HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4467
  • 4468
  • 4469
  • 4470
  • 4471
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89361 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 12:39

érted, 50 ezrük van, de a család megy ki hotelbe dőzsölni
gondolom gyalog :D

De az occsó :-D Legalább a robogó is amortizálódik ezen a sok 100 kilométereken, abba is lehet tolni a szervízdíjat.
Make love not Wor.

#89362 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 18. 12:43

Lehet stoppolni is. Alkat kerdese.
Ha nincs mas, akkor az is jo (lehet).

Ha éppen ráérnek. Nőnek amúgy is jobban megállnak, még nagyobb gyerekkel is. Most volt stoppos verseny, azért ott születtek jó sztorik :-D
Make love not Wor.

#89363 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 18. 12:44

Ha éppen ráérnek. Nőnek amúgy is jobban megállnak, még nagyobb gyerekkel is. Most volt stoppos verseny, azért ott születtek jó sztorik :-D

Azt olvastam. Én kb évek óta stoppost csak az m7-en láttam, ahol amúgy tilos is stoppolni :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89364 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 18. 12:44

Ez a Malacky egy fobb kozklekedesi uton fekszik ha jol emlekszem.
Egyszer mikor mentem Drezdaba, akkor mentem at rajta. Szoval van ott forgalom rendesen...
Nem egy zsakfalu.

#89365 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 12:39

érted, 50 ezrük van, de a család megy ki hotelbe dőzsölni
gondolom gyalog :D

Vágod, már a cigány is csak 700 eurót kamuzik, előtte kettőjüknek 2000 eur volt, vagy mennyi. Tizedikén jön az is.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89366 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 12:46

Azt olvastam. Én kb évek óta stoppost csak az m7-en láttam, ahol amúgy tilos is stoppolni :D

Én meg nem szeretek felvenni, de nem is láttam. Faluban ketten futottak a busz után, azokat felvettem, ráadásul melóba siettek és szigorúan veszik a kezdést. Előbb odaértek, mint busszal, mert éppen a melóhelyük melletti lépcsőházhoz mentem dolgozóba. Ezen kívül nem sok.
Make love not Wor.

#89367 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 18. 12:48

Vágod, már a cigány is csak 700 eurót kamuzik, előtte kettőjüknek 2000 eur volt, vagy mennyi. Tizedikén jön az is.

Ennyi lett a... Mewnnyiből is, ha a chipses melót hozzátoldom?
Make love not Wor.

#89368 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:50

2000 eur volt, meg habzsidőzsi, sporthonda, stb
természetesen szerződéssel :D

#89369 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:51

Tényleg guga, itt van szerződés? Tartalmát legalább nagyjából tudod?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89370 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 18. 12:51

ha van is, elolvasta szerinted?

#89371 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 18. 12:51

Szlovákul hablatyoltak, leszarja, lényeg a lényeg és a lazaság a hotelben meg a videók.
Make love not Wor.

#89372 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 18. 12:53

Szlovákul hablatyoltak, leszarja, lényeg a lényeg és a lazaság a hotelben meg a videók.

Csak kérdés, hogy a nettó 11 eurból mennyit vonnak szállásra meg mittoménre.

Idézet

#89373 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 12:52

lehet, hogy gyakornokoskodik es ingyen melozik :)
Es o fizet 11 Eurot orankent :nevet:

Szerkesztette: FőDudu 2015. 08. 18. 11:56 -kor

#89374 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 12:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 08. 18. 12:32

ja, kb. kézhez kap az ember droid melóval szalag mellett 3 műszakban egy 100-ast. elutazik ebből mondjuk még egy havi 10-est. tényleg kurvára megéri. spórolni nem tud belőle, kb. máról a holnapra él. tényleg nagy jövőkép lehet, miközben a munka egy lélektelen, emberölő kábel/csavargyáras faszoság.
nem nagyon értem, mi faszért akarjátok olyan életének a problémáit megoldani, akinek a helyzetében még soha nem voltatok, olyan munkákkal, amilyeneket kb. hátszélből szagoltatok 10 utcával arrébb a buszmegállóban?

