HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4477
  • 4478
  • 4479
  • 4480
  • 4481
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89561 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 06. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 06. 17:42

Ilyet igyatok, vagy házit...

Házit hoz a szobatársam, aki a másik szobában lakik.

#89562 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 06. 18:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 06. 09:51

Huuu akkor én is nagy koponya vagyok, meg dudu is, meg még sokan :)

Rám most éppen Dudu főz. Süt.
Make love not Wor.

#89563 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 06. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 05. 18:15

Asszem valami ilyesmiről regéltem, nulla logika van benne.

Azt sem értem mit mond, de nincs lezárva a határ.
Make love not Wor.

#89564 Felhasználó inaktív   gyurlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 06. 21:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 06. 19:41

Azt sem értem mit mond, de nincs lezárva a határ.

Mikor?
Melyik?
Lehet mire válaszolsz a labancot lezárják.

#89565 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 06. 23:17

Üzenet megtekintéseIdézet: gyurlaci - Dátum: 2015. 09. 06. 22:08

Mikor?
Melyik?
Lehet mire válaszolsz a labancot lezárják.

Lehet, de én momentán itt vagyok beborozva a határon és leszarom a szart is. Ennél határabb határ nincs is, mert szemben olaszok vannak, helyik viszont szlovéneknél vagyok a horvát határon.
Make love not Wor.

#89566 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 06:01

Én nem akarok szilvapálinkát inni
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89567 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 10:02

Hegyeshalom megint lezárva, de semmi indoklás :omg:
Egy óra múlva indulok vissza Lozorno-ba, kíváncsi vagyok a vonatközlekedésre.

#89568 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 06. 12:07

Mármint én vagy gömbi?

Nincs ilyen törekvésem, alapvetően lokálpatrióta vagyok, nekem még ez a Lozorno + 2-3 hetente hazajárás is eléggé megterhelő + az, hogy csak angolul tudok kommunikálni.

Viszont, kaptam egy postai levelet a google-tól, hogy szeretnének fizetni :-D de az adsense fiókom is jelzi csak lökni kellett egy pinkódot neki.

Idézet

Finalized earnings View payments

Current balance
49 610,00 HUF
Performance

:cool:

https://www.youtube....PewDiePie/about

Idézet

39 168 277 feliratkozó • 10 024 010 274 megtekintés
Csatlakozott 2010. ápr. 29.

#89569 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 07. 13:33

Az egy barom.
De legalább gazdag barom.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#89570 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 14:08

Azért milliárdos megtekintésekre ne számíts :D

Faterom is nyomta anno (meg az adclick vagy mi a péket is, ahol a reklámokra kattintásokra fizettek, meg minden szart, ahol nulla melóval pénzt ígértek). Nyugdíjasként úgyis ráért, meg unatkozott, de kurva lassan ketyegett, oszt' a végén rájött ő is, azokra, amiket eleinte mondtam neki:
- az emberek 99.99999%-ánál zsebpénznek jó max (aztán van az az 0,00001%, aki ráérez, hogy mitől lesz népszerű, de az nem én meg nem te vagyunk)
- valami értelmesebb tevékenységgel ugyanannyi idő alatt a többszörösét megkeresi

Persze, ha csak hobbiból csinálod, akkor nem a pénz a lényeg, hanem hogy jólesik csinálnod, és csak hab a tortán, hogy x havonta összejön belőle 100$.

#89571 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 16:21

Valamikor, amikor elkezdtem, eszembe sem jutott, hogy ebből pénz is lehet, jobb, mint a könyvírás, mert az leoffolta magát. Eleve ezen a téren kezdőrúgás, innen csak feljebb van, ha megvan a folyamatos, nem unalmas jelenlét, bár ez ízlés dolga.

egyébként meg :teabag: :Đ

wáááhhh, újra a hotelben, a bajszicsarack egész csinos, aki a szomszéd szobában van, egyelőre nem iszom vele, mert a férje este 22h végez a műszakban :-D

#89572 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 11:02

Hegyeshalom megint lezárva, de semmi indoklás :omg:
Egy óra múlva indulok vissza Lozorno-ba, kíváncsi vagyok a vonatközlekedésre.

