HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4481
  • 4482
  • 4483
  • 4484
  • 4485
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89641 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 08. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 08. 18:44

Cirka 5-8 perc, asszem, vagy egy finom cseresznyényi... ki emlékszik már... de nem gyenge volt, azt tudom. 3ig tartott a móka, aztán kirugott a háziúr, hogy mennyünk már haza.

Az nagyon bad feeling, amikor kiraknak, hogy húzzál haza, valószínűleg az asszony állt a háttérben, mert férfi ilyet nem követ el :-D már ha van asszony.
Nálunk az a módi, hogy ha vendégek vannak, elhúzok otthonról a picsába, mert hamar kikészíteném őket.
Utolsó alkalommal egy baszomfaszom házaspár jött hozzánk, időben leléceltem. Nejemtől rólunk semmit sem kérdeztek, végig arról dicsekedtek, hogy milyen kibajó háziorvosuk van és sokat járnak hozzá sok küvecsért :omg:

Na ezeket lekurváztam volna azonnal a komfortzónájukkal együtt.
Nejemnek van gógyija, időben átlátta s megkért, hogy ne legyek jelen, mert ezek a végletekig hülyék, puhányak, életképtelenek :-D persze gyerekük nincs és nem is vállalnak, mert bezavarna a kibaszott életvitelükbe a felelősség.

#89642 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 19:56

tyúktub valószínűleg ezért keresett meg, s ezért fizet:

Idézet

Szabó Gergő

Jonapot en vagyok a legnagyobb rajongoja imadom a videoit es magat is !
Zoltan Zvolenszki
20:46
Zoltan Zvolenszki

Üdv! Köszönöm, nem vagyok rá méltó smile hangulatjel egyszerű fazon vagyok sok hibával, mint bárki más.
Szabó Gergő
20:48
Szabó Gergő

Szerintem őrülten jó videókat csinál a fiával es nagyon külőnlegeseket

Mikor lessz új videó?

#89643 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 20:27

Mert találtak egy fogyatékost, akinek még a te videóid is tetszenek?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89644 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 08. 21:27

Amíg lószar van... :)
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89645 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 08. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 08. 18:56

Az nagyon bad feeling, amikor kiraknak, hogy húzzál haza, valószínűleg az asszony állt a háttérben, mert férfi ilyet nem követ el :-D már ha van asszony.
Nálunk az a módi, hogy ha vendégek vannak, elhúzok otthonról a picsába, mert hamar kikészíteném őket.
Utolsó alkalommal egy baszomfaszom házaspár jött hozzánk, időben leléceltem. Nejemtől rólunk semmit sem kérdeztek, végig arról dicsekedtek, hogy milyen kibajó háziorvosuk van és sokat járnak hozzá sok küvecsért :omg:

Nejemnek van gógyija, időben átlátta s megkért, hogy ne legyek jelen, mert ezek a végletekig hülyék, puhányak, életképtelenek :-D persze gyerekük nincs és nem is vállalnak, mert bezavarna a kibaszott életvitelükbe a felelősség.

Jobb volt mindenkinek, hogy eljöttünk. Pia erőst fogyóban volt, rágcsa amit vittünk, meg amit a házigazda hozott kábé elfogyott, a vizipipa 3ik töltése kialudt. Lett volna még mit inni, de akkor már értelmetlen volt. Állapot belőve, mindenki saját lábán haza tudott menni (20-50 méterek :) ) Nomeg hajnali 3 volt, neki van 2 erőst fiatalkorú gyereke, azt gondolom, kelni kellett hozzájuk, ha nem akarja, hogy a fején ugráljon.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#89646 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 07:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 08. 17:35

Mint, ha ez olyan kirívó lenne.

MINTHA

#89647 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 07:55

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 09. 08:29

MINTHA

Köszönöm, nem szoktam felhorkanni, ha kijavítanak, ugyanis fontos, ha az ember szeretné magyar nyelven megértetni magát.
Hozzáteszek egy kis szösszenetet ehhez.
Valamikor irkáltam az indexnek, bár csak ne tettem volna :-D már abbahagytam régen.
Kikerült egy cikk a főoldalra, a pina is büdös még is jó címmel.
Ott kaptam kommenteket, hogy ilyen helyesírással ne erőlködjek.

Erre kaptam egy cikket, ami nagyjából megvédett, s felsorolt írókat, akik mögött egész komoly háttér volt, akik kijavították a helyesírásukat, valami nyelvtannácik címmel. Ez nem neked szól, csak eszembe jutott, hogy igen, sokat hibázok, de ha kijavítanak, azt megjegyzem.

