Idézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 13:21
Már többször leírtam, de megteszem a kedvedért.
Nagyon szerettem a tyúkokat, az állattartást, s kifejezetten örültem a nőtincsi melónak, ahol állatokkal melóztam, engem nem is basztattak, más miatt hagytuk ott. Ezt újra ne vegyük elő.
Örültem neki, hogy végre elhúzhattam a belemet a családdal együtt Budapestről egy olyan közösségbe, ahol érvényesülni is tudtam, s olyan munkákat végezhettem, amik közösségi melók, s még pénzt is kaptam érte.
Örültem a számtechnek, amikor képzettség nélkül belecsöppentem, s évekig toltam. Nem úgy, mint aki végzett egy sulit, s dög unalmasan bedőlt valami irodába, hogy csak legyen már vége a napnak, én örültem a munkámnak mint faszjancsi és élvezettel csináltam.
A környezetemben, a családomban alig van egyben olyan, hogy család, na annak is örültem, hogy amilyen környezetből jöttem, sikerült rácáfolnom az elvárásokra, igaz most kicsit széjjel vagyunk, de ez nem mindig lesz így. Szerintem, amint a szlovákok elkezdik felhúzni a kerítést húzok haza.
Örülök annak, hogy egészséges vagyok, mert olyan életszemléletre találtam rá, hogy mellette akármilyen hülye vagyok, szerencsére semmi bajom.
S most jön az, hogy persze, mert, aki beteg az az akart lenni. Naná.
Faszom az olyanokba, akig órákig dicsőítik az orvosokat, a drága gyógyszereket, a műtétjeiket, a csúszópénzt. Na ez tényleg beteg akar lenni, erre vonatkozik, hisz bálványozza a saját betegségét, másról sem tud beszélni, panaszkodni.
Örülök ennek a topiknak is

Egy személyben viszem, s hozom a látogatottságát egész korrekten

Kérdőjelezd meg

Egyértelműen elégedetlen vagy mindennel, állandóan csak összeesküvés-elméleteket olvastgatsz, mindenki kiröhög.
Ez NEM a siker.