Jártam én műszakba, ne gondold, hogy nem. Igaz még a múlt évezredben.
Most minden végzettség nélkül mit csináljon? Ha volna jövőképe, akkor nekiállt volna valami értelmeset tanulni, vagy valami értelmeset elérni.
Még ezzel járna a legjobban, elmegy a Hankookba, vagy hasonló helyre, lehet nem kap többet 100-130 nettónál, meg egy kis kafetéria, de legalább nem kint mászkálnia kánikulában-fagyban, nem kell kaszálni, nem kell fasszolni, műszak vége, lehet lépni, csók. Plusz még be is jelentik.

Ahol most keres 600 vagy 800 eurót, abból ott ugyanígy nem jön ki, mint itthon 100-130 nettóból. Vagy annyira se.
A legszarabb konzerveket eszik, sokkal szarabb körülmények között melózik, és még az asszonyt se látja.

#89375 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 12:52

Minek? Guga karitatíven dolgozik, ha fizetni akarnának se fogadná el :D

#89376 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 12:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 12:40

fényező nem ennyit keres, ha meg droidmelót nyom, ott se kap többet
arról meg fogalmad sincs, mi milyen helyzetekben voltunk
valamint téged nem zsidókémezett le, úgyhogy kicsit fogd be a pofád

köszi

Persze, kulimelózni nem éri meg kimenni. Max. ha a határ mellett lakik az ember, és melózni átjár, költeni meg itthon költi el.

Gömbibá, a 007-es :D :D :D

#89377 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 12:25

Az,hogy az Argus 7% alkoholtartalmú, még nem jelent jót. A nedű tartalma fel van ugyan tüntetve, de az előállító üzem már nincs, csak hogy melyik országban készült. Ha szerencséd van, akkor csak az van benne, ami a dobozon fel van tüntetve. Én jobban bízok azokban a sörökben, amelyiknek ismerem a gyárát is, és ha arra járok, legalább a kapuba meg tudok állni, benézni, hogy itt készül.

Biztos utána kéne menned más sörnek, mert a Lidl közel van, de a Tesco is árul rendes cuccot, nomeg nem mindig ugyanaz az íz, ráadásul szerintem több az akció is ott, mint a Lidlben. Nem mellesleg nekem nem annyira ízlik az Argus, nem mondom, hogy nem iszom meg, mert van most is 1 búzasör a hűtőben odahaza. De mellé be-beficcen jópár másik. Borsodi, Ászok, Soproni, Faxe, Staroakármi... azt nem mindig ugyanaz van. Töményből a Borovicka náluk elég fain népi ital, van több jobb-roszabb kivitel. Persze ha van hazai HP, akkor attól kevés jobb van :-)
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89378 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 08. 18. 13:25

Az,hogy az Argus 7% alkoholtartalmú, még nem jelent jót. A nedű tartalma fel van ugyan tüntetve, de az előállító üzem már nincs, csak hogy melyik országban készült. Ha szerencséd van, akkor csak az van benne, ami a dobozon fel van tüntetve. Én jobban bízok azokban a sörökben, amelyiknek ismerem a gyárát is, és ha arra járok, legalább a kapuba meg tudok állni, benézni, hogy itt készül.

Biztos utána kéne menned más sörnek, mert a Lidl közel van, de a Tesco is árul rendes cuccot, nomeg nem mindig ugyanaz az íz, ráadásul szerintem több az akció is ott, mint a Lidlben. Nem mellesleg nekem nem annyira ízlik az Argus, nem mondom, hogy nem iszom meg, mert van most is 1 búzasör a hűtőben odahaza. De mellé be-beficcen jópár másik. Borsodi, Ászok, Soproni, Faxe, Staroakármi... azt nem mindig ugyanaz van. Töményből a Borovicka náluk elég fain népi ital, van több jobb-roszabb kivitel. Persze ha van hazai HP, akkor attól kevés jobb van :-)

Szerintem bármelyik sör jó neki a fejedelmi reggeli mellé :think:
Mondjuk ha van a családnak 50 rongya még két hétig, akkor minek költ sörre ... de hát kinek mi a fontos ...