Amikor, sőt, itt a hwsw-n kezdtem el blogolni, mindegyik írásom önálló topik volt, aztán még a bolhán is blogoltam, muhaha :-D olyan volt a helyzet, hogy belefért.
Később jött RICS, aztán ment a faszba, én még mindig itt vagyok :nevet: pedig milyen elszánt volt, hogy beszüntessen végleg :Đ

Hja, régen a NOL-nál voltam címlapos felkapott, fogalmam se volt róla, hogy hova publikálok, csak a fejembe szállt a címlap :nevet: na azóta pontosan tudom, hogy kik hagyták jóvá és miért. Az első kritikus hangvétel után, amikor egy cikkben jeleztem, hogy a pártok össze vannak nőve, ahogy a média is, és ez a mesterségesen generált dualizmus csak álca, rögtön kiraktak és törölték a regisztrációmat. Jobb is, nem sajnálom.

#89648 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 07:56

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 09. 08. 21:48

Nomeg hajnali 3 volt, neki van 2 erőst fiatalkorú gyereke, azt gondolom, kelni kellett hozzájuk, ha nem akarja, hogy a fején ugráljon.

Ez így jogos, én csak belegondoltam egy nemlétező történetet :-D

#89649 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 07:59

Nekem tök mindegy ki hova sorolja magát, milyen véleményen van, melyik oldal álláspontját szopja be, de tény, hogy ezek össze fogják roppantani jurópát nagyon rövid idő alatt. Rutinos utcai harcosok, számukra nem újdonság a hirtelen tömegbe verődés és a káosz, ami igazán újdonság nekik, az az európai ember végtelenül elkényelmesedett komfortzónája, amit ezek hamar be fognak szüntetni :-D én nem sajnálom, sőt, legalább kihullik a férgese, akik életképtelenek.

https://www.youtube....h?v=7MHP1VZU7YM

#89650 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 08:55

Hja, régen a NOL-nál voltam címlapos felkapott, fogalmam se volt róla, hogy hova publikálok, csak a fejembe szállt a címlap :nevet: na azóta pontosan tudom, hogy kik hagyták jóvá és miért. Az első kritikus hangvétel után, amikor egy cikkben jeleztem, hogy a pártok össze vannak nőve, ahogy a média is, és ez a mesterségesen generált dualizmus csak álca, rögtön kiraktak és törölték a regisztrációmat. Jobb is, nem sajnálom.

Oszt' nem lehet, hogy ez nem is ennyire bonyolult, hanem csak azért raktak ki, mert elegük volt a hülyeségeidből meg a buta összeesküvés-elméleteidből?

#89651 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 08:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 08. 18:56

Ha ennyire nem bírjátok őket, akkor minek hívjátok meg őket? :think:

#89652 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 08:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 08. 21:27

Ja. A Fekete Pákónak meg a Győzikének is van nagy nézettsége a youtube-on, csak ők más fajta hülyék.

#89653 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 08:59

Nekem tök mindegy ki hova sorolja magát, milyen véleményen van, melyik oldal álláspontját szopja be, de tény, hogy ezek össze fogják roppantani jurópát nagyon rövid idő alatt. Rutinos utcai harcosok, számukra nem újdonság a hirtelen tömegbe verődés és a káosz, ami igazán újdonság nekik, az az európai ember végtelenül elkényelmesedett komfortzónája, amit ezek hamar be fognak szüntetni :-D én nem sajnálom, sőt, legalább kihullik a férgese, akik életképtelenek.

https://www.youtube....h?v=7MHP1VZU7YM

Nagy részük csak Németországba vágyik, hogy ott eltartsák őket ingyen.
Ha akkora utcai harcosok volnának, akkor otthon harcolnának.
Itt is lőttek '56-ban, meg a világháborúkban, meg 1848-ban, meg jártak erre törökök, tatárok, minden nép. Ennyi erőből már üres volna az ország, rég elmenekült volna mindenki.

#89654 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 08:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 08. 18:41

A hotel mellett van egy park, nem közel, de valahogy mindenki ide kleveredik a hotel mellé verekedni éjszaka, általában ciganska.
Próbáltam már felvenni a kamerával, de nincs rajta infra, ha meg reflektort használok abbahagyják.

Mi a megoldás, hogy látszódjon a felvétel?
Molotov?

Mondd, hogy ne hagyják abba, csak azért világítasz, hogy jobban lássák egymást :p

#89655 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 08. 20:56

tyúktub valószínűleg ezért keresett meg, s ezért fizet:

Büszke lehetsz rá :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89656 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 08:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 09. 09:24

Büszke lehetsz rá :)

Mint a Matisz nagypapa: bütke vadok!
:D

#89657 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 09:02

Ha ennyire nem bírjátok őket, akkor minek hívjátok meg őket? :think:

A nejem néha nem tud elég határozott lenni, tanult belőle, mert neki is frusztráló, és baromi fárasztó volt az egész. Utána megbeszéltük, hogy nincs lojalitás, erősen szelektálunk. Csak olyan embereket látunk vendégül, akikkel jól érezzük magunkat.

