HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4489
  • 4490
  • 4491
  • 4492
  • 4493
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#89801 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 10. 10:33

Szar hely, itt nincs zsinagóga, csak egy katedrális, meg egy tesco nem messze, meg a 99p-s bolt
plázában meg minden bezárt este 6-kor, szóval nekem senki ne jöjjön a vasárnapibezárás rinyával, mert itt 6 után kb semmit nem lehet venni.

Leszarom a vasárnapi boltbezárás rinyát, alapvetően a politikának ebbe nem szabadna beleszólnia, mert nem politikai kérdés, ez kicsit előszele a készülő diktatúrának, tyúklépésben szoktatnak hozzá. Nem csak itt, Angliában is ugyanezt akarják véghez vinni. Viszont ezt is leszarom :-D

#89802 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 10. 11:04

Szomorú.
Mondjuk ha te is főznél valamit, akkor jobb kaját ennél, mint a legolcsóbb konzerv, és simán lehet nem volna drágább.

Venni kell két szelet húst, vagy csirkemellet aztán serpenyőben megsütni osz jóvan. Arányosan ugyanannyi, mint a kiló hús a családnak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89803 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 10. 10:33

Ti mindig ilyenben tudtok gondolkozni, én nem támadásra használnám. Előkapni meg nem kell, kocsiból azzal szállok ki, ha kéne. De remélhetőleg csak pihenni fog az ajtózsebben.

A stukker kérdés az úgy van, hogy ha birtokolsz egyet, előbb utóbb használni is fogod, mert nálad van. Na azt dolgozd fel fejben később.

#89804 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 10. 10:58

Azért, mert előkerült egy fegyver, és ha azt választja, hogy elballag, akkor menjen. Ha ennek ellenére is támad, akkor lelkiismeret furdalás nélkül torkonlövöm.

Há de ezzel épp a meglepetést veszíted el. Ő meg addig újságot olvas, vagy mi? Ha elég gyors, akkor ráfog a kezedre, vagy félrenyomja a karodat és bejön közel, akkor rábasztál. Vagy ha tudja, hogyan vegye el, már ki is fordította a kezedből.
De láttam olyat is, hogy csóka csak a zsebébe nyúlt, még ki se húzta és már el volt törve a kulcscsontja. Lehet odáig el se jutsz, hogy előszedd.

#89805 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:12

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 10. 11:08

Venni kell két szelet húst, vagy csirkemellet aztán serpenyőben megsütni osz jóvan. Arányosan ugyanannyi, mint a kiló hús a családnak.

Ezeket az antibiotikummal, szójával telebaszott csirkéket nem fogyasztom el soha :-D maradjon meg a köznépnek annak csodálatára, hogy vajon miért kötik ki a végbelét az oldalára. Nagyon nehéz dolog az étkezés, mert bármihez nyúlok, bizony módosított, vegyszeres kemikália, így maradnak a nagyon végletek. Nem otthon vagyok, nem a saját pipijeimet nevelem szeretettel. Most ez van, majd nem ez lesz. Halkonzervet, szalonnát nagyon nem tudják elbaszni, ahogy a sört sem, bár a szobatársam szerint már az is csak kémia.

#89806 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 11:08

A stukker kérdés az úgy van, hogy ha birtokolsz egyet, előbb utóbb használni is fogod, mert nálad van. Na azt dolgozd fel fejben később.

HAHAHAAA :D
Nem mindenkinek okoz gondot a feldolgozás.

#89807 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 11:12

Ezeket az antibiotikummal, szójával telebaszott csirkéket nem fogyasztom el soha :-D maradjon meg a köznépnek annak csodálatára, hogy vajon miért kötik ki a végbelét az oldalára. Nagyon nehéz dolog az étkezés, mert bármihez nyúlok, bizony módosított, vegyszeres kemikália, így maradnak a nagyon végletek. Nem otthon vagyok, nem a saját pipijeimet nevelem szeretettel. Most ez van, majd nem ez lesz. Halkonzervet, szalonnát nagyon nem tudják elbaszni, ahogy a sört sem, bár a szobatársam szerint már az is csak kémia.

Mer? A halnak meg a disznónak nem adnak antibiotikumot?
Meg a szar, amit a filléres konzervekbe raknak, az minőségi szar.

#89808 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 09. 10. 10:37

Az a baj, h ha a kezedben van, akkor használni is kellhet. Ha meg totojázol, akkor elveszik, és feldugják a seggedbe kb. Szerintem inkább boxer. :)

Én azt az elvet vallom, hogy nem kell ilyen helyzetbe kerülni, időben fel kell ismerni a kialakuló feszkót, s le kell lépni. Már többször átéltem, hogy a hangvételek, hangsúlyok arra utaltak, hogy itt hamarosan pofont fognak osztogatni. Időben elnézést kértem, hogy most mennem kell, majd távolról végignéztem, ahogy ütik verik egymást :-D

Szerintem ez is erő :nevet:

#89809 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 10. 11:11

Há de ezzel épp a meglepetést veszíted el. Ő meg addig újságot olvas, vagy mi? Ha elég gyors, akkor ráfog a kezedre, vagy félrenyomja a karodat és bejön közel, akkor rábasztál. Vagy ha tudja, hogyan vegye el, már ki is fordította a kezedből.
De láttam olyat is, hogy csóka csak a zsebébe nyúlt, még ki se húzta és már el volt törve a kulcscsontja. Lehet odáig el se jutsz, hogy előszedd.

Haggyuk már ezt a hülyeséget. Ha nincs annyi időm, hogy elővegyem, vagy célratartsak, akkor már amúgy is megvertek, csak még nem történt meg.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#89810 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 10. 11:14

Azt haggyad, az fejedelmi.

