HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4529
  • 4530
  • 4531
  • 4532
  • 4533
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90601 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 11:33

guga beszélt az angol felsővezetőkkel, ez az év vicce :up:

sírok, annyira röhögök

Nem volt más választásom.
Van az elszívón egy brutál nagy filter, ami ha eldugul, a festék sem jön, a rendszer nem engedi. Filter nem volt, elkezdtem megtakarítani, a festéket eltávolítani.

Erre odajött egy faszi, nagyon korrekt volt és igen, megértette. Kérdezte mit csinálok, bár életében először járt ott, annyit tudott, hogy az cserés, felesléeges kapirgálni. Mondjuk szóltam a műszakvezetőnek, hogy nem tudok tovább dolgozni, szlovákul beszélt, de megértettem, hogy oldjam meg. Hát megoldottam. Az angol faszinak válaszoltam, hogy szold out filter, kétszer is rákérdezett, hogy mi? Hja, hogy szold áut, javítoptt ki, mert meg akarta érteni. Tudod van ő és van mondjuk te, nyilván hoztad volna az epédet, s nem lett volna filter. A faszival még beszélgettem egy darabig, mert volt vele egy szlovák, aki fordított volna, de szlovákul nem tudok.

Itt meg elég ritka, ha a melós beszél angolul, még, ha nagyon szarul is, de megörült nekem, s kikérdezett hogy honnan jöttem, stb. Még röhögtünk is, nem úgy mint te, sírva.

A szándék a lényeg, egy óra múlva volt filter, Pozsonyból hozatott, mert meg akart érteni, a helyzetet átlátta és meg akarta oldani. Egyetlen normális fazon volt. Azóta is jöttek már oda többen, de vagy semleges, mert ott sem akar lenni, csak odaküldték, s már menne haza fisendcsipszuet zabálni, vagy túlságosan okosan tud állni és nézni, de fingja nincs arról, hogy mi zajlik körülötte.

#90602 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 11:45

Azóta is jöttek már oda többen, de vagy semleges, mert ott sem akar lenni, csak odaküldték, s már menne haza fisendcsipszuet zabálni, vagy túlságosan okosan tud állni és nézni, de fingja nincs arról, hogy mi zajlik körülötte.

Vagy nem ez a dolga, az meg sem fordult a fejedben? Esetleg le sem szarta, hogy idejön értékesítői szakértésre, valami hülye meg valami filtert makogott, de inkább hagyjon békén. Hidd el parasztnak sem mindig kellemes ha körbeviszi a hülye júzer mutogatni a gyárat, de túl kell élnie.
Make love not Wor.

#90603 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 10:01

Mert bemondta a tévé :-s honnan tudod mennyien vannak kint? Ki végzi a felmérést a KSH :nevet: és te meg beszívod a nagy tokmányoddal onnan az infót, vagy te magad mentél ki egyesével megszámolni őket? Honnan tudod, hogy nem ment ki a fél ország, mert te esetleg "még" nem nélkülözöl?

Ez hiteles is, pontos is.

https://phulop.wordp...lio-kivandorlo/
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#90604 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 11:52

Vagy nem ez a dolga, az meg sem fordult a fejedben? Esetleg le sem szarta, hogy idejön értékesítői szakértésre, valami hülye meg valami filtert makogott, de inkább hagyjon békén. Hidd el parasztnak sem mindig kellemes ha körbeviszi a hülye júzer mutogatni a gyárat, de túl kell élnie.

Itt alapvetően, ha valamelyik angol, vagy német megjelenik, akkor az egész felsővezető gárda leözönlik a kényelmes irodából, s vigyázzba állnak.
Bennünket szerencsére nem érint, mert nincs idő velük foglalkozni. Minőség ellenőrzés folyik. A gyártási folyamat meg olyan, hogy jobbára gépek dolgoznak, tehát mindig ugyanazt alkotják meg. Nagy kaland nincs.

