HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4502
  • 4503
  • 4504
  • 4505
  • 4506
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90061 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 16:15

Nekik is meg kell dolgozni a sokezer juróért, amit kapnak, néha csak okosan néznek, ennél többet nem tudnak.

Aztán ki tudja, de látom a tanult embert lenézed sima betanítot munkásként.
Make love not Wor.

#90062 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 17. 16:20

mondtuk, hogy betanított munka, mi ezzel a gond?

Papír nélkül nem engednek a meló közelébe, annyira azért itt sem hülyék, követelmény mindenhol van. A helyi srácok fényezők, de itt Szlovákiában nem önálló szakma, az autószerelőknek tanulók kapják pluszba a képzést.

Nekem egy kicsit magyarázkodnom kellett a papírok miatt, mert mint szobafestő, van bőven gyakorlatom festékpisztollyal, valahol megértették, csak látni is akarták.

Igen, tudom, hogy mindenkiben él az az egészséges kényszerképzet, hogy guga te így is úgy is hülye vagy, ha lehet ne fogj semmibe, mert vagy nem értesz hozzá, vagy elbaszod, a lényeg, hogy maradj csótány szinten, hogy legyen kihez viszonyítanunk a fényességünket :nevet:

Szóval igen, betanított munka. Ehhez olyan csótányok kellenek, mint én, aki odaáll, s elvégzi expert módon :Đ by sziberéd, hogy nyajja meg a :tejabag:

#90063 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:31

a lenézést (csakúgy mint a szakértelmet) te képzeled hozzá.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90064 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 17. 16:26

Aztán ki tudja, de látom a tanult embert lenézed sima betanítot munkásként.

Eddig egyetlen angol volt az, aki érdemben hozzátett a munkánkhoz, a többi csak ostoba vigéc módjára eljátssza a szerepét. Ha nem jönne oda többre mennénk, mert nem kéne leállni. Az a faszi, aki látta, hogy kézzel szedem le a lerakódást a filterről, s megrendelte, a melót leállította, majd egy óra múlva ott volt egy köteg szűrő az elszívóra, hát neki minden elismerésem, mert életében először járt a helyszínen.

Ehhez képest a szlovák tanult felsővezetők, csak akkor jönnek le a klimatizált irodából, ha jönnek a külföldiek vizitre, egyébként szarnak az egészre.

Nekem alapvetően nincs gondom senkivel, semmivel. A pénzemet megkapom még akkor is, ha egész nap ácsorgok.

Viszont melózni jobb, mert jobban telik az idő. Ha ilyen hülyegyerekek odajönnek, leállítanak, belekötnek faszságokba, aminek semmi értelme, meg hivatkoznak arra, hogy a technológia, aztán a műszakvezetőnk a háttérben legyint, meg mosolyog, hogy jó, oké, amíg ezek a barmok itt vannak, csináljátok úgy, ahogy kérik.

Amint elmennek, már pörgeti is a kezét, hogy secko jedno :-D szóval erről ennyit, nagyon tanult, semmihez sem értő, az orrát mindenbe beleütő balfaszokból terem bőven, csak sehol sem kérnek belőlük láthatólag. Ezt úgy hívják, hogy a hülyegyerek apuci pénzén nevelkedett, egyébként meg az őserdőben lenne a helye, hogy ott mutogasson és ossza az észt. De tényleg az van, hogy 15 percig villog, aztán soha többet nem látjuk.

Ezért nyugis a műszakvezetőnk, neki tényleg az a fontos, hogy a meló folytonos legyen, s mögötte teljesítmény, mert különben kibasznák.
Nem véletlenül röhög ezeken a marhákon, amikor csoportosan jönnek okosan nézni.

#90065 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 16:26

Papír nélkül nem engednek a meló közelébe,

Nekem egy kicsit magyarázkodnom kellett a papírok miatt, mert mint szobafestő,

És az akkor majdnem autószerelő :-D Igyál még!
Make love not Wor.

#90066 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 17. 16:31

a lenézést (csakúgy mint a szakértelmet) te képzeled hozzá.

Yes sir :cool: mondom, amikor első alkalommal felmerült, hogy Lozornoba jövök fényezni, kaptam hideget, meleget :-D mondjuk lepereg rólam bármi, ha itt elfogadnék egyetlen érvet is, már szaladhatnék is kötélért, s az első fára.

Ha most leírnám, hogy ennek a melónak a végén mire készülök, jönne újra a hörgés, hogy guga te végtelenül ostoba vagy :nevet: s ehhez sem értesz, meg tolod egy hónapig, aztán megunod.

Nem furi, hogy ezek rendre nem jönnek be?
Egyáltalán, mi a faszért kell nekem mindig magyarázkodnom, hogy éppen mit szeretnék, vagy mit csinálok, s az nekem miért jó?

Minden, amit teszek meg van kérdőjelezve.
VCagy nem értek hozzá, vagy inkább ne is fogjak bele, a többit meg szabad a gazda, hozzáképzelem. Legalább ez új.

#90067 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 17. 16:40

És az akkor majdnem autószerelő :-D Igyál még!

