HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4479
  • 4480
  • 4481
  • 4482
  • 4483
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89601 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 19:34

Papagáj módjára ismételsz valami gömbi által kreált fasságot, anélkül, hogy igaz lenne, egészségedre. Előtted is nyitva áll a fórum keresője, nem tudsz beidézni olyat, hogy bárkit elítélnék azért, mert melózik munkahelyen. Minden esetben a magam esetét emeltem ki, hogy örülök neki, hogy nekem nem kell. Erre jött az, hogy persze, mert mi droidok vagyunk, azóta mindenki és te is papagáj.

Ha 1995 óta egyedül melózom, eltartom a családom, miért bűn, ha elégedett vagyok vele? Erre a reakció, hogy persze, mert mi droidok vagyunk. Na az egész droidozás erről szólt, faszom se kíváncsi arra, hogy mások hogyan élnek meg, egoista vagyok.

Hát, most nem keresek, de olyanokra emlékszem, hogy pl. szobafdestés droidmeló, te csak lazán melózol, meg villanyoóra leolvasó voltál, csak négy napot melóztál, és lógtál, basztál, a többi hülye kollégád meg a főnököt szidta meg nem voltak olyan lazák, mint te ... meg ilyenek ...
És nem szó szerint kimondva, de sokszor azt sugallva, hogy te vagy a király, más meg nem tudja, hogyan kell élni. Meg minek hajtani.

#89602 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 19:28

Mert úgy adtad elő, hogy te faszán és lazán dolgozol saját időbeosztással, más meg droidkodik.

A probléma ezzel az, hogy olyasmi miatt kell magyarázkodjak, amihez semmi közöm.
De mostanában még úgyabban vagyok vele, hogy oké, ha máűr ezt az utat járjuk, s nem létező dolgok miatt magyarázkodnom kell, akkor simán megengedhetek magamnak én is kihágásokat. Mindenki bassza meg, és baszódjon meg, na erre rá lehet keresni.

Szerencsére nincs rám hatással semmilyen szinten az értelmetlen hozzászólások halmaza, származzon bárkitől.

Ezt a topikot én hoztam létre, van múltja, hiába kértem, hogy zárják be, ezek szerint van jövője. Senki hozzászólása nem érdekel, bárkivel beszélgetek, aki nem arra törekszik, hgogy guga te hülye vagy. Ezt már ismerem, aki folytonosan ezt ismételgeti, az leakadt. Évek óta ez megy, s a helyzet nem változott. Biztos hülye vagyok, de még mindig ez a legfaszább topik ebben a rovatban.

#89603 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 19:41

Biztos hülye vagyok, de még mindig ez a legfaszább topik ebben a rovatban.

Gyuláé faszább volt :D

#89604 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 19:40

Hát, most nem keresek, de olyanokra emlékszem, hogy pl. szobafdestés droidmeló, te csak lazán melózol, meg villanyoóra leolvasó voltál, csak négy napot melóztál, és lógtál, basztál, a többi hülye kollégád meg a főnököt szidta meg nem voltak olyan lazák, mint te ... meg ilyenek ...
És nem szó szerint kimondva, de sokszor azt sugallva, hogy te vagy a király, más meg nem tudja, hogyan kell élni. Meg minek hajtani.

Ha egyszer én így éltem meg, hogyan tudnád cáfolni, hogy még is szar?
Általában, sőt manapság csak olyan melót vállalok, amit szeretek is elvégezni.
Mi ezzel a baj, ha az ember részletesen leírja, hogy a munka, amit éppen végez mitől jó? Talán folyam,atos panaszkodás a munkáról kézenfekvőbb lenne?
Akkor lájkolnád a hozzászólásaimat, ha mindenkit szidnék?