#89379 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 12:40

fényező nem ennyit keres, ha meg droidmelót nyom, ott se kap többet
arról meg fogalmad sincs, mi milyen helyzetekben voltunk
valamint téged nem zsidókémezett le, úgyhogy kicsit fogd be a pofád

köszi

mivel picsafüst ismereted sincs arról, hogyan és hova lehet elhelyezkedni kétkezi melóval, hogy ki mennyit keres mivel, és hol, a jelenlegi neortodox vagy milyen gazdasági helyzetben, így szerintem ez ügyben lehet, hogy te lehetnél az, aki úgy csendben maradhatna. nekem sincs, de kijárok egy rakat helyre, meg kb. egy éve követem, hogyan kínlódik a prérifarkas, aki fingom nincs, hogy tudta volna megoldani sokszor, ha nem segítem ki meg be, pénzzel, szívességgel, legutóbb még valami alja munkát is szereztem neki, mert jobbat nem tudtam. úgy egyszálegyedül, nulláról, ráadásul nem is az alsóbb munkásosztályból. mondjuk nem is boldogult itt. azt a mai napig nem értem, miért maradt erre vidéken, csak találgatok.
kurva egyszerű pofázni onnan, ahol az ember már összekapart magának valamit (én is innen pofázok), hogy az ember menjen a munka után. adja el a házat, vágjon el minden köldökzsinórt. számomra egyébként totálisan érthető, hogy ezt legtöbben csak ideiglenesen teszik meg, sokszor meggondolatlanul kapaszkodva az egyre kilátástalanabb helyzet elől. vagy akkor már nem az országon belül váltanak, hanem mennek messzebbre, egy időszakra, több pénzért.
értem én, hogy itt mindenki cipősdobozból jött, 10 körömmel kaparta ki az izzó parázsból a szerencséjét, de bevallom férfiasan, én a családom támogatása nélkül sehol sem lennék. vagy inkább, valahol máshol. és gyanítom, azt itt jelen lévők közül nagyrészt senki nem lenne sehol a szülei anyagi és erkölcsi támogatása nélkül, kurvára nem egy főiskolán vagy egyetemen kötve ki.
kicsit kisarkítva, ültök bazmeg a picsátokon a szezám uccában, jódolgotokban kb. azzal töltitek a szabadidőt, hogy mondjuk belerúgtok gugába, mert megsértette az érzékeny lelketeket, meg egyébként is egy buta fasz, aki össze-vissza beszél. oké, egy buta fasz és össze-vissza beszél, néha tényleg nehéz nem felkapni a hülyeségein a vizet, de gyanítom, amilyen hülye grafomán, sokszor csak a fitymáját csattogtatta a billentyűzetre.
egy dolog a trollkodás, de szerintem rég kurvára túlmentek már rajta. ez színtiszta belerúgás a földön fekvő emberbe. ahhoz azért már valahol ganajnak kell lenni. mert egyébként meg kurva egyszerű, akit úgy igazából rühellsz, azzal nem foglalkozol. de ha jól esik beesni ide, és prüszkölve acsarogni a taknyos gugazsepire... végül is, megértem, ilyen a net.
nekem is voltak ilyen nemezisek, pl. neten a bambanő nevezetű dagadt seggfej programozó arc, ahol értem, trollkodtam vele, színtiszta undorból. mert egyszerűen hányok tőle, meg a fajtájától.
aztán meg semmi jogom köveket dobálni erkölcsi szempontból sem, mert van élőben is, akinek a nyomorától jobban érezném magam és ezt viszont színtiszta gyűlöletből. zavar is, rányomja a bélyeget a mostani kapcsolataimra, ezért valszeg még pár évig, úgysem jutok sehova. és remélem, előbb-utóbb túl tudok majd lépni rajta.
szóval lehet ideje lenne túllépni guga virtuális fityamcsattogtatásán. mostanában egyébként is, eléggé visszavett az arcából.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 08. 18. 12:30 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#89380 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 08. 18. 13:29