Gondolom nem sikerült értelmezni. A szlovákiai fényezők, valójában autószerelők, mert a szakma mellé oktatják, kapják a képzést.

Magyarországon a fényező önálló szakma, bár nem tudom mi a faszt tanítanak nekik 3 évig, amikor az én szakmámba eleve integrálva van a festékszóró kezelése, jó oké, nem egy nagy szám a pisztoly kezelése, csak annak kihívás, aki nagyon hülye. Mint a mai tanítványom.

Egyébként meg leszarom, talán vagyunk itt még egy hónapot, ha nagyon összebratyizunk a robotosokkal, akkor a végtelenségig, mert ők is kiemelt bérrel vannak jelen, nem áll érdekükben, hogy hamar megjavuljon a gyártósor. Érdekes módon minden nap leáll vagy valami probléma adódik :-D valakinek ez az érdeke, de tényleg nem érdekel, mert jól érzem magam a csapatban, jó a szálláshely, jó fej a buszsofőr. Csak akkor röhögi el magát, ha felszállok, mert utánzom az automata hangját. Prilozte kartu :-D érintsd oda a kártyát a nulla jurós jegyért. Az egész régiót beutazhatom ingyen, pár helyen voltam már kirándulni.

Nejemet, meg a két gyereket megvárom, nejem most kint van Argentínában. Ha visszajött, akkor jönnek ki hozzám. Megyünk rándulni Pozsonyba, és knédli :-D

#90068 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:49

ebben a topikban csak az nem jött be, amiket te mondtál

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90069 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 16:41

Ha most leírnám, hogy ennek a melónak a végén mire készülök,

Na, mire? Mindegy, hülye vagy :-D

Attól még mondhatod.
Make love not Wor.

#90070 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 17. 16:49

ebben a topikban csak az nem jött be, amiket te mondtál

Lassan alakul, de már én is unom, leszarom, mert olyan szintű mélységű rutin, hogy már nekem fárasztó.

Idegen nyelven fogok beszélni, nem fogod érteni, jól figyelj!

Nagyon sajnálom, hogy nekem lesz igazam, s neked minden eszedbe fog jutni, amit leírtam. Vígasztalásul annyi, hogy nulla káröröm, csak sajnálom, mert azt hiszem a magam szintjén, ami tőlem tellett, mindent megtettem. Ezernyi oldalról próbáltam megközelíteni.

Ha nem jártam sikerrel, az én hibám, valószínűleg rossz előadó vagyok, rossz példa, vagy eleve hülye.
Sok sikert!

Láttál már olyan természeti filmet, ahol a ragadozó meglapult, és éppen készült elejteni? Az meg gyanútlanul legelészett?
Nagyjából sem értettem soha, hogy én miért veszem az adást, és mások miért nem értik.
Nekem jön egyenesbe, azonnal átlátok mindenen, nem sikerül az elhitetés. A tömeg meg szopja, és ragaszkodik hozzá.
Fogalmam sincs, ez miért van, hogyan jött össze.

OV nem véletlenül mondta ki, hogy új világ lesz, meg előtte az esernyőt, én értem ezeket a faszságokat.
Olyan nyelvet beszélnek, ami szimbólumokra épül. Hivalkodnak vele, s egyben tudatják is, de senki sem hiszi el.

#90071 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 17. 16:56

Na, mire? Mindegy, hülye vagy :-D

Attól még mondhatod.

Ez a beszéd :Đ

Kicsit elkezdtem a szlovák nyelvet, kéne egy hónap szünet, hogy el tudjak menni tanárhoz. Az ügynökség, aki alkalmaz, több helyre is keres embert itt, ahol vagyok, a mienk nem túl hosszú távú, kiszámíthatatlan, hogy meddig vagyunk.

Viszont keresnek műszakvezetőt, raktárvezetőt, és a bérezés ugyanaz, nem helyi átlagfizu.
Már beszéltem a mukival, aki bitorolja a cégetr, hogy szeretnék maradni, mert nagyon tetszik a hely.
Hát a pénz is mi tagadás :nevet:

No szóval, kell a kommunikáció képes angol és szlovák.
Egyebet nem kérnek, pedig tartottam tőle, hogy megint elő kell adnom a van érettségim üres fekete mappát :nevet:
Szóval ráhajtok a szlovákra.

Hja, vannak helyben élő magyarok, akik beszélik a szlovákot, a pénz is jó, mégsem jönnek, kurva nagy emberhiány van. Nem értem ezt a részét, hisz nem a normál szlovák bért kapnák. Ráadásul tőlünk is csak ukkmukkfukk lelépett két ember, vagy nem bírták a tempót, vagy túl fiatalok és buliznának, fasztuggya.

#90072 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 17:12

Lassan alakul, de már én is unom, leszarom, mert olyan szintű mélységű rutin, hogy már nekem fárasztó.

Idegen nyelven fogok beszélni, nem fogod érteni, jól figyelj!

