HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4511
  • 4512
  • 4513
  • 4514
  • 4515
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90241 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2015. 09. 21. 11:03

Szerintem az, csak ne nevezze profizmusnak, mert attól valóban messze van..

Szerintem nem informatika , hanem droidmunka :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90242 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 21. 11:04

Szerintem nem informatika , hanem droidmunka :D

Csak csinálná jól. Nahhh, it rezeg a léc. Igaz havonta abbahagyta :-D
Make love not Wor.

#90243 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 21. 11:08

Csak csinálná jól. Nahhh, it rezeg a léc. Igaz havonta abbahagyta :-D

De kolbászért csinálta, nem tudta raktározni, azért hagyta abba mindig :D

#90244 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:45

Réjnz koma ma már izzítja magát a holnapi útra. Végül kire számíthatunk majd Jahnóval holnap illetve holnap után? Mondjuk a pontos időpontot és helyszínt nem tudok, azt YaKnow intézi, azt mondta legalábbis.

Illetve kérdezem is itt: Tré-Mobil-telefont szeretnék feltölteni, de csak kb. 1000 Ft-tal. avman azt mondta, hogy csak 3000 valamennyivel lehet feltölteni online is. Nem lehet valahogy mégis csak egy 1000-essel? Többet nem szánnék rá, mivel nem nagyon fogom használni ezt a számot kint, csak tartalékban lesz, fontos magyar hívások fogadására. Van rá keret, de csak ezért nem töltök rá 3000-et vagy 3500-at vagy mennyit.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#90245 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 21. 11:43

De kolbászért csinálta, nem tudta raktározni, azért hagyta abba mindig :D

Idézet: guga - Dátum: 2011. 08. 02. 19:12

Sosem droidoztam, nem tudod bizonyítani, az meg hogy hangoztatod, kábé, hogy naponta tíz hozzászólást pazarolsz el a pöcsöm előtt térdelve, oszt nem is reagálok rá. Na látod, ezért vagy droid bazdmeg, mert én ilyet soha nem tennék.

Hja, kóbászért. Meg a faszomat, el lehet felejteni a témát. Sosem tagadtam, hogy amikor ideköltöztem, akkor kiszolgáltatott helyzetben voltam. Egyszer leírtam, hogy sok hónap után, egy télen valaki felhívott, hogy hallotta értek a számítógépekhez. Én meg majdnem letérdeltem a gyönyörtől, végre feladat, valaki hallott rólam, s munkát hoz.
Persze, hogy megoldottam neki egyből, nekem ez megy csípőből, ha meg nem, akkor izzadok, de mindig én győzök, oszt nem is végzettségem, csak szeretem.
Nahh mindegy, jött fel a gépért, egyébként rendőr, és nincs túlfizetve, zsebre meg nem tesz semmit. Azt mondta, hogy ha egyszer sikerülne 10 milliárd forintot, akkor nem gondolkodna, de aprópénzért nem kockáztatja az állását.
Viszont magyarázkodott, hogy nincsen pénze, de van nagyon jó házi pálinkája, és kolbász. Igen ezt leírtam, nem szégyenlem, ez volt Bánkon az első lépcsőfok. Utána egy boltba kerültem, azt sem szégyenlem, de nem volt ínyemre, mert nem én voltam a tulaj, és elég sokat geciskedett, meg parancsolt, de az egész nem a munkáról szólt, amit szívesen csináltam, hanem személyeskedés, igyekezett megalázni.

BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90246 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 21. 11:45

Réjnz koma ma már izzítja magát a holnapi útra. Végül kire számíthatunk majd Jahnóval holnap illetve holnap után? Mondjuk a pontos időpontot és helyszínt nem tudok, azt YaKnow intézi, azt mondta legalábbis.

Illetve kérdezem is itt: Tré-Mobil-telefont szeretnék feltölteni, de csak kb. 1000 Ft-tal. avman azt mondta, hogy csak 3000 valamennyivel lehet feltölteni online is. Nem lehet valahogy mégis csak egy 1000-essel? Többet nem szánnék rá, mivel nem nagyon fogom használni ezt a számot kint, csak tartalékban lesz, fontos magyar hívások fogadására. Van rá keret, de csak ezért nem töltök rá 3000-et vagy 3500-at vagy mennyit.

Feltöltsem neked? Netbankból szoktam, mondjuk nem emlékszem mennyi a legkisebb.

Avman meg buzi.

Jah, helytől is időtől függ, de mennék, igen. Főleg holnapután, mert holnap nekem a sportnapom.