Közlekedés fasza volt. Pozsonyban kértem egy jegyet Malacky-ba, ami 2 juró lett volna, valamit gügyögött a nő, hogy ez bizony 6 juró lesz, pedig ki volt írva, hogy itt beszélnek angolul. Bécs irányába adott jegyet, a kalauz majdnem leszállított, mire elszólta magát magyarul, hogy a picsába :-D kérdeztem mi a probléma, aszongya a jegy nem ebbe az irányba szól, mondom tudom, de maradhatok, hisz 3* annyit fizettem, mert időm se volt gondolkodni, volt hátra vagy 5 perc. Aszongya semmi gond. Erre pár ember megszólalt körülöttem magyarul, hogy Pozsonyban hülyék a jegykiadók.

Leszarom, már itt vagyok, megyek kajáért, aztán főzök, döglök és filmezz.eu, rástartoltam a feliratos filmekre erősen.

#89573 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 15:08

Azért milliárdos megtekintésekre ne számíts :D

Faterom is nyomta anno (meg az adclick vagy mi a péket is, ahol a reklámokra kattintásokra fizettek, meg minden szart, ahol nulla melóval pénzt ígértek). Nyugdíjasként úgyis ráért, meg unatkozott, de kurva lassan ketyegett, oszt' a végén rájött ő is, azokra, amiket eleinte mondtam neki:
- az emberek 99.99999%-ánál zsebpénznek jó max (aztán van az az 0,00001%, aki ráérez, hogy mitől lesz népszerű, de az nem én meg nem te vagyunk)
- valami értelmesebb tevékenységgel ugyanannyi idő alatt a többszörösét megkeresi

Persze, ha csak hobbiból csinálod, akkor nem a pénz a lényeg, hanem hogy jólesik csinálnod, és csak hab a tortán, hogy x havonta összejön belőle 100$.

Hazai pályán, ha valaki izomból nyomja, hogy ő ebből akar megélni, akkor ráfaragott, mert a nyelvterület igen kicsi ahhoz, hogy minden hülyét elbírjon. Én úgy vagyok vele, hogy a magam örömére kezdtem el, eleinte szó sem volt arról, hogy a tyúktub fizetni fog. A tyukesz ajánlotta fel a partnerprogramot, és azt is hogy fizet, ami küvecs bejön az a gyerkőcöké, költsék kamerára vagy amire akarják, technika függő mindkettő.

#89574 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 17:29

Hazai pályán, ha valaki izomból nyomja, hogy ő ebből akar megélni, akkor ráfaragott, mert a nyelvterület igen kicsi ahhoz, hogy minden hülyét elbírjon. Én úgy vagyok vele, hogy a magam örömére kezdtem el, eleinte szó sem volt arról, hogy a tyúktub fizetni fog. A tyukesz ajánlotta fel a partnerprogramot, és azt is hogy fizet, ami küvecs bejön az a gyerkőcöké, költsék kamerára vagy amire akarják, technika függő mindkettő.

Miért faragott rá? Nem kötelező magyarul filmezned, csak mert itt laksz :think:

Milyen kamerára? Sporthondára, nem? :D :p

#89575 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 17:21

Valamikor, amikor elkezdtem, eszembe sem jutott, hogy ebből pénz is lehet, jobb, mint a könyvírás, mert az leoffolta magát. Eleve ezen a téren kezdőrúgás, innen csak feljebb van, ha megvan a folyamatos, nem unalmas jelenlét, bár ez ízlés dolga.

egyébként meg :teabag: :Đ

wáááhhh, újra a hotelben, a bajszicsarack egész csinos, aki a szomszéd szobában van, egyelőre nem iszom vele, mert a férje este 22h végez a műszakban :-D