mivel picsafüst ismereted sincs arról, hogyan és hova lehet elhelyezkedni kétkezi melóval, hogy ki mennyit keres mivel, és hol, a jelenlegi neortodox vagy milyen gazdasági helyzetben, így szerintem ez ügyben lehet, hogy te lehetnél az, aki úgy csendben maradhatna. nekem sincs, de kijárok egy rakat helyre, meg kb. egy éve követem, hogyan kínlódik a prérifarkas, aki fingom nincs, hogy tudta volna megoldani sokszor, ha nem segítem ki meg be, pénzzel, szívességgel, legutóbb még valami alja munkát is szereztem neki, mert jobbat nem tudtam. úgy egyszálegyedül, nulláról, ráadásul nem is az alsóbb munkásosztályból. mondjuk nem is boldogult itt. azt a mai napig nem értem, miért maradt erre vidéken, csak találgatok.
kurva egyszerű pofázni onnan, ahol az ember már összekapart magának valamit (én is innen pofázok), hogy az ember menjen a munka után. adja el a házat, vágjon el minden köldökzsinórt. számomra egyébként totálisan érthető, hogy ezt legtöbben csak ideiglenesen teszik meg, sokszor meggondolatlanul kapaszkodva az egyre kilátástalanabb helyzet elől. vagy akkor már nem az országon belül váltanak, hanem mennek messzebbre, egy időszakra, több pénzért.
értem én, hogy itt mindenki cipősdobozból jött, 10 körömmel kaparta ki az izzó parázsból a szerencséjét, de bevallom férfiasan, én a családom támogatása nélkül sehol sem lennék. vagy inkább, valahol máshol. és gyanítom, azt itt jelen lévők közül nagyrészt senki nem lenne sehol a szülei anyagi és erkölcsi támogatása nélkül, kurvára nem egy főiskolán vagy egyetemen kötve ki.
kicsit kisarkítva, ültök bazmeg a picsátokon a szezám uccában, jódolgotokban kb. azzal töltitek a szabadidőt, hogy mondjuk belerúgtok gugába, mert megsértette az érzékeny lelketeket, meg egyébként is egy buta fasz, aki össze-vissza beszél. oké, egy buta fasz és össze-vissza beszél, néha tényleg nehéz nem felkapni a hülyeségein a vizet, de gyanítom, amilyen hülye grafomán, sokszor csak a fitymáját csattogtatta a billentyűzetre.
egy dolog a trollkodás, de szerintem rég kurvára túlmentek már rajta. ez színtiszta belerúgás a földön fekvő emberbe. ahhoz azért már valahol ganajnak kell lenni. mert egyébként meg kurva egyszerű, akit úgy igazából rühellsz, azzal nem foglalkozol. de ha jól esik beesni ide, és prüszkölve acsarogni a taknyos gugazsepire... végül is, megértem, ilyen a net.
nekem is voltak ilyen nemezisek, pl. neten a bambanő nevezetű dagadt seggfej programozó arc, ahol értem, trollkodtam vele, színtiszta undorból. mert egyszerűen hányok tőle, meg a fajtájától.
aztán meg semmi jogom köveket dobálni erkölcsi szempontból sem, mert van élőben is, akinek a nyomorától jobban érezném magam és ezt viszont színtiszta gyűlöletből. zavar is, rányomja a bélyeget a mostani kapcsolataimra, ezért valszeg még pár évig, úgysem jutok sehova. és remélem, előbb-utóbb túl tudok majd lépni rajta.
szóval lehet ideje lenne túllépni guga virtuális fityamcsattogtatásán. mostanában egyébként is, eléggé visszavett az arcából.

En sem ertem mi ertelme folyton felhanytorgatni a multat. Folyton ez a ki mit mondott.... Tokmindegy.
Meg nagymagyarorszag, meg erdelyi magyarok... Faszomat. Azzal foglalkozzatok akin segitieni is tudtok!
Segitseg helyett osztjak a padlon levot. Mert valamikor beszolt. Es en vagyok a geci, aki kulfoldrol megjegyzi, hogy ez bizony nagyon magyaros. Sajnos igen!
Normalis helyeken tanacsot adnak vagy segitenek - nem a masik nyomoran rohognek. Meg segitenek egymasnak. De egy biztos: barki kerulhet szar helyzetbe...

En is, te is, mindenki!

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4467
  • 4468
  • 4469
  • 4470
  • 4471
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.