#90247 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 17:39

A nejem kirepült Argentínába, most is ott van, azt valahogy visszaperkálni + Leventét megbaszták a rendőrök 100 küvecsre ittas vezetésért, szóvalé alakul :-D

Micsinál Argentínában amúgy? Lehet leírtad, de nem olvastam.

Ittas vezetés az kemény dolog, pár éve még hangoztattad milyen felelősségteljes. Hát sztem pont olyan hibákat követ el mint bármilyen fiatal.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90248 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 21. 11:45

Majd holnap én is koccolnék egy kappeccsínára :) Majd névrokonommal lebeszélem, hogy hol, meg hánykor. Szerintem ilyen terminálosoknál lehet ezeressel is feltölteni, lottózokban, bagóboltokban ilyesmi helyeken.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90249 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 17:42

Lehet olyan kérésem, hogy többet ne hangozzon el az a kérdés, hogy miért tolom a 3 műszakot, s miért számít a pénz?
Többször is leírtam, most újra összefoglalom. Nejem kirepült Argentínába, az több mint félmilla + a nagyobbik gyerekem büntetése.

Aztán lehet, hogy maradok, mert jó a meló, tetszik a pénz :Đ

Na, csak nem kellemes érzés, hogy számíthatsz hó elején/közepén arra, hogy jön a della? :)
BMWパワー
Kép

#90250 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 21. 11:48

Avman meg buzi.

Jah, helytől is időtől függ, de mennék, igen. Főleg holnapután, mert holnap nekem a sportnapom.

Szerintem addigra már el lesz menve :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90251 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 21. 11:51

Na, csak nem kellemes érzés, hogy számíthatsz hó elején/közepén arra, hogy jön a della? :)

Mert egy droid azért :nevet:

Idézet

#90252 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 21. 11:48

Avman meg buzi.

Nem, kösz, tényleg nem kell, tettem el rá keretet az útipénzen belül, csak a szart próbálom rágni. Ha annyira nem lesz más, feltöltöm a postán 3500-zal, csak sajnálok trééktől ennyi pénzt rá, csak erre a szarra, jó lenne ez a pénz kint normálisabb dolgokra is, hogy basznák meg. Esetleg ha fel tudod tölteni csak 1000-1500 Ft-tal, abba benne vagyok, aztán ha majd holnap után találkozunk, akkor odaadom kápéban. 3500-ért viszont én is fel tudom tölteni itt helyben, az nem segítség.

avman üdvözletét vinni fogom, ne aggódj :Đ Mondom, helyet nem tudok. 16:40 után találkozom Jahnóval a Corvin negyednél, de nem tudom, hogy milyen programot ötölt ki, és hogy hol. Azt mondta, hogy odacsődítette a hávéesvés bagázst, állítólag valami ismert ivó-falatozó törzshelyre, csak gondoltam szólok én is, megerősítem az érkezést egy nappal korábban, nehogy lemaradjanak az érdeklődők erről is, mint a Dex-féle világvégéről vagy a Gyula-féle szövetkezeti rendszerről.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#90253 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 16:48

Magyarországon a fényező önálló szakma, bár nem tudom mi a faszt tanítanak nekik 3 évig, amikor az én szakmámba eleve integrálva van a festékszóró kezelése, jó oké, nem egy nagy szám a pisztoly kezelése, csak annak kihívás, aki nagyon hülye. Mint a mai tanítványom.

:omg:

Kicsit autószagú a dolog, így beleböfögök. Miafaszt tanítanak 3 évig? Hát némi elméleti képzés, és gyakorlat is. Mondjuk nem abból áll, hogy itt a szórópisztoly és veressed, ezt egy idióta is meg tudja érteni. Ehhez nem kell 3év, elég 3perc is. Viszont ismerni kell mondjuk az anyagokat, hogy miaz amit kiszórsz, pl vízbázísú festéket vagy akrilt mivel higítasz, milyen száradási idők vannak, mennyi idő múlva mehet fel a következő réteg, hogyan kell mindezt alapozni, mert pl más műanyagra fújni, más fémre, aztán ott van a még a metálfényezés, gyöngyházfényezés, különböző keménységű lakkok ésatöbbi ésatöbbi. Ehhez kell még ismerni az alapozási, kittelési anyagokat, csiszolókat, polirozókat és ezt most csak így csuklóból írtam, nem vagyok fényező és nem is tanultam, de ennyi dolgot el tudok képzelni már csak hobby fényezés szintjéből kiindulva is, tehát lehet még van 100 dolog amiről nem tudok.

