HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4500
  • 4501
  • 4502
  • 4503
  • 4504
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90021 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 15. 17:15

Lehet kisguga is ilyen hasznos videókat csinál, mint ez: https://www.youtube....h?v=hjgvNM6rUkI
Make love not Wor.

#90022 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 15. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 15. 17:46

Ez jó, nem is láttam amikor írta. Pár napja még a youtube volt a király, meg a bevétel, de fél éve meg aztán főleg. Úgy látszik ez is változik. Viszont ha kisebbik gyerek annyira profi, akkor jöhet errefelé is, mert mellettem ülő még a VLAN-t sem tudja miféle, aztán hol van még a routing?

Nálunk ennél kisebb tudásúak is vannak :) A csúcsragadozó talált egy scriptet, amihez semmi köze nem volt, de azért lefutatta, ~300 szervert törölt az ADból többek közt RODCket is, jó volt :) De csak azért ennyit, mert azt hitte befagyott a gépe és kikapcsolta.

#90023 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 09. 15. 18:44

Nálunk ennél kisebb tudásúak is vannak :) A csúcsragadozó talált egy scriptet, amihez semmi köze nem volt, de azért lefutatta, ~300 szervert törölt az ADból többek közt RODCket is, jó volt :) De csak azért ennyit, mert azt hitte befagyott a gépe és kikapcsolta.

Ezek honnan jönnek :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90024 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 18:10

Nekem meg ilyen jó feladatok jutnak, hogy kézzel kel patchelni 16 gépet meg kb. 20 laptopot. El leszek vele. Aztán van egy másik 16 gépes kvázi tanterem, azt mégis csak pakoljuk ki, rendezgessük el az asztalokat, mert más lesz a funkciója. Már előre beharangoztam Sanyikát, aki majd agyat növeszt, azt látja, hogy a kipakolt gépek 2 hete nem láttad DC-t, így biztos ki lehet törölni... No meg azt, hogy mégiscsakhátna vissza kellene rendezni a tantermet, mert PC-s oktatás lesz :-D Jó ez a bánya.
Make love not Wor.

#90025 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 15. 16:29

Már Gyurcsányt se engedik vissza Szerbiából hiába uniós állampolgár Facebookon panaszkodott, lehet mire Guga is jönne vissza már nem engedik vissza. Román kerítést kezdik építeni ma bejelentették utána jön a többi..

Kép

Hazudik, mint mindig.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90026 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 15. 17:44

Jó, hát gyereke, mit mondjon, csak előveszi a dY laptopot, és leintegrál mindent :)

Az én gyerekem meg jobban kezeli az ipadot mint jahno, naés :)

Szóval nyilván mindenkinek a saját gyereke a legjobb mindenben, bár a profi informatikus bármit jelenthet.

#90027 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 19:30

Nalunk is az IT biztonsagi auditor valami scriptet akart lefuttatni a PDC-n.
Mondtam, hogy akkor most itt fejezzuk is be, ha akarcsak a kerdest is komolyan gondolta....

#90028 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 15. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 09. 15. 20:30

Mondtam, hogy akkor most itt fejezzuk is be, ha akarcsak a kerdest is komolyan gondolta....

Pedig azok olyanok. Mi nem adtunk neki olyan derótot amin mindent lehet, erre akart egyet szerezni magának.

#90029 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 16. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 15. 17:43

Khm.. khm... :unsure: :rolleyes:

mi a gond? 2 év múlva középfokú angollal és ecdl info vizsgával végez az általánosban, kemény suliba vittük, mert bírja. Info-hoz van érzéke, már most saját programokat ír telefonra, cámtógépre, időben észrevettük s a helyére tettük, ahol megkapja a képzést, hogy ne járjon úgy, mint én. Gyerekkoromban sokat ültem a zongora előtt, de bármilyen hangszer került a kezembe azonnal. Talán be kellett volna íratni zenesyuliba, ahogy Bendzsókát is betoltuk dobosnak, meg kapott dobszerkót.

Szülője válogatja, hogy ki mit vesz észre időben, vagy mennyire igénytelen, s nem vesz a gyerekéről tudomást.

#90030 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 16. 21:42

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 09. 15. 20:30

Nálunk egy csomó ilyen szart megengednek. Adnak motyót, páran próbálnak ugrálni, de valami okos ember enged és néha tök ismeretlen cuccoknak is nekiugranak, mert ha onnan jön, akkor mi baja lehetne.
Make love not Wor.