Idézet

#89811 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 10. 11:13

HAHAHAAA :D
Nem mindenkinek okoz gondot a feldolgozás.

Egy volt légióssal melózom, nem kell bemutatni, de gömbibá nem egy tipikus harcedzett légiós :nevet:

#89812 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 10. 11:16

Haggyuk már ezt a hülyeséget. Ha nincs annyi időm, hogy elővegyem, vagy célratartsak, akkor már amúgy is megvertek, csak még nem történt meg.

Igen. Pontosan. Megvertek, csak még nem tudod és megvan a hamis biztonságérzet, hogy nekem fegyverem van. És majd előkapom és megijed(nek) vagy lelövöm, és másképp viselkedsz, mintha úgy vagy, hogy csak a faszodat tudod kézbe kapni. És a végén emiatt szarabbul jársz.

Volt haver, a barátnőjét megkergette az utcán pár srác, amikor ment hozzá a lány.
Ő meg kiment, stukker, harci kutya, mer' csak hárman vannak, majd ő a kutyát rájuk uszítja, meg lelövi őket, ha olyan a helyzet. Oszt' valahogy hatan lettek, kutyát is leszúrták, a srácot agyonverték.

Szerkesztette: Sparow2 2015. 09. 10. 10:22 -kor

#89813 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 10. 11:21

Igen. Pontosan. Megvan a hamis biztonságérzet, hogy nekem fegyverem van. És majd előkapom és megijed(nek) vagy lelövöm, és másképp viselkedsz, mintha úgy vagy, hogy csak a faszodat tudod kézbe kapni. És a végén emiatt szarabbul jársz.

Volt haver, a barátnőjét megkergette az utcán pár srác, amikor ment hozzá a lány.
Ő meg kiment, stukker, harci kutya, mer' csak hárman vannak, majd ő a kutyát rájuk uszítja, meg lelövi őket, ha olyan a helyzet. Oszt' valahogy hatan lettek, kutyát is leszúrták, a srácot agyonverték.

Újabb bizonyíték, hogy Darwinnak igaza volt.

Idézet

#89814 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Sparow2 - Dátum: 2015. 09. 10. 11:14

Sajnos de, szennyezett minden. Szalonna esetében max füstölés, főzés, fűszerezés, tehát nem túl nagy beavatkozás. Halkonzerv esetében meg a tenger olyan, amilyen.
Szerencsére már nem vagyok ráutalva a konzervekre, mert tudok főzni magamra. Egy a lényeg, pl. májkrém. A máj az, ami feldolgozza a szervezetbe került méreganyagokat. Na most innentől muhaha. Dolgoztam a húsiparnak régen, azóta nem eszek meg szinte semmit, ami készül, ha lehet csak olyat, amihez nem kell beavatkozás.

Otthon csak és kizárólag házi cuccokat vásároltam olyanoktól, akiket ismertem személyesen, saját maga neveli a malackát, s nem bassza teli gyógyszerekkel, meg kiengedi a rétre legelni, nyammogni. Itt ez sajna nem működik, ezért eszek baromi keveset.

#89815 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 10. 10:59

Hazudsz.

ne öntsd ki ide az epéd :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#89816 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 11:01

Számomra csak az van, mert minden esetben a legolcsóbb élelmiszert keresem meg. Nem herdálhatom a család pénzét. Ők hárman vannak otthon, s hárman ugyanannyit költenek magukra, mint én egymagam itt. Mert családra főzni olcsóbb.

persze, lehet igénytelenül is élni, hiszen az élet császára vagy

#89817 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 10. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 11:22

Sajnos de, szennyezett minden. Szalonna esetében max füstölés, főzés, fűszerezés, tehát nem túl nagy beavatkozás. Halkonzerv esetében meg a tenger olyan, amilyen.
Szerencsére már nem vagyok ráutalva a konzervekre, mert tudok főzni magamra. Egy a lényeg, pl. májkrém. A máj az, ami feldolgozza a szervezetbe került méreganyagokat. Na most innentől muhaha. Dolgoztam a húsiparnak régen, azóta nem eszek meg szinte semmit, ami készül, ha lehet csak olyat, amihez nem kell beavatkozás.

Otthon csak és kizárólag házi cuccokat vásároltam olyanoktól, akiket ismertem személyesen, saját maga neveli a malackát, s nem bassza teli gyógyszerekkel, meg kiengedi a rétre legelni, nyammogni. Itt ez sajna nem működik, ezért eszek baromi keveset.

Látod, és mégis idióta maradtál.

Idézet

#89818 Felhasználó inaktív   Sparow2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 10. 11:22

Újabb bizonyíték, hogy Darwinnak igaza volt.

Bárkivel előfordulhat. Gömbibá is simán járhat ezért szarul, hogy itt a stukker az ajtózsebben, különben meg meghunyászkodik vagy nem akar kiszállni, hanem inkább elhajt a gecibe.

#89819 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 10. 11:25

persze, lehet igénytelenül is élni, hiszen az élet császára vagy

Ha egyszer így is fejedelmi...

Idézet

#89820 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 10. 11:06

Leszarom a vasárnapi boltbezárás rinyát, alapvetően a politikának ebbe nem szabadna beleszólnia, mert nem politikai kérdés, ez kicsit előszele a készülő diktatúrának, tyúklépésben szoktatnak hozzá. Nem csak itt, Angliában is ugyanezt akarják véghez vinni. Viszont ezt is leszarom :-D

már megint messiásnak érzed magad, eddig sem jött be

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4489
  • 4490
  • 4491
  • 4492
  • 4493
  • Utolsó »