#89605 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 19:42

Gyuláé faszább volt :D

Egy másik rovatban, s te mondtad, hogy volt. Innentől :kma:

#89606 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 19:44

Ha egyszer én így éltem meg, hogyan tudnád cáfolni, hogy még is szar?
Általában, sőt manapság csak olyan melót vállalok, amit szeretek is elvégezni.
Mi ezzel a baj, ha az ember részletesen leírja, hogy a munka, amit éppen végez mitől jó? Talán folyam,atos panaszkodás a munkáról kézenfekvőbb lenne?
Akkor lájkolnád a hozzászólásaimat, ha mindenkit szidnék?

Nem erről van szó.
Neked mindig a legjobb, bármi van. Az állatkerti etetős-ganézós meló is a világ legjobb melója volt, amíg fel nem mondtál, akkor meg csak a negatívumokat soroltad fél délután, meg három napig az ment, hogy ötszáz forint.

#89607 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 19:45

Egy másik rovatban, s te mondtad, hogy volt. Innentől :kma:

Oszt' mit számít melyik rovatba írta?
Jelenleg a tiéd pörög a legjobban, ez tény, de mit is jelent ez?

#89608 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 19:49

Oszt' mit számít melyik rovatba írta?
Jelenleg a tiéd pörög a legjobban, ez tény, de mit is jelent ez?

Csak annyit, hogy neked is van hol rombolni.

#89609 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 19:47

Nem erről van szó.
Neked mindig a legjobb, bármi van. Az állatkerti etetős-ganézós meló is a világ legjobb melója volt, amíg fel nem mondtál, akkor meg csak a negatívumokat soroltad fél délután, meg három napig az ment, hogy ötszáz forint.

Viszont jó volt, most is csinálnám, nem a pénz motivált, a csacsik átölelése, a lámák futottak hozzám, ezt lehzet nehéz értelmezni. Tőlem kivülálló dolgok miatt léptem le, mmost viszont itt vagyok, most ez van, ez a jó. Nem csinálnám, ha nem lenne frankó, a pénz is jó. Egyedül a távollét, hazautazás, onnan ide vissza, ami nem frankó. NMagyon nem tetszik, hogy távol kell lennem a családtól, de ki az aki ezt szereti?

#89610 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 19:53

Csak annyit, hogy neked is van hol rombolni.

Összetapossuk a homokváradat? :D
Ne aggódj, ezzel nem rombolunk le semmit a váradból, amit itt művelünk. Megyek is aludni, picsa fáradt vagyok.

Szerkesztette: Sparow2 2015. 09. 07. 19:06 -kor

#89611 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 19:57

Viszont jó volt, most is csinálnám, nem a pénz motivált, a csacsik átölelése, a lámák futottak hozzám, ezt lehzet nehéz értelmezni. Tőlem kivülálló dolgok miatt léptem le, mmost viszont itt vagyok, most ez van, ez a jó. Nem csinálnám, ha nem lenne frankó, a pénz is jó. Egyedül a távollét, hazautazás, onnan ide vissza, ami nem frankó. NMagyon nem tetszik, hogy távol kell lennem a családtól, de ki az aki ezt szereti?

Ez már csak ilyen, legtöbben nem tudunk abból megélni, amit szeretünk csinálni.
Kell valamit csinálni, amiből jön a pénz, a jóleső dolgokra meg ott van a szabadidő.

#89612 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 07. 20:01

Összetapossuk a homokváradat? :D
Ne aggódj, ezzel nem rombolunk le semmit a váradból, amit itt művelünk. Megyek is aludni, picsa fáradt vagyok.

Én meg slivovica, reggel meló, mára én is picsa fáradt vagyok, nincs kedvem kardozni, felét sem értem, amit hozzám vigyorognak.

#89613 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 07. 19:19

Ha 1995 óta egyedül melózom, eltartom a családom, miért bűn, ha elégedett vagyok vele?

Te mindig elégedett vagy a világgal, az jó, amit csinálsz, mindenki más hülye. Majd lelépsz a dolgozóból és anyázol 3 napig, hogy mindenki milyen köcsög, mennyire nem lehet belőle kijönni és szopó az egész.
Make love not Wor.

