Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 12:40
fényező nem ennyit keres, ha meg droidmelót nyom, ott se kap többet
arról meg fogalmad sincs, mi milyen helyzetekben voltunk
valamint téged nem zsidókémezett le, úgyhogy kicsit fogd be a pofád
köszi
mivel picsafüst ismereted sincs arról, hogyan és hova lehet elhelyezkedni kétkezi melóval, hogy ki mennyit keres mivel, és hol, a jelenlegi neortodox vagy milyen gazdasági helyzetben, így szerintem ez ügyben lehet, hogy te lehetnél az, aki úgy csendben maradhatna. nekem sincs, de kijárok egy rakat helyre, meg kb. egy éve követem, hogyan kínlódik a prérifarkas, aki fingom nincs, hogy tudta volna megoldani sokszor, ha nem segítem ki meg be, pénzzel, szívességgel, legutóbb még valami alja munkát is szereztem neki, mert jobbat nem tudtam. úgy egyszálegyedül, nulláról, ráadásul nem is az alsóbb munkásosztályból. mondjuk nem is boldogult itt. azt a mai napig nem értem, miért maradt erre vidéken, csak találgatok.
kurva egyszerű pofázni onnan, ahol az ember már összekapart magának valamit (én is innen pofázok), hogy az ember menjen a munka után. adja el a házat, vágjon el minden köldökzsinórt. számomra egyébként totálisan érthető, hogy ezt legtöbben csak ideiglenesen teszik meg, sokszor meggondolatlanul kapaszkodva az egyre kilátástalanabb helyzet elől. vagy akkor már nem az országon belül váltanak, hanem mennek messzebbre, egy időszakra, több pénzért.
értem én, hogy itt mindenki cipősdobozból jött, 10 körömmel kaparta ki az izzó parázsból a szerencséjét, de bevallom férfiasan, én a családom támogatása nélkül sehol sem lennék. vagy inkább, valahol máshol. és gyanítom, azt itt jelen lévők közül nagyrészt senki nem lenne sehol a szülei anyagi és erkölcsi támogatása nélkül, kurvára nem egy főiskolán vagy egyetemen kötve ki.
kicsit kisarkítva, ültök bazmeg a picsátokon a szezám uccában, jódolgotokban kb. azzal töltitek a szabadidőt, hogy mondjuk belerúgtok gugába, mert megsértette az érzékeny lelketeket, meg egyébként is egy buta fasz, aki össze-vissza beszél. oké, egy buta fasz és össze-vissza beszél, néha tényleg nehéz nem felkapni a hülyeségein a vizet, de gyanítom, amilyen hülye grafomán, sokszor csak a fitymáját csattogtatta a billentyűzetre.
egy dolog a trollkodás, de szerintem rég kurvára túlmentek már rajta. ez színtiszta belerúgás a földön fekvő emberbe. ahhoz azért már valahol ganajnak kell lenni. mert egyébként meg kurva egyszerű, akit úgy igazából rühellsz, azzal nem foglalkozol. de ha jól esik beesni ide, és prüszkölve acsarogni a taknyos gugazsepire... végül is, megértem, ilyen a net.
nekem is voltak ilyen nemezisek, pl. neten a bambanő nevezetű dagadt seggfej programozó arc, ahol értem, trollkodtam vele, színtiszta undorból. mert egyszerűen hányok tőle, meg a fajtájától.
aztán meg semmi jogom köveket dobálni erkölcsi szempontból sem, mert van élőben is, akinek a nyomorától jobban érezném magam és ezt viszont színtiszta gyűlöletből. zavar is, rányomja a bélyeget a mostani kapcsolataimra, ezért valszeg még pár évig, úgysem jutok sehova. és remélem, előbb-utóbb túl tudok majd lépni rajta.
szóval lehet ideje lenne túllépni guga virtuális fityamcsattogtatásán. mostanában egyébként is, eléggé visszavett az arcából.
Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 08. 18. 12:30 -kor