Nagyon sajnálom, hogy nekem lesz igazam, s neked minden eszedbe fog jutni, amit leírtam. Vígasztalásul annyi, hogy nulla káröröm, csak sajnálom, mert azt hiszem a magam szintjén, ami tőlem tellett, mindent megtettem. Ezernyi oldalról próbáltam megközelíteni.

Ha nem jártam sikerrel, az én hibám, valószínűleg rossz előadó vagyok, rossz példa, vagy eleve hülye.
Sok sikert!

Láttál már olyan természeti filmet, ahol a ragadozó meglapult, és éppen készült elejteni? Az meg gyanútlanul legelészett?
Nagyjából sem értettem soha, hogy én miért veszem az adást, és mások miért nem értik.
Nekem jön egyenesbe, azonnal átlátok mindenen, nem sikerül az elhitetés. A tömeg meg szopja, és ragaszkodik hozzá.
Fogalmam sincs, ez miért van, hogyan jött össze.

OV nem véletlenül mondta ki, hogy új világ lesz, meg előtte az esernyőt, én értem ezeket a faszságokat.
Olyan nyelvet beszélnek, ami szimbólumokra épül. Hivalkodnak vele, s egyben tudatják is, de senki sem hiszi el.

Nem arról van szó, hogy nem érteném amit mondasz, vagy ne látnám át azt amiket próbálsz a magad együgyű módján kombinálni.

Hogy próbáljam egyszerűen érzékeltetni a kölönbőzőséget a gondolkodásmódunk közt amíg te egy a/4-es lapon karistolsz 2 dimenzióban, és csak azt látod ami a lapon van, addig én néha csodálkozva, néha kuncogva nézem a magam 3 dimenziójából. És még ez sem lenézés hombre.

Idézet

#90073 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 17:12

Nekem jön egyenesbe, azonnal átlátok mindenen, nem sikerül az elhitetés.

OV nem véletlenül mondta ki, hogy új világ lesz,

Mert mindenki más hülye.

Mert király vagy.

Ez meg politikusi duma, de minden sarkon előfordul, akár csak nyaralni mész, akár piros. Most az van, hogy előre nem tudod megmagyarázni, viszont ha valami történik, akkor azonnal ráfogod, hogy jajjj 3 éve pont erre gondoltam.

Pld. lezárják a határt, körbe az ország. Ok. Várhatóan hetek, hónapok, napok? Ha pénz nem fog számítani, akkor mi a péknek tolod a talicskát odakint?
Make love not Wor.

#90074 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:20

Proszim jedna pivo :cool:

ugye ugye, hogy mennyire megy a szlovák :Đ

#90075 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 17:18

a mienk nem túl hosszú távú, kiszámíthatatlan, hogy meddig vagyunk.

Kezdődik :-D Jóvanja. Szlovákot nem értem, de szerintem ilyenért még senki nem szólt be, ha tanulás, fejlődés, valami számunka is értelmes próbálkozás akad. Bár ez a guga-féle hirtelen karrierépítés nekem erés, nem fér bele a kialakult képembe :-D
Make love not Wor.

#90076 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:37

Lehet, hogy leszarom mi fér bele a rólam kialakult képbe :-D :Đ

Ezt figyuzd, bár ennek megértéséhez kéne az első rész, amikor Szobról elindultam gyalog, hogy beelőzzem a nemzetközi vonatot, persze nem jött össze, de jó móka volt :Đ

remélem működik a link.

https://www.youtube....BdedgKAU4#t=408

#90077 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 17. 17:19

Ha pénz nem fog számítani, akkor mi a péknek tolod a talicskát odakint?

A nejem kirepült Argentínába, most is ott van, azt valahogy visszaperkálni + Leventét megbaszták a rendőrök 100 küvecsre ittas vezetésért, szóvalé alakul :-D

#90078 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:42

Lehet olyan kérésem, hogy többet ne hangozzon el az a kérdés, hogy miért tolom a 3 műszakot, s miért számít a pénz?
Többször is leírtam, most újra összefoglalom. Nejem kirepült Argentínába, az több mint félmilla + a nagyobbik gyerekem büntetése.

Aztán lehet, hogy maradok, mert jó a meló, tetszik a pénz :Đ

#90079 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 17:37

remélem működik a link.

Olvastam a kommentet is. Látszik. Éppen írni akartam, hogy mikor kocsmában valami alkesz fószerek nekiállnak megmagyaárzni a tutit akármiről, akkor az kb. ilyen.
Make love not Wor.

#90080 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 17. 16:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 17:42

Lehet olyan kérésem, hogy többet ne hangozzon el az a kérdés, hogy miért tolom a 3 műszakot, s miért számít a pénz?
Többször is leírtam, most újra összefoglalom. Nejem kirepült Argentínába, az több mint félmilla + a nagyobbik gyerekem büntetése.

És mire visszafizetnéd nem lesz értéktelen? Nagyobbik gyerek most 2 hétvégén meg is kereste. Ha így tolja, akkor pár hónap csak hétvégékkel és le van tudva az egész hóbelebanc. Amúgy is, ennyi lóvét 3 nap alatt meg tudsz ketresni, csak akarni kell, nem?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4502
  • 4503
  • 4504
  • 4505
  • 4506
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.