#90031 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 16. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 16. 22:39

már most saját programokat ír telefonra, cámtógépre,

Ezekből tudsz mutatni? Most tényleg érdekelne, hogy mi a merre. Bár ennyi idősen még én is írtam egy csomó mindent, aztán lófasz lett belőlem :-D Időnként el kellene járni a mostanság divatos programozós gyerekes összejövetelekre, még akármerre is lehet lépni, helyet kinézni, kapcsolatot túrni. Akkor is, ha sűrűn változik a világ.
Make love not Wor.

#90032 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 16. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2015. 09. 15. 16:29

Már Gyurcsányt se engedik vissza Szerbiából hiába uniós állampolgár Facebookon panaszkodott, lehet mire Guga is jönne vissza már nem engedik vissza. Román kerítést kezdik építeni ma bejelentették utána jön a többi..

Bárkinél jobban tisztában vagyok vele, hogy mi következik, nekem ez már nem meglepetés, másoknak esetleg az indok és a cél egy természetes folyamat, nem az. Nem arra készülnek, amit a média nyom. Már a tévé is nyomja, hogy 15-e után új világ jön. Nem kell erről tudni, hogy mit jelent.

Engem meg ne félts, fogalmad sincs hogy jutottam vissza szlovákokhoz, ehhez képest hazajutni gyerekjáték. Vácon betegség miatt zárva volt a nemzetközi pénztár, üvöltöztem egy sort. Mondták szálljak fel a vonatra, s fizessem ki a büntetést, no de az csak a határig büntet, a szlovák meg pozsonyig.
Magyar kalauz mondta, hogy szálljak le nagymaroson, vegyek jegyet ott. Hja, hogy ott nincs nemzetközi pénztár. Onnan szobig. Ott sem tudtak adni jegyet pozsonyig, de busz sem volt párkányig, mert az már szlovák belföld. Azt mo9ndták csak 15km gyalog, nagy lófaszt, elindultam este 6-ra értem oda, szóval 30-35km-ert gyalogoltam, hogy a máv ne basszon meg.

Végre elértem a párkányi vasútállomást, holland házaspárral dumáltam félórát, pozsonyig ok. Utána a rendőrök blokkolták a másik vonatot 1 órát, végre elindultunk. Majd Zohorban újra megállították a vonatot, aminerk a menetideje Malacky-ba 20 perc. Találtak 15 bevándorlót a vonatgon, újabb egy órát álltunk. Éjfélre értem a hotelba, úgy, hogy csak reggeliztem, másnap meló, kelés 4:30-kor, nincs nyitva semmi, így délutánig evés kilőve.

Nem panaszképpen, de a tömegközlekedést befejeztem :-D azóta már jóllaktam, be is basztam, mert a szobatársam hozott sört, ami nem sör v olot, hanem valami töm ény, de itt sörnek hívják. Nejem megérkezett Mendozaba, az egész család diaszpóra a világ minden tájékán. Szóval innen hazajutni nem téma. Hja, hogy végig a határzárról pofáztam évek óta, hát kit érdekel, guga az hülye.

#90033 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 16. 21:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 16. 22:52

Bárkinél jobban tisztában vagyok vele, hogy mi következik,

Ezt mondjuk eddig is tudtuk.
Make love not Wor.

#90034 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 16. 21:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 14. 21:24

Pedig a könyvre kellett volna rárepülnöd, az az egy ment neked :)

Az életvezetési tanácsaid egyenes zsákutca, ebből ne készülj vizsgázni :nevet: írj egy könyvet, aztán tapasztald meg a körülményeket :Đ
Tudod kipa nélkül nehéz érvényesülni még a könyvkiadás világában is :cool: más írja a történelmünket, valós adatokra nem vevők, mert az zavart okoz as mátrixban.

#90035 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 16. 22:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 16. 22:44

Ezekből tudsz mutatni? Most tényleg érdekelne, hogy mi a merre. Bár ennyi idősen még én is írtam egy csomó mindent, aztán lófasz lett belőlem :-D Időnként el kellene járni a mostanság divatos programozós gyerekes összejövetelekre, még akármerre is lehet lépni, helyet kinézni, kapcsolatot túrni. Akkor is, ha sűrűn változik a világ.

Neki ez olyan, mint nekem az írás, vagy a nagyobbik fiamnak a zeneszerzés. Innen lófaszt sem tudok mutatni. Most szétvan a család, der amikor utoljára leültem vele, online írt valami android alkalmazást a telefonjára, ami éppen az eszébe jutott. Ahogy a neten tolta, a telefonon megjelent, nekem ezek idegen dolgok, mint azsiráf. Miszerint ilyen állat nincs. Most még cserebogár lárva, majd lesz belőle valami. A filmezést most kezdi, vásárolt magának kamerát, mondtam neki használja a csatornámat, mert az már fizert, minden lószarra kíváncsiak az emberek, bármi pénz van, magukra költhetik, épn csak megalapoztam. No ennyi.

