HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4469
  • 4470
  • 4471
  • 4472
  • 4473
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89401 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 08. 18. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 18. 13:51

Akkor sem kell (illik) karorvendeni, rohogni, osztani...
Inkabb batoritani, hogy a kovetkezo jobb lesz.

Kárörvendés nincs, röhögés néha, osztás nyilván.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89402 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 13:56

megint csak fantáziálsz
megint a kis sértett jómunkásember beszél belőleg, aki szerint aki diplomás, azt mind apuci tartotta el

te valami nagyon érdekes mesekönyvet olvasgatva fantáziálsz már egy ideje.
van két diplomám, egy rakat okj papír mellett, a másodikat már munka mellett szereztem, és diplomás szakmámból élek. az első alatt a tanulmányokat azért kellett halasztanom, mert anyám az utcára került, több, mint egy évre, és baromi gyorsan el kellett helyezkednem, hogy megéljünk.
bár, én ellentétben veled, tényleg éltem kétkezi, fizikai munkából hosszú távon is, voltam traktoros, segédmunkás, szőlészet-borászatban öncskiburícski, zöldmunkás-fűnyíró ésatöbbi, hangtechnikus székpakuló, kocsmai csapos, éjjeliőr, csősz, meg papucs orrán szájbabaszott pamutbojt. és éltem már máról a holnapra, ráadásul volt úgy, hogy még a kilátástalanság határára is eljutottam. nem sokon múlott, hogy egy ki nem fizetett szőlőszállítmány miatt ne került volna licit alá a szőlő, úgy, hogy a házat meg a hitelrészletek elmaradása miatt vitte volna a bank.
felteszem újra a kérdést, a szüleid támogatása nélkül eljutottál volna oda, ahol most vagy? és nem pusztán arról van szól, hogy ők fizettek mindent. javaslom, legalább a szürke 50 árnyalatában próbálj gondolkodni. tudom, hogy nehéz ez neked, a fantázia meg a beleélés is csak könyvből megy, begyakorolt vezérmotívumokkal, de legalább próbáld meg.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#89403 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 08. 18. 13:43

Haggyjuk már ezt a kampó szöveget. Előre el lettek mondva a dolgok, az volt a segítség rész. Hát, ez most ilyen. Arról nem is beszélve, hogy tizenéve ismerem személyesen, ne adj már használati útmutatót, hogy hogyan beszéljek vele. Köszi!

az én világomban meg az, hogy guga hülye vagy, úgysem fizetnek ki, baromságot csinálsz, mellépöfékelve valami jó kis lenéző általánosság, az nem segítség, hanem szimplán a kampó duma.
mondjuk, ha 10 év alatt ennyire jutnék valakivel, akkor azért nem különösebben keresném a társaságát. igaz ez oda-vissza.
segítség az, amit mondjuk dudu csinált, hogy itt ilyen és ilyen lehetőség lenne...
de mondom, én nem ismerem 10 éve. mondjuk ha 10 év alatt ennyire jutnék vele, azért arra nem lennék különösebben büszke.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#89404 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 18. 13:50

Ja, csak kicsit rászálltunk. Bár lehet megérdemli, de csak egy baja van: kicsit hülye.

szerintem nagyon hülye. de legalább van, mikor szórakoztatóan. :)

Idézet

#89405 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 18. 13:53

Há de nem lesz jó, mert direkt belemegy a hülyeségbe :think:

mondjuk tényleg, ha megkérdeznék tőle 2 napon belül, guga, mennyit keresel itt, mennyibe kerül a szállás, legalább 3 verziót tálalna. :D

Idézet

#89406 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 08. 18. 14:45

(Mondjuk egy főiskolát/egyetemet elkezdeni most se volna késő, és máris nem 500 ft-os órabért kapna.)

Az sem mindig így van.
Make love not Wor.

#89407 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:14

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 18. 13:40

Normalis helyeken tanacsot adnak vagy segitenek - nem a masik nyomoran rohognek. Meg segitenek egymasnak. De egy biztos: barki kerulhet szar helyzetbe...

Ja, mint az osztrák meló előtt, ami igazából német lett, ott is csak mellébeszélt, sokkal több pénzt mondott, mint ami reális és jóval kevesebb kiadást. Nem is akart meghallgatni senkit, megyünk, mert el van döntve. Ez elég szar helyzet volt, elbaszott egy csomó pénzt és még nem is fizetnek. Itt óbégatott a fél csoport, hogy guga, legalább gondold át. Nem, megy a chips gyárba melózni feketén, el van döntve, kurva jó lesz, mi itt mind hülyék vagyunk és ne magyarázzuk meg. Akkor szokja.
Make love not Wor.

#89408 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:16

de valszeg nem ide akart kerülni.

Hanem hova? Hisz előre meg van írva és minden fejben dől el, nem?
Make love not Wor.

#89409 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 18. 15:10

Az sem mindig így van.

Persze, de azért rögtön több a lehetőség, mint az állatkertben állatetetés meg ganézás. Ja, meg mindent átszervezés, hogy utána senki nem ismeri ki magát.
És persze értelmes végzettség kell, nem valami semmire se jó büfé-szak, amiből minden hülyének van.

#89410 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 18. 15:14

Ja, mint az osztrák meló előtt, ami igazából német lett, ott is csak mellébeszélt, sokkal több pénzt mondott, mint ami reális és jóval kevesebb kiadást. Nem is akart meghallgatni senkit, megyünk, mert el van döntve. Ez elég szar helyzet volt, elbaszott egy csomó pénzt és még nem is fizetnek. Itt óbégatott a fél csoport, hogy guga, legalább gondold át. Nem, megy a chips gyárba melózni feketén, el van döntve, kurva jó lesz, mi itt mind hülyék vagyunk és ne magyarázzuk meg. Akkor szokja.