Este 10-ig még sokszor leolvashatod a villanyóráját :D :p

#89576 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 17:26

Közlekedés fasza volt. Pozsonyban kértem egy jegyet Malacky-ba, ami 2 juró lett volna, valamit gügyögött a nő, hogy ez bizony 6 juró lesz, pedig ki volt írva, hogy itt beszélnek angolul. Bécs irányába adott jegyet, a kalauz majdnem leszállított, mire elszólta magát magyarul, hogy a picsába :-D kérdeztem mi a probléma, aszongya a jegy nem ebbe az irányba szól, mondom tudom, de maradhatok, hisz 3* annyit fizettem, mert időm se volt gondolkodni, volt hátra vagy 5 perc. Aszongya semmi gond. Erre pár ember megszólalt körülöttem magyarul, hogy Pozsonyban hülyék a jegykiadók.

Leszarom, már itt vagyok, megyek kajáért, aztán főzök, döglök és filmezz.eu, rástartoltam a feliratos filmekre erősen.

Vagy nem hülyék, csak doidkodnak a havi prémiumért, hiszen bemondod az állomás nevét, csak vágja, hogy oda akarsz menni ... vagy piros ...
Te meg nem nézted a jegyen, hogy ha már háromszor annyiért adják, akkor hova szól? :think:

#89577 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 18:01

Miért faragott rá? Nem kötelező magyarul filmezned, csak mert itt laksz :think:

Milyen kamerára? Sporthondára, nem? :D :p

Nézd, amíg nincs egy 20 éves fiad, aki lassan több pénzt keres, mint én, szerintem ne agyalj ilyen témákon. Fiatal, vannak vágyai, ami tök természetes, hisz kőkeményen melózik. Sajnos már nem velem, de most is nyomja az ipart a suli mellett Budapesten. Színpadokat, hangtechnikát telepítenek, bontanak. Az a nem természetes, sőt beteg, kifejezetten beteg, ha valaki ezt kifigurázza.

Egyébként meg mi a motiváció, hogy bármilyen témának nekiugrassz csak keserű epe legyen számodra :-s

#89578 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 18:05

Vagy nem hülyék, csak doidkodnak a havi prémiumért, hiszen bemondod az állomás nevét, csak vágja, hogy oda akarsz menni ... vagy piros ...
Te meg nem nézted a jegyen, hogy ha már háromszor annyiért adják, akkor hova szól? :think:

Vagy csak hozzászólsz bármihez, amiről semmit nem tudsz, de lobogtatod a zászlót, hogy guga te totál hülye vagy minden esetben, minden pillanatban.
Tudtam, hogy a hölgy benézte, 5 perc volt a vonatig, 4 jurón nem fogok vele rugózni, továbbá más is megerősítette, hogy általában kihívásokkal küszködnek a nemzetközi pénztárban.

Tök egyszerű mondatot fogalmaztam meg angolul, tökre nem azt kaptam cserébe, de leszartam, mert futnom kellett a vonathoz. Nem kell túlbonyásítani.

#89579 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 18:03

Este 10-ig még sokszor leolvashatod a villanyóráját :D :p

Azt tudod, hogy a felszarvazott férj a legveszélyesebb? Másrészt az elmúlt napokban 2 hónapra előre szexeltem, járni is alig tudok.
Mit kezdjek más nőjével? Megnézem, konstatálom, hogy oké csini, és ennyi, max. ha nagyon felhúzza az agyam kiverem rá.
Lesz rá 2 hónapom, meg a ma esti slivovica parti :-D

nem biztos, hogy megvárom, mert 6h-ra kell mennem melózni, és még van otthonról borom + vettem helyben sört.

#89580 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 17:28

Megnéztem ezt a filmezz.eu-t, eléggé lófasz. Átirányítások, reklámok, film sehol.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4477
  • 4478
  • 4479
  • 4480
  • 4481
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.