Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 09. 11:48
Amit kaptál valószínűleg egy scriptelt üzenet, amit statisztikák alapján dob a gép.
Hja

és ezek a scriptek azóta is kommentelnek, az egyik scriptnek még az útiköltségét is kifizettem Bánkra

Egészen elenyésző tényező vagyok a tyúktubon, ráadásul magyar nyelvterületen, ami már rég le van fedve felkapott hülyegyerekekkel.
Hja, másszon el a tököm a kauflandba sörért, mikor itt van a hotel mellett a lidl, és akciós az 1.5 lityis Kelt. 79 cent

Ebédelni sincs kedvem, bekajáltam reggel, majd eszek holnap.
Bent az IAC-nél van 30 perc pihi-kaja idő, van étterem, ahol vagy azt eszed, amit hoztál, vagy ott is lehet rendelni + automata is van.
Legelső nap majdnem rábasztam

akkor még halkonzerveztem, benéztem az étterembe, na mondom itt a hozott kajával kiraknak a picsába.
Visszamentem a fülkéhez, ahol melózok és elbújtam a kajával, erre jött valami szlovák főnök és beterelt a kajáldába, meg kérdezte, hogy mi a francért eszek a munkaterületen. Próbáltam neki elmagyarázni angolul, hogy azt hittem az étteremben csak az ehet, aki vásárol ott ételt.
Francokat, szinte mindenhová ki van írva szlovákul, hogy étkezni csak az étteremben lehet, a munkaterületen tilos.
Egyébként brutális nagy épület, tegnap bejött a gyártósorra egy teherautó, csak lestem. 15 perc volt neki kicentizni a bejáratig, de megvolt.