Filmezés terén nekem teher, egyet sem tudnék végignézni, amit csinál, de a hasxonló korú gyerekek, hát nézik, faszom bánja, tolja oszt jóccaka, meg költse magára.

No de a kérdésedre válaszolva, jobbára android alkalmazásokat talál ki, még nem árultam el neki, hogy ha túl jó, akkor meg is vásárolják tőle, még fiatal, ne most szálljon el az agya. Írt egy olyat, hogy tudod e? Felteszed a kérdést és a teló válaszol. Na jó a tippet én adtam neki, de kőkemény meló volt a sok infót bevinni.

#90036 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 16. 22:30

Az meg, hogy 2011-ben jeleztem a határ totális lezárását, hát kit érdekel, az meg hogy éppen zajlik, guga akkor is hülye :nevet: persze természetes indokkal tolják, a tévében bemondják, a lakosság támogatását bírva, de hát a lakosság van olyan hülye, hogy hajlandó zokszó nélkül elveszteni a nyugdíjpénztárt, a banki megtakarításait, mit neki egy határlezárás :nevet: aztán, hogy egy mesterségesen generált, előidézertt helyzettel hozzák létre, s valójában nem a migránsok ellen, hát ki érdekel, szép álmokat.

Micsoda álértelmiségi magabiztos, és életképtelen bagázs. Mindent elutasít, nem diktáltak belé.

Bazdmeg, nekem ne siránkozzon senki pár nap múlva. Az életrbelépő szigorítások nem csak a migránsokra vonatkoznak. Elosősorban ránk, mert ez a valódi cél.

És bazzeg, most megy zévében, hogy mesterlövészek, stb, dzsihadisták :omg: anyád :nevet

Mikor volt ilyesmiről szó? Már csak ez lesz erősítve, meg az eszkalódás.

#90037 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 04:56

Bárkinél jobban tisztában vagyok vele, hogy mi következik, nekem ez már nem meglepetés, másoknak esetleg az indok és a cél egy természetes folyamat, nem az. Nem arra készülnek, amit a média nyom. Már a tévé is nyomja, hogy 15-e után új világ jön. Nem kell erről tudni, hogy mit jelent.
...
Hja, hogy végig a határzárról pofáztam évek óta, hát kit érdekel, guga az hülye.

Mivel bármi történik, egyből a levelek hullanak szerinted, igen guga az hülye. Mi droidkodjunk tovább az órabérért, ja hogy te is azt csinálod? csak cserébe még szét is van szakítva a családod? ejjej. Nincs semmi bajom veled, csak ne gondolod már olyan okosnak magad mert szemmel láthatóan pont az ellenkezőjét csinálod mint amit eddog pofáztál, csak most még tapsolsz hozzá, jaj milyen jó is neked.

#90038 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 16. 22:39

mi a gond? 2 év múlva középfokú angollal és ecdl info vizsgával végez az általánosban, kemény suliba vittük, mert bírja. Info-hoz van érzéke, már most saját programokat ír telefonra, cámtógépre, időben észrevettük s a helyére tettük, ahol megkapja a képzést, hogy ne járjon úgy, mint én. Gyerekkoromban sokat ültem a zongora előtt, de bármilyen hangszer került a kezembe azonnal. Talán be kellett volna íratni zenesyuliba, ahogy Bendzsókát is betoltuk dobosnak, meg kapott dobszerkót.

Szülője válogatja, hogy ki mit vesz észre időben, vagy mennyire igénytelen, s nem vesz a gyerekéről tudomást.

egyik se ér semmit, tanuljon tovább

#90039 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 07:50

Bárkinél jobban tisztában vagyok vele, hogy mi következik,

Igen, hiszen megvolt a világvége, eltörölték pár éve a pénzt, meg barlangban élünk.

#90040 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 07:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 16. 22:57

Az életvezetési tanácsaid egyenes zsákutca, ebből ne készülj vizsgázni :nevet: írj egy könyvet, aztán tapasztald meg a körülményeket :Đ
Tudod kipa nélkül nehéz érvényesülni még a könyvkiadás világában is :cool: más írja a történelmünket, valós adatokra nem vevők, mert az zavart okoz as mátrixban.

Én nem tudok könyvet írni, ezért nem írok könyvet. Gondold tovább.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4500
  • 4501
  • 4502
  • 4503
  • 4504
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.