És a legfontosabb a gyakorlat, mert az tesz igazán ügyessé. Szépen egyenletesen fújni, ne follyon meg, ne legyen narancsbőrös, ne repedezzen be ésatöbbi. Aztán idővel kialakulnak az árnyalatok felismerése is. Pl akihez én vittem az autót az 2sec alatt megmondta, hogy látszik, hogy mely ajtó volt fújva, melyik elem más szinű stb. én meg csak pislogtam, hogy baszki én évek óta nézem az autót, ha nem tudnám mit kell nézni, észre nem venném, meg ilyenek. Na ehhez szerintem a 3év is kevés. :)

Hogy mondjuk hangszerhez hasonlítsuk, ez is olyan, hogy jééé van egy dob, csak egy fapálcikával kell csapkodni, mifasznak ehhez zenei iskola? Remélem érzed a párhuzamot.
BMWパワー
Kép

#90254 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 21. 11:56

Nem, kösz, tényleg nem kell, tettem el rá keretet az útipénzen belül, csak a szart próbálom rágni. Ha annyira nem lesz más, feltöltöm a postán 3500-zal, csak sajnálok trééktől ennyi pénzt rá, csak erre a szarra, jó lenne ez a pénz kint normálisabb dolgokra is, hogy basznák meg. Esetleg ha fel tudod tölteni csak 1000-1500 Ft-tal, abba benne vagyok, aztán ha majd holnap után találkozunk, akkor odaadom kápéban. 3500-ért viszont én is fel tudom tölteni itt helyben, az nem segítség.

avman üdvözletét vinni fogom, ne aggódj :Đ Mondom, helyet nem tudok. 16:40 után találkozom Jahnóval a Corvin negyednél, de nem tudom, hogy milyen programot ötölt ki, és hogy hol. Azt mondta, hogy odacsődítette a hávéesvés bagázst, állítólag valami ismert ivó-falatozó törzshelyre, csak gondoltam szólok én is, megerősítem az érkezést egy nappal korábban, nehogy lemaradjanak az érdeklődők erről is, mint a Dex-féle világvégéről vagy a Gyula-féle szövetkezeti rendszerről.

Ha megvan T-mobile oldalan a hozzaferesed (azaz rendesen uzletben vetted es ellenoriztek a szemelyazonossagodat), akkor T-mobile oldalarol bankkartyas feltoltessel kintrol is tudod hasznalni. Azert kell a szemelyazonossag igazolasa, mert kulonben postan vagy valami egyeb idiota modon kell igazolni a user szemelyazonossagat es csak utana lehet feltolteni.

Kuldtem neked nemi seranyagot, Jahnonak ugysem izlett az uveges Union...
Pedig kurvajo sor, csak neki nem jon be malatas verzio. Remelem eljut hozzad!

#90255 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 21. 12:01

:omg:

Kicsit autószagú a dolog, így beleböfögök. Miafaszt tanítanak 3 évig? Hát némi elméleti képzés, és gyakorlat is. Mondjuk nem abból áll, hogy itt a szórópisztoly és veressed, ezt egy idióta is meg tudja érteni. Ehhez nem kell 3év, elég 3perc is. Viszont ismerni kell mondjuk az anyagokat, hogy miaz amit kiszórsz, pl vízbázísú festéket vagy akrilt mivel higítasz, milyen száradási idők vannak, mennyi idő múlva mehet fel a következő réteg, hogyan kell mindezt alapozni, mert pl más műanyagra fújni, más fémre, aztán ott van a még a metálfényezés, gyöngyházfényezés, különböző keménységű lakkok ésatöbbi ésatöbbi. Ehhez kell még ismerni az alapozási, kittelési anyagokat, csiszolókat, polirozókat és ezt most csak így csuklóból írtam, nem vagyok fényező és nem is tanultam, de ennyi dolgot el tudok képzelni már csak hobby fényezés szintjéből kiindulva is, tehát lehet még van 100 dolog amiről nem tudok.

És a legfontosabb a gyakorlat, mert az tesz igazán ügyessé. Szépen egyenletesen fújni, ne follyon meg, ne legyen narancsbőrös, ne repedezzen be ésatöbbi. Aztán idővel kialakulnak az árnyalatok felismerése is. Pl akihez én vittem az autót az 2sec alatt megmondta, hogy látszik, hogy mely ajtó volt fújva, melyik elem más szinű stb. én meg csak pislogtam, hogy baszki én évek óta nézem az autót, ha nem tudnám mit kell nézni, észre nem venném, meg ilyenek. Na ehhez szerintem a 3év is kevés. :)

Hogy mondjuk hangszerhez hasonlítsuk, ez is olyan, hogy jééé van egy dob, csak egy fapálcikával kell csapkodni, mifasznak ehhez zenei iskola? Remélem érzed a párhuzamot.

