Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 17. 15:28
Ha előszűrés lenne, akkor Te sem lennél sehol.
Áhhh, haggyukmá, amikor először írtam, hogy kijövök Szlovákiába fényezni, rögtön jött az oltogatás, hogy nem értesz hozzá, lófasz vagy, ott leszel két napot és hazajössz
Ehhez képest most ott tartunk, hogy a srác, akivel melózom, kénytelen volt gyerekfelügyelet miatt műszakot cserélni. Én meg vele együtt, mert csak két srác van, akivel hajlandó vagyok együtt melózni, az egyik a légiós arc, a másik meg Alexander, aki 10 éve fényez, és nagyon jó srác. Nem mindegy kivel húz le az ember napi 8 órát. Ebben a hónapban 6 olyan napom lesz, amikor 16 órában toljuk. Nem is ez a lényeg.
A műszakvezetőnk megfenyegetett, hogy legközelebb ilyet ne csináljunk, ha az egyikünk nem tud jönni, akkor a másik mindenképpen maradjon abban a műszakban, mert a két srác nem tudott termelni. Az egész csapat teljesítmény bérezésben van. De így sem keresnek 600 jurónál többet (sajnos). Sajnálom az egész bandát, mert fillérekért tolják a 3 műszakot, főleg a románok, mert róluk még az ügynökség is leveszi a sápot + havonta egyszer mehetnek haza 3 napra.
No de, mit akartam mondani? Faszom, sziberéd már leírta, ebben (is) expert vagyok
Nagyjából annyi, hogy könnyű, kényelmes meló, a fenekem ki van nyalva. Az a csapat, akikkel melózom, hát egész nap vihogunk, szakadunk a röhögéstől. A műszakvezető kiba jó fej, csak annyit tud magyarul, hogy nincs kalapács, akárhányszor elmegy mellettem, hátbavereget és mondja
Az összes román srácnak új nevet adtam

bemutatkoztak egyenként, aztán, ahogy lejött a név, ahogy értettem, oké google boy, good man, find every information. Csak angolul tudok velük beszélni, egyik sem tud, ahogy én sem, de ennek ellenére megdícsértek, hogy milyen jól beszélek angolul
Hja, hát hozzájuk képest, de pl. naponta jönnek be Angliából ilyen faszom tudja kicsodák. Jönnek hozzánk, melót leállítják, a szlovák elkezd fordítani, leállítom, hogy nyugi nem beszélek szlovákul, de a faszit megértem, így a játékból kimarad. Az angol elkezd hozzám beszélni, és ilyenkor jön az, hogy pár szót értek, a többit kikövetkeztetem, hogy valójában mi a faszt akar, miért tart fel.
Nekik is meg kell dolgozni a sokezer juróért, amit kapnak, néha csak okosan néznek, ennél többet nem tudnak.