55

Kemény vagy, Csoki! :D

Kurva keményen kibírtam én is, guga már rég példát vehetett volna rólam (IS).
Make love not Wor.

#89324 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 16:46

Még akkor tartalékoltam be, amikor rendszeresen telefonáltam. próbálj meg felhívni most :-D általában ki van lőve, csak a nejemmel beszélek, akkor kapcsolom be.

Akkor jó üzletet csináltál. Befektettél egy kupac telefonba, amikor még jó drága volt, de igazából 6-ból 5 sose kellett, most meg már hogy értéke sincs, a hatodik se kell.

#89325 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 08. 17. 17:48

én úgy tudtam, hogy kb. a fizetésük alapján kapják majd meg. 2000-3000 euró környéke az átlag. 3x5 év. és számszerűsítve elég sokan vannak, szóval nem hiszem, hogy mindegyikre a magáncégeknél vágyakoznának.

Ja, de ha harcolni is kell, akkor duplán ketyeg az óra, ha jól rémlik.
Mondjuk az igaz, hogy ma már minden bokorban van egy volt légiós. Vagy ha nem is olyan, aki végigszolgált, de pár/több évet lehúzott, oszt' nem újította meg a szerződését vagy meglógott.

#89326 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 18:58

Kurva keményen kibírtam én is, guga már rég példát vehetett volna rólam (IS).

Rólad példát? De hiszen te bérdroid vagy! :D :p
Lazán kell melózni, meg a magad urának kell lenni, az időt magadnak beosztani, nem droidkodni, meg megmondják, hogy mit csinálj.

Nézd meg, Guga milyen lazán beosztja az idejét az új melóhelyén :D

#89327 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 08. 17. 18:23

amúgy meg, tipikusan béta hímeket keresnek, olyanokat, akik igazából szeretnének alfa hímek lenni, csak sosem lesznek, viszont így el lehet velük hitetni, lehetnek.
legyenek könnyen irányíthatóak, az önálló akaratról úgy is leszoktatnak, legyenek önálló gondolatai, de csak egy adott kereten és célon belül, de minden további csak felesleges rossz, amit kiirtanak, ha nem sikerült, akkor üldöznek. add meg nekik pluszban a valahova tartozás és a bajtársiasság érzését, és voilŕ, üdvözlünk a légióban. meg úgy a hadseregben és minden félkatonai szervezetben.
vagy egyáltalán, igazából ne is legyen önálló személyiséged és igazi akaratod, gondolataid, nekik az a legjobb.

ezt egy az egyben aláírom, ettől függetlenül felbukkan mögötte az emberi arc, de a valahová tartozás késztetése, az irányítás utáni vágy, az mindent felülír, hiszen így telt az élete, s nem is találja a helyét a civil világban önállósodva.

#89328 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 18:54

Másrészt 20 éve vagyok házas, végig négyen éltük az életünket, nap mint nap egymással, sajnos az van, hogy én is nehezen viselem, a nejem is a különlétet. nem telt el hosszú idő, de majdnem megkattantam, a folyamatos szlovák duma, az hogy nincs főtt kaja, az ha valamit szeretnék csak angolul adhatom elő, a szexről nem is beszélve.

nahhh, majd 2 hét múlva veszek egy lapitopit, akkor gyüvés.

hja, leszedtek kismotorral a rendőrök :-D gondoltam bemegyek pozsonyba, így is volt, de olyan kesze-kusza utak voltak egymásba szarva, hogy megijedtem. visszafordultam, mert szerettem volna időben beérni melózni, rendőrök levillogtak, nincs a mocin rendszám :-D csak angolul tudtam nekik előadni, hogy Magyarországon nem használják, erre bizonyítsam be hogymagyar vagyok, passport, passport, mit keresek ilyen messze, mondom dolgozok, hja, meglátta a mellényemet, hogy IAC, erre oké, oké, bebaszódott az autóba és már ott sem voltak.

#89329 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 18:58

én úgy tudtam, hogy kb. a fizetésük alapján kapják majd meg. 2000-3000 euró környéke az átlag. 3x5 év. és számszerűsítve elég sokan vannak, szóval nem hiszem, hogy mindegyikre a magáncégeknél vágyakoznának.