Jó várjál, a dobos az nem zenész, csak a zenekar tagja :nevet:

Idézet

#90256 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 16:41

Yes sir :cool: mondom, amikor első alkalommal felmerült, hogy Lozornoba jövök fényezni, kaptam hideget, meleget :-D mondjuk lepereg rólam bármi, ha itt elfogadnék egyetlen érvet is, már szaladhatnék is kötélért, s az első fára.

Ha most leírnám, hogy ennek a melónak a végén mire készülök, jönne újra a hörgés, hogy guga te végtelenül ostoba vagy :nevet: s ehhez sem értesz, meg tolod egy hónapig, aztán megunod.

Nem furi, hogy ezek rendre nem jönnek be?

Nem furi, hogy te csinálod folyton azt, hogy valamibe belefogsz,aztán pár hónap vagy 1-2év után van új ötlet és gyökeresen megváltozik az amit hírdetsz? Pont ettől kevésbé hiteles a dolog, hogy te is változol, a nézeteid is változnak és gyakran saját magadnak mondasz ellent.
Ha lenne bármilyen meló, vagy elgondolás amit az életedben végigvittél volna és nem szakadt volna félbe rövid időn belül, akkor nem mondanánk olyat, hogy "ehhez sem értesz, meg tolod egy hónapig, aztán megunod".

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 17. 16:41

Minden, amit teszek meg van kérdőjelezve.
VCagy nem értek hozzá, vagy inkább ne is fogjak bele, a többit meg szabad a gazda, hozzáképzelem. Legalább ez új.

Egyrészt nem értesz hozzá, nemtudom mihez, de tuti :Đ Mondjuk azért, mert úgy általában nincs semmilyen képzettséged. Ha valamit megtanultál, akkor azt úgy tanultad, hogy belevágtál, majd lesz valami és közben ragadt rád a koszon kívül némi gyakorlati tudás, de attól még összefüggéseiben nem látod át a dolgokat.
Miért vagy megkérdőjelezve? Hát mert mindenre rávágod, hogy fúúmostezatuti ezt kell csinálni és ebből lesz a nagy lé, meg mindent ilyen nagy hévvel adsz elő. Mi meg egyszerű emberek kicsit kételkedünk ebben. Aztán valahogy eddig mindent bebuktál amiben kételkedtünk :Đ
BMWパワー
Kép

#90257 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 21. 12:06

Jó várjál, a dobos az nem zenész, csak a zenekar tagja :nevet:

:Đ

miért mondja ezt minden zenész... :omg: najó, szted írjak másik példát, hogy tuti átmenjen a mondanivaló? :p
BMWパワー
Kép

#90258 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 09. 21. 12:02

Kuldtem neked nemi seranyagot, Jahnonak ugysem izlett az uveges Union...
Pedig kurvajo sor, csak neki nem jon be malatas verzio. Remelem eljut hozzad!

Oksa, kösz szépen. Jó is, hogy írod, legalább nem szublimál el titokzatos körülmények között. Ilyen Júnjönt még csak nem is láttam. Sőt, innen jut eszembe, hogy elvileg avman is lóg, ő még egy éve beígért kanadai whiskyvel, de nem vasalom be rajta, így is rengeteget segített ingyen.

#90259 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 21. 11:50

Micsinál Argentínában amúgy? Lehet leírtad, de nem olvastam.

Ittas vezetés az kemény dolog, pár éve még hangoztattad milyen felelősségteljes. Hát sztem pont olyan hibákat követ el mint bármilyen fiatal.

Remélem a jogsiját is elvették.

#90260 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 21. 11:13

Elküldve: 2009. 06. 15. 19:38

Idézet: JonesC - Dátum: 2009. jún. 15., hétfő - 19:30

Idézet

Megmondóversenyen te már a selejtezőkre se jutnál be a szar szövegeddel. :Đ

Itt legalább van néhány olvasója a hülyeségednek, miközben a többiek posztját nézi az ember :cool:

Ákosnak raktárkészlet nyilvántartó program :cool:

Bocs, csak most hívott egy srác, és nincs nálam se toll, se papír :Đ
Reggel meg itt rálelek :cool:

te ostoba droid
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4511
  • 4512
  • 4513
  • 4514
  • 4515
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.