#89614 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 19:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 07. 20:19

Te mindig elégedett vagy a világgal, az jó, amit csinálsz, mindenki más hülye. Majd lelépsz a dolgozóból és anyázol 3 napig, hogy mindenki milyen köcsög, mennyire nem lehet belőle kijönni és szopó az egész.

Eddig igaz, a többit te magad költötted hozzá, meg gömbibá előszeretettel, de nem rólam szól.

#89615 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 07. 19:47

Slivó Ica rulezz!
Pénteken szomszédokkal magyar-román meccsnézés volt a garázsban (társasházi garázs)... voltunk vagy 12-15en, laptopról ment 1 projektor -vetített a falra, az adás meg ilyen mobilnetes stickről. Nem is lett volna baj, ha a garázs előtt a haver nem mondja, hogy már 8-10 perces késésben van a benti kép az élőhöz képest :-)) Ő nézte a saját mobilján a ház előtt, és mondja, hogy a benti képet már látta.
Úgyhogy ennek örömére ittunk 1-2 (6-8?) finom cseresznyét, valaki hozott vizipipát, meg jól besöröztünk / pálinkáztunk / viszkiztünk.

Szerkesztette: zetor2000 2015. 09. 07. 19:48 -kor

Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89616 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 03:19

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 07. 20:47

és mondja, hogy a benti képet már látta.

Mennyi lett a végén a késés :-s :Đ :up:

mék délelőttösbe

#89617 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 05:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 20:41

Eddig igaz, a többit te magad költötted hozzá, meg gömbibá előszeretettel, de nem rólam szól.

Benézek ide gyanútlanul...

Jah, szóval anyádnak szólj be :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89618 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 05:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 07. 18:51

Fiam és én is már túlléptünk a hazai 500-as kereten, Ausztriában nem fizettek ki, egyelőre, de még húzom a hajukat a végtelenségig, mert ingyen van. Ma már komolyabb pénzért melózik, hétvégente 30-40 küvecs, ami szerintem hangításért, színpad építésért fasza pénz, én is bevállalnám, de nekem most perpill jobb a lóvé, de ideiglenes.

Gyógyulj meg mihamarabb, aztán a következő hozzászólásodnak ne legyen köze ahhoz, hogy éppen beteg vagy.

Biztosan beteg AKAR lenni

#89619 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 06:15

Papagáj módjára ismételsz valami gömbi által kreált fasságot, anélkül, hogy igaz lenne, egészségedre. Előtted is nyitva áll a fórum keresője, nem tudsz beidézni olyat, hogy bárkit elítélnék azért, mert melózik munkahelyen. Minden esetben a magam esetét emeltem ki, hogy örülök neki, hogy nekem nem kell. Erre jött az, hogy persze, mert mi droidok vagyunk, azóta mindenki és te is papagáj.

Ha 1995 óta egyedül melózom, eltartom a családom, miért bűn, ha elégedett vagyok vele? Erre a reakció, hogy persze, mert mi droidok vagyunk. Na az egész droidozás erről szólt, faszom se kíváncsi arra, hogy mások hogyan élnek meg, egoista vagyok.

A kurva anyáddal szórakozz. Többször be lett idézve amit letagadtál, a droidozásod is. Innentől kezdve kussolsz és örülsz hogy rabszolga lehetsz éhbérért, itthon meg előadhatod a kocsmacimboráidnak hogy az élet császara vagy. Nekünk nem tudod, fogadd el.

#89620 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 07:18

Előtted is nyitva áll a fórum keresője, nem tudsz beidézni olyat, hogy bárkit elítélnék azért, mert melózik munkahelyen.

Na mondjuk azt hagyjuk...
A múltkor is azért voltam kénytelen berekeszteni Jahnoval a vitát, mert a keresőmotor hiányában az emlékezetemre tudtam volna már csak hagyatkoznom, ami sajnos néha csal. :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4479
  • 4480
  • 4481
  • 4482
  • 4483
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.