én is úgy tudtam, ha valaki a légióban szolgált, s onnan kapja a nyugdíjat, az bőrözhet élete végéig. Nagyon nem így van, ott is válság van :-D a srác csak annyit mondott, hogy a költségeit meló nélkül nem tudja kigazdálkodni. Persze kérdéses, hogy kinek mi az igénye, de ennyire már nem másztam bele.

#89330 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 19:46

Ha jól láttam, akkor egy hattyút kameráztál a határon, a folyóban. Igen, a gerbera valóban egy virág :-) Azt a hely se fatelepnek néz ki :) Persze ha ipatelepen nyomod, vagy ilyen "ipari parkban" akkor ott a szomszédos cégek lehet, hogy fával kufárkodnak. Némelyik verdában most is vannak fából készült berakások.

Gondolom egy pudvás mikró sincs a szálláson, se KV főző. Pedig ez a két kis lófasz dolog annyi mindenre képes :-) Siti energiaital helyett egy főzött presszó azért be tudja indítani a napot. A mikró meg legalább a félkész kaják egy részénél tud jól jönni. Szerintem vegyél egy kerelót, izé, merülőforralót. A nescafé még mindig jobb, mint az energiaital, pláne ez a legalja félénél. Ráadásul teát, meg tejet, kakaót is tudsz vele készíteni. Komfortfokozat az egekben.

Lidlis Argus helyett meg szerintem nézz vmi rendes cseh sört, az arrafelé nem ritka. Szokott lenni 0.55 literes Zlaty Bazant, Kozel, meg mittoménmi. Én Brno-ban legolcsóbbat vettem, mert az volt akciós (meg az ismeretlenebbeket kerestem, ami nincs idehaza), Zlatopramen, nem ihatatlan, de nem volt világbajnok se. 2 üveggel elég is volt. A kicsit többe kerülők (értsd, 7 korona helyett 8-9 -átszámolva 15-30 Ft difi...) jobban megérték. Bár, a csatosüveges Bernard se kábított el, annyival nem volt jobb, de az pl. 24 korona volt+az üveg. A kettő köztiek viszont rendes sörök, megérik az árukat, és fel van tüntetve rajta, hogy ki főzi, melyik vállalat. Atszámolva ezek a cuccok 50-60 centek lehetnek. Cseheknél forintosítva cirka 200 volt az erős középmezőny, +20 / -10% eltéréssel. Heineken-t is merem ajánlani, átlagszar sör, de vigyáznak rá, hogy csak a belevaló kerüljön oda. Arguson nincs főzde, csak hogy itt és itt főzik - ország...

Szerkesztette: zetor2000 2015. 08. 17. 20:01 -kor

Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89331 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 19:46

ezt egy az egyben aláírom, ettől függetlenül felbukkan mögötte az emberi arc, de a valahová tartozás késztetése, az irányítás utáni vágy, az mindent felülír, hiszen így telt az élete, s nem is találja a helyét a civil világban önállósodva.

Szerintem meg minden egybites dolgot túl szeretnél magyarázni.
Make love not Wor.

#89332 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 08. 17. 20:46

Szerintem vegyél egy kerelót, izé, merülőforralót. A nescafé még mindig jobb, mint az energiaital, pláne ez a legalja félénél. Ráadásul teát, meg tejet, kakaót is tudsz vele készíteni. Komfortfokozat az egekben.

Meg NDK szendvicssütő és egy occsó serpenyő. Szerintem maga is volt koleszos!
Make love not Wor.

#89333 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 20:09

Megnéztem a rövidebb videót, meg belenéztem a hosszabba is, kár volt. Guga aludd ki magad, mert nagyon szét vagy esve... Sokat beszélsz a semmiről. Azaz még többet mint szoktál.

Szerkesztette: NauTiLUS 2015. 08. 17. 20:10 -kor

#89334 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 20:21

Én nem voltam koleszos, csak tudom, mi mennyire praktikus tud Lenin. Szendviccsütő se rossz, vagy az egyplatnis rezsó. Csak fene tuggya, mennyi cuccal szambázik, azt még ezek is...
A hűtő amúgy nagy királyság, hogy van. Sok olcsó szálláson nincs, vagy közös...

