HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4506
  • 4507
  • 4508
  • 4509
  • 4510
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90141 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 18. 23:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 19. 00:43

Lementettük, de biztos van sok évvel visszamenőleg is.

Na jó, de itt már elég sokat basztattatok azzal, hogy droidozok, valószínűleg mérgemben írtam oda, azért is van ott, hogy végre kimondtam. Mert előtte nem tettem meg.

#90142 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 18. 23:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 19. 00:44

De fogok, tudöjuk. Idő kérdése, vagy másképp magyaráztad. Viszont marha régen volt, fene sem hitte volna.

2011-ben indult ez a droid vita, miután vázoltam a háromszöget, lehulló leveleket.

#90143 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 19. 00:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 19. 00:47

2011-ben indult ez a droid vita, miután vázoltam a háromszöget, lehulló leveleket.

Majd olvasok visszább is. Bár úgyis kidumálod. Igaz nekem a háromszög sem volt értelmes, hogy az mi és miért.
Make love not Wor.

#90144 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 08:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 18. 23:47

Az én lóvémmal nincs gond, de annyi pénzért, amennyiért a szlovákok tolják, egy percet sem maradnék.
Másrészt tegnaptól tényleg oktatók vagyunk, végre kiderült, hogy miért vagyunk itt. Az anyacég szeretne alkalmazni saját embereket kb. havi 4-600 juróért, őket kell betanítanunk.

Ma kaptunk 2 embert, az egyik 30 perc múlva feladta és elköszönt, a másikat nap végén mi küldtük el, hogy ez neki nem pálya. Érdekes, hogy tőlük nem követelik meg, hogy papírjuk, végzettségük vagy akár gyakorlatuk legyen festékszóró kezelésében :omg:

A tegnapi faszit meg a műszakvezető küldte el végleg. Ha így haladunk, elég sokáig maradunk :-D

Mivel betanított munka.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90145 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 19. 09:26

Mivel betanított munka.

Hja, ha ezzel nem boldogulnak, mit tudnának kezdeni magukkal a lakkozó részlegben :-s
Betanított munka lenne, ha bárkit is sikerülne betanítani :Đ eddig nulla. Nekünk meg senki sem tanította be, mert mindegyikünknek van végzettsége. De azért erőltetheted :-D

Max. 3 hónapig vagyok itt papíron (hivatalosan) ha ilyen tempóban jönnek az emberek átvenni a melót tőlünk, akkor elhúzódik.
Valószínűleg azért kapunk mi trainer-ként kiemelt lóvét, s azért nem kérnek ezektől a szerencsétlenektől papírt, mert inkább fizetnek többet nekünk rövidtávon, hogy tanítsuk be őket hosszútávra, mert nekik alig fizetnek.

#90146 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 08:56

Kép

#90147 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 08:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 19. 09:52

Hja, ha ezzel nem boldogulnak, mit tudnának kezdeni magukkal a lakkozó részlegben :-s
Betanított munka lenne, ha bárkit is sikerülne betanítani :Đ eddig nulla. Nekünk meg senki sem tanította be, mert mindegyikünknek van végzettsége. De azért erőltetheted :-D

Max. 3 hónapig vagyok itt papíron (hivatalosan) ha ilyen tempóban jönnek az emberek átvenni a melót tőlünk, akkor elhúzódik.
Valószínűleg azért kapunk mi trainer-ként kiemelt lóvét, s azért nem kérnek ezektől a szerencsétlenektől papírt, mert inkább fizetnek többet nekünk rövidtávon, hogy tanítsuk be őket hosszútávra, mert nekik alig fizetnek.

Az, hogy nem képesek megtanulni részben rajtuk múlik, részben meg az "oktatón".

Az utóbbit jól látod, kellett néhány olyan ember aki legalább annyit tud, ami egy betanított munkához szükséges. Hogy addig is menjen a munka, amíg betaníttatnak néhányat, akinek csak töredéket kell fizetni erre a betanított munkára.

De egyébként a vicces dolog az, hogy senki sem degradál azzal, hogy betanított munkát kell végezni, csak te egyedül, saját magadat.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90148 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 19. 09:57

De egyébként a vicces dolog az, hogy senki sem degradál azzal, hogy betanított munkát kell végezni, csak te egyedül, saját magadat.

