HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4484
  • 4485
  • 4486
  • 4487
  • 4488
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89701 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 09. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 11:33

Naponta kapok elismerő kommenteket fészbukon privátban, vagy mailban. Ez nem ma kezdődött, türelmesen válaszolok mindegyikre, még akkor is ha csikasz 10 éves és szimpatikus neki, ahogy a kisebbik fiammal filmezek vagy akármi. Nem nagyon mozgat ez a része, csak kiemeltem egy példát, miszerint nem véletlenül keresett meg a tyúktub.

Majd, ha már nagyon terhes lesz válaszolni a levelekre, akkor felveszek valakit dublőrnek :Đ

nafaszom, megyek kauflandba söré, mert 22:30-kor ha megérkezek, porzik majd a vesém :-D
valami ebédet is kreálnom kell, meg beugrani a fürdőkádba.

Hja, eddig a fürdőszobában volt 2db szappan és 2db fogkefe, mióta megjött a szobatársam neje, tele van pakolva szépészeti cuccokkal, be sem lehet férni a sok kencétől :-D

:up:

Nagy király vagy, öcsém
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89702 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 09. 11:55

:up:

Nagy király vagy, öcsém

Mondom, hogy az irigység beszél belőled, Gömbibá :D
Mer' nem kapsz elismerő kommenteket a fészbúkon.

Inkább hallgass egy kis Bunyós Pityut, hátha elkezdesz jó fejjé válni egy kicsit :D HAHAHAAAA :D

#89703 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 09. 11:48

Amit kaptál valószínűleg egy scriptelt üzenet, amit statisztikák alapján dob a gép.

Hja :Đ és ezek a scriptek azóta is kommentelnek, az egyik scriptnek még az útiköltségét is kifizettem Bánkra :-D
Egészen elenyésző tényező vagyok a tyúktubon, ráadásul magyar nyelvterületen, ami már rég le van fedve felkapott hülyegyerekekkel.

Hja, másszon el a tököm a kauflandba sörért, mikor itt van a hotel mellett a lidl, és akciós az 1.5 lityis Kelt. 79 cent :-D
Ebédelni sincs kedvem, bekajáltam reggel, majd eszek holnap.
Bent az IAC-nél van 30 perc pihi-kaja idő, van étterem, ahol vagy azt eszed, amit hoztál, vagy ott is lehet rendelni + automata is van.

Legelső nap majdnem rábasztam :-D akkor még halkonzerveztem, benéztem az étterembe, na mondom itt a hozott kajával kiraknak a picsába.
Visszamentem a fülkéhez, ahol melózok és elbújtam a kajával, erre jött valami szlovák főnök és beterelt a kajáldába, meg kérdezte, hogy mi a francért eszek a munkaterületen. Próbáltam neki elmagyarázni angolul, hogy azt hittem az étteremben csak az ehet, aki vásárol ott ételt.

Francokat, szinte mindenhová ki van írva szlovákul, hogy étkezni csak az étteremben lehet, a munkaterületen tilos.
Egyébként brutális nagy épület, tegnap bejött a gyártósorra egy teherautó, csak lestem. 15 perc volt neki kicentizni a bejáratig, de megvolt.

#89704 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 12:07

Mondom, hogy az irigység beszél belőled, Gömbibá :D
Mer' nem kapsz elismerő kommenteket a fészbúkon.

Inkább hallgass egy kis Bunyós Pityut, hátha elkezdesz jó fejjé válni egy kicsit :D HAHAHAAAA :D

Igyekszem, mindjárt regisztrálok is :up:

#89705 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 12:15

Hja :Đ és ezek a scriptek azóta is kommentelnek, az egyik scriptnek még az útiköltségét is kifizettem Bánkra :-D
Egészen elenyésző tényező vagyok a tyúktubon, ráadásul magyar nyelvterületen, ami már rég le van fedve felkapott hülyegyerekekkel.

Hja, másszon el a tököm a kauflandba sörért, mikor itt van a hotel mellett a lidl, és akciós az 1.5 lityis Kelt. 79 cent :-D
Bent az IAC-nél van 30 perc pihi-kaja idő, van étterem, ahol vagy azt eszed, amit hoztál, vagy ott is lehet rendelni + automata is van.

Legelső nap majdnem rábasztam :-D akkor még halkonzerveztem, benéztem az étterembe, na mondom itt a hozott kajával kiraknak a picsába.
Visszamentem a fülkéhez, ahol melózok és elbújtam a kajával, erre jött valami szlovák főnök és beterelt a kajáldába, meg kérdezte, hogy mi a francért eszek a munkaterületen. Próbáltam neki elmagyarázni angolul, hogy azt hittem az étteremben csak az ehet, aki vásárol ott ételt.

Francokat, szinte mindenhová ki van írva szlovákul, hogy étkezni csak az étteremben lehet, a munkaterületen tilos.
Egyébként brutális nagy épület, tegnap bejött a gyártósorra egy teherautó, csak lestem. 15 perc volt neki kicentizni a bejáratig, de megvolt.

