The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 09. 22. 05:49
Keresnek informatikust is, meg mindenféle embert. Gondolom minél magasabb a pozíció, a pénz is úgy változik. Továbbá van még bőven cég, van mindenhol magyar melós és magyar főnökök. Szóval, ha valakinek tényleg kell meló, az itt talál.
Ami fejből megy cég az a Bros, Inteva, Faurecia. De, ha kell akkor megkeresem a közös oldalt.
Éjszaka az étteremben a kivetítőn is láttam szlovákul, hogy milyen állások vannak, rengeteg. A műszakvezetőnk mondta, hogy 200 ember hiányzik kb. a cégnek.
Elküldve: 2015. 09. 22. 05:51
Elküldve: 2015. 09. 22. 05:51
Elküldve: 2015. 09. 22. 05:53
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 21. 20:46

Mondtam már hogy a kurva anyád? Megvetni való féreg vagy
A lényeg, hogy az epéd rendben legyen

Karel Gott

Elküldve: 2015. 09. 22. 05:54
Elküldve: 2015. 09. 22. 06:31
Idézet: guga - Dátum: 2015. 09. 21. 20:37

a pénz miatt megéri, a tegnapi 16 orazas a vasarnapi dupla penz meg az ejszakai muszak kb. 370-390 juro meg nem szamoltam ki. a kollegam vallalkozo o kap 15 jurot, na neki teljesen fasza penz, mint masnak egy hafi fizu.
leptem
Ez a közel 400euro ez a 16óra + vasárnap vagy havi vagy heti pénz?

Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2015. 09. 22. 06:42
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 22. 07:31

11 juró az órabérem, a többieknek 15.
16 óra, de mivel vasárnap így dupla pénz és még rájön az éjszakai műszak pótléka szintén duplán. Ez csak a 16 órára.
Ebben a hónapban szerencsére többet fogok keresni, mert 2 ilyen napom lesz + megyek még 5 napot 16 órázni, de azok hétköznapok, viszont túlmegy az óraszámom alaposan, és a túlórák már szintén pótlékosak.
Sajnos csak rövid ideig vagyunk itt. 3 hónapra szerződtünk, de szerintem csúszni fogunk bőven, mert nem találnak embert, akit betaníthatnánk.
Tegnap a másik műszakba jött két szlovák cigó betanulni, de a két srác, akik próbálták őket rávenni a festékszóró használatára, ma reggel találkoztam velük, csak fogták a fejüket

Na de addig jó, amíg nem találnak embert, mert addig van munkánk.
A kollégám a győri Audinál volt fényező, ő szlovák állampolgár, de egyébként magyar srác, azt mondta ott is úgy kezdték, hogy 3 hónapra felvették, hogy betanítson, de kitolódott 1.5 évre

Bár nem nézik jó szemmel a felsővezetők, ha hosszútávon kifizetnek ennyi pénzt. Az ügynökség, aki alkalmaz óránként 25 jurót kap értem, ebből kapok 11-et.
Elküldve: 2015. 09. 22. 06:49
Idézet: guga - Dátum: 2015. 09. 22. 07:42
16 óra, de mivel vasárnap így dupla pénz és még rájön az éjszakai műszak pótléka szintén duplán. Ez csak a 16 órára.
Ebben a hónapban szerencsére többet fogok keresni, mert 2 ilyen napom lesz + megyek még 5 napot 16 órázni, de azok hétköznapok, viszont túlmegy az óraszámom alaposan, és a túlórák már szintén pótlékosak.
Sajnos csak rövid ideig vagyunk itt. 3 hónapra szerződtünk, de szerintem csúszni fogunk bőven, mert nem találnak embert, akit betaníthatnánk.
Tegnap a másik műszakba jött két szlovák cigó betanulni, de a két srác, akik próbálták őket rávenni a festékszóró használatára, ma reggel találkoztam velük, csak fogták a fejüket

Na de addig jó, amíg nem találnak embert, mert addig van munkánk.
A kollégám a győri Audinál volt fényező, ő szlovák állampolgár, de egyébként magyar srác, azt mondta ott is úgy kezdték, hogy 3 hónapra felvették, hogy betanítson, de kitolódott 1.5 évre

Bár nem nézik jó szemmel a felsővezetők, ha hosszútávon kifizetnek ennyi pénzt. Az ügynökség, aki alkalmaz óránként 25 jurót kap értem, ebből kapok 11-et.
Hm, jól értem, hogy a vasárnapi 16órával megvan kb 350-400euro? Az úgy nem rossz. Ilyenkor merül fel bennem a kérdés: úristen, mi lehetnék én ott?