#89658 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 08:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 09:06

Nagy részük csak Németországba vágyik, hogy ott eltartsák őket ingyen.
Ha akkora utcai harcosok volnának, akkor otthon harcolnának.
Itt is lőttek '56-ban, meg a világháborúkban, meg 1848-ban, meg jártak erre törökök, tatárok, minden nép. Ennyi erőből már üres volna az ország, rég elmenekült volna mindenki.

Gondolom lemaradtál róla, hogy már ott is tüntetnek, s mennének tovább északabbra a svédekhez, mert nem ízlik nekik, hogy ott is táboroztatják őket nagyjából egy évig. Most esett le nekik a tantusz, hogy Merkel mama sem bánik velük kesztyűs kézzel.
Svájcban szétverték őket, csak a magyar média ezt elfelejti közölni, ahogy a görög, olasz helyzetet. Itt felfújják, hogy az operatőr gáncsolt, aztán a sok hülye ráugrik a témára.

Megvolt a múltunk nekünk is, volt és van is kivándorlás innen, de ez most az egész jurópát érinti, s koránt sincs vége a bevándorlásnak.

#89659 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 09:55

Gondolom lemaradtál róla, hogy már ott is tüntetnek, s mennének tovább északabbra a svédekhez, mert nem ízlik nekik, hogy ott is táboroztatják őket nagyjából egy évig. Most esett le nekik a tantusz, hogy Merkel mama sem bánik velük kesztyűs kézzel.
Svájcban szétverték őket, csak a magyar média ezt elfelejti közölni, ahogy a görög, olasz helyzetet. Itt felfújják, hogy az operatőr gáncsolt, aztán a sok hülye ráugrik a témára.

Megvolt a múltunk nekünk is, volt és van is kivándorlás innen, de ez most az egész jurópát érinti, s koránt sincs vége a bevándorlásnak.

Ja, de az innen vándorlás az európai kultúrkörbe történt (észak amerika is ugyanez), néhány kivételtől eltekintva. Gyorsan tudtak helyben kommunikálni, és dolgozni mentek, plusz ha nem is asszimilálódtak teljesen, 100%-ig beleillettek az ottaniak közé. Itt vagy te példának, eleve dolgozni mentél, és megérteted magad. Ők eleve nem dolgozni jönnek (tisztelet a kivételnek) és a saját korábbi életüket akarják itt folytatni, csak az európaiak által szponzorálva.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89660 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 09. 10:05

Ők eleve nem dolgozni jönnek (tisztelet a kivételnek) és a saját korábbi életüket akarják itt folytatni, csak az európaiak által szponzorálva.

Szinte mindenben egyetértünk :-D ritka alkalom, az én véleményem itt elágazik, ugyanis már nem jóslat kérdése, hogy ebből kibanagy vallási konfliktus lesz.
Nem tolerálják mások hitét, minél nagyobb tömegben lesznek jelen, annál nagyobb gondot fog okozni. Orbán találkozott Merkellel idehaza, gondolod nem tudtak erről az egészről előre?

Nekik pont ez az érdekük, csak kifelé mást kommunikálnak.
Orbán az utolsó itthoni nyilatkozatában elszólta magát, csak senki sem értette.
Ha a németeknél esik az eső, akkor nekünk magyaroknak kell kinyitni az esernyőt. A mondat utolsó része a fontos.
Rihanna esernyője, ezek szimbólumokkal kommunikálnak. Szekeres 2011-ben egy orbáni nyilatkozatra úgy reagált, hogy a kígyó a saját farkába harapott.
Ez azt jelenti, hogy jurópának vége, mert körbezárta a kígyó, s jöhet az ordo chaos. Először brutális káoszt generálnak, majd abból az új világrendet.

Már rég rájöttem, hogy velünk magyarokkal akarják boríttatni a dominót. Ha orbán azt mondja, hogy nekünk magyaroknak kell kinyitni az esernyőt, akkor ez pontosan azt jelenti, amiről eddig is pofáztam. A bennünket eddig körülvevő világ, ahogy eddig létezett, meg fog szűnni, nem világvége, de a fejekben létező világok összedőlnek, s mindenkinek hirtelen azonos véleménye lesz. Az éhezés hamar eltünteti a liberális eszméket.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4481
  • 4482
  • 4483
  • 4484
  • 4485
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.