Ne magázz, mert lek...khm tegezlek :))
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89335 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 20:21

Megkérdeztem (merugye az nem is igazi férfi akinek nincs legalább egy légiós ismerőse :cool: ) mert bevallom csak hasraütöttem a légiós nyugdíj nagyságára.

Valóban olyan 1500 € és 3500 € (rangtól, szolgálati beosztástól és szolgálati helytől függően) között van a fizu (missziókban a 2-3 szorosa) és ebből állapítják meg a nyugdíjat.

De a lényeg nem is az hogy mennyi a nyugdíj, hanem, hogy akit nyugdíjaznak 15 év (lehet 20 év is) után, az már olyan szinten le van pukkanva főleg fizikailag (a mindenféle egzotikus fertőzésektől, az alkoholtól, a drogoktól meg a folyamatos, valóban embertpróbáló fizikai igénybevételtől) nomeg mentálisan is, hogy az már nemhogy autót fényezni nem akar, de leginkább semmit ami fizikai munka. Kivétel a testőrködés meg a bérgyilkolás. :-)

Sok volt légiós van, de a legtöbb csak 2-3 max 5 évet tud lehúzni úh akiket nyugdíjaznak (az valóban képzett túlélő) és hajlandó (ráadásul képes is) dolgozni azokat bőven fel tudják szívni a magáncégek.

Viszont azt megnéztem, hogy a szlovák átlagbér az nettó 650 € úh ahhoz még az 1500 € is nyújt olyan anyagi többletet, hogy ne kelljen egy gyárban autót fényezni. :think:

Ja meg persze azért 15 év alatt bőven lehet félretenni is, merhogy az ellátás az egyébként all inclusive. :-)

Szerkesztette: cyberde 2015. 08. 17. 20:25 -kor

#89336 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 20:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 17. 21:01

Szerintem meg minden egybites dolgot túl szeretnél magyarázni.

Na, valamire hasonlóra gondoltam én is.

#89337 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 20:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 08. 17. 19:54

Másrészt 20 éve vagyok házas, végig négyen éltük az életünket, nap mint nap egymással, sajnos az van, hogy én is nehezen viselem, a nejem is a különlétet. nem telt el hosszú idő, de majdnem megkattantam, a folyamatos szlovák duma, az hogy nincs főtt kaja, az ha valamit szeretnék csak angolul adhatom elő, a szexről nem is beszélve.

nahhh, majd 2 hét múlva veszek egy lapitopit, akkor gyüvés.

hja, leszedtek kismotorral a rendőrök :-D gondoltam bemegyek pozsonyba, így is volt, de olyan kesze-kusza utak voltak egymásba szarva, hogy megijedtem. visszafordultam, mert szerettem volna időben beérni melózni, rendőrök levillogtak, nincs a mocin rendszám :-D csak angolul tudtam nekik előadni, hogy Magyarországon nem használják, erre bizonyítsam be hogymagyar vagyok, passport, passport, mit keresek ilyen messze, mondom dolgozok, hja, meglátta a mellényemet, hogy IAC, erre oké, oké, bebaszódott az autóba és már ott sem voltak.

Na, oszt' akkor ki a bérdorid?

Egyébként milyen messze vagy és mekkora motorral? Mer' valami 250 km-re emlékszem, az nagyon laza 80-as átlaggal is legyen 3 óra, minden péntek este hazajöhetnél, azt' hétfő hajnalban meg vissza.
Anno melóztam olyan budapesti cégnek, ahova volt, aki Debrecenből járt be, oszt' vonattal járt haza hétvégenként, asszem oda több volt az út 3 óránál.

#89338 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 21:02

https://www.youtube....h?v=4N48n_IqR3Q

#89339 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 08. 17. 21:21

...

Ja meg persze azért 15 év alatt bőven lehet félretenni is, merhogy az ellátás az egyébként all inclusive. :-)

Bizony, még a skulót is fizetik.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89340 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 17. 21:31

Neba, most olvastam vissza, hogy milyen motorod van, egy kis 50 köbcentis pöcsköszörűvel mentél 250 km-t???
Mondjuk bringánál jobb ...

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4465
  • 4466
  • 4467
  • 4468
  • 4469
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.