Emberi tényezők inkább számítanak, meg a gépek meghibásodása, mint az utolsó éjjel, az egyik motor elkezdett visítani, majd kigyulladt. Nem csoda, az is 3 műszakban tolja megállás nélkül :-D

Szóval dolga, nem dolga, soha nem tudni miért vannak ott, de némelyik látványosan tud unatkozni, amikor magára hagyják az irodisták.
Találkoztam, beszéltem egy igen korrekt némettel. Kélrdezte miért állunk, s miért nem dolgozunk? Elmeséltem neki a problémánkat, hogy van egy 1000 literes tartály, amibe a mosás, tisztítás után ürítünk meg a maradék festéket, ha a rendszer kiürült. A tartály megtelt, nem tudunk üríteni, mosni, festéket cserélni. Persze akkor is szóltam a műszakvezetőnek, de legyintett, hogy most van más probléma, ami nagyobb. Na a német faszi percek alatt megoldotta. Lebaszott néhány helyi vezetőt, azok meg azonnal telefonáltak, s hirtelen a mellettünk lévő gyáregységből előkerült egy üres ezer literes tartály. Ehhez csak lebaszni kellett őket :-df szóval motiváltság kérdése az egész, ha valaki nagyon akar valamit, akkor megoldja :-D

Ha meg bele akar szarni, elég annyi, hogy jöjjön egy nagyobb vad és beleverje a fejét verbálisan a falba, mindjárt megmozdul. Hozzáteszem, hogy akik idelátogatnak, s látványosan unatkoznak, nekik is van főnökük :cool: :-D

#90605 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 24. 12:04

Ez hiteles is, pontos is.

https://phulop.wordp...lio-kivandorlo/

Értékelem, ettől még, amíg otthon voltam én vágtam fát idősöknek, vittem kórházba, cseréltem tetőt, s végül magam is kijöttem, mivel már csak olyan ügyfeleim voltak, akik néha hazajöttek látogatóba, s egyben megkértek, hogy rakjam rendbe a laptopot, mert lassú. Ez is hiteles adat.

#90606 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 12:08

Értékelem, ettől még, amíg otthon voltam én vágtam fát idősöknek, vittem kórházba, cseréltem tetőt, s végül magam is kijöttem, mivel már csak olyan ügyfeleim voltak, akik néha hazajöttek látogatóba, s egyben megkértek, hogy rakjam rendbe a laptopot, mert lassú. Ez is hiteles adat.

Te most kinek hazudsz?

#90607 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 09. 24. 12:11

Te most kinek hazudsz?

Néha azt érzem, hogy szándékosan nem akarod megérteni, amit írok.
Mi a hazugság ebben? Melyik részét kifogásolod?

Hja, amiről meg reggel írtam, nem hiteles, mert origo, gondolkodni meg nem kötelező, hogy ennek a hírnek mi a hozadéka.

Migrács válság a németekhez, jurópa gazdasági gerince, és csak nőni fog, nem csökkenni, s minő véletlen, hát íme:

http://www.origo.hu/...moro-tamas.html

Innentől már csak az nem látja át, aki szándékosan nem akar erről tudomást venni.

Csak 2 dolog, ami párhuzamot alkot. Az egyik, hogy a migráncsok jólétért igyekeznek oda, banyek nem valami olajgazdag közelkeleti országba mennek, ahol ugyanaz a nyelv, vallás, és mecset is van. Dehogy, a németekhez, mert ha azokat sikerül kettéroppantani, akkor az egész ejunak vége. S ezzel egy időben jön a VW, nem előbb, nem valamikor egy év múlva, pont most.

És olyan szintű húzóágazat, hogy ez a két tény, szóval nem kell ezt részletezni, lehet integetni a jurópai jóléti államnak, s őszintén megvallva nem is bánom, sőt örülök neki. Ma reggel bementem kaját venni a lidlibe, mert nem akartam messze gyalogolni, bammeg, azt a sok elpuhult, elkényelmesedett faszfejet, rendesen rosszul lettem a nyammogó, cammogó, élettelen látványuktól.

Na legalább ennek vége lesz hamarosan :-D

#90608 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 12:19

Hja, amiről meg reggel írtam, nem hiteles, mert origo, gondolkodni meg nem kötelező, hogy ennek a hírnek mi a hozadéka.

Migrács válság a németekhez, jurópa gazdasági gerince, és csak nőni fog, nem csökkenni, s minő véletlen, hát íme:

Innentől már csak az nem látja át, aki szándékosan nem akar erről tudomást venni.