:up:

#89411 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 18. 15:16

Hanem hova? Hisz előre meg van írva és minden fejben dől el, nem?

Valszeg úgy volt, hogy majd élete végig elvillanyórázgat meg ellazázgat valami hasonló melókkal. Vagy bele se gondolt, csak az ment, hogy most jó, laza, még kúrni is jut ideje.

#89412 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 08. 18. 15:14

O meg most tanulja azt, hogy elore gondolkodni olcsobb.

Nekem is van olyan pesti festo ismeros aki majdnem lenullazta magat jo kis allami es egyeb megbizhato ceges megbizasokon...
Mert a Malevhoz bekerulni nehez volt, hangart festeni csak speci cuccal lehet (ne lobbanjon, meg az ember se dohanyozzon, meg lefoldeljek meg kisfaszom) - aztan csak anyagban 9M volt ami bentragadt es nem fizettek ki. De ugyanez volt par onkormanyzattal es meg nem nevezendo egyeb cegekkel. Abba is hagyta, szopjon mas meg magyarazkodjon mas a melosainak.

#89413 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 08. 18. 15:00

az én világomban meg az, hogy guga hülye vagy, úgysem fizetnek ki, baromságot csinálsz, mellépöfékelve valami jó kis lenéző általánosság, az nem segítség, hanem szimplán a kampó duma.
mondjuk, ha 10 év alatt ennyire jutnék valakivel, akkor azért nem különösebben keresném a társaságát. igaz ez oda-vissza.
segítség az, amit mondjuk dudu csinált, hogy itt ilyen és ilyen lehetőség lenne...
de mondom, én nem ismerem 10 éve. mondjuk ha 10 év alatt ennyire jutnék vele, azért arra nem lennék különösebben büszke.

Kamu dologra csak azt lehet mondani, hogy ne csináld. Arról is volt szó, hogy mit kérdezzen ésatöbbi, de nem érdekes, te úgy is csak arra emlékszel, ami azt támasztja alá, amit gondolsz.

Tizenév alatt ide jutott a dolog, jobban indult.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89414 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 18. 14:15

Te, te vaddiszno :)
Nyelj egy nagyot, vagy kopjel, aztan mielott beirnal gondolkozz azon mivel segithetnel!
Beszolasokkal nem lehet. Sosem tudhatod ki halalja meg kesobb.

Én már segítettem gugának. Nem hálálta meg.
Következő :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89415 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:56

Most még van ház meg kocsi, de ha nem tud egyszer melózni, jön egy betegség, vagy megint nem fizetik ki ... az adósságok kurva gyorsan tudnak halmozódni ...

És igen, a saját hibájából került ide, de valszeg nem ide akart kerülni.
Egyszerűen csak nem látta meg időben, hogy nem lesz az egész életében, hogy lazázósan villanyórát olvasunk le, mert nagyot változik a világ. (Mondjuk egy főiskolát/egyetemet elkezdeni most se volna késő, és máris nem 500 ft-os órabért kapna.)

De érted, kutya sem bántja ezekért, sőt.
De ő osztja nagyarccal az észt, hogy mi köcsög droidok vagyunk stb.

#89416 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 08. 18. 14:58

te valami nagyon érdekes mesekönyvet olvasgatva fantáziálsz már egy ideje.
van két diplomám, egy rakat okj papír mellett, a másodikat már munka mellett szereztem, és diplomás szakmámból élek. az első alatt a tanulmányokat azért kellett halasztanom, mert anyám az utcára került, több, mint egy évre, és baromi gyorsan el kellett helyezkednem, hogy megéljünk.
bár, én ellentétben veled, tényleg éltem kétkezi, fizikai munkából hosszú távon is, voltam traktoros, segédmunkás, szőlészet-borászatban öncskiburícski, zöldmunkás-fűnyíró ésatöbbi, hangtechnikus székpakuló, kocsmai csapos, éjjeliőr, csősz, meg papucs orrán szájbabaszott pamutbojt. és éltem már máról a holnapra, ráadásul volt úgy, hogy még a kilátástalanság határára is eljutottam. nem sokon múlott, hogy egy ki nem fizetett szőlőszállítmány miatt ne került volna licit alá a szőlő, úgy, hogy a házat meg a hitelrészletek elmaradása miatt vitte volna a bank.
felteszem újra a kérdést, a szüleid támogatása nélkül eljutottál volna oda, ahol most vagy? és nem pusztán arról van szól, hogy ők fizettek mindent. javaslom, legalább a szürke 50 árnyalatában próbálj gondolkodni. tudom, hogy nehéz ez neked, a fantázia meg a beleélés is csak könyvből megy, begyakorolt vezérmotívumokkal, de legalább próbáld meg.

ellentétben veled, én is voltam minden, szóval amíg nem ismersz, kérlek ne oszd az észt
majd egyszer egy sör mellett mesélek ha akarod, addig ne írj le valami tarisznyásbőcsésznek aki nem ismeri az életet

#89417 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 15:56

De érted, kutya sem bántja ezekért, sőt.
De ő osztja nagyarccal az észt, hogy mi köcsög droidok vagyunk stb.

Igen, azt vágom. Közben szarabb melót tol, ezerszer szarabb körülmények között.

#89418 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 08. 18. 15:55

Én már segítettem gugának. Nem hálálta meg.
Következő :D

Akkor tartsd oda a masik orcadat is :)

#89419 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 08. 18. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 08. 18. 16:20

Akkor tartsd oda a masik orcadat is :)

te jössz :D

#89420 Felhasználó inaktív   FőDudu