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2015. 09. 22. 07:12
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 22. 07:49

A topiklakók szerint betanított munkás

Van mellettem egy üres ágy, a mi melónkra nem tudsz jelentkezni, mert 8 oktató kellett + kell a végzettség, ami nekem nincs

Nincs melód vagy mi a szösz? Utoljára, amikor vakogtál magadról, egész jó melóhelyed volt, meg valami szöszkebögyi.
Elküldve: 2015. 09. 22. 07:32
Idézet
Nekem ennek kapcsán van egy teóriám, ami nem alap nélküli.
A World War Z, kezd értelmet nyerni. Már említettem, hogy a filmek a valóság előzetesei, hogy mi fog történni. Ha valamit el akarsz rejteni, rakd ki a kirakatba alapon. Úgy is körberöhögnek, hisz csak egy film. Nagy lószart

Elküldve: 2015. 09. 22. 07:38
Elküldve: 2015. 09. 22. 07:42
Idézet: guga - Dátum: 2015. 09. 22. 08:12

Van mellettem egy üres ágy, a mi melónkra nem tudsz jelentkezni, mert 8 oktató kellett + kell a végzettség, ami nekem nincs

Nincs melód vagy mi a szösz? Utoljára, amikor vakogtál magadról, egész jó melóhelyed volt, meg valami szöszkebögyi.
Áh nem mennék én fényezőnek, nem veszem el előled a lehetőséget, még a végén kiderül mennyire nem értetek hozzá

Megvan még a munkám, bár sztem amióta utoljára összefutottunk itt a fórumon, azóta már máshol vagyok, jobbabb helyen. Sőt baszki, nem hitted volna, de idén nyáron meg is nősültem. Erre igyál valamit

Elküldve: 2015. 09. 22. 07:44

Tokabá, amíg alszok ne lazíts, rondíts a topikba, ahogy az epéden kifér

Elküldve: 2015. 09. 22. 07:51
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 22. 08:42
Sőt baszki, nem hitted volna, de idén nyáron meg is nősültem. Erre igyál valamit

Wöhhhönye

De azért ugye tudod mivel jár a házasság

Remélem bevállalós, mert akkor legalább a felétől megmenekültél.
A nejem miután összeházasodtunk, talán a 3. hónapban adta az első beöntést

De azért durva volt, fájt a belem egy hete, nem tudtam szarni, elmentem dokihoz, mondta, hogy kérjek meg valakit, hogy adjon beöntést.
Még is ki a faszomat kérjek meg a szomszédot

Na, szóval sok sikert, hosszú és hánynom kell ezektől a sablon kívánságoktól.
Elküldve: 2015. 09. 22. 08:01
Idézet: guga - Dátum: 2015. 09. 22. 08:51

De azért ugye tudod mivel jár a házasság

Remélem bevállalós, mert akkor legalább a felétől megmenekültél.
A nejem miután összeházasodtunk, talán a 3. hónapban adta az első beöntést

De azért durva volt, fájt a belem egy hete, nem tudtam szarni, elmentem dokihoz, mondta, hogy kérjek meg valakit, hogy adjon beöntést.
Még is ki a faszomat kérjek meg a szomszédot

Na, szóval sok sikert, hosszú és hánynom kell ezektől a sablon kívánságoktól.

Elküldve: 2015. 09. 22. 08:15
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 09. 22. 08:16
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 22. 09:15
Még az is lehet, hogy élvezte a beöntést. Legalábbis utólag visszagondolva

Elküldve: 2015. 09. 22. 08:17
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 22. 09:16

Azért kevés dolog kovácsol össze két embert jobban, mint egy beöntés

Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 09. 22. 09:09
Elküldve: 2015. 09. 22. 09:15
Adott egy 8 mm vastag üvegpolc, amibe egy amorf nyílás van vágva. Ezt nekem sikerült összehozni egy dremellel, meg egy erre való betéttel.
Kör szeretne lenni, de nem sikerült puszta kézzel szép szabályost alkotni, ezt kéne le/kisimítani, a nagyon durva egyenetlenségeket megszüntetni, hogy szép kör legyen.
Valami ötlet? Beruházni nem szeretnék cuccra. Pár szerszám akad, meg kreativitás is, hátha van valakinek ötlete.