Csak 2 dolog, ami párhuzamot alkot. Az egyik, hogy a migráncsok jólétért igyekeznek oda, banyek nem valami olajgazdag közelkeleti országba mennek, ahol ugyanaz a nyelv, vallás, és mecset is van. Dehogy, a németekhez, mert ha azokat sikerül kettéroppantani, akkor az egész ejunak vége. S ezzel egy időben jön a VW, nem előbb, nem valamikor egy év múlva, pont most.

És olyan szintű húzóágazat, hogy ez a két tény, szóval nem kell ezt részletezni, lehet integetni a jurópai jóléti államnak, s őszintén megvallva nem is bánom, sőt örülök neki. Ma reggel bementem kaját venni a lidlibe, mert nem akartam messze gyalogolni, bammeg, azt a sok elpuhult, elkényelmesedett faszfejet, rendesen rosszul lettem a nyammogó, cammogó, élettelen látványuktól.

Lehullanak a levelek?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90609 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 12:20

Lehullanak a levelek?

Én más címet adtam neki, tudod rename :Đ búcsú a tokádtól :nevet: amolyan készenléti fogyókúra, amikor ha akarsz sem tudsz mit enni napokig, éhezők viadala :-D már írtam, hogy a filmek azért nem szórakoztatóak, mert a jövőt vázolják, persze innentől mindenki röhög rajta, hisz csak egy film :-D hja, tényleg az.

Karel Gott :nevet:

Ha valamit el akarsz titkolni, rakd ki a kirakatba, onnantól mindenki csak nevet rajta.

#90610 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 12:20

Lehullanak a levelek?

Szeretnéd még az epédet üríteni, röhögni kínodban, vagy ez a film már éppen zajlik a valóságban?

Kép

#90611 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:34

Illusztris a kép, mert a történet fal nélkül is megjátszható, mármint az áradat, de valamiért belekerült a fal, vagy kerítés. Ha valaki nagyon liberális, ebbe még beleköthet.

#90612 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 12:19

Azt hogy vetítettél, hogy úúúú a favágás csak, leépítem a infót, eldobom a telefont és a többi, csak ennyi.

#90613 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 09. 24. 12:35

Azt hogy vetítettél, hogy úúúú a favágás csak, leépítem a infót, eldobom a telefont és a többi, csak ennyi.

Próbálj meg felhívni telefonon :-D 20/2313346 ha kell odaadom a simkártyát, nézd meg a kimenő, bejövő hívásokat. 6 hónapon belül ha 10 alkalommal bekapcsoltam az sok :omg: nincs telefonom, nem tud hívni senki, egyébként is felesleges. Otthon már nem akartam megoldani semmit, itt meg hogyan tudnám, vagy innen. Szóval ez kipipálva, a telefonomat nem használom. Most is csak azért kapcsoltam be, hogy a nejemnek elküldjek egy telefonszámot, honnan rendelhet tűzifát.

Infó leépítése? Vágod, hogy mennyi ideig nem tudtam netezni? Az összes cuccomat, még azt is, amit nem akartam, odaadtam a rétsági számtech üzletnek, valamennyi kp. jött belőle, de csak azokért kértem pénzt, ami aktuális. Ez kipipálva, egyetlen alkatrészem sem maradt, s nem is nagyon szeretnék a jövőben aktívan ténykedni a számtech-ben otthon. Ügyfél sincs, mindenki külföldön tolja.

Hja, favágás, még most is ott van az erdőn 8köb fa kitermelve, csak a sofőr meghülyült, senkinek sem szállít, nem megy ki az erdőre, talált jobb melót, málnázik nagyban. Másnak meg nincs autója, vagy éppen lila vagy kék. Ha rajtam múlik most is az erdőn vagyok, az jó meló volt és jó pénz.

Kipipálva.

Persze vetítés volt, de a vége mindig az, hogy a fejekben megy a kavar, hogy biztos így, biztos úgy, de guga egyébként is hülye. Valójában meg csak magyarázkodom amiatt, ami tényleg van, s totál felesxlegesen, mert utána másik faszsággal jön elő. Az, hogy éppen cáfoltam valamit, hirtelen skip, s keres egy másik indokot hogy hol tud belémkötni :omg:

#90614 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 12:27

Én más címet adtam neki, tudod rename :Đ búcsú a tokádtól :nevet: amolyan készenléti fogyókúra, amikor ha akarsz sem tudsz mit enni napokig, éhezők viadala :-D már írtam, hogy a filmek azért nem szórakoztatóak, mert a jövőt vázolják, persze innentől mindenki röhög rajta, hisz csak egy film :-D hja, tényleg az.