A youtube "megkeresése" scriptelt. Ennyire nem lehetsz fogyatékos. Nyilván nem azt kérdőjelezem meg, hogy egy csomó mentálisan sérült a te videóidra fapol, meg dicsér hozzá.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89706 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 09. 12:28

A youtube "megkeresése" scriptelt. Ennyire nem lehetsz fogyatékos. Nyilván nem azt kérdőjelezem meg, hogy egy csomó mentálisan sérült a te videóidra fapol, meg dicsér hozzá.

De, ennyire lehet fogyatékos, hiszen teljesen alkoholista.

#89707 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:31

Nem erről beszélt, ne légy már ennyire sötét.
Hanem arra, hogy a youtube megkeresett. Vagy a YouTube ment hozzád Bánkra? :D

#89708 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:33

Ezek szerint de, lehet ennyire fogyatékos.

#89709 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:34

Persze, minek is enni. A sör legyen meg, az fontos.

#89710 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 12:34

Tegnap bevásároltam már a kauflandban.
Töltött hús 0.5kg, 4 féle szalonna, tojás, kínai fűszerek, szójaszósz, rizs, egész hétre előre vásároltam 12juróért, hogy ne kelljen állandóan odamászkálni. Oda-vissza 4km.
Ma reggel már főztem kaját, elég volt, nem vagyok most éhes.
Délutános műszakban van kajaidő, van is a hűtőben tartalékolva vész esetére halkonzerv :-D de általában nem szoktam megéhezni, este meg ki az a hülye, aki eszik :-s sör az persze, hogy jólesik, főleg az alváshoz.

Itt a szobában a hűtő is tele van kajával, a szobatársam neje is főzött, itt hagyták, mondván egyem meg, berakták a hűtőmbe. Elmentek kora reggel.
Majd holnap délelőtt megeszem, addigra már tuti éhes leszek :-D

Szerkesztette: guga 2015. 09. 09. 11:46 -kor

#89711 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:52

Ne legyél már ennyire befeszülve, nyilván tudom értelmezni, hogy mit írsz, annyira nem nézlek hülyének, hogy lefirkantanád simán, hogy robotokkal kommunikálok a neten :-D Az egyik mentálisan sérült az egy ismert tyúktubos arc, már rég az usában él, rendszeresen meg szokott keresni, meg nyomonköveti, hogy éppen mi van velünk.

Namosmá viszont tényleg lépek, jön peter.sk

#89712 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:53

priložte kartu :Đ

#89713 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 12:45

Tegnap bevásároltam már a kauflandban.
Töltött hús 0.5kg, 4 féle szalonna, tojás, kínai fűszerek, szójaszósz, rizs, egész hétre előre vásároltam 12juróért, hogy ne kelljen állandóan odamászkálni. Oda-vissza 4km.
Ma reggel már főztem kaját, elég volt, nem vagyok most éhes.
Délutános műszakban van kajaidő, van is a hűtőben tartalékolva vész esetére halkonzerv :-D de általában nem szoktam megéhezni, este meg ki az a hülye, aki eszik :-s sör az persze, hogy jólesik, főleg az alváshoz.

Itt a szobában a hűtő is tele van kajával, a szobatársam neje is főzött, itt hagyták, mondván egyem meg, berakták a hűtőmbe. Elmentek kora reggel.
Majd holnap délelőtt megeszem, addigra már tuti éhes leszek :-D

Na, épp erről beszélek.

#89714 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 11:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 12:52

Ne legyél már ennyire befeszülve, nyilván tudom értelmezni, hogy mit írsz, annyira nem nézlek hülyének, hogy lefirkantanád simán, hogy robotokkal kommunikálok a neten :-D Az egyik mentálisan sérült az egy ismert tyúktubos arc, már rég az usában él, rendszeresen meg szokott keresni, meg nyomonköveti, hogy éppen mi van velünk.

Namosmá viszont tényleg lépek, jön peter.sk

Oszt' angolul tolod a videókat? Vagy az ismert youtubeos arc ért magyarul?
Vagy én nem értem.

Egyébként ettől még ugyanolyan szarok a videóid, hogy egy/több ismert arc is nézegeti.

#89715 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 09. 12:53

priložte kartu :Đ

Mondjuk még azt nem értem eddig se, hogy a biciklicsavaros esetnél, amikor jófej volt a haverod, akkor miben is látszott ez? Azért volt jófej, mert nem ő lopta el a csavarokat? Vagy mert hagytátok magatokat leitatni?

#89716 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 09. 12:34

a százforintos fajta

#89717 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 09. 14:22

a százforintos fajta

Mondjuk gyanús hogy az ottani 70 centes gagyi is többet ér mint egy itthon kapható legdrágább..
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#89718 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 09. 14:30

Mondjuk gyanús hogy az ottani 70 centes gagyi is többet ér mint egy itthon kapható legdrágább..

Nyilván, még nem késő odaköltöznöd neked sem.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89719 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 13:41

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 09. 14:30

Feltétlen. Ott még a szar is arany.

#89720 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 09. 13:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 09. 14:22

a százforintos fajta

A fejedelmi :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +