Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 11:33

sírok, annyira röhögök
Nem volt más választásom.
Van az elszívón egy brutál nagy filter, ami ha eldugul, a festék sem jön, a rendszer nem engedi. Filter nem volt, elkezdtem megtakarítani, a festéket eltávolítani.
Erre odajött egy faszi, nagyon korrekt volt és igen, megértette. Kérdezte mit csinálok, bár életében először járt ott, annyit tudott, hogy az cserés, felesléeges kapirgálni. Mondjuk szóltam a műszakvezetőnek, hogy nem tudok tovább dolgozni, szlovákul beszélt, de megértettem, hogy oldjam meg. Hát megoldottam. Az angol faszinak válaszoltam, hogy szold out filter, kétszer is rákérdezett, hogy mi? Hja, hogy szold áut, javítoptt ki, mert meg akarta érteni. Tudod van ő és van mondjuk te, nyilván hoztad volna az epédet, s nem lett volna filter. A faszival még beszélgettem egy darabig, mert volt vele egy szlovák, aki fordított volna, de szlovákul nem tudok.
Itt meg elég ritka, ha a melós beszél angolul, még, ha nagyon szarul is, de megörült nekem, s kikérdezett hogy honnan jöttem, stb. Még röhögtünk is, nem úgy mint te, sírva.
A szándék a lényeg, egy óra múlva volt filter, Pozsonyból hozatott, mert meg akart érteni, a helyzetet átlátta és meg akarta oldani. Egyetlen normális fazon volt. Azóta is jöttek már oda többen, de vagy semleges, mert ott sem akar lenni, csak odaküldték, s már menne haza fisendcsipszuet zabálni, vagy túlságosan okosan tud állni és nézni, de fingja nincs arról, hogy mi zajlik körülötte.