Tőlem, felőlem mindenki azt gondol, amit akar :-D pénzért melózom, ez a lényege. Ma már bojkottálni fogom az oktatást :-D ha kapunk egyáltalán embereket. Gondolom megy valami hirdetés, amire jelentkeznek, de hát tényleg olyan lófasz pénz van nekik kilátásban, hogy nem nagyon nyüzsögnek.

Érdekes, hogy az ügynökségünk keres ide raktárvezetőt, diszponenst, elég egy alap angol, szlovákot tanulni kell, de ennyi pénzért ez nem téma.
Főleg annak, aki itt él, itt született magyar, de tud szlovákul. Szóval jó pénzt fizetnek, de nem jön senki.
Most azt tolták be ide melózni diszponensnek, aki engem felvett :omg:

Itt lakik a hotelben, hétvégente jár haza :nevet: pedig még nálam is rákérdezett többször is, hogy nem e ismerek valakit ezekre a munkákra.
Na, ha a pisztolyozásnak vége, hátha, bár ez a sok irodista nem pálya számomra. Láthatólag csak kínjukban jönnek le a gyártási területre, valami biszemfaszomot kézbe vesznek, nagyon nézik, forgatják, aztán hümmögve elmennek. Na ezek a minőségellenőrök meg a diszponensek :omg:

#90149 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 10:43

Nem hosszú, de érdekes. Megy a migránsok körüli manipulésün rendesen.

#90150 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 10:46

Kommentek között ott a fülcimpás megfejtés, az ül. Ellenben a viselkedése már kérdéses, hogy szándékosan lefújatja magát, majd megy bömbölni a kamerák elé.

#90151 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 10:59

Idézet

11:48
Szlovénia tízezer menekültet tudna befogadni

Tegyük hozzá, hogy Magyarországra :-D ahogy a horvátok is tolják.

#90152 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 19. 11:43

Nem hosszú, de érdekes. Megy a migránsok körüli manipulésün rendesen.

Az indító képen a fószer aki mögötte áll úgy néz ki mint én 10 éve :nevet:

Idézet

#90153 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 12:02

Bazmeg, egyeseknek nagyon el van gurulva a gyógyszere, kibaszott messzire :omg:

Idézet

Huber Csaba
38 perce · Budapest ·

Miért jó nekünk a bevándorló.

1.A bevándorlás jót tesz a gazdaságnak.
2.A bevándorlók több adót fizetnek, mint a natív (értsd: természetes, honi) lakosság.
3.A bevándorlók kisebb terhet jelentenek a szociális ellátórendszerre, kevesebb segélyt kapnak.
4.A bevándorlók – a natív fiatalokhoz hasonlóan – képzettebbek, mint a nyugdíjaskorú lakosság.
5.A bevándorlók enyhítik a középosztály feletti natív lakosok terheit, mert olcsóbb szolgáltatásokat nyújtanak.
6.A bevándorlók miatt nem kevesebbet, hanem többet keres a natív lakosság.
7.A bevándorlók sokkal inkább hajlamosak kockázatot vállalni és üzleteket alapítani, mint a natív lakosság.
Economist: Magyarország hisztizik, pedig nekünk van a legnagyobb szükségünk a bevándorlókra | 24.hu
A világ legnagyobb presztízsű hetilapja nagy cikkben foglalta össze, melyik országoknak lenne a legnagyobb szüksége a beáramló munkaerőre. Az élen...
24.hu
Tetszik Hozzászólás
Megosztom

Zoltan Zvolenszki A migránsok nem akarnak Magyarországon maradni, ezt nem ártana a nagyon híres álértelmiségi Economist-nak is tudnia a hangulatkeltés helyett. Másrészt érdekes módon minden ország azonnal szabadul tőlük, igyekszik leparkolni gyorsan hozzánk, aztán részükről letudva a humanitárius cselekedet. A nagyon híres Economist ezt nem írta oda lábjegyzetbe a nagyon híres cikke alá? Huhh, meg még ezernyi érdekes adat. Ahol a migránsok megjelennek, azonnal beindul a gazdaság. Szlovének nem győzik utánrendelni a könnygázt smile hangulatjel erről is írhatna az a nagyon híres és elfogulatlan Economist. No meg a svéd helyzetről, ahol fogy a türelem velük szemben. Szóval én azon a véleményen vagyok, hogy ezt a nagyon híres economist érvelést nyugodtan tesztelje le magán más ország. Ha annyira életképes érvelés, ráérünk átvenni az ötletet később is.
Tetszik · Válasz · 1 perce

#90154 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 12:05

Nago pisztolyozni :-D egész jó kajákat találtam leárazva, sajtot, füstölt húst, szalámit. Sör nem fért bele a kétnaponta 5 jurót költök magamra keretbe, úgyhogy este iszok vizet :Đ melóhelyen van ballonos víz, két litert még ott behűtök, aztán vacsorához ma az lesz. Hja, fe-je-del-mi :Đ

#90155 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 12:06

JonesC tegnap rám szólt, ma már nem vettem cigit :-D

#90156 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 12:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 19. 13:06

JonesC tegnap rám szólt, ma már nem vettem cigit :-D

Nagyon helyes.

Idézet

#90157 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 18. 09:45

Az csak egy mellékszál, a meló alapvetően 4 szakaszra bontható, nem csak a ragasztós bungiban melózunk. Az iparterületen belül van még 5-6 másik cég, brutális épületek, buszok jönnek-mennek, nem ez a lényeg, hanem az hogy buzi vagy és kész :nevet:

Kár, hogy nem néztél be tegnap, úgy kiosztottalak volna, hogy....izé, na hogy :-s ahogy eddig is :-D :tebajag:

Átmegyünk egy másik épületbe, ahol csak robotok vannak, utánuk javítunk, lakkozunk.

Egyébként meg a festékszóró használata nem korlátozódik felületre :-D ha éppen szobát kéne fújni, mint ahogy az osztrákoknál is fújtam egy napig, akkor abban kételkednél :-D

Osztrákoknál igen elcsodálkoztam a tempón. Gipszkarton fel, glettelés, gépi csiszolás, majd a fújógéppel 15 perc alatt befejezték.
Csodálatos, hogy még mindig nem fizettek ki :nevet:

Itt a kibaszott szerb cigány:

https://www.facebook...ion=friends_tab

Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa... :-s

És akkor +1x:

Remélem nem attól tartod magad fényezőnek, mert egy gyárszalag mellett ragasztót spriccelsz autókárpitok belső oldalára. :Đ

#90158 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 19. 00:13

IAC az anyacég, mi egy ügynökségtől vagyunk kiemelt bérezéssel. A szlovák srácok, akik vállalkozóként tolják velem kb. 2500-3000 jurót visznek haza a pótlékokkal. Én ennél kevesebbet, de az is nagyon jó lóvé :-D

Jelenleg Q7, de éppen mi. 3 munkaterület van, filmet csak az egyikről csináltam. Most építenek festőboxokat, mert kell nekik még ember. Azokat fogjuk betanítani, már ha sikerül, mert ha ilyen balfaszokat hoznak, akkor tényleg sokáig leszünk jelen :-D

Van fényezés is, pontosabban javítás a robotok után, de az lakkozás inkább. A legtöbb meló a belső kárpitokkal van, ami ragasztó felhordás.

Kiemelt bérezéssel :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90159 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 21:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 19. 00:44

Ne fáradj, nem fogsz ilyet találni, max. olyat, ahol gömbi olyasmit ír, hogy persze, mert mi droidok vagyunk. Na onnantól az már úgy vette ki magát, mint ha én írtam volna.

Ne hazudj :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90160 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 19. 21:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 19. 13:07

Nagyon helyes.

19:15-kor sajnálatos módon találtam egy doboz cigit az udvaron, általában oda járok ki kajálni, mert az étterem zsúfolásig van. Valaki ott ülhetett előttem.

Ezt még elszívhatom anyu :-s :-D + van még két pakli dohányom otthonról, de ahhoz dutyinkát kéne venni, kártyával meg nem lehet fizetni, készpénzt ezért meg nem veszek ki. Asszony következő hétvégén jön a két gyerekkel, lehet hazaküldöm vele.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4506
  • 4507
  • 4508
  • 4509
  • 4510
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.