Karel Gott :nevet:

Ha valamit el akarsz titkolni, rakd ki a kirakatba, onnantól mindenki csak nevet rajta.

A sikertelen emberek álmodoznak mindig ilyenekről, vajon miért?
Gyula meg Dex is mindig a világvégét várta.

#90615 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 13:05

Gyula meg Dex is mindig a világvégét várta.

Soha nem írtam le olyat, hogy világvége, de olyat igen, hogy amikor már lemondhatsz a tokádról, még mindig minimum 1007 év lesz hátra, na utána nem vízzel, hanem tűzzel lesz elborítva, azaz a föld mélyéből kijön minden. Tudod miért? Mert a víz képes volt felemészteni az akkori világot, de most kevés lenne.

#90616 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 12:12

Guga szedjél Cavintont.

#90617 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 12:16

a víz most is bőven elég lenne.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90618 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 24. 13:05

Mi a siker? Ezt jó lenne, ha megválaszolnád. Megmondom miért, elégedett vagyok az életemmel, talán a topikban mindig is ez volt a gond, hogy általában örülök a dolgaimnak, s nem veszek részt, kimaradok abból, amit a társadalom diktál, hogy ez a fasza. Nekem nem az a fasza, az én sikerem más.

Már többször leírtam, de megteszem a kedvedért.
Nagyon szerettem a tyúkokat, az állattartást, s kifejezetten örültem a nőtincsi melónak, ahol állatokkal melóztam, engem nem is basztattak, más miatt hagytuk ott. Ezt újra ne vegyük elő.

Örültem neki, hogy végre elhúzhattam a belemet a családdal együtt Budapestről egy olyan közösségbe, ahol érvényesülni is tudtam, s olyan munkákat végezhettem, amik közösségi melók, s még pénzt is kaptam érte.

Örültem a számtechnek, amikor képzettség nélkül belecsöppentem, s évekig toltam. Nem úgy, mint aki végzett egy sulit, s dög unalmasan bedőlt valami irodába, hogy csak legyen már vége a napnak, én örültem a munkámnak mint faszjancsi és élvezettel csináltam.

A környezetemben, a családomban alig van egyben olyan, hogy család, na annak is örültem, hogy amilyen környezetből jöttem, sikerült rácáfolnom az elvárásokra, igaz most kicsit széjjel vagyunk, de ez nem mindig lesz így. Szerintem, amint a szlovákok elkezdik felhúzni a kerítést húzok haza.

Örülök annak, hogy egészséges vagyok, mert olyan életszemléletre találtam rá, hogy mellette akármilyen hülye vagyok, szerencsére semmi bajom.
S most jön az, hogy persze, mert, aki beteg az az akart lenni. Naná.

Faszom az olyanokba, akig órákig dicsőítik az orvosokat, a drága gyógyszereket, a műtétjeiket, a csúszópénzt. Na ez tényleg beteg akar lenni, erre vonatkozik, hisz bálványozza a saját betegségét, másról sem tud beszélni, panaszkodni.

Örülök ennek a topiknak is :nevet:
Egy személyben viszem, s hozom a látogatottságát egész korrekten :cool:

Kérdőjelezd meg :Đ

#90619 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 13:10

Soha nem írtam le olyat, hogy világvége, de olyat igen, hogy amikor már lemondhatsz a tokádról, még mindig minimum 1007 év lesz hátra, na utána nem vízzel, hanem tűzzel lesz elborítva, azaz a föld mélyéből kijön minden. Tudod miért? Mert a víz képes volt felemészteni az akkori világot, de most kevés lenne.

látom a gerinced még mindig nem nőtt ki :up:

#90620 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 12:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 13:16

a víz most is bőven elég lenne.

Sok a vas, azt meg csak a tűz oldja, a láva, de az tényleg bármit. Hisz láthatod, előző civilizációk mind a lábunk alatt fortyognak oldott állapotban :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4529
  • 4530
  • 4531